NuNNi yazdı:GildaEREN, valla,çiğ köfte,bisim Meral'le,olmazsa olmazımız...
evet ya bide nar eksili olcak dimi abla,insallah nasip olur birgun beraberde yeriz...
GildaEREN yazdı::mrgreen: Selams Kislar hepinizin bugünü güsel gecsin yarin 1 Haziran ne olur ne olmas
Nihan yazdı:GildaEREN yazdı::mrgreen: Selams Kislar hepinizin bugünü güsel gecsin yarin 1 Haziran ne olur ne olmas
GildaEREN, 1 Haziran'ın özelliği ne ki?
Nihan yazdı:GildaEREN, Ram bu başlığı 1 Haziran itibarıyle mesaj yazacak diye mi? Bu öyle korkulacak bir şey değil, mirim ilginç yorumlarda bulunabilir ve onun gibi bir erkeğin kadınlara bakış açısını öğrenmek de bekar bayan arkadaşlar açısından hoş olacaktır.Aslında bu başlığa erkekler de yazmalı ya da onlara da bir başlık açılmalı. Erkeksiz pek tadı olmuyor. Zıtlar birarada bulunursa daha adil olunabilir.
Nihan yazdı:Ben de bu gece dolunay olacağı için 1 Haziran'ı tehlikeli bulduğunu sanmıştım. Malum kurt kadın olma ihtimalimiz var.
Nihan yazdı:Ben Boğa kadınıyım, yükselenim Başak ve dolunaydan etkileniyorum. Garip bir enerji veriyor bana. Dolunaylarda ortalıkta şarkı söyleyerek koşturan, anahtarı olduğu halde apartman kapısında bütün zillere basan, yaramazlıklar yapan bir kadın görürseniz o, benim işte!
Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk