Kim Umut Olabilir?

Kim Umut Olabilir?

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Kas 07, 2009 23:39

Kim Umut Olabilir?

Türkiye’de geniş kitlelerin büyük bir arayış içinde olmasının yansımalarına sık sık tanık oluyoruz.

Her yandan yeni oluşumlar, yeni partiler çıkıyor. Hafta içinde eski dostum Güneş Gürsel’in bir iletisi düştü bilgisayarıma. Partinin Bodrum ilçe binasının açılışına çağırıyordu.

Elli ilde örgütlenmesini tamamlayan Yeni Parti’de her ilde merkez binasının açılışı bile, üyelerinin büyük özverilerinin sonucu oluyor.

Ama inançları, çalışkanlıkları, özverileri müthiş.

İnsan “bunca gayret parasızlığı da yener” diye düşünmeden edemiyor.

Öte yanda deneyimli ve hünerli Mustafa Sarıgül, Abant’ta, basına hareketinin ağır toplarını tanıttı.

Bu iki hareket de, orta solda, Baykal yönetimindeki CHP’den umut kesenlerin desteği sayesinde varlar.

Başka bir deyişle, CHP umut olabilseydi eğer, bunlar ortaya çıkmazlar, çıksalar bile iltifata mazhar olmazlardı.

Bu arada, yapılan kimi halkoyu yoklamaların da ise, AKP yüzde 30’a doğru düşerken, CHP’nin de oraya doğru yükselme çizgisinde olduğunu da gösteriyor.

Bütün bu gelişmeler içinde dikkati çeken, DP’nin kurulması, ANAP’ın ona katılması.

AKP’nin 2002 ve onu izleyen seçim zaferlerini orta sağın dağınıklığı ya da çökmüşlüğüne bağlayanlar için DP bir umut olarak görülüyor.

Ama eğer, bu görüşe itibar etmiyor, olaya eskiden dinci sağı kanatları altında himaye eden orta sağın, artık onun kanatları altına mahkûm olduğunu düşünüyorsanız, DP’ye çok fazla umut bağlamanız mümkün değildir.

Hele hele, ANAP’ın çöküşünde, AKP’nin 2002 zaferinde tartışmasız payı bulunan, herkesin “artık bu adamın söyleyecek daha nesi kaldı ki” diye sorduğu Mesut Yılmaz’a ümit bağlamak pek akıl kârı olmasa gerek.

Ben Mesut Bey’in yeni DP fotoğraf karesindeki görüntüsü karşısında söylendim: -Eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı…

Buna DP markasının eskiliğini de ekleyebilir ve bu partinin, bugün Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan çoğunlukçu demokrasinin baş savunucusu, hatta yanlış alışkanlıkların piri olduğunu da hatırlatabilirsiniz.

Gerçi kimileri buna karşı çıkıp, Yılmaz’ı kurtaracak şu savı ileri sürebilirler:

- Ona gelinceye kadar, çok daha eski olan adı DP ile özdeşleşmiş olan Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk var.

Bu sava karşı siyaset sahnesindeki gençlik kavramının kronolojik olmaktan çok düşünsel olduğunu, yeni düşünce ve söylemlerin, taze nüfüs kâğıdından daha fazla önem taşıdığını, Cindoruk’un demokrasi kavrayışı ve yakınlaşmasının modernliğinin ona umut bağlanmasını haklı gösterebileceğini söylemek mümkündür.

Genel Başkanının bu niteliklerine karşın, bence yine de DP tek başına bir umut oluşturamaz.

Hüsamettin Bey’in, aralarında, Yılmaz Büyükerşen ve Süheyl Batum gibi merkez solun isimlerini kendi çatıları altına çağırmasına uyulsa bile durum değişmez.

Büyükerşen ve Batum gibi isimlerin orta sağa katılmaları etkili bir sonuç doğurmaz.

