gönderen Çetin Taş » Pzt May 23, 2011 23:11
Muhammed Mustafa Kemal takma isimli arkadaşım.
Samimiyetine inanıyorum ama yazdıklarının içindeki "baksana paşaları bile içeri aldılar, onlar siyasi kanat, sakin davranmak zorundalar" şeklindeki cevabını mantıklı bulmuyorum. Devlet Bahçeli bugün Türkiye'nin en güçlü 3-4 kişisinden birisi. Ağzından çıkacak cümleyle milyonları hareket ettirebilecek bir adam. Bu lafımdan "milleti sokağa döksün, kan gövdeyi götürsün" anlamı çıkmasın, sakın ha! Ama Feto'nun yediği haltlar karşısında da bu kadar pısırık, bu kadar aciz, b u kadar vurdum duymaz olmamalıydı. Ben yazacaktım, bezgin arkadaş benden önce davranmış, şimdi Bahçeli'nin şu açıklaması nedir Allah aşkına?
(Konumuz değil ama ilginçtir Baykal kendisine yapılan kaset komplosundan hemen sonra her nedense Feto'nun bu işten sorumlu olmadığını falan söyledi. Ben eminim işin içinde başka kaset ya da kasetler var. Aksi takdirde bu kadar saçma sapan bir açıklamanın anlamı yoktu.)
Sonuç olarak, bu zamana kadar ve hala ÜLKÜCÜ camianın VATANINI-MİLLETİNİ SEVEN SOLCUYU düşman kabul etmesinden çok ama çok büyük zarar gördük. Bundan sonra MHP tabanı ve ÜLKÜCÜ CAMİA doğruları görmeli, bilmeli, öğrenmeli. Bunu yapacak olan da, yani onlara örnek olacak olan da Devlet Bahçeli ve etrafındaki partinin yöneticileridir. Çok büyük bir ÖZELEŞTİRİ yapmaları gerekiyor.
Yoksa benim de canım-ciğerim olan MHP'li arkadaşlarım var. Konuşuyoruz, temelde anlaşıyoruz. Ama bu MHP ve ÜLKÜCÜ CAMİA'nın geneli için böyle değil ne yazık ki.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.