Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen MeRaL » Prş May 31, 2007 10:26

NuNNi yazdı:GildaEREN, valla,çiğ köfte,bisim Meral'le,olmazsa olmazımız... :mrgreen:

evet ya bide nar eksili olcak dimi abla,insallah nasip olur birgun beraberde yeriz...
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 11:03

:mrgreen: Selams Kislar hepinizin bugünü güsel gecsin yarin 1 Haziran ne olur ne olmas :twisted:
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen |Cansu| » Prş May 31, 2007 11:05

herkese selam kızlar gildaeren benm sipariş işi ne oldu ya :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Nihan » Prş May 31, 2007 11:22

GildaEREN yazdı::mrgreen: Selams Kislar hepinizin bugünü güsel gecsin yarin 1 Haziran ne olur ne olmas :twisted:

GildaEREN, 1 Haziran'ın özelliği ne ki?
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 11:29

Nihan yazdı:
GildaEREN yazdı::mrgreen: Selams Kislar hepinizin bugünü güsel gecsin yarin 1 Haziran ne olur ne olmas :twisted:

GildaEREN, 1 Haziran'ın özelliği ne ki?
:mrgreen: Nihan ikinci sayfaya baksana....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Prş May 31, 2007 11:49

GildaEREN, Ram bu başlığa 1 Haziran itibarıyle mesaj yazacak diye mi? Bu öyle korkulacak bir şey değil, mirim ilginç yorumlarda bulunabilir ve onun gibi bir erkeğin kadınlara bakış açısını öğrenmek de bekar bayan arkadaşlar açısından hoş olacaktır. :mrgreen: Aslında bu başlığa erkekler de yazmalı ya da onlara da bir başlık açılmalı. Erkeksiz pek tadı olmuyor. Zıtlar birarada bulunursa daha adil olunabilir. 8)
En son Nihan tarafından Prş May 31, 2007 12:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 11:52

Nihan yazdı:GildaEREN, Ram bu başlığı 1 Haziran itibarıyle mesaj yazacak diye mi? Bu öyle korkulacak bir şey değil, mirim ilginç yorumlarda bulunabilir ve onun gibi bir erkeğin kadınlara bakış açısını öğrenmek de bekar bayan arkadaşlar açısından hoş olacaktır. :mrgreen: Aslında bu başlığa erkekler de yazmalı ya da onlara da bir başlık açılmalı. Erkeksiz pek tadı olmuyor. Zıtlar birarada bulunursa daha adil olunabilir. 8)
:mrgreen: valla arada bir geliyorlar yalniz degiliz ki...Haklisin bir de onlar nasil beklenti icindeler,bilmemiz lazim degil mi :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Prş May 31, 2007 11:55

Ben de bu gece dolunay olacağı için 1 Haziran'ı tehlikeli bulduğunu sanmıştım. Malum kurt kadın olma ihtimalimiz var. :mrgreen:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 12:05

Nihan yazdı:Ben de bu gece dolunay olacağı için 1 Haziran'ı tehlikeli bulduğunu sanmıştım. Malum kurt kadın olma ihtimalimiz var. :mrgreen:
:mrgreen: Ben Basak kadiniyim, beni etkilemiyo dolunay pek...

Ama dolunayi gördügüm zaman cok seviniyorum.Hep de Ayetel-Kursü okurum ilk gördügüm aninda bunun bana ugur getirdigine inaniyorum... :wink:

Iyi ki yazmissin hatirladim seninle sagol :)
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Prş May 31, 2007 12:13

Ben Boğa kadınıyım, yükselenim Başak ve dolunaydan etkileniyorum. Garip bir enerji veriyor bana. Dolunaylarda ortalıkta şarkı söyleyerek koşturan, anahtarı olduğu halde apartman kapısında bütün zillere basan, yaramazlıklar yapan bir kadın görürseniz o, benim işte! :twisted:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 12:16

