Leyla Zana'dan şok iddia!: Seneye Nevruz'u Apo'yla kutlayacağız!

Genel & Güncel Konular

Leyla Zana'dan şok iddia!: Seneye Nevruz'u Apo'yla kutlayaca

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Mar 21, 2009 19:24

Leyla Zana'dan şok iddia!

Urfa'daki Nevruz kutlamasında konuşan Zana: Seneye Nevruz'u Apo'yla kutlayacağız!

Urfa'daki Nevruz kutlamasında konuşan DEP eski Milletvekili Leyla Zana, 21. yüzyılın Kürtlerin özgürlük çağı olacağını belirterek, 2010 yılında Diyarbakır meydanındaki Nevruz kutlamasını Abdullah Öcalan ile birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Urfa Otogar'ı yanındaki alanda yapılan Nevruz kutlamasında konuşan DEP eski Milletvekili Leyla Zana, yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Zana "Çağdaş Kawalar ve Mazlumların yaktıkları özgürlük ateşinin sıcaklığıyla sizleri selamlıyorum" diyerek konuşmasına başladı.

2010'DA APO'DA NEVRUZ'A KATILACAK

2005 yılında Urfa'ya geldiğini, ancak buradaki kalabalığın her geçen yıl daha da arttığına işaret eden Zana, 21. yüzyılın Kürt halkının özgürlük çağı olacağını söyledi.

2010 yılında Diyarbakır meydanındaki Nevruz kutlamasını Abdullah Öcalan ile birlikte kutlayacaklarına dair inancının sonsuz olduğuna dikkat çeken Zana, şöyle konuştu:

"İnsanlar bana 'önderliğimizin 2010'da özgür olacağını nereden biliyorsun' diye soruyorlar. Benim de yanıtım, bu halk artık alanlara sığmıyor.

Bu halk önderliği ve özgürlüğü için büyük bir mücadele vermektedir. Bunun kanıtı da budur. Kürt halkı dört parçada kendi özgürlüğü için büyük bir mücadele içine girmiştir. Siyasi iradesine de 29 Mart'ta sahip çıkacaktır. Ancak Meclis'te bulunun AKP'li 75 Kürt kökenli milletvekili, Kürt halkının temsilcisi değiller. Bunlar kirli siyaset yürüten kişilerdir."

Batman'da Nevruz kutlamalarına katılan DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, "Irak'ta Barzani ve Talabani için de terörist deniliyordu. Bugün çözüm onlarla oldu. Afrika'da da Mandela ile çözüm bulundu. Mandela, bugün dünya lideri oldu.

Öcalan'ı artık kabul etmek zorundalar" dedi. Batman'da Nevruz kutlamaları yaklaşık 80 bin kişinin katılımıyla Yeniotogar yanındaki alanda yapırken, kutlamalara DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, DTP Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Feleknas Uca, DTP Batman milletvekilleri katıldı. Sıkı güvenlik önlemleri alan polis, kutlamaları uzaktan izlerken Nevruz ateşini Emine Ayna, milletvetvekilleri, belediye başkanları yaktı.

Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen avrasya » Cmt Mar 21, 2009 20:10

Tayyip Erdoğan'ın baş danışmanı Ahmet davutoğlu, ABD ile, Türk dış politikasının parlel olduğunu açıkladı ..
Davutoğlu, "Türkiye'nin Ortadoğu, Kafkaslar ve Afganistan'daki dış politika aktivitesi, muhataplarımızca takdirle karşılandı" diye konuştu.

ABD nin BOP projesi doğrultusunda Leyla Zananın söylediği kehanet değil, dilek de değil..

Akepe hükümetinin ABD rotasındaki politikaları Leyla Zanayı doğrulamaktadır..

BOP eşbaşanlığı ABD politikaları çerçevesinde görevini yapmaktadır.

Nedir bu görev?

ABD çıkarları doğrultusunda Barzaninin kukla devletini himaye etmek, pkk yı siyasallaştırmak ve dolayısıyla Apoya AF ..Federasyon , yeni Osmanlıcılık ...vb..
Yani Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesini değiştirmek giderek varlığını da yok etmek..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 21, 2009 20:16

Ben bu teröristin dediklerine OLAMAZ!!! diyemiyorum arkadaşlar.
Ne yazık ki bu ülkede öyle bir dönemden geçiyoruz ki,her şey olur.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yigitler » Cmt Mar 21, 2009 21:28

B.k kutlarsiniz serefsizler! O alcak omrunun sonuna kadar hapiste kalacak, bosuna hayal kurmayin!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 21, 2009 21:40

Acaba Imrali'daki it Zana'yi da yogunlastirmis midir? :roll:

Haberde verilmeyen iki inci daha:

"Bütün Kürtler arasında üç örgüt vardır: PKK, KDP, YNK"

"Biz Türkiye Cumhuriyet'ine ortak olmak istiyoruz"

Ahmet Türk'ün eli de armut toplamadi hani:

"Sayın Abdullah Öcalan Kürt halkı için çok önemlidir. Kürt halkının önderi olan Öcalan'ın özgürleşmesi gerekiyor. Ancak o zaman barış diyebiliriz."
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 21:57

[quote="Türk-Kan"]Acaba Imrali'daki it Zana'yi da yogunlastirmis midir? :roll:

Buyuk ihtimalle oyledir Turk-Kan, ancak su da var ki, bu soysuzlar bu sekilde Turk Gencligini tahrik etmeye devam ederlerse, o genclik bunlari bir dizi fiziko-kimyasal surec sonunda atomlarina ayirabilir...

Gunun slogani da benden olsun:-)

"Devlet baba Zana'yi Apo'ya gonder!"
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x