Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sitesinde İlginç Gelişme

Genel & Güncel Konular

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sitesinde İlginç Gelişme

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 09, 2009 10:42

TSK 'vazifeyi' sessizçe çıkardı

'Cumhuriyeti koruma ve kollama' görevi veren vazifeler metni siteden kaldırıldı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, kendisine 'Cumhuriyeti koruma ve kollama' görevini veren vazifeler metnini, resmi internet sitesinden kaldırdı. Böylece her darbe tartışmasında gündeme gelen kritik cümle artık sitede yok

Darbe girişimi iddiaları, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'Cumhuriyeti koruma ve kollama' yetkisi tanıyan İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesine ilişkin tartışmaları alevlendirirken, ilginç bir gelişme yaşandı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın (KKK) resmi internet sitesinde, 'Genel Konular' başlığı altında yer alan ve 'Türkiye Cumhuriyeti'nin korunması ve kollanması' ile ilgili görev tanımını da kapsayan bölüm, siteden kaldırıldı.

HANGİ İFADE VARDI?

Söz konusu bölümde, 'Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın vazifesi, TSK'nın bir unsuru olarak, Türk yurdunun ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'nin korunması ve kollanması ile ilgili kendisine verilen görevleri yerine getirmektir' ifadesi de bulunuyordu. Kara Kuvvetleri'nin sitesinde, 1 Aralık'ta yapılan son güncelleme sırasında, 'Genel Konular' başlığı altında yer alan 'Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Görevi' alt başlıklı bölüm siteden çıkarıldı. Değişikliğin ardından 'Genel Konular' başlıklı sayfada sadece, 'Tarihçe' ve 'Barışı Destekleme Harekatı' ile 'Rütbe ve İşaretler' adlı bölümler kaldı.

İÇ HİZMET KANUNU NE DİYOR?

TSK'nın 'Cumhuriyeti koruma ve kollama' yetkisi, Anayasa'nın 117'nci maddesi doğrultusunda hazırlanan TSK İç Hizmet Kanunu'da yer alıyor. Çok tartışılan söz konusu kanunun, 'Umumi Vazifeler' başlıklı 35'inci maddesi şöyle:

'Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır.'

TSK İç Hizmet Kanunu doğrultusunda hazırlanan TSK İç Hizmet Yönetmeliği'nin 85'inci maddesinde de benzer bir hüküm yer alıyor. 85'inci madde şöyle: 'Vazifesi, Türk yurdu ve Cumhuriyetini içe ve dışa karşı lüzumunda silahla korumak olan, Silahlı Kuvvetlerde her asker kendine düşeni öğrenmeğe ve öğrendiğini öğretmeğe ve icabında son kuvvetini sarf ederek yapmaya mecburdur.'

Gerçek Gündem, 9 Aralık 2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sitesinde İlginç Gelişme

İletigönderen Balasagun » Çrş Ara 09, 2009 12:45

Oldu olacak "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi"ni de kaldırsınlar. "Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek" değil mi? Eğer 'Cumhuriyeti koruma ve kollama' görevini kaldırırsanız NATO'ya hizmet ettiğinizi ispat etmiş olmuyor musunuz?

Ben karşımda Mustafa Kemalin Ordusunu görmek istiyorum...
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Ara 12, 2009 11:51

Asker yine 'vazife' başında

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın (KKK) resmi internet sitesinden, 10 gün önce çıkarılan 'Vazife' başlıklı bölüm, dün yeniden siteye eklendi.

Kara Kuvvetleri'nin web sitesinde, 'Genel Konular' başlığı altında yer alan ve 'Türkiye Cumhuriyeti'nin korunması ve kollanması' ile ilgili görev tanımını da kapsayan 'Vazife' alt başlıklı bölüm, 1 Aralık 2009'da siteden çıkarılmıştı.

Akşam Gazetesi'nde Barkın ŞIK imzasıyla yer alan habere göre; 9 Aralık günü haberin yayınlanmasından iki gün sonra (dün) Komutanlık, 'Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın görevi' başlıklı bölümü yeniden internet sitesine yükledi.