Nihan yazdı:Ben Boğa kadınıyım, yükselenim Başak ve dolunaydan etkileniyorum. Garip bir enerji veriyor bana. Dolunaylarda ortalıkta şarkı söyleyerek koşturan, anahtarı olduğu halde apartman kapısında bütün zillere basan, yaramazlıklar yapan bir kadın görürseniz o, benim işte! :twisted:
:mrgreen: Vaysss.Bekleriz bol miktarda törk kahvesi bulunur evde.Yolunuz düserse hani.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Prş May 31, 2007 12:29

Daha çocuktum, annemle pazardan alışveriş edip eşyalar fazla olduğundan eve dönmek için taksiye binmiştik. Taksici teybi açmıştı. Şarkı mıydı bilemiyorum ama bana çok komik gelmişti. Ankara'nın Misket havasına benzer bir fon müziği üzerine bir kadın ve bir erkek konuşuyordu. Erkek: "Nereye gidiyon gız Ayfer?", kadın: "Almanya'ya gidiyom, şekerim Cafer" diyordu. Çok gülmüştüm, şimdi sen beni davet edince onu hatırladım. :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 12:31

:mrgreen: Güsel bi hatira, anin sicakliginda hatirlamana sevindim.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Prş May 31, 2007 18:55

Bu arada,demin mutfakta harika bir düğün çorbası yapıyordum kii,aklıma geldi!Mutfaktan anlayan,spesiyaliteleri olan ve onları pişirmekten zevk alan, bi erkek düşünün...Yeri gelecek,çiy köfte,yeri gelecek mangal,yeri gelecek salata ama yeri gelecek,zor mu zor,özel itina isteyen bir yemeği de yapabilecek,sana bööööle mutfakta sürprizler hazırlayacak biri... :roll: Ne dersiniz? :wink: :D Haa,bu arada,yarın da yaprak saracağım,beklerim kıslar... :artis: Meral,inşallah hayatım... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Gilda » Prş May 31, 2007 21:22

Kislar masallah size iceriye erkek sinek almayin demisim, ne isiniz var sizin erkeklerin sahasinda topcu mu olacaginiz :evil:

Topiginize birsey demedik siz de düsüncelerinizi özgürce savunabilirsiniz beyler,sonucta dünyanin en önemli sorunundan bahsediyoruz kadinlar-erkekler... :mrgreen:

:)NuNNI vallah, mutfak benim hava saham, iceriye elime ayagima dolasacak tipler girmesin, erkek de buna dahil, zaten mutfak daginikligini pek severim, kimse yanimda olmasin müzigim bi yanimda, bi yanimda da yemeklerin fantazileri, ve paylasilacak kisiye verecegi damak zevki.Cok kötü bi huyum, var kimsenin salatasini begenemem nezaket icabi begendim derim de.O yüzden salata yapma görevini bile kimseye veremem.

Nihan ; Erkekler begeni olarak cok sey bekliyorlar kadinlardan, iyi yemek pisirmek , güzel ütü yapmak bir vasif, tabii erkek sevgisini sunmayi biliyorsa, kadinini onore ediyorsa aldiklarinin sadece bir sunu olarak kalmayacagi bir gercektir.

Ram ;Zeki olmak da cok iyi bir vasif, ama ben zeki olmanin bedelini agir ödemis biri olarak artik sarisinlarin sinifindayim.Tecrübeler böyle gerektiriyor.( milan kunderayi üc kere okudum, nasil cakmadim davayi demek ki iyi sarisin olmusum) :kikirik: :kikirik: :kikirik:

Hayatimda tapacagim bir erkek degil sevecegim bir erkek olmasini tercih ederim, erkek gibi güclü ve cocuksu ayni zamanda...

:mrgreen: Ki Erkegin Kalbine Giden Yol mideden gecer, valla iki yumurta kirip isi götüren hatunlari görünce niye iyi yemek pisirdigimi de anlamiyorum tabi bu arada,
yan beklentilerime gelince sonraya yazayim olmaz mi.....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x