İşte Ampul Kafaların Son Marifeti! Bilim Teknik Dergisi'ne Sansür

Genel & Güncel Konular

İletigönderen bezgin » Prş Mar 12, 2009 20:21

zafercem yazdı:Batının ve doğunun ne düşündüğü bununla farklı konular. Her konu kendi içinde değerlendirilmelidir. Amacım dışarıda nasıl göründüğümüzü Güncel Meydan okurlarıyla paylaşmaktı. Ezik düşünce yapısına sahip biri değilim. Bu tartışmalar bize zarar vermez aksine bize faydalıdır diye düşünüyorum. Kendimize güvenelim. Bilimsel konularda kimlerin ne düşündüğü benim için önemlidir. Bilime saygısı olan biri de bunu gözardı etmez. Devekuşu gibi davranamayız, davranmamalıyız.

Devekusu gibi davranalim demiyorum. Sorunun cözümüne odaklanalim, nasil göründügüne degil.

Bilime saygin var, bunu da anlarsin sanirim.

Sorunu cözmeyelim, sürekli yaygara koparalim diyorsan baska tabi.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Mar 12, 2009 20:45

bezgin yazdı:Sorunu cözmeyelim, sürekli yaygara koparalim diyorsan baska tabi.

Benim yazdıklarımdan bu düşünceye nasıl vardın hayret.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen maydonos » Prş Mar 12, 2009 21:26

Ampul kafali mi?Ampulun dugmesine bastin mi hic degilse aydinlatiyor.Bunlarda tik yok.Dunyamizi karartilar.Gelecegimizi silip supurup yediler.Kilerdeki sican gibiler yeye doymuyorlar.Sira geldi beyinlerimizi somurmeye.Bizler az cok yirttikta cocuklarimiz gelecegimiz bunlarin elinde.Cigeri kediye verdik bu aptal yigin sayesinde(%47).Kahrolsun islamo fasizm ve arap emperyalizmi ve ona usaklik edenler.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 13, 2009 18:38

Bu iktidar kendine yakışır şeyleri yapıyor.
Önemli olan bizler ne yapıyoruz,ne yapacağız?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen bezgin » Cum Mar 13, 2009 19:19

Çetin Taş yazdı:Bu iktidar kendine yakışır şeyleri yapıyor.

Mahallelerden, sokaklardan, köylerden, kantinlerden, en kücük birimlerden baslayarak tekrar örgütlenecegiz. En kücük birimlerde hakkimizi savunacagiz, birlikler kuracagiz. Akrabamizi, ailemizi, komsularimizi ziyaret edecegiz, baglar kuracagiz. Hizmet evlerine kadar girip Hakkin mesajini herkese hatirlatacagiz. Para icin kölelige son verecegiz. Gercek degerin para veya madde degil yasam oldugunu anlatacagiz ve bizim yasamlarimizin kimseninkinden daha önemli olmadigini göstererek.

Adalet olmayan yerde demokrasi de yoktur diyecegiz.

Önümüzde iki haftalik bir süre var, oy pusulalarina ve sandiklara sahip cikacagiz. Gerekirse basinda nöbet tutacak, gittigi yere kadar takip edecegiz. Cünkü karar verdigimiz bizim hayatimiz, seckinlerin ve onlarin sectiklerinin degil.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

biz ne yapacaz?

