MHP'nin Amerika'yı Keşfi / Doğu PERİNÇEK

Genel & Güncel Konular

Re: MHP'nin Amerika'yı Keşfi / Doğu PERİNÇEK

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 23, 2011 23:11

Muhammed Mustafa Kemal takma isimli arkadaşım.
Samimiyetine inanıyorum ama yazdıklarının içindeki "baksana paşaları bile içeri aldılar, onlar siyasi kanat, sakin davranmak zorundalar" şeklindeki cevabını mantıklı bulmuyorum. Devlet Bahçeli bugün Türkiye'nin en güçlü 3-4 kişisinden birisi. Ağzından çıkacak cümleyle milyonları hareket ettirebilecek bir adam. Bu lafımdan "milleti sokağa döksün, kan gövdeyi götürsün" anlamı çıkmasın, sakın ha! Ama Feto'nun yediği haltlar karşısında da bu kadar pısırık, bu kadar aciz, b u kadar vurdum duymaz olmamalıydı. Ben yazacaktım, bezgin arkadaş benden önce davranmış, şimdi Bahçeli'nin şu açıklaması nedir Allah aşkına?
(Konumuz değil ama ilginçtir Baykal kendisine yapılan kaset komplosundan hemen sonra her nedense Feto'nun bu işten sorumlu olmadığını falan söyledi. Ben eminim işin içinde başka kaset ya da kasetler var. Aksi takdirde bu kadar saçma sapan bir açıklamanın anlamı yoktu.)

Sonuç olarak, bu zamana kadar ve hala ÜLKÜCÜ camianın VATANINI-MİLLETİNİ SEVEN SOLCUYU düşman kabul etmesinden çok ama çok büyük zarar gördük. Bundan sonra MHP tabanı ve ÜLKÜCÜ CAMİA doğruları görmeli, bilmeli, öğrenmeli. Bunu yapacak olan da, yani onlara örnek olacak olan da Devlet Bahçeli ve etrafındaki partinin yöneticileridir. Çok büyük bir ÖZELEŞTİRİ yapmaları gerekiyor.
Yoksa benim de canım-ciğerim olan MHP'li arkadaşlarım var. Konuşuyoruz, temelde anlaşıyoruz. Ama bu MHP ve ÜLKÜCÜ CAMİA'nın geneli için böyle değil ne yazık ki.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen TheRememberMan » Sal May 24, 2011 0:26

Perinçek sen sağa-sola istikrar vaatleri provakatör sesleri yayacağına zamanında apoyla çekilmiş gülüşmelerin omuz omuza halayların cvbını versen daha samimi olursun
Kullanıcı küçük betizi
TheRememberMan
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 24, 2011 0:44

TheRememberMan yazdı:Perinçek sen sağa-sola istikrar vaatleri provakatör sesleri yayacağına zamanında apoyla çekilmiş gülüşmelerin omuz omuza halayların cvbını versen daha samimi olursun

Defalarca verdi, defalarca anlattı, yetmedi kitap yazdı.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 24, 2011 20:06

TheRememberMan yazdı:Perinçek sen sağa-sola istikrar vaatleri provakatör sesleri yayacağına zamanında apoyla çekilmiş gülüşmelerin omuz omuza halayların cvbını versen daha samimi olursun

Güncel Meydan'da en uzun süre üzerinde tartışılan konu başlığı bu konuya aittir.
Samimiyetle işin aslını merak ediyorsan açıp okuyabilirsin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen TheRememberMan » Çrş May 25, 2011 0:03

Yok arkadaş ben dinlemedim görmedim bilmiyorum ... Ne hükümetlerden birisinin görüşmeye hakkı var ne de siyasi muhaliflerden birisinin terörist başı ile görüşmeye hakkı var ... Ne görüşürsen görüş ne anlatırsan anlat ... bende kabulu yok ... ben ne sağcıyım ne solcuyum ... siz şimdi diyeceksiniz ki görüşlere kapalı insan cahil cehalet almış başını gibi lütuflar ya arkadaş ne izahından bahsediyorsunuz yahu 70-80 döneminde siyaset ile ilgilenmiş askeri isimlerd dahil hiç bir kimseye inanmam güvenmem çünkü heryerdelerdi sadece sağda solda değil komünizm içinde SHP gibi bir çok partinin kurumun yanından adamları vardı ... O dönem siyasetçilerinin gözyaşına bile güvenmem
Kullanıcı küçük betizi
TheRememberMan
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen İrfan Tuna » Çrş May 25, 2011 8:23

Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen maydonos » Prş May 26, 2011 4:14

Simdi size iki soru soruyorum.

1-2000 yilinda etek opup hukumetin devrilmesine ve akepe guruhunun basimiza musallat olmasinin bas aktoru kimdir?

2- A b d gulunu cumhurbaskani yapip kutsayan kimdir?

Yanit: Bahceli.

Fazla soze gerek var mi?