Yapılan ilk değişikliğin ardından 'Genel Konular' başlıklı sayfada sadece, 'Tarihçe' ve 'Barışı Destekleme Harekatı' ile 'Rütbe ve İşaretler' adlı bölümler kalmıştı. Şimdi bu bölümlerin yanında yeniden 'Görev' alt başlıklı bölüm de yer alıyor.

'Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın vazifesi, TSK'nın bir unsuru olarak, Türk yurdunun ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'nin korunması ve kollanması ile ilgili kendisine verilen görevleri yerine getirmektir' sözleriyle başlayan görev tanımında, 'Dış Tehditlere Yönelik Görev ve Sorumluluklar', 'İç İstikrarın Sağlanmasında Görev ve Sorumluluklar', 'Uluslararası İstikrarın Sağlanması ile İlgili Görevler' başlığı altında farklı görevler sıralanıyor.

Gerçek Gündem, 12 Aralık 2009
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ara 12, 2009 12:03

Neydi bu simdi? Bröveden cikartilmak istenen Atatürk silüeti gibi, 'yersen' misali mi?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen türkpaşaoğlu » Cmt Ara 12, 2009 12:43

hayırdır..!türk silahlı kuvvetleri neler oluyor..?
hainlik her tarafa sıçramış, yoksa biz bittik de bunlar bize reklamlarımı gösteriyor.
sinsice, yüce milletin haberi olmadan bir şeyler mi verildi..??
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen İlteriş » Cmt Ara 12, 2009 13:21

Ben "icerdeki cephe cok suskun" ve " Halk, sanki ordu Cumhuriyeti korumayacakmis gibi hazir olmali" gibi bir mesajlar aldim. Cok mu zorlama sizce :roll:
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Comte » Cmt Ara 12, 2009 15:02

Prova yapildi herhalde...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Comte
Dilmaç
Dilmaç

İletiler: 195

İletigönderen efrasyap1923 » Cmt Ara 12, 2009 17:55

GöktürkMehmet yazdı:Ben "icerdeki cephe cok suskun" ve " Halk, sanki ordu Cumhuriyeti korumayacakmis gibi hazir olmali" gibi bir mesajlar aldim. Cok mu zorlama sizce :roll:

Bencede zaten öyle olmadı mı? Mevcutlar hep yan yattı, çamura battı başka şekilde iş yapılmadı mı... yazık
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye

İletiler: 23

İletigönderen segmen » Cmt Ara 12, 2009 19:30

Subay olmak, Türk subayi olmak demek ordu evlerinde verilen davetlerde boy göstermek, ordunun sinirsiz imkanlarindan faydalanmak, zirhli audilerde fenerbahce maclarinda boy göstermek, oyak'ta yatirimci olmak demek degil. o üniformanin bir serefi bir onuru var. biz suskunuz biz birsey yapamiyoruz diye mesaj vereceklerine, eger bu serefli üniformayi tasiyamiyorlarsa, beylik tabancalari var, bir kursun yeter. o cesaret de yoksa üniformayi cikarsinlar. Cünkü o üniforma, verilen zorlu bir emri tüm olumsuzluklara tüm yokluklara ragmen 15 dakika gecikmeyle yerine getirdim diyen serefli subaylarimiza kefen oldu. Onlarin kemiklerini sizlatmasinlar.
Kullanıcı küçük betizi
segmen
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Ara 12, 2009 23:48

Hilmi Özkök Hocaefendi gibi kafası karışanlara, Gazi'den tarihi bir anımsatma...

29 Ekim 1938

Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan,
Her zaman zaferle birlikte uygarlık nurları taşıyan kahraman Türk ordusu!

Ülkeni, en bunalımlı ve zor anlarda zulümden, felaket ve musibetlerden ve düşman yayılmasından nasıl korumuş ve kurtarmışsan, Cumhuriyet'in bugünkü verimli döneminde de askerlik tekniğinin bütün çağdaş silah ve araçlarıyla donanmış olduğun halde, görevini aynı bağlılıkla yapacağına hiç şüphem yoktur.

