Küfürbazıma mektup...

Küfürbazıma mektup...

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 05, 2009 20:44

Küfürbazıma mektup...

NEDENSE bana en azından iki satır bir mesaj atacağını ben bir gün önceden bilirim.

Hani "içime doğdu" derler...

Yazımı yazarken, daha ilk satırda "yarın arar" derim.

Sağol, hiç de yanıltmazsın beni.

İşte dünkü mesajın "Bizim başbakanımıza laf söyleyen Yahudi çocuğu senin taaa..." şeklinde başlıyor.

*

Birincisi:

Yahudiler bana "üstün hizmet madalyası" vermediler, senin Başbakan'ına verdiler.

İkincisi:

"Başbakan'ımızın samimiyetine inanmayıp da onu eleştiren seni gidi o çoooo..."
diyorsun.

Samimiyet?...

Bak şimdi; Başbakan'ın Davos'ta söylediklerini (parantez içine olanlar), Başbakan'ın sözcüsü Cemil Çiçek'in dünkü açıklamasının içine geçiriyorum, bak bakalım nasıl oluyor:

"...tekrar ifade etmek istiyorum ki biz (plajlarda çocuk öldüren) İsrail ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Ve (öldürmeyi bilen) bu ülke ile ilişkilerimizi korumak istiyoruz..."

İyi mi?..

*

Üçüncüsü küfürbazım:

Yirmi beş yıldan bu yana, çocuklarımız ilaçsız-mamasız kaldığında, köy yolları kapandığında ve anneler ölü bebeklerini kar içinde doğurduğunda, büyüyebilenlerin camsız sınıflarda ayak parmakları donduğunda, ikimizin de canı yandı...

Senin ve benim...

İşçilerimizi Taksim'de vurduklarında... Askerlerimiz kırmızı tabutlar içinde annelerine dönmeye başladığında... Bankalarımızı soyduğunda... Gençlerimiz işsiz-aylak dolandığında... Açlıkta, sefalette, yoksullukta...

Dizimize vurduk; seninle ikimiz...

O zamanlar da ben böyle aldatmacalara, bu ikiyüzlülüklere, bu düzenbazlıklara kızıyordum...

Ama sen alkışlıyordun...

Şimdi ben yine kızıyorum, sen yine alkışlıyorsun...

Sen benim parçamsın aslında...

Ama sorgulamıyorsun, duymuyorsun, anlamıyorsun, görmüyorsun sevgili küfürbazım...

Ve kara yazgı sürüyor...

Bekir COŞKUN, 04.02.2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 05, 2009 20:58

sorgulamıyorsun, duymuyorsun, anlamıyorsun, görmüyorsun

Türkiye'nin makus talihini yenememesinin nedeni bu değil mi?
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen kaye » Prş Şub 05, 2009 23:31

Yahudiler bana "üstün hizmet madalyası" vermediler, senin Başbakan'ına verdiler.

:alkis:
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 konuk

x