Bohcali Efendinin marifetleri daha saymakla bitmez. Bu 10 yilda mecliste bulunanlar sallandirilmali aposuda poposuda dahil.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bezgin » Prş May 26, 2011 13:04

MHP Amerika'yi, Amerika YTCHP'yi Kesfetti

Resim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABDnin kendisiyle doğrudan temas kurmadığını ancak il ve ilçe örgütlerini ziyaret ettiğini açıkladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan, Karsta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile sohbetini köşesine taşıdı. ABDnin CHPye olan ilgisini kabul eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Amerika benimle doğrudan temas kurmuş değil ama, bizim il ve ilçe örgütlerimizi ziyaret ediyorlar. Şu ana kadar yirmiye yakın örgütümüzü ziyaret ettiler. Örgütlerden bu ziyaret talebine karşı ne yapılacağı sorulunca, Gürsel Tekin, iyi karşılayın konuk severlik gösterin mesajını iletiyor. Amerikalılar seçimle ve CHP politikalarıyla ilgili her türlü soruyu soruyor.

Konya Ekspres
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen maydonos » Prş May 26, 2011 15:30

Turkes'i savunanlara ve Turk Cumhuriyetleri (Turan) hikayeleri adi altinda; bir donem Turkiye'nin yurtseverleri ve Anadolu' nun aydinlik yuzleri yok edildi. Turkes Turk katliami yapti Ic Anadolu' da bes sehrinde. Halen neyi savunuyorsunuz. Yok Turan bilmem ne hepsi hikaye. Ataturk rozetleri yakalarimizdan alinip Yazicioglu ve Turkesin kuyruklari tarafindan eziliyordu. Yollarda indirilip insanlara en basiliyordu. Bu cirkinliklerin en basit bolumu. O zamanin derin gucleri idiler. Kisacasi mazisi usaklik olan bir parti simdi cikmis bagiriyor ip atiyor sonra da basimiza Akepe denen illeti dugumleyip birde taraftar buluyor. Bu mecliste daha iki gun once bir ulkenin isgali onaylandi kime neye oy veriyorsunuz. Biraz dusunun sonra yazin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Osman_Pasa » Cum May 27, 2011 23:21

En buyuk Turanci Ataturk'tur

Perincek'ten Baykal'a , butun Sol ekip , zamaninda Ataturk'u burjuva devrimcisi olarak goruyordu . Sonra hepsi kemalist oldu.

Gecmisi gecmiste kaldi , su an meclise girme sansi olan partilerden MHP disinda , ulkenin bolunmez

butunlugunu savunan parti yok..

MHP nin mecliste yuksek bir sandelye sayisi ile temsili onemli...
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletiler: 108

İletigönderen maydonos » Cmt May 28, 2011 4:09

Meclise yuksek oy orani ile girmek istiyorsaniz ugrasacaginiz kesim Kemalistler mi olmali? Bu ne ziyniyet? bu tihniyet? Asla anlayamadim ben bu asiri milliyetci Turk-Islam sentezcilerini.

Hayrola Yurtseverleri yok edip Akp ile kolkola daha guclu mu gelmek niyetindesiniz? Akp ile ile ugrasacaginiza ne gelip bu sitede yurtseverlere karalama yapiyorsunuz? Utanmiyor musunuz? Su anda aleyhinde video koydugunuz yurtsever hapiste, kendini savunacak durumda dahi degil. Sevyesiz siyaseti retee'den mi ogrendiniz?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Osman_Pasa » Cmt May 28, 2011 17:25

RTE ile kolkola giren senin parti , secim sonrasi BDP ve AKP ile beraber anayasayi degistirecekler cemkirecegine biraz oku bence , bilgin artar ufkun acilir ....

Su anda meclise girebilecek bolunmez butunlugu savunan tek parti MHP dir , CHP liberal sol bir parti olmustur, Binnaz topraklarla varabilecegi tek yerde soros'un kucagidir.

Turk islam sentezinin temsilcisi , Turkiye de artik cemaattir . 80 oncesi MHP artik yoktur , Bahceli ile beraber daha ulusalci ve Ataturk'cu bir mhp vardir .

Ha bende biliyorum mhp nin cok birsey olmadigin ama eldeki malzeme budur ..
Alternatifte yoktur ....
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Cmt May 28, 2011 21:17

Sen benim Cehepe li oldugumu nereden cikardin. Nerede yazmisim Chpliyim diye. Aleyhinde konustugun insanlarinda hicbiri Cehepeli degil. Artik iskembeden atacagina asil sen iyi oku.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Osman_Pasa » Cmt May 28, 2011 23:16

Maydonos ,

Ya bi git isine ....
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletigönderen GEZGİN » Pzr May 29, 2011 0:13

Arkadaşlar , dostlar , fikir birlikteliği olan değerli kardeşlerim , büyüklerim lütfen . Bırakalım artık bu olayları ve daha gerçeklere yoğunlaşalım . Geçmişte hepimiz bu tarz tartışmalarda bulunmuş olabiliriz ancak artık bundan sıyrılmalıyız . Olaylara ve içinde bulunduğumuz buhranı atmak için birbirimize saldırmayı bırakalım . Kişiler üzerinden tartışmaları bırakalım . Şunuda anlayalım her vatanperver milliyetçi insanın anlaması gereken son demlerimizi yaşıyruz ve sene 1910 - 1920 dönemi değil artık düşman silahla gelmiyor ve ne şekilde olur bilinemez ama BİRLEŞMEK ZORUNDAYIZ .

Tamam geçmişte o , bu , şu hatalar yapmıştır belkide büyük hatalar yapmıştır ancak an itibarı ile yapmamız gerekn bellidir ve bu yüzden artık bu kısır tartışmalardan kurtulup net bir kurtuluş yolu çizmek ZORUNDAYIZ .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x