Bugün, Cumhuriyet'in 15. yılını sürekli artan büyük bir gönenç ve güç içinde gören büyük Türk Ulusu'nun huzurunda kahraman ordu, sana yürekten gönül borcumu bildirip anlatırken, büyük ulusumuzun övünç duygularına da dile getirmiş oluyorum.

Türk vatanının ve Türklük topluluğunun şan ve gururunu içeriden ve dışarıdan her türlü tehlikelere karşı korumak olan görevini her an uygulamaya hazır olduğuna, benim ve büyük ulusumuzun tam bir inan ve güvenimiz vardır.

Büyük ulusumuzun orduya sunduğu en son sistem fabikalar ve silahlarla bir kat daha güçlenerek büyük bir feragat-i nefs* ve istihkâr-ı hayat** ile her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğunuza eminim. Bu inançla kara, deniz, hava ordularımızın kahraman ve deneyimli komutanları ile subay ve eratını selamlar ve takdirlerimi bütün ulusun yüzünde bildiririm.

Cumhuriyet Bayramı'nın 15. yıldönümü hakkınızda kutlu olsun.

* Öz varlığından vazgeçmek.
** Yaşamını aşağılayıp, hiçe saymak.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen Deli Haydar » Pzr Tem 25, 2010 1:12

Bir gazetecinin, "Darbenin yasal dayanağı olduğu iddia edilen İç Hizmet Kanunu 35. maddesinin değiştirilmesi gerekir mi?" sorusu üzerine zamanın Meclis Başkanı şöyle buyurmuş: "Değiştirilse iyi olur diye düşünüyorum. Şu ana kadar değiştirilmemiş olmasını da bir eksiklik olarak görürüm. Türkiye'de millet iradesini savunmak ve millet iradesinin yansıdığı parlamentonun hukukunu korumak, herkesin görevidir. Özellikle şu anda bu parlamentonun başkanı olarak görev yapan benim, üzerinde en hassasiyetle durmam gereken konudur diye değerlendiriyorum"

Münafık imamlar birbirleri ile yarışmakta maşallah! Ne ordu imiş bu ordu!
Ne bitmez kin imiş bu ülkeye; bu ülküye duyulan!

Yukarıda Gazi bir Mareşal'in ordusuna söylediği son sözler asılıdır...
Devletin resmi sayfalarından silinmeden bir kez daha okuyalım-okutalım!

İnsan sormadan edemiyor:
Acaba neden bu kadar korkuyorlar bir NATO ordusundan!
"NATO'ya girdik" diyoruz da, asıl NATO değil mi idi bize giren!

Paraya-pula döktüler askerliği... Ecnebi ülkelerde eğittiler subayları...
Kenan Evrenleri, Hilmi Özkökleri özen ile yetiştirdiler...

Gilette'e reklam malzemesi yaptılar; tuttular STV'ye kiraladılar koca orduyu...
Nefes ile yerlerde süründürdüler; Tek Türkiyeler, Sakarya-Fıratlar ile altını oydular...

Kara Kuvvetleri'nden Başkomutanının duruşunu sökmeye kalktılar; görevi silmeye yeltendiler...
Yetmedi... Çuval geçirdiler, terör ile savaşımda gözünü kırpmadan çarpışanlara, "terörist sizlersiniz" dediler... Hızlarını alamadılar, bölücü-işbirlikçi hainleri baştacı ettiler...

Başkomutanın aşkı ile yanan subayları toplama kamplarına tıktılar! Yine yetmedi! Orduyu özel güvenlik ayarına düşürdüler... Etmedikleri küfür, atmadıkları iftira kalmadı! Namusunun bekçisini, halkının gözünden düşürebilmek için öğrendikleri her yolu denediler! Ama bu ulus böylesi aşağılık ihanet oyunlarını dün de yemedi, bugün de yemiyor ve yarın da yemeyecek!