Nitekim onlar da bu duruma görüyorlar ki, Sayın Cindoruk’u daha verimli bir işbirliğine davet ederek yanıtlıyorlar çağrıyı ve diyorlar ki:

- Siz de bir adım bize doğru atın ve ortada demokrasinin vazgeçilmezleri ortak platformunda buluşalım.

Bu çağrı gerçekçidir ve orta sağdaki DP ile orta soldaki saygın isimlerin ilkeler bazında oluşturacakları Cumhuriyet için demokratik birlik platformu umulanın da ötesinde bir sinerji yaratarak umut oluşturabilir.

Tabii Baykal’ın CHP’sinin de, geniş kitleleri kucaklayıcı, demokratik ilkeler ortak platformuna açık bir politika izlemesi, siyasi denklemleri daha da değiştirebilir.

Ama Sayın Baykal böyle bir açılıma hazır mıdır acaba?..

Türkiye’de geniş kitleler arayış içinde, siyaset sahnesinin yeni yükselen yıldızları arayışın niteliğini iyi kavrayıp değerlendiren, ona doğru yanıtı verenler olacaklardır.

Ali SİRMEN, 7 Kasım 2009, Cumhuriyet
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Kim Umut Olabilir?

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Kas 08, 2009 2:50

Sarigül'üne varincaya kadar yeni olusumlari gözlemlemis de, HEPAR'i, Pamukoglu'nu görmemis Ali Sirmen öyle mi? Kör müymüs?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Başkomutan » Pzr Kas 08, 2009 3:50

Kim umut olabilr?
Elde avucunda yok iken,milletin bağrından çıkmış yeniden doğan bir Mustafa Kemal!..
Manevi olarak ruhunda Mustafa Kemal'i yaşatan biri.
Çünkü 10 Kasım'da açılımı bu büyük insanın milletiyle açtığı meclise millete rağmen getirenler Atatürk'e son bir suikast düzenlemiştir.Ölenle ölünmez açıklaması yapılabilmiştir...Bunu söyleyenlere o hiç bir zaman ölmedi ki diyorum ve ekliyorum asıl sizler yaşarken öldünüz!
Bu geç gelen bir açıklamadır...
Size Hulki Cevizoğlu bugün neden meclis'te değil desem ne dersiniz?O bağımsız aday olmayı tercih etmiş bana göre doğruyu yapmıştır fakat Türk milletinin meclisine girememiştir.Varsayalım Banu Avar.Milletvekili adayı olsa sizce meclise girebilir mi?
Düşünün bebek katilinin avukatı mecliste...Son Hasan Tahsinlerden Cevizoğlu televizyonlarda halkı bilinçlendirmeye çalışıyor ama katilin avukatı kadar o mübarek meclise giremiyor.Elinde seçim için kullanmasada bir televizyon kanalı vardı...
Ama umut bağladıklarımızdan Osman Pamukoğlu'nun elinde bu yok.Katıldığı programlarda Türkiye Cumhuriyeti düşmanı köpekler karşısında üzülerek söylüyorum ne yazık ki pasif kalıyor.Şu günlerde devletini,milletini düşünenlerin gözlerinde Atatürk'ün yokluk içinde dahi gözlerinde parlayan ışık yok,heyecan yok...Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.Gerçek aydınlarımızın içlerinde o ışık hiç sönmedi sönemezde.
O ışığı sönmeden tekrar parlatmak bizlere ve aydınlara düşüyor.
O zaman güneş hiç batmayacak...
Açılımı nasıl ertelediler binlerce kişi yürüyünce,gerekirse dağa bizler çıkarız diye haykırınca....
Demek darbeyi Türk milleti yapacak.O darbe söylentileri bundandır.Milyonlar haykırsın Allah aşkına.Bakın Amerika'ya secdeye kapananlar bu sefer milletin önünde eğilecek.Hem
de hiç kalkmamacısına.
Fakat gündem değiştirmeye devam ediyorlar...Önce ıslak imza sonra,Başbakanın 2011'de milletvekilliğini bırakıyorum açıklaması(Çankaya olur mu?)...GDO'lu ürünler ve domuz gribi.
Teröristin Cumhurbaşkanı tarafından serbest bırakılması
Senin gündemin asıl gündemin bu olmalı...Ne mi olmalı?
Ya emperyalizmin AK koyun sürüsü olacaksın ya da adam gibi,insan gibi onurlu bir şekilde Türk milleti olarak yaşayacaksın...
Her şeyin bağımsız olacak...Ekonomi,siyasi,kültürel her alanda...
Şimdi ben umudum diyenler el kaldırsın :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen ilkkurşun » Pzr Kas 08, 2009 10:26

