Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen namık » Çrş Mar 04, 2009 18:50

Erhan Göksel, 8 Mart 2009 Pazar saat 22.00'de FlashTV'deymiş onuda kaydederseniz tşk ederim
Kullanıcı küçük betizi
namık
Üye
Üye

İletiler: 11

İlber Ortaylı ile Tarih Dersleri Son Videoları'nı Arıyorum

İletigönderen xwxwx » Cum Mar 06, 2009 14:38

NTV'de Yayınlanan İlber Ortaylı ile Tarih Dersleri Programının Son Bölümlerini Paylaşabilirmisiniz.

Şimdiden Teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
xwxwx
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen muhammed yusuf » Cum Mar 06, 2009 15:23

BANU AVAR'IN DÜNYA DÜZENİ İSİMLİ PROGRAMININ BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNÜ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.İYİ ÇALIŞMALAR
Kullanıcı küçük betizi
muhammed yusuf
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 06, 2009 15:33

muhammed yusuf,
Forum Kuralları yazdı:9. Forum düzeni açısından ve farklı anlamlara tekabül ettiğinden, tamamı "BÜYÜK HARFLERDEN" oluşan gönderi yazmak yahut ileti göndermek (KONU BAŞLIKLARI DA BUNA DÂHİLDİR) yasaktır.

Lütfen kurallara uyun.

Ayrica, 'Banu AVAR'la Dünya Düzeni' düzenli paylastigimiz izlenceler arasindadir, yakinda paylasima sunulacaktir.

Düzenli paylasilan izlenceler icin "Lütfen paylasir misiniz, ne zaman paylasilacak" gibi soru ve ricalardan kacinmaya özen gösteriniz. Kaydedilen izlenceler tarafimizdan mümkün olan en kisa zamanda paylasilmaktadir.

xwxwx, bir ara NTV sorunluydu, uydudan net görüntü alamiyordum. Elimizdeki kayitlar sitemizde paylasima sunulmus izlencelerden ibarettir. Yeni bölümlerini, teknik sorun cikmadigi ve zamanim elverdigince kaydetmeye calisirim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen V.Hugo » Cum Mar 06, 2009 18:23

öteki tanık'ın skytürk'te bu akşam yayınlanacak olan "dava" adlı bölümü eklerseniz sevinirim. 22:00'de.
Kullanıcı küçük betizi
V.Hugo
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen m_emin » Cum Mar 13, 2009 14:30

TRT ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı 6 bölümlük Sular Yolar ve Köprüler belgeselini arıyorum.
Yükleyebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler ...

M. Emin
Kullanıcı küçük betizi
m_emin
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 13, 2009 14:41

m_emin,
Türk-Kan yazdı:TRT, Tayyip Radyo Televizyon kurumu olmaktan cikip, milletin, devletin yayin organi olmadigi sürece hicbir paylasim yapilmayacaktir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İrade-i Milliye » Cum Mar 13, 2009 18:37

19'unda Haber Türk'te Teke Tek'te Yaşar Nuri Öztürk, evrim konusunu ayrıntılarıyla ele alacak. O program hakkında bir düşünceniz var mı? Yaşar Nuri Hoca tarihi bir program olacak dedi.
Kullanıcı küçük betizi
İrade-i Milliye
Üye
Üye

İletiler: 85

Öneri & İstek & Şikayetleriniz

İletigönderen HanJin » Cum Mar 13, 2009 19:52

Diğer üyeliğini kullan.
Kullanıcı küçük betizi
HanJin
Üye
Üye

İletiler: 1

Re: İlber Ortaylı ile Tarih Dersleri Son Videoları'nı Arıyor

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 15, 2009 20:56

xwxwx yazdı:NTV'de Yayınlanan İlber Ortaylı ile Tarih Dersleri Programının Son Bölümlerini Paylaşabilirmisiniz.

Şimdiden Teşekkürler

http://www.guncelmeydan.com/forum/ilber ... 19544.html

V.Hugo yazdı:öteki tanık'ın skytürk'te bu akşam yayınlanacak olan "dava" adlı bölümü eklerseniz sevinirim. 22:00'de.

http://www.guncelmeydan.com/forum/oteki ... 19605.html

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen AlpereN » Pzr Mar 15, 2009 21:18

İrade-i Milliye yazdı:19'unda Haber Türk'te Teke Tek'te Yaşar Nuri Öztürk, evrim konusunu ayrıntılarıyla ele alacak. O program hakkında bir düşünceniz var mı? Yaşar Nuri Hoca tarihi bir program olacak dedi.

acaba bu izlence forumda yayınlanacak mı? Programı gerçekten merak etmekteyim.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 15, 2009 23:30

AlpereN yazdı:
İrade-i Milliye yazdı:19'unda Haber Türk'te Teke Tek'te Yaşar Nuri Öztürk, evrim konusunu ayrıntılarıyla ele alacak. O program hakkında bir düşünceniz var mı? Yaşar Nuri Hoca tarihi bir program olacak dedi.

acaba bu izlence forumda yayınlanacak mı? Programı gerçekten merak etmekteyim.

Bir aksilik olmazsa kaydedilecektir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Öneri & İstek & Şikayetleriniz

İletigönderen jamesB07 » Çrş Mar 18, 2009 10:30

Alooooooooooooooooooooo! beni duyan birisi varmi? Her hafta Kanal B'de yayinlanan, GOZLEM programini duzenli olarak
yukleyebilirmisiniz? RAM bey ozellikle sizden rica ediyorum, Programi Prof.Dr.Hasan Unal ile Eski Ekonomi Bakanlarindan
Ufuk Soylemez beyler yapiyorlar! Cok yararli bir programdir, Yuklemenizi istiyorum.Kolay gelsin! ---TANHU---
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen kurtulus » Çrş Mar 18, 2009 10:53

geçen pazar oynıyan teketek programaını çektinizmi 2 abdül hamiti konuşuyorlardı
Kullanıcı küçük betizi
kurtulus
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen gokdeniz » Çrş Mar 18, 2009 14:59

kurtulus yazdı:geçen pazar oynıyan teketek programaını çektinizmi 2 abdül hamiti konuşuyorlardı

arkadasim .. teketek programini http://www.fatihaltayli.com.tr den izleyebilirsin (programlari biraz gec yukluyorlar ama hic seyredememekten iyidir ) kendi web sayfalari olan programlari istek olarak buraya yazmassaniz ..kayitlari yapan arkadaslar
hem web sayfasi olmayan hem de cok daha onemli programlara oncelik verebilirler ...

* tarihin arka odasini kayit edilen izlenceler arasina aldiklari icin hem ram'a hem turkkan'a cok tesekkurler...
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x