gönderen soma45 » Cum Eyl 25, 2009 1:58
sagol kardes !!!
buda Devlet beye yazdigi Mektup
Erdoğan, Dr Bahçeli'ye mektubunda ne diyor?
Muhterem kardeşim Devlet Bey!..
‘AK’ Parti hükümeti olarak, ‘milli birlik ve bütünlüğü’ pekiştirmek amacıyla önümüze konulan ‘devlet politikası’ gereği başlattığımız ‘demokratik açılım’ süreci işlemeye devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal’a bir mektup yazmaya karar vermişken, MHP gibi bir partinin genel başkanlığında oturan zat-ı alinizi tabii ki ‘ciddiye’ bile almayıp, ‘yok saymak’ olmazdı.
Bülent Abi’nin yoğun ısrarı üzerine, hazır bayramı fırsat bilerek, bir mektup da size yazıyorum.
Onca gayretime rağmen, MHP Genel Merkezi’nde mektubu elinize ulaştırabilecek yetkili bir kişi bulamayınca, mecburen gizlice okuduğunuzu bildiğim Sayın İsrafil K. Kumbasar’ın köşesine müracaat etmek zorunda kaldım.
Lütfen beni bağışlayınız.
* * *
Her ne kadar, ‘hitabet sanatı’ haline getirdiğim öfkeme kapılıp, kamouyunun karşısında sizi ‘namertlik’, ‘alçaklık’, ‘namussuzluk’ ile suçlayarak üzdü isem de, inanın size karşı içten içe hep derin bir ‘muhabbet’ duymuşumdur.
Siz, ‘bulunmaz’ bir Hint kumaşısınız.
İyi ki MHP’nin başında siz varsınız.
Her gece başımı yastığa koyduğumda, gözlerimi kapar kapamaz, kendimi ‘Yüce Divan’ karşısında hesap verirken görüyorum.
Kan ter içerisinde uyanıyorum.
Ama, karşımda alternatif olabilecek bir partinin başında sizin gibi ‘ebced hesabı uzmanı’ bir şahsiyetin bulunduğunu aklıma getirince rahatlıyorum.
Allah sizi MHP’nin başından eksik etmesin.
Partimizin kuruluşundan bugüne değin, verdiğiniz ‘örtülü’ destekten dolayı size minnettarım.
* * *
Ülkedeki ‘ekonomik’ şartların tamamen aleyhinize olmasına rağmen, önünde ‘ceket’ iliklediğiniz Bülent Ecevit’in bütün yalvarmalarına aldırış etmeden, ‘erken seçim’ kararının ısrarla arkasında durarak, partimizin ‘ezici bir çoğunluk’ ile tek başına iktidara gelmesini sağladınız.
17 Temmuz seçimleri öncesinde meydanlarda ‘ip’ atarak, bizi içine düştüğümüz ‘çukurdan’ çekip aldınız, Meclis’e girer girmez, ‘Cumhurbaşkanlığı’ oylamasına katılacağınızı açıklayarak, hükümetimizi ‘367’ belasından kurtarıp kardeşim Abdullah’a Çankaya’nın yolunu açtınız.
Ülkenin en büyük sivil toplum örgütü olan ‘Ülkü Ocakları’nın kapısına kilit vurup, meydanlarda tepki koyması muhtemel gençleri evlerindeki ‘bilgisayarların’ başına hapsederek, sizin tabirinizle malum ‘yıkım projesini’ rahat bir şekilde ifa etmemize büyük katkıda bulundunuz.
Size ne kadar teşekkür etsek azdır.
* * *
Görüyorum ki, son günlerde gerek şahsıma, gerek partime karşı hakaretler yağdırıyorsunuz.
Bu ‘kağıt üzerinde’ kalan çıkışlarınızın, partinizin önümüzdeki Kasım ayında yapılacak olan ‘kongresine’ yönelik birer salvo atışı olduğunu çok iyi biliyor, sizi anlayışla karşılıyorum.
Lütfen, partimiz içerisinde sözlerinizi ciddiye alıp şahsınızda, bir camiayı ‘topyekün’ hedef almaya kalkışan zırtapozlara aldırmayın.
‘İçinizden’ geldiği gibi davranmaya devam ediniz.
Kongrede oy kullanacak olan delegeler üzerinde ‘duygusal’ baskı kurup, tüzüğünüzdeki ‘gereksiz’ maddeyi değiştirerek, yeniden ‘genel başkan’ seçilmeniz, bizi mutlu ve bahtiyar eyleyecektir.
Siz o partinin başında bulunduğunuz sürece, biz ‘hiç de haketmediğimiz’ iktidar keyfini sürmeye devam edeceğiz.
* * *
Niyetimiz, açılım sürecini ‘toplumsal mutakabat’ ile gerçekleştirmektir.
Siz ki, Apo’nun Meclis’teki avukatlarının uzattığı ‘kanlı’ elleri bile sıkmış bir insansınız.
Uzattığımız eli geri çevirmeyeceğinizi umuyor, ‘milli birlik projesine’ değerli katkılarınızı bekliyoruz.
“Eğer mutakabatın içerisinde yer almak istemezseniz, kusura bakmayın, aynen yolumuza devam etmek zorundayız.”
Kongreden sonra görüşmek üzere.
İmza:
Kardeşin Recep Tayyip
YENICAG
Israfil K. Kumbasar 23.09.09
Milleti kurtaracak, yine milletin kendi iradesi ve azmidir. Manda kabul edilemez!