Türk-Kan yazdı:Sarigül'üne varincaya kadar yeni olusumlari gözlemlemis de, HEPAR'i, Pamukoglu'nu görmemis Ali Sirmen öyle mi? Kör müymüs?

Türk-Kan'ın yazdıklarının altına imzamı atıyorum..Fakat Başkomutan arkadaşımızın yazdığı
"Ama umut bağladıklarımızdan Osman Pamukoğlu'nun elinde bu yok.Katıldığı programlarda Türkiye Cumhuriyeti düşmanı köpekler karşısında üzülerek söylüyorum ne yazık ki pasif kalıyor."

Bunada kesinlikle katılmıyorum.Çünkü hem 32. Günde hemde Habertürk te katıldığı programlarda karşısına oturtulan aşağılıkların ağzının payını verdi.Hatta Habertürk teki programda Altan Tan denen köpeğe söylediği"Atatürk senin gibilerin dilini yakar,adını ağzına alma"cümlesi diğer yalama medya da dahil tüm görsel ve yazılı medyadada gündemi oluşturdu.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen BabaHoroz » Pzr Kas 08, 2009 14:56

Osman Pamukoğlu kurtarır.Yanına Ümit Özdağ,Nihat Genç,Emin Gürses,Yaşar Nuri Öztürk,Erol Mütercimler gibi sağlam adamlarıda almalıdır
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen Başkomutan » Pzr Kas 08, 2009 15:15

İlkkurşun kardeşim sana bir soru cevaplaman ümidiyle...
Sen hiç Altan Tan'ın,R.Ozan Kütahyalı'nın,Önder Aytaç'ın karşısında Erdal Sarızeybek'i gördün mü?Erdal Sarızeybek milletin düşüncelerini aynı Türk milleti gibi korkusuzca gösteren bir kişi.Buna karşılık Osman Pamukoğlun her zaman böyle değil...
Olduğu zaman olmuş mudur evet olmuştur...Buna o gazeteci şahitlik etmiştir.Hatırlarsanız Osman Pamukoğlu Kan Uykusu belgeselinde operasyonda öldürülen PKK'lı teröristlerin leşlerinin fotoğraflarını çekmek isteyen ve o leşlerin fotoğraf için bir yere toplanmasını rica eden gazeteciye ben askerime leş toplatmam demiştir...
Benim aklımda kalan Osman Pamukoğlu bu!..Her zaman böyle olması diliyorum.

Dediğin programı ne yazık ki izledim.Neden ne yazık ki?
Çünkü o programda Altan Tan Osman Pamukoğlu'nun Atatürk senin dilini yakar sözüne Hiç kimse benim dilimi yakamaz demiştir Mustafa Kemal Atatürk'ü kendince hiç kimse yapmıştır.Buna karşılık Osman Pamukoğlu ne yapmıştır ne yazık ki hiç bir şey...
Diyap Ağa konusunu açan bölücü Altan Tan'a cevap verememiştir.Sadece Diyap Ağa sizin gibi milleti arkadan mı vurdu,sizin gibi Türk milletine kalleşlik mi yaptı deseydi bunun gibi zâtların yüzlerini kızartırdı...Kızaracak yüzleri var mı o ayrı konu.

Benim hâlâ umudum :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen BabaHoroz » Pzr Kas 08, 2009 15:26

Osman Paşa ile Erdal sarızeybek i kıyaslamaya gerek yok.Erdal sarızeybek de Osman paşa'nın yanında yer almalıdır.
Erdal Sarızeybek daha düzgün konuşuyor,Osman Paşa bazen tıkanıyor.Sinirlenince bazen yanlış kelimeler çıkıyor ağzından ama bunlar Osman Paşa'nın kötü olduğunu göstermez.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzr Kas 08, 2009 17:18

Iki komutanda cok iyi insanlar. Lutfen tokusturup burada da ayrimcilik yapmayalim. Her ikisinin misyonuda ayni. Osman Pamukoglu benim gibi dusunen insanlarin partisi. Yani simdiye kadar hic kimseye oy kullanmayanlarin. Sarizeybekse bolunmeyin Chp de birlesin diyor. Izmir mitinginde bir araya gelen partiler milli komiteyi olusturmali artik bencillik donemi bitmistir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İL-BARS » Pzr Kas 08, 2009 20:50

Türk-Kan, taşı gediğine koyan bir göndermede bulunmuş.

Sayın Ali Sirmen'in yazısından benim çıkardığım sonuç: "Siz en iyisi, gene ne kadar istenen düzeyde olmasa da Chp'ye oy verin. Oylar Bölünmesin."

Bu sahnede hep Karagöz ile Hacivat mı kapışacak? Herkes onlara mahkum mu olacak? Atatürkçü-Laik-Devrimci olduğunu üstüne basa basa söyleyen Sayın Ali Sirmen'e bu yazıyı yakıştıramadım. Böylesine çağdışı bir zihniyet, Yüce Atatürk'ün ne ilkeleriyle ne de fikirleriyle bağdaşabilir.

Neymiş? Osman Paşa kendisini Televizyonlarda iyi ifade edemiyormuş, konuşamıyormuş.Bu fikre tamamen katılmak mümkün değil. Bu ülkenin başına ne geliyorsa çok fazla ve güzel konuşanlardan geldi. Ülkemizin ve Milletimizin hali ortada...

Evet Osman Paşa akıcı konuşamıyor, bazen kendini ifade de güçlük çekiyor olabilir. Ama şu gerçeği kimse unutmasın !

Ülkeyi soyup soğana çevirenler, Terörizmi Azdıranlar, Atatürk ve Türklük Düşmanlığı yapanlar; Mecliste, Televizyonda saatlerce parlak nutuklar atıp insanlarımızı kandıran mevcut siyasetçiler ve onların şakşakçılarıydı.

Sırf bu bile Osman Paşa'yı desteklemek için tek başına yeterli bir sebebtir.
En son İL-BARS tarafından Sal Kas 10, 2009 23:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen BabaHoroz » Pzr Kas 08, 2009 22:23

Çevrenize şöyle bir bakın.Genellikle çok konuşanlar yalancıdır ve sahtekardır.Böylelerinin tanıdıklarıda çok olur.Herkesle iyi geçinirler çünkü kaypaktırlar,dönektirler.Kolay kolay sinirlenmezler,herşeye eyvallah derler,kabullenirler.Zıt fikirde olsa bile belli etmezler.Kısacası beş para etmeyen insan bile demeye dilim varmayan mahlukatların profili budur.

Doğru düzgün insanlar ise az ve öz konuşur,kıvırmadan konuşur,yalan söylemezler,nabza göre şerbet vermezler.İçleri dışları birdir.Sevenleri fazla olmaz,çünkü zıt karakterde insan çoktur(İt itle,yiğit yiğitle muhattap olur).Çabuk sinirlenirler çünkü haksızlığa,yalana dolana tahammülleri yoktur.

Osman Pamukoğlu'da,Erdal Sarızeybek'te iyi insanlar,vatanı-milleti için çalışma gayreti içinde olan kişiler.İkisi aynı çatı altında olmalı.Bu ikisi ile Deniz Baykal'ı aynı çatı altında düşünmek,bu iki şerefli insana hakaret etmektir.
Madem oylar bölünmesin istiyoruz o halde HEPAR da toplansın oylar.

Bir parti için oy isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi ama söz konusu vatan-millet olduğu için kendimi zorunlu hissediyorum,yoksa politikadan nefret ediyorum ve hiç bir partiyle yakından uzaktan alakam yoktu,hala da yok.
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletigönderen svt » Pzr Kas 08, 2009 22:35

Bence CHP iktidara gelirse hiçbirşey değişmeyecek.AB konusunda ABD konusunda hiçbir net açıklama yok.Bu saatten sonra bu ülkeye devrim lazım bu sistemin değişmesi lazım eğitim sisteminin millileşmesi şart ve madenlerimiz tarım ve benzeri reformlara ihtiyaç var bi tanımla devrim gerekli bunu yapabileceğine inandığım tek yer HEPAR Osman Pamukoğlu her konuşmasında politikalarının sorulduğu her yerde bu reformlardan bahsediyor parti programında da var.Ama CHP gelirse sadece rejim tehlikesi kalmayacak gerisi aynen devam edecek zaten benim gördüğüm ve anladığım Baykal ve ekibinin iktidar derdi yok ana muhalefet yetiyor onlara.mesela İP durumu ortada ama yıllardır tv dergi bi şekilde insanları aydınlatıyor CHP de o kadar para örgüt yok mu hiçbirşey yapmıyorlar yığınla ulusalcıu kanal ne sıkıntılar çekiyor hiçbirine el uzatmıyorlar ben asla güvenmiyorum.
Beni Osman Pamukoğlu'nun "Bizim için bugün 11 Kasım 1938'dir." sloganı heyecanlandırıyor.
Sakın kurtarıcı bekleme!Yoksa sana karşı vazifemi yapamadım sayarım. M.K.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
svt
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen ilkkurşun » Sal Kas 10, 2009 12:54

Başkomutan yazdı:İlkkurşun kardeşim sana bir soru cevaplaman ümidiyle...
Sen hiç Altan Tan'ın,R.Ozan Kütahyalı'nın,Önder Aytaç'ın karşısında Erdal Sarızeybek'i gördün mü?Erdal Sarızeybek milletin düşüncelerini aynı Türk milleti gibi korkusuzca gösteren bir kişi.Buna karşılık Osman Pamukoğlun her zaman böyle değil...
Olduğu zaman olmuş mudur evet olmuştur...Buna o gazeteci şahitlik etmiştir.Hatırlarsanız Osman Pamukoğlu Kan Uykusu belgeselinde operasyonda öldürülen PKK'lı teröristlerin leşlerinin fotoğraflarını çekmek isteyen ve o leşlerin fotoğraf için bir yere toplanmasını rica eden gazeteciye ben askerime leş toplatmam demiştir...
Benim aklımda kalan Osman Pamukoğlu bu!..Her zaman böyle olması diliyorum.

Dediğin programı ne yazık ki izledim.Neden ne yazık ki?
Çünkü o programda Altan Tan Osman Pamukoğlu'nun Atatürk senin dilini yakar sözüne Hiç kimse benim dilimi yakamaz demiştir Mustafa Kemal Atatürk'ü kendince hiç kimse yapmıştır.Buna karşılık Osman Pamukoğlu ne yapmıştır ne yazık ki hiç bir şey...
Diyap Ağa konusunu açan bölücü Altan Tan'a cevap verememiştir.Sadece Diyap Ağa sizin gibi milleti arkadan mı vurdu,sizin gibi Türk milletine kalleşlik mi yaptı deseydi bunun gibi zâtların yüzlerini kızartırdı...Kızaracak yüzleri var mı o ayrı konu.
Benim hâlâ umudum :turkiye:

