Muhsin Yazıcıoğlu 31 Mart Salı Günü Defnedilecek

Genel & Güncel Konular

Muhsin Yazıcıoğlu 31 Mart Salı Günü Defnedilecek

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 1:05

Kahramanmaraş´ın Göksun ilçesi yakınlarındaki Kanlıçukur´da, helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun cenazesi, 31 Mart Salı günü Ankara´da defnedilecek.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu için planlanan cenaze töreni hakkında bilgi verdi.
Gündoğdu´nun verdiği bilgiye göre, Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü cenaze töreni düzenlenecek. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınacak cenaze, TBMM´ye getirilecek ve burada bir tören yapılacak, ardından da Kocatepe Camii´nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Yazıcıoğlu´nun cenazesi, daha sonra BBP Genel Merkezi´ne götürülecek ve burada dua okunacak.
Yazıcıoğlu´nun naaşının Ankara´da toprağa verileceğini belirten Gündoğdu, ancak hangi mezarlıkta defnedileceğinin daha sonra duyurulacağını kaydetti.
Gündoğdu, pilot Mustafa Kaya İstektepe´nin naaşının İstanbul´da, kazada hayatını kaybeden diğer üç kişinin ise Sivas´ta defnedileceklerini sözlerine ekledi.

kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 29, 2009 1:08

Allah rahmet eylesin ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 1:13

Onun ardından kim ne söyledi ?

Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin rahmet-i Rahman'a kavuştu.Peki sevenleri onun için ne dedi?

BBP Genel Merkezi önündeki açıklamasına "Türkler, Müslümanlar, Milliyetçiler, Ülkücüler, Alperenler diye başlayan Topçu, "Liderimiz, başkanımız, kardeşimiz, başbakanımız Yazıcıoğlu ile birlikte son yolculuğuna çıktığı isimler Rahmet-i Rahman'a kavuşmuştur. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş:

"Çok değerli kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşını elim helikopter kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz."
Muhsin Yazıcıoğlu iyi bir Müslüman, sağlam bir vatanseverdi.
Kişiliği, karakteri, siyaset üslubu ve ilkeli duruşuyla milletimizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerden biri oldu.
İnandığı değerler uğruna mücadele ederken ciddi badireler, sıkıntılar yaşadı. Buna rağmen ilkelerinden ve değerlerinden asla taviz vermedi.

Üzüntümüz büyük, acımız tazedir. Enkaza olay anından uzun zaman sonra ulaşılabilmesi üzüntümüzü daha da derinleştirmektedir.
Saadet Partisi camiasına adına Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimize ve aynı trajik kazada hayatını kaybeden 5 arkadaşımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum.
Mekânları cennet olsun, Milletimizin başı sağ olsun..."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile uzun bir arkadaşlığımız vardı. O sadece BBP'nin lideri değil tüm Anadolu'nun yiğit bir politikacısıydı. Türk milleti çok değerli bir evladını kaybetti. Kendisini sevgi ve rahmetle anacağız. Ailesine, sevenlerine ve tüm Türk milletine sabır diliyorum.

TBMM Başkanı Köksal Toptan: İlkelerini ve siyasi duruşunu örnek almamız gereken bir liderdi. Başımız sağ olsun

BBP eski milletvekili Ökkeş Şendiller: Muhsin Bey her zaman haklının ve mazlumun yanında durdu. Seçimlere çok kısa bir süre hala sağcısıyla solcusuyla tüm partilerim mitinglerini ertelemesi onun ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösterdi. Çok değerli bir dava arkadaşımı kaybetmiş olmanın burukluğunu yaşıyorum.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik: Muhsin bey adam gibi adamdı. Bu ülkenin insanıydı. Bu ülkenin mana köklerine sonuna kadar bağlı bir insandı. Aynı partide veya görüşte olmayışımız onun kıymetinden bir şey eksiltmez. Türkiye çok değerli bir evladını kaybetmiştir.

Yıldırım Akbulut: Hepimiz çok üzüldük, Merhum Yazıcıoğlu ve diğer arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Aydın Menderes: Merhum Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizin şajsında büyük Türk Milleti, çok kıymetli ve kendisini çok seven bir evladını kaybetmiştir. Aziz milletimizin başı sağolsun. Kardeşimizin bu elim kaza sonucundaki ani vefatı hepimizin içini yakmış kavurmuştur. Ailesine, yakınlarına ve onu sevenlere başsağlığı dilerken aynı kazada hayatını kaybeden diğer 5 kardeşimizin de sevenlerine başsağlığı dliliyorum. Şan şöhret peşinde koşmayan, hizmet için didinen bir şehit olarak hatırlayacağız. Allah gani gani rahmet eylesin.

Yazar Hüseyin Gülerce: Türk siyaseti, büyük bir değerini renkli bir kişiliğini kaybetti.

AK Parti Sivas milletvekili Hamza Yerlikaya:
Çok değer verdiğim bir ağabeyimdi, Son iki yılda çok daha yakından tanıma fırsatım olmuştu. Kendisini bu kadar yakından tanıdıktan sonra onu kaybetmek benim için çok daha sarsıcı oldu. İnşallah mekanı cennet olur.

Yavuz Bülent Bakiler:
30 yılı birlikte geçirdik, acımı anlatmaya dilim kafi değil, Türk milletinin başı sağ olsun

MHP Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu: Muhsin bey'i yaşım itibarı ile kendisini çok eski yıllardır tanırdım. En verimli çağında aramızdan elim bir kaza ile ayrıldı üzgünüz

Mümtaz'er Türköne: Sevdiklerine karşı müşvik, sevdiklerine karşı olanlara karşı bir o kadar da dik ve sağlam duruşlu idi.

Cemil Çiçek: İyi bir Müslüman ve kamil bir insandı. Hepimiz yürekten yaralıyız, büyük bir vatanseveri kaybetmenin acısını yaşıyoruz.

Mehmet Keçeciler: Türk siyaseti önemli bir şahsiyetini kaybetti. Zor bir hayat yaşadı, özü sözü bir olan bir kişiydi. Manevi değerlerine bağlıydı. Allah rahmet eylesin.

AK Parti milletvekili Mehmet Ocaktan: Geçmiş gazetecilik yıllarından beri kendisiyle özel bir hukukumuz vardı. Muhsin beyin ilkeli duruşu tüm siyasetçilere örnek olmalı. Milletin içinden çıkmış değerli bir gönül dostumu kaybetmekten dolayı çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

CHP Genel Başkanvekili Mustafa Özyürek: Siyasi mücadelesini uzaktan da olsa takip ettiğim, çalışmalarını takdir ettiğim Muhsin beye ve kazada hayatını kaybeden diğer arkadaşlarımıza tanrıdan rahmet diliyorum.

Yavuz Donat: Derin kavgaların içinden gelen ama kavga etmeyen bir liderdi. Kazanın olduğu günden bu güne tüm Türkiye'yi bir araya getirmeyi başarabildi. Davet edildiği her yere giden bir insandı. Komplekssiz ve babacan bir adamdı.

kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 29, 2009 1:23

Cemil Çiçek yazdı:İyi bir Müslüman ve kamil bir insandı.

La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 1:26

İyi bir müslüman olduğuna Allahtan başka kimse bilmez ama kamil bir insan olduğunu ben biliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Pzr Mar 29, 2009 1:32

Cehennemin var olduguna inanmak istiyorum.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 29, 2009 1:34

bezgin yazdı:Cehennemin var olduguna inanmak istiyorum.

Beni guldurdun ya gecenin bu saatinde Allah seni de guldursun :):):):)
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 29, 2009 1:38

Yalan ve riyadan kimseye hayır gelmez. Sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri de var. Bir de mikrofonu onu sevmeyenlere uzatmak gerekir. Bakalım onlar ne diyecek :?:

Her ölenin arkasından iyi konuşmak adettendir anlayışını da terketmek gerekir. Dürüst olmak çok zor birşey mi?

Şunu da söyleyeyim başlık hiç iyi olmamış. Bu tür düşüncelerinizi kendinize saklayın. Burası hiç yeri değil. Nerede olduğumuzun farkına varalım.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 1:58

Doğru sevenide var sevmeyenide var. Başlık düzeldi İNŞALLAH Türkiye'de düzelir.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Mar 29, 2009 2:04

sivasta konuşuğum bütün akp li arkadaşlarım bbp ye oy vereceğini söylüyor.bende chp li kardeşilerimle bbp ye vermeleri konusunda konuşuyorum onlarda olabilir diyor.istisnasız bütün dükkanlarda m.yazıcıoğlunun resimleri sözleri var.heralde akp ye % 50-60 oy çıkar diye tahmin edilen sivasta bbp bu üzüntü verici olayın rüzgarıyla akp yi alır aşağı...bu düşüncem biraz fırsatçılık gibi gözüksede olayın aslı şu anda sivasta bu.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen maydonos » Pzr Mar 29, 2009 11:25

Iste boyle bir milletiz.Sonra ne olacak Bbp nin farkini anlat bana .Akp den de ogreneyim.Bolunmeye karsiymis .Hic inanmiyorum.Eger oyle olsa idi abdnin gulunu dessteklemezdi.Ssesizsedasiz.Bravvo( :!: )
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen brd » Pzr Mar 29, 2009 11:38

"Balgat, Bahçelievler, Sivas ve Maraş katliamlarının, Hrant Dink cinayetinin azmettiricisi merhumun tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum! Bu adamcağızı hala sevebilen insancıklara başsağlığıyla beraber biraz da akıl sağlığı dilemek gerekir diye düşünüyorum."
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen avrasya » Pzr Mar 29, 2009 12:19

İmam Musalla Taşında; " Merhumu nasıl bilirdiniz" diye sorar.