Bugün yaşadıklarımız, yarın genç kuşakların okuyacakları tarihtir! Hiç kimsenin kuşkusu olmasın!
Yarın bunlar tek tek bunların yüzlerine okunacak ve her bir adımın-soluğun hesabı sorulacaktır!

Yok öyle bedavaya ihanet!
Yok öyle üç kuruşa orduyu dağıtmak; beş kuruşa devleti yıkmak!
Her şeyin bir bedeli varsa, ihanetinki en ağır!

Harbiye, ulusu ile savaşanları yetiştirdiğinden çok, ulusu için savaşan yetiştirmiştir!
Günümüzde üstlere dizilen çürükler kimseyi yanıltmasın! Genç teğmenlerimize, o teğmenlik ateşini hiç söndürmeyen amiral ve generallerimize selam olsun! Uzman çavuşundan subayına; paşasından astsubayına; kınalı Mehmetçik'ten "iç hizmetler" nedir bilmeyen Ayşe'ye ve Mehmet'e selam olsun!

Yarın yasaklanmadan, şu Harbiye Marşı'nın sözlerine bir kez daha kulak verelim de yüreğimizin pası silinsin... Biz kim imişiz-neci imişiz, duyulsun ki anımsansın:

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız
Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız
Kanla, irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti
Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız

Yaşa varol Harbiye, yıkılmaz satvetinle
Göklerden gelen bir ses sana ne diyor, dinle
Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen
Kartal yuvalarında, hürdür millet seninle

Yüzyıllardır Harbiye bu orduya şan verir
Çıkardığı dehalar semalara yükselir
Baştan başa tarihtir mektebin her zerresi
Sarsılmayan azminle çelik kal'alar erir

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler
Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler
Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti
Tarihlere sorun ki bize "ölmez Türk" derler

Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen Deli Haydar » Pzr Tem 25, 2010 13:36

CHP içten ise, AKP için işten bile değildir elbet:
CHP Nazır ise AKP Hazır imiş!
Hürriyet Gazetesi / 25 Temmuz 2010

Başbakan Erdoğan, Bingöl’deki mitingde Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “35. maddenin değiştirilmesi konusunda samimiyseniz, gerekirse Meclis’i olağanüstü toplarız, talimat verdim, biz hazırız” dedi. Erdoğan, TSK’dan atılanların hakkını arayabilmesi için referandumda "Evet" istediğini söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “TSK İç Hizmet Kanunu’nun 35’inci maddesinin değiştirilmesi” çağrısına Bingöl’den olumlu yanıt verdi.

Erdoğan, “Bunda samimi misiniz? Akşam başka sabah başka olmayacaksın değil mi? Meclis’te komisyon kuralım, meseleyi tüm boyutlarıyla ele alalım. Gerekirse Meclis’i olağanüstü toplarız. Yeni yasama yılında acilen gündeme alırız. 35’inci maddeyle ilgili yeni düzenleme yaparız. Tekliflerinin arkasında duracaklarsa ilgili arkadaşlarıma talimatı verdim ve gerekli çalışmayı her zaman yapmaya biz hazırız” dedi.

Selçuk Şenyüz

Erdoğan, referandum kampanyasını 12 Eylül Anayasası’na en yüksek oranda “Hayır” oyunun çıktığı Bingöl’de başlattı. TSK’dan atılan askerler için de destek isteyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Hani uzlaşma istiyordun? Öyle konular var ki uzlaşma gerektirir. Gel bu konuda da uzlaşma içinde olalım. ‘İktidarın sayısı yeterli’ diyorsan o zaman senin aklına ihtiyacımız yok. Vakti geldiği zaman biz yaparız. Amaçları akılları karıştırmak. Şimdi önümüzde anayasa değişikliği var."

"Bunlar statükonun, vesayetçi anlayışın devamı için aynı noktada buluşuyorlar. Aynı safta Ak Parti’yi taşa tutuyorlar. Yıllardır bu anayasanın değişmesi gerektiğini söyleyen, bu konuda raporlar hazırlayan CHP yanaşmadı. Yıllardır 12 Eylül Anayasası’ndan şikâyet eden MHP yanaşmadı. Bunlar milletimizin hayrına olan hiçbir konuda bir araya gelmezler. Sadece hayır oyu vermek için bir araya geliyorlar."