Başkomutan kardeşim.Öncelikle cevabım biraz gecikti,bunun için kusura bakma.
Malum pazar günü bizim burada(İzmir-Gündoğdu meydanı)Akp yi protesto mitingimiz vardı.Bir kaç gündür miting coskusundan ve muhabbetlerinden başka birşeyle pek ilgilenemedik.
Gelelim o programa.Evet orada,Altan tan denen hırtın"kimse"kelimesi ile "Atatürkü"kastedtiğini biliyorum.Fakat Osman Pamukoğlu o ite"Kimse değil o ,Türkiye cumhuriyetinin kurucusu lafını bil"dedi,zannediyorumki orası dikkatinden kaçtı.Hatta ,hatırlarsan,sunucu olacak Yiğit bulut yalaması"o kadar çok gelen mail varki Atatürk'e hakaret etmeyin ettirmeyin diye;öyle birşey olamaz biz burada Türkiye cunhuriyetinin kurucusuna ne kendimiz laf söyleriz ne de konuklara böyle bi imkan veririz.Asla söz konusu değil"diyerek olayı yatıştırmaya çalışmıştı.Tabiki senin söylediğin "Diyap ağa" mevzusunda ,aynen senin yazdığın gibi bi cevap verseydi dahada güzel olurdu.Önemli olan burada,birbirimizi anlamak.Bu sayfanın başlığı "kim umut olabilir".Bende kendimce Osman pamukoğlu diyorum.Tabiki kimseye,kendimiz için ideal olanı zorla kabul ettirmek gibi bir düşüncemiz yoktur,aslada olamaz.Sende kendi düşüncene göre bir isim açıklarsan onada saygı gösteririz,göstermekte mecburiyetindeyiz.Ayrıca Erdal Sarızeybek hakkında yazdıklarının,noktasına virgülüne kadar hemfikirim.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletigönderen Hayyan » Sal Kas 10, 2009 18:20

Bende sonuna kadar Osman Pamukoğlu'nu destekliyorum.Ne CHP nede MHP benim için bir alternatif değildir.Muhalefet olmayı beceremeyen iki partiden iktidar olmasını beklemekte bana göre yanlış.Ayrıca Osman Pamukoğlu gibi hiç biride net değiller.Osman Pamukoğlu akıcı konuşamıyor olabilir buna bende katılıyorum ama ağzı çok laf yapan değil bu millete iş yapan,milletin ve devletin hakkını verebilecek insanlar lazım.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletigönderen svt » Sal Kas 10, 2009 18:30

Erdal Sarızeybek'le Osman Pamukoğlu'nun herhangi bir şekilde kıyaslanmasına ya da kıyaslanmasına karşıyım.Keşke Erdal bey'de katılsa HEPAR'a ama onun düşüncesi belli Chp den yana...Neyse söylemek istediğim Osman Pamukoğlu'nun Altan Tan ve orda bir bayan vardı yenişafak yazarı ona da cevap vermekte yetersiz kaldığı fikrine ortağım fakat dün Erdal Sarızeybek'in sanırım 2007 yılında katıldığı Aykırı sorularda Halil isimli biri vardı "kürtler bu coğrafyanın asıl sahibidir Türkler orta asyadan geldi" "Ne mutlu Türküm diyene sözünü söyleyen benim gözümde en azılı iflah olmaz ırkçıdır" gibi sözler etti ve Erdal bey cevap vermedi.Demek ki tv programlarında bazı bilmediğimiz durumlar var diye düşünüyorum ikiside karakter olarak bu tip söylemlerin altında kalmayacak insanlar zira..
Sakın kurtarıcı bekleme!Yoksa sana karşı vazifemi yapamadım sayarım. M.K.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
svt
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen 1919 » Sal Kas 10, 2009 19:17

Konusma vakti coktan gecmistir! Az bilenler en fazla konusanlardir! Merak etmeyin Osman Pamukoglu konusamiyormus gecin bunlari kimse bahane aramasin, beraber Osman Pasayi bu ülkenin basina getirelim, cok konusanlar bir daha konusamaz önemli olan bu.
Kullanıcı küçük betizi
1919
Üye
Üye

İletiler: 19

Sonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x