Kendi Hapiste, Fikri İktidarda / Müyesser YILDIZ

Kendi Hapiste, Fikri İktidarda / Müyesser YILDIZ

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Kas 18, 2012 17:10

Kendi Hapiste, Fikri İktidarda

12 Eylül darbesinden sonra MHP Lideri merhum Alparslan Türkeş, Kenan Evren yönetimini kastederek, “Biz zindandayız, ama fikrimiz iktidarda” demişti.

Flaş, flaş başlıklarıyla medyadaki sevinci görmüşsünüzdür; İmralı’daki teröristbaşının talimatıyla cezaevlerindeki açlık eylemleri sona ermiş.

“Bunlar PKK istediği için değil, halkımızın ihtiyacı olduğu için yapılıyor” diye kimse kendisini kandırmasın!.. Adamlar vura vura, yaka yıka yaptırıyor.

Cezaevlerindeki PKK’lılar ne istiyordu; Ana dilde savunma, ana dilde eğitim-öğretim ve Apo efendinin tecridinin kaldırılması adı altında İmralı’dan çıkartılmasını.

Ana dilde savunma Başbakan Erdoğan’ın ifadesiyle, "13 maddelik bir yasa olarak bu da inşallah meclisimizden süratle gelip geçecektir."

“Bu da” diyor dikkat ediniz. Acaba sırada ne var? Kürtçe seçmeli ders konmuştu zaten. Ama adamları kesmedi, ana dilde eğitim-öğretim istiyorlar... Adalet Bakanlığı yetkililerinin ifadesiyle, “Ada ile irtibatın sorunsuz sağlanması” için 17 bin dolarlık yeni bir tekne alındı. Bir anlamda “tecrit” sona erdirildi. Yetecek mi, göreceğiz!..

Kimse, “Tamam, bitti, kurtulduk” diye de sevinmesin. Apo efendinin “açlık eylemlerini bitirin” talimatında yeni talimatlar var. Sadece cezaevindekilere o talimat, “Açlık grevleri yapılacaksa bile dışarının yapması gerekir” buyuruyor.

Dışarıdakilerden kastı, BDP’liler başta olmak üzere tüm PKK severler. Bu defa da, “Aman milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, aydınlarımız ölmesin” diye ağıtlar başlayacak.

Onlar neden açlık eylemine yatırılacak? Cevabı, teröristbaşının heykelini dikmekten söz eden BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş versin:

“Öcalan’ın çağrısının bundan bundan sonraki sürecin önünü açacağı ve tecridi tümden kaldıracağını umuyoruz. Tecridin tümden kaldırılması için bir kapıyı aralaması lazım. Kürt sorununun çözümünün diyalog ve müzakere ile çözülmesi gerekir...”

Varılacak menzili anladınız değil mi?

Peki Türkiye’yi gerçekte kimin yönettiğini de anladınız mı?


Silivri, Hasdal, Hadımköy ve Maltepe’ye kucak dolusu sevgiler...

Müyesser YILDIZ, 18 Kasım 2012
na741954@gmail.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Müyesser YILDIZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x