Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Şub 22, 2009 12:47

Eger mümkün olursa 22.02.2009 tarihli CIKIS NOKTASI Prog.Rica ediyorum
Simdiden tesekkürler.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Hrant Dink

İletigönderen sosgezbir » Pzr Şub 22, 2009 13:08

Ulusal Kanal'da belki denk gelirsiniz bazen Hrant Dinl ermeni soykırımını yalanlayan sözlerinin bulunduğu bir video var onun kaydını elde edebilirseniz çok iyi olur.
Kullanıcı küçük betizi
sosgezbir
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 22, 2009 13:11

Otopsi, Veryansin ile cakisiyor, tekrari olacaksa belki yakalayabilirim...

pinkpapilon, serijp,
Bir başka üye yazdı:Habertürk kanalında yayınlanan Tarihin Arka Odası programının kayıtları mevcut ise paylaşabilir misiniz?

Türk-Kan yazdı:zaman yoktur. Olsa dahi Bardakci'ya gereginden fazla katlanmam mümkün degildir.

bozkurtlar diyari, el insaf, izlence biraz evvel sona erdi, yalniz kaydedemedim. Tekrarini yakalayabilirsem paylasirim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 22, 2009 13:13

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Şub 22, 2009 16:05

TÜRK-KAN
Pazar günleri Cikis Noktasi ve Ankara Rüzgari ayni saat'te basliyor.
Pazertesi günleri Gözlem Prog.ve Beyin firtinasi Proglarida kesisiyor.(Ceviz kabugu ve Bekleme Odasi gibi)
Ikisini birden izlemek mümkün olamiyor.
Bunlardan birisini secmek zorunda kaliyoruz.
Biraz aralarinda zaman mesafesi olsa cok güzel olacak.
Acaba diyorum bunlarin arasina biraz mesafe olsa cok güzel olacak.
Bir kac defa kanal B ve Art Avrasya Tv.bildirdim yanit alamadim.
Ilginize tesekkürler.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Otopsi » Pzr Şub 22, 2009 19:30

Türkkan programları yüksek kalitede nasıl kaydedebiliyorsun?
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 22, 2009 19:44

Otopsi, kayit icin kullandigim uydu alicisindan kaynaklanabilir: uydu alıcısı

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

BANU AVAR SINIRLAR ARASINDA

İletigönderen ozgurcelik » Çrş Şub 25, 2009 21:02

Sevgili Arkadaslar,
burada bulunmuyor biliyorum ama, belki bulabilecegim ümidi ile ve olupta sunmayanlar icin yaziyorum:-)
Banu Avar Sinirlar Arasinda:
- "Kazan'nin Bin Yili (2005)"
- "Dogu Türkistanin Cincesi (2005)"

Cok tesekkürler
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen maydonos » Cum Şub 27, 2009 20:22

27 subat saat 8 de tuncer pasa ile ulusal kanalda yapilan kisa soylesiyi yayinlayabilir misiniz?gecen sanirim buna benzer bir bolum turkkan iletmisti..bu bolumdede onemli konulara deginiyormus..simdiden tesekkurler...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 27, 2009 21:08

maydonos, kayittaydim zaten :) Bir ara paylasirim.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Cum Şub 27, 2009 21:19

cok tesekkurler..bu program arsivlik benim icin cook sagol..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen quigon » Çrş Mar 04, 2009 1:20

selamlar. öncelikle siteye verdiğiniz emek için teşekkür ettiğimi belitmek istiyorum, güncelmeydan internet ortamında gerçekten önemli bir açığı kapatıyor. zaman probleminden dolayı veya arşivleme amacıyla izlenceleri çoğunlukla buradan takip ediyorum. numan kurtulmuş'un konuk olduğu son jepoplitik analiz programını da umarım eklersiniz. tekrar teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
quigon
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Çrş Mar 04, 2009 11:03

quigon, Jeopolitik Analiz düzenli olarak eklenen izlenceler arasındadır, uygun zamanda son bölüm eklenecektir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

1 Mart Ruhat Mengi ile her açıdan

İletigönderen usbumut » Çrş Mar 04, 2009 15:04

Yaşar Nuri Öztürk, Aytunç Altındal ve Ümit Kocasakal'ın katıldığı Ruhat Mengi ile her açıdan programının kayıtlarını ekleyebilir misiniz?

teşekkürler
umut bayraktar
Kullanıcı küçük betizi
usbumut
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 04, 2009 15:33

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x