"Bunlar ‘Ordu Göreve’ pankartlarına sessiz kalıyorlar. 12 Eylül öncesi Türkiye’yi kan gölüne çeviren çetelerin uzantılarıyla yaptığımız mücadeleye karşı çıkıyorlar. Bir taraftan 12 Eylül’de çile çektik diyorlar, ama 12 Eylül’le yüzleşemiyorlar. CHP’ye MHP’ye BDP’ye oy vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Burada hükümete, muhalefete, Ak Parti’ye, BDP’ye değil, kendinize, çocuklarınızın geleceğine ‘Evet’ demenizi istiyorum."

Erdoğan, Elazığ’da yaptığı konuşmada da Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmak için Anayasa’nın değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Toplumda mutabakat ve uzlaşmayı sağlayarak Anayasa değişikliğini yapmayı en önemli kriter olarak gördüklerini belirten Başbakan, herkesin kapısını çaldıklarını, özellikle Meclis’te grubu bulunan partilere çağrıda bulunduklarını, ancak hiçbirinin buna yanaşmadığını söyledi. Erdoğan şöyle konuştu:

"Modern standartlarda bir Anayasa Mahkemesi’ne kavuşmak için hepinizden evet bekliyorum. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçmek için sizlerden evet bekliyorum. Ordudan YAŞ kararıyla atılanların mahkemelerde haklarını aramak için evet demenizi bekliyorum. 12 Eylül’le yüzleşmek için hesaplaşmak ve tekrar yaşanmaması için, 12 Eylül 2010’da evet bekliyorum. Evel Allah bu iş bitmiştir. Büyük Türkiye için, daha özgür, demokratik Türkiye için evet bekliyorum. Anayasa Mahkemesi’nin, dünyadaki Anayasa Mahkemeleri ile adete entegre için, HSYK ile uyumlu bir yapı için. Sevdamız millet. Kararımız evet."

Başbakan Erdoğan, referandum öncesinde ilk mitingini Bingöl’de düzenleyerek, halka hitap etti. Kara çarşaflı kadınlar ve sakallı ihtiyarlar başlarında "Evet" yazan şapkalarla, aşırı sıcağa rağmen saatlerce Başbakan’ı bekledi.

Bingöl, 1982 Anayasası’na referandumda en fazla "Hayır" oyu veren şehirdi. 12 Eylül Anayasası yüzde 93 "Evet" oyuyla kabul edildi. Bu orana rağmen Bingöl’den Anayasa’ya yüzde 90 "Hayır" oyu çıktı. Aynı Bingöl, 2007 seçimlerinde Ak Parti’ye yüzde 72 oy vererek, bir rekora daha imza atmıştı. Erdoğan konuşmasından sonra platforma çıkardığı Ilıcalar Beldesi Belediye Başkanı Saadet Partili Gıyasettin Varolgüneş, Sancak Demokrat Partili Belediye Başkanı Fahrettin Çolban, Yayladere İlçesi bağımsız Belediye Başkanı Zeynel Ergin ile Yedisu Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Şerif Memioğlu ile el ele tutuşarak halkı selamladı.

Demokratik yalanlar tüm beyinleri kuşatmış...
Ulusun yazgısı ise yine bir diktatörün iki dudağının arasına sıkışmış!

Ülke, faşist bir yönetim altında inip inip inliyor...
Devlet, hükümet eli ile birbiri ardına indirilen ihanet balyozları ile yıkılmaya çalışılmakta!

Böylesi bir ortamda...

"Edilgen direniş" ardılı, Rabırt'lı Ecevit'in kasketli halkçısı Gandik Kemal tutuyor da, demokrasiyi "tramvay" bilenler ile sidik yarışına girişiyor! Çok sıkıştık! İnecek var Gandik Kemal!

Topunuzun başına, o ordu kadar göktaşı düşsün, he mi!
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x