"İyi bilirdik "diye cevap verir , cemaat.. Merhum ne olursa olsun.

Ama tarih ve bilinç iyi bilir ve yazar Merhumun ne olduğunu..

12 Eylülün, ABD nin 24 Ocak kararlarının uygulayıcısı , Mendereslerin devamı Turgut Özal yolunu açtı, Cumhuriyetin kazanımlarının hızla bozuk para gibi harcandığı yılları ..
Özelleştirmelerle, talan soygun hortum..Federasyon söylemleri bölücülük ..

Özal Cumhurbaşkanı iken öldü, cenazesi bir şaaşa bir debdebe ..
Devamı Çillerler, Erdoğanlarla durmak yok aynen devam geldik bu günlere ..
Böyle bir Millet olduk .
Vatanımızı ayağımızın altından çekeni de, iyi bildik , iyi sandık..

Milliyetçilik Türk Milliyetçiliği değil, Amerikan Milliyetçiliği oldu 6. Filoya kalkan olanlarla..

Yusuf Akçuralar , Ziya Gökalpler değil, Necip Fazıllarla , 12 Eylülün doğurduğu Türk islam sentezi ucubesi ile,

Geriye islam değil , Amerikano islam yani haçlı- irtica kaldı..

Muhsin Yazıcıoğlunun ardından kim ne söylemiş diye mukanorkan kardeş alıntı getirmiş.

Onun ardından

KİM NE DEMİŞ DİYE DEĞİL, DİYENLER KİMLER VE NE YAPMIŞLAR ? DİYE BAKMAK LAZIM .

Akepeliler , Amerikano islamcılar vs. vs..güzel şeyler söylemişler onun hakkında..

DTP oyları ile seçilen sözde Bağımsız milletvekili Ufuk Uras ve DTP lilerin de Ona bir borcu var..

UFUK URASIN Ergenekon soruşturması kapsamında gündeme gelen ve Sarıkız ve Ayışığı adları verilen darbe girişimi iddiaları hakkında Meclise verdiği gensoruya, DTP MİLLETVEKİLLERİ ve BBP GENEL BAŞKANI MUHSİN YAZICIOĞLU DESTEK VERDİ .

Ökkeş Şendiller ; Adı Ökkeş Kenger di , Yazıcıoğlu gibi Maraş katliamının sorumlusu olarak tarihe yazıldı.. Yargılandı , mahkum oldu..
Soyadını Şendiller olarak değiştirip, Yazıcıoğlu ile BBP yi kurdu..
ANAP ın listelerinden Milletvekili oldu..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 12:28

Winston Churchill'ın Atatürk hakkında dediklerine nediyorsun avrasya, o da çok iyi biri sayılmazdı.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

Re: Muhsin Yazıcıoğlu 31 Mart Salı Günü Defnedilecek

İletigönderen Neyzensever » Pzr Mar 29, 2009 13:06

mukanorkan yazdı: Kahramanmaraş´ın Göksun ilçesi yakınlarındaki Kanlıçukur´da, helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun cenazesi, 31 Mart Salı günü Ankara´da defnedilecek.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu için planlanan cenaze töreni hakkında bilgi verdi.
Gündoğdu´nun verdiği bilgiye göre, Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü cenaze töreni düzenlenecek. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınacak cenaze, TBMM´ye getirilecek ve burada bir tören yapılacak, ardından da Kocatepe Camii´nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Yazıcıoğlu´nun cenazesi, daha sonra BBP Genel Merkezi´ne götürülecek ve burada dua okunacak.
Yazıcıoğlu´nun naaşının Ankara´da toprağa verileceğini belirten Gündoğdu, ancak hangi mezarlıkta defnedileceğinin daha sonra duyurulacağını kaydetti.
Gündoğdu, pilot Mustafa Kaya İstektepe´nin naaşının İstanbul´da, kazada hayatını kaybeden diğer üç kişinin ise Sivas´ta defnedileceklerini sözlerine ekledi.

kaynak

ALLAH rahmet eylesin. Sevenlerine metanet diliyorum.

Sivasta BBP nin iyi bir oy orani almasini diliyorum birde.
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletiler: 74

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x