İletigönderen alamancı » Cum Mar 13, 2009 22:28

çok dogru, biz ne yapacagiz? Mesela herkes telefona sarilip Türkiye'nin köse bucagindan rastgele 20 evi arasa ve önemli sorular sorsa, mesela Yasar Nuri'nin Allah ile aldatmasini izledin mi? izlemediysen DVDsini göndereyim, veya internetin varsa suradan izle... Ergenekon hikayesinin iç yüzünü, zekeriya özün kim oldugunu biliyormusun? vatandas belki bütün bunlari bile bile AKPye oy veriyor ama önce herkesin gerçekleri bildiginden emin olmak lazim, bunlari bilmeyenler de var. Ben mesela 3 gün öncesine kadar zekeriya özün kim oldugunu bilmiyordum burada ögrendim. hiç bir kordinasyon olmadan 10bin kisinin her biri rastgele 10 vatandasi arasa çakismalari da sayarsak mesela 80bin farkli seçmene ulasilir. Matematigim zayiftir olasilik hesaplarindan anlamam, matematigi kuvvetli olanlar bunlari daha iyi hesap eder. kaldi ki ayni kisilerin tekrar tekrar aranmalarini azaltacak bir takim basit düzenler düsünülebilir. mesela herkes kendi bölgesi haricinden vatandaslari diger bölgelere esit dagitarak arayacak falan. mesela marmaradan bir kisi aradigi vatandaslarin sayisini akdenize, karadenize, egeye vesaire esit dagitacak gibi. bu tür bir kampanyanin detaylarini burada kotarip harekete geçmek olabilirmi yoksa kendi kendime hayalmi kuruyorum?
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

Re: biz ne yapacaz?

İletigönderen İrade-i Milliye » Pzr Mar 15, 2009 2:07

alamancı yazdı:

çok dogru, biz ne yapacagiz? Mesela herkes telefona sarilip Türkiye'nin köse bucagindan rastgele 20 evi arasa ve önemli sorular sorsa, mesela Yasar Nuri'nin Allah ile aldatmasini izledin mi? izlemediysen DVDsini göndereyim, veya internetin varsa suradan izle... Ergenekon hikayesinin iç yüzünü, zekeriya özün kim oldugunu biliyormusun? vatandas belki bütün bunlari bile bile AKPye oy veriyor ama önce herkesin gerçekleri bildiginden emin olmak lazim, bunlari bilmeyenler de var. Ben mesela 3 gün öncesine kadar zekeriya özün kim oldugunu bilmiyordum burada ögrendim. hiç bir kordinasyon olmadan 10bin kisinin her biri rastgele 10 vatandasi arasa çakismalari da sayarsak mesela 80bin farkli seçmene ulasilir. Matematigim zayiftir olasilik hesaplarindan anlamam, matematigi kuvvetli olanlar bunlari daha iyi hesap eder. kaldi ki ayni kisilerin tekrar tekrar aranmalarini azaltacak bir takim basit düzenler düsünülebilir. mesela herkes kendi bölgesi haricinden vatandaslari diger bölgelere esit dagitarak arayacak falan. mesela marmaradan bir kisi aradigi vatandaslarin sayisini akdenize, karadenize, egeye vesaire esit dagitacak gibi. bu tür bir kampanyanin detaylarini burada kotarip harekete geçmek olabilirmi yoksa kendi kendime hayalmi kuruyorum?

Önerin güzel, ama halk bunu anlamıyor ki. Şimdi biz ne kadar didinsek de uğraşsak da halktan bu konuda bir talep yok. O kadar partici olmuşlar ki özellikle AQP'lilire bir şey anlatılmıyor. Beyinleri afyonlanmış bunların. Din halkın afyonudur diyen Marks çok haklı bu konuda. Din diyorlar, kitap diyorlar, peygamber diyorlar başka bir şey demiyorlar. Bir ülkede din bu kadar mı önemli olur anlamadım. Kişisel olarak önemli olabilir vicdan meselesidir, ama siyasetin bu kadar ayağa düşmesi karşısında inanın insanın uğraşası gelmiyor. O kadar şımarıklaşmışlar ki, bu kişileri görünce, haber sitelerinde yorumlarını okuyunca iğreniyorum. Yani halktan talep olsa bunları yapalım derim, ama böyle bir talep olmadan arz sunarsak ancak kendimize propaganda yapmış oluruz.
Kullanıcı küçük betizi
İrade-i Milliye
Üye
Üye

İletiler: 85

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x