MHP'nin Amerika'yı Keşfi / Doğu PERİNÇEK

Genel & Güncel Konular

Re: MHP'nin Amerika'yı Keşfi / Doğu PERİNÇEK

İletigönderen maydonos » Pzr May 29, 2011 1:05

Gezgin; neden bu Mhpliler Kemalistlerle ugrasiyor. Ben Mhpliler Kemalistlerle ugrastigi surece soz soylerim.Akepe ile ugrasin ama sikiyor tabi. Ayip gercekten insanlar hapiste ve bu Mhp tayfasi ugrasacak baska insan ve karalayacak baskasi kalmamis gibi; yurtseverlere saldiriyorlar ve cirkin bir soylemle. Ne zaman duydunuz Dogu'nun bolunmekten soz ettigini buna diger Kemalistlerde dahil. Ayipliyorum ve kiniyorum buraya olup olmadik yazilar yazip asil boluculuk yapanlari.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 29, 2011 1:26

Tartışmaya gerek yok dostlar.

Birbirimize bu zamana kadar yeter vurduk.
Gün önce sakin olmak, sonra birlik olmak ve ardından da düşünmek zamanıdır.

Bakın seçmen sayısının geçen seçimlerden bu yana 10 milyon arttığı açıklanmış. Bülent Tanla soruyor YSK'ya nasıl diye. Gerçekten hesaplamaya kalkarsanız 2007'de 42 milyon küsür olan seçmen sayısının 2011'de 52 milyon olmasını açıklayabilecek matematikte, başka bir şey de yok.

Adamlar belli ki ölülere oy kullandırıyorlar. Önemli olan bu adamların yedikleri haltı suç üstü yapmak. Küçük partilere ya da Cumhuriyet Güçbirliği Platformu'na göre kat be kat fazla maddi imkanları olan CHP ve MHP'nin bu 10 milyon farkın nasıl yaratıldığını tespit etmesi, davul-zurna çalarak medyayı duruma uyandırması gerekiyor.
Ben şu YGS olayından sonra eminim. Bu adamlar geldiklerinden beri üniversite sınavlarında da, KPSS'lerde de, her türlü devlet ile ilgili memur alımı söz konusu olan sınavlarda da, seçimlerde de, referandumlarda da hile yapıyorlar.

Ama ben bunu mantığımla çıkarıyorum.Gözlemlerimle çıkarıyorum fakat elimde somut kanıtım yok. Kanıtı olması gereken, bulması gereken CHP ve MHP. Yoksa ne kadar ou alırlarsa alsınlar adamlar 10 milyona 0 galip başlıyor.

Benden söylemesi.

Not: MHPli-Ülkücü arkadaşlar. Geçmiş elbette unutulmayacak. Ne siz unutun, ne de biz unuturuz. Ama bu ülkenin ve bu milletin geleceğinin olmasını siz de, biz de istiyorsak(ki istiyoruz) o zaman birbirimize laf sokmaktan, sataşmaktan vazgeçelim.,
En son Çetin Taş tarafından Pzt May 30, 2011 11:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen GEZGİN » Pzr May 29, 2011 23:04

Çetin Taş ,
Yeri gelmişken belirteyim seçmen sayısı artışı bugün için doğal olacak bşir durumda . Niye dersek 12 Eylül referandumu ile 12 Haziran seçimi arasındaki fark takribi 500 bin kadar . Yani arada 10 milyon denilen seçmen sayısı bugün üretilmiş birşey değil .

Biraz inceledim de farkettiğim 2009 yerel seçimleri ile 2007 genel seçimler arasındaki seçmen farkı tam 5.5 milyon kişi . Düşününce bence incelenmesi gereken olay budur ama yaklaşık iki sene gibi bir zaman geçmiş ve inceleyen ya da itiraz eden varmıdır bilemiyorum . Aşşağıdaki tablo daha net durumu anlatacaktır .

SEÇİM YILI SEÇMEN SAYISI
2002 41.407.027
2004 (yerel) 43.552.931
2007 42.533.041
2007(ref.) 42.629.733
2009 (yerel) 48.006.650
2010 (ref.) 49.446.269
2011 50.189.930
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen usta » Pzr May 29, 2011 23:50

Doğu Perinçek Siyasete hareket getirir tbmm Milletvekili olmasında yarar var MHP yüklenmesinde haklılık payları olabilir geçmişten bugüne İstanbul Soruşturması hakında fazla suskun kalındı burada iyi mi yapıldı bilmem. MHP tek Başına İktidar olması için herkes gayret etsin ne CHP nede diğer BOPcu Partilerden Gariban Vatandaşa hayır yok. Perşembe Akşamı saat 21:45 Belçika deplasmanına çıkacağız skor ne olur sizce ?

:alkolik:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Kullanıcı küçük betizi
usta
Üye
Üye

İletiler: 34

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk