Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 13:34

Hormonlara yenik düşmek,zaafımız,kabul ediyoruz :) Ama unutmayalım ki,sizlerin de zaafı aynı.Sizler de süslenip püslenmiyo musunuz?Erkekleri etkilemek için çeşitli yöntemler denemiyo musunuz?Hayvanlardan örnek verecek olursak,dişi hayvanlar erkekleri etkilemek için,farklı özelliklerde yaratılmamış mıdır?Doğallık ayrı,karakter ayrı.Bence bu kompleks,kadınlara özgü :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 13:35

İlla,boynumuza biz sizin bildiğiniz erkeklerden değiliz diye yazı asıp dolaşmak gerekiyor herhalde.

Tercih edilen,beğenilen,hayal edilen erkek mevzusu açılır,Kopenhag kritlerlerinden beter kriterlerden bahsedilir

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: düşünmek bile istemiyorummm çok komik olurdu ya madem öle şikayetin var sende kendinin ii olduğunukanıtla :roll: yani nolcakki :kikirik: :kikirik: :kikirik: sizde bütün kızları aynı kefeye koyuyosunuz yalanmııı :twisted: :twisted: herşey karşılıklı işte :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 13:38

Ergenlik çağında özellikle,biraz dediğin gibi oluyor,ama akıl başa gelince işler değişiyor :mrgreen:

Kanıtlamaya gerek yok,karşımdaki göremiyorsa,kasmaya da gerek yok.O,onun sorunu,benim değil :wink: :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 13:39

Kanıtlamaya gerek yok,karşımdaki göremiyorsa,kasmaya da gerek yok.O,onun sorunu,benim değil
Hızlı Düzenle

yani işte bu işte bu :mrgreen: senn hakkında kötü düşününe Allah iki katını versin versinmi :mrgreen: :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 13:41

Vermesin,düşünme(anlama) yetisinde sorun varsa,demek ki Allah vereceğini vermiş zaten en baştan :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 17, 2007 13:44

Egeli yazdı:Sizler de süslenip püslenmiyo musunuz?Erkekleri etkilemek için çeşitli yöntemler denemiyo musunuz?

külliyen yalan... biz kadinlar sadece kendimiz icin süslenir, güzellesiriz :mrgreen: :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 13:45

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: hadi yine verdin lafııı :kikirik: :kikirik: doğrudur ya vardır anlayış sorunu çekenler yani türüm die demiyorum ki ben nedesemde zaten siz görüyosunuzz :kikirik: :kikirik: :kikirik:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Sal Tem 17, 2007 13:50

yaw bu karşı cins nasıl bi türdür yaw.Ben herşeyi anladımda bu anlamsız tripler ve kaprisler kimin için yapıyorlar anlamıyorum.Sorar iseniz bu kadar makyajı kime yapıyorsunuz diye "kendimiz" evet kobay olarak kullanılan yüz kendisinin ama bunu yapma amacı kendisi değil karşı cinsi etkilemek.Giyim konusundada öyle.Benden 9 yaş küçük kız kardeşimin benden fazla eşyası olması bunlar 7 neyse 77 budur dedirtiyor...Valla bunların nedenini kendilerine sorsak cevabını veremezler.Vede hiç bir zaman yeterli giysi ve ayakabısı yoktur.Onlar için bayramlar genellikle sezon indirimleri.Harbiden denedin benim giyinip tam teferuatlı kravatı ile falan ki ben ancak 5 kez bağladıktan sonra kravatı adam gibi bişeye benziyor saç taranması vs vs bunları yaptıktan sonra yaklaşık bi 20 dk sonra bizim evin hanımları hazır oluyor ki onlar bizden önce başlamıştır.yani uzun lafı kısası sizler bize bizler size muhtacız sözün bittiği yeri
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 14:01

yani uzun lafı kısası sizler bize bizler size muhtacız sözün bittiği yeri

reis hayırdır sinirli gördüm seni biz aksini ikna etmiyozki :mrgreen: ama Türk-Kan abla haklı bazen bayanlar kendilerini süsleyince huzurlu mutlu oluyo ve bunu bende çok yapıyorum yani her zaman erkekler için değil :wink: ya bende erkekleri şu konuda anlamıyorum tutturmuşlar kadınlar geç giyino şöle böle ya alışın ozaman neden hep aynı şeyi konuşursunuz ki evet bizler geç hazırlanırız :roll: :roll: bunun neresi anormal anlamadım çok doğal bişeyyy bence :|
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Sal Tem 17, 2007 14:28

Türk-Kan yazdı:
Egeli yazdı:Seçen onlar olacak!Onlar belirleyecek,onlar seçecek.

ee, naparsin, doganin kanunu :lol: bak hayvanlar alemine, disilere "hos" görünmek, güclü oldugunu, kendi genlerinin daha dayanikli oldugunu ispat icin ne kavgalara giriyor erkekler :mrgreen: dua edin ki, sizi öyle aleni dövüstürmüyoruz :twisted: :kikirik: :kikirik:

acaba?

Savaslarin cikma sebebi ne sence?

Arschilles kemigi terimi Truvada girmedi mi literatüre? Neydi Truva savasinin cikma sebebi?

Napolyon kime ispat etmeye kalkti erkekligini?

Fransiz devrimindeki maria ne canlara mal olmadi mi?

Katerina azmi zarar verdi, ya hürrem?

feminist harekete karsi yeni hareket gelistirmek lazim. Maskulinist hareket baslatilmali acilen.

Yasasin Dünya Erkeklerinin Maskulinist mücadelesi!

Tek Yol Mars! Kahrolsun Venüs!

(beni artik bu bölümden bannlarsiniz herhalde) :))

ahh ahh

hata bizde ki sizi venüse geri göndermiyoruz.:)
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 14:32

Bizi bölebilmek için artık tek bu yol kaldı.Yakında kadın-erkek çatışmaları da başlar :mrgreen: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 14:37

Savaslarin cikma sebebi ne sence?

Arschilles kemigi terimi Truvada girmedi mi literatüre? Neydi Truva savasinin cikma sebebi?

Napolyon kime ispat etmeye kalkti erkekligini?

Fransiz devrimindeki maria ne canlara mal olmadi mi?

Katerina azmi zarar verdi, ya hürrem?

8) 8) 8) buda bizim özelliğimiz etmeyin kavga savaş bizmi zorluyozz alla alla :mrgreen: her suçu bize atıyolar ya :|
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 14:42

Sizler Mata Hari çıkartır,Einstein çıkartamazsınız...

Savaşları başlatır,ama bitirecek hamleler yapmazsınız.

Kendinize,çeker,bağlar,süründürür,dövüştürürsünüz.

Ama sizler,bizlerin yaşama sebebimizsiniz,size verilen değeri,siz de erkeklere veriniz,genele göre değil,gördüklerinize göre yorum yapınız,hak yemeyiniz :wink: :)
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 14:46

Ama sizler,bizlerin yaşama sebebimizsiniz,size verilen değeri,siz de erkeklere veriniz,genele göre değil,gördüklerinize göre yorum yapınız,hak yemeyiniz

bence bu dediğini yapan çok nadir kızlar var :wink: yine güzel koydun noktayı :mrgreen:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Sal Tem 17, 2007 15:23

cansu yazdı: 8) 8) 8) buda bizim özelliğimiz etmeyin kavga savaş bizmi zorluyozz alla alla :mrgreen: her suçu bize atıyolar ya :|

ne yapalim, bizim aklimizi basimizdan aliyorsunuz, ondan sonra ne yaptigimizin farkinda olamiyoruz. Bu yüzden acilen örgütlenmemiz gerekiyor.

Yasasin Dünya Erkeklerinin Maskulinist mücadelesi!
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x