Urumchi yazdı:Yazicioglu ,Ulkuculerin belki de en yureklisiydi , ve asla Türköne gibi satilmis kendi ordusuna dusman bir kansizinda baskani olamaz
Benim hatırladığım kadarıyla, Türkeş vefat ettiğinde Muhsin'le küs idi, çünkü Muhsin MHP' yi bölmüş ve oylarını çalmaya aday olmuştu.
bozkurtlar diyarı yazdı:Arkadaslar sagcisida solcusuda bizim canimizdir.
Bunu biraz bir sagci olarak gec anladim.
Birileri bizleri sagci vede solcu diye ayirt etmis ve ayni tabancayi iki tarafada verdiler.
Kardesler birbirlerini vurdular.
Hala sağcı mısın peki!!
Yok eğer solcu olduysan eğer, neden solcu oldun bu durumda?
Pek olmuşa benzemiyorsun, isminden belli çünkü.
Kardeşler dediğine göre, solcuyu da kardeşin gördüğüne göre sen "sol bir bozkurt"sun o zaman..
Kafan karıştıysa o zaman sana bir yol önereyim: Atatürkçülük..
Türkiye'yi aydınlığa taşıyacak, kavgalardan kurtaracak tek yol budur..
Çetin Taş yazdı:Suç biraz da bizlerde.ADAM olmayan insanlara ADAM davranışı(muamelesi)yaptığımız için bu insanlar ekmek yiyorlar.
Çok haklısın da, söylesek tesiri yok, sussak gönlümüz razı değil..
Gerçi bu adama da kıymet veren yine kendi tayfası..
Yıldız Tilbe'nin iğrenç bir şarkısı var: Sen benim tırnağıma makas bile....
brd yazdı:Önce, Hrant Dinkin katili Ogün Samastın ve Yasin Hayalin, BBP çizgisindeki bir kuruluş olan Alperen Ocaklarıyla ilişkisi açığa çıktı.
Eğer Muhsin geçmişte yaptıklarıyla eleştirilecekse, bu kesinlikle hrant üzerinden olmamalı..
hrant dediğiniz adam kim ki!
Türklere, ermeniler tarafından yapılan katliamı reddeden, Türklerin ermenilere yapmamış olduğu bir soykırımı var etmeye çalışan, bunu da diaspora metodunu kullanarak değil, kendince daha ılımlı bir yol takip ederek ve bu devletin ekmeğini yiyerek, cahil insanlarımızı kandırarak, kabul ettirmeye çalışan bir ermeni.
Teşbihte hata olmaz derler, 70-80 olaylarında ölen vatandaşlarımızın sayısıyla ermeniler tarafından (hem 1. Dünya Savaşı'nda kahpe ermeniler tarafından, hem de asala tarafından yakın zamanda) öldürülen insanlarımızın sayısını kıyaslayamazsınız bile. hrant dediğiniz adam işte bu adam.
Dolayısıyla, Muhsin karalanacaksa eğer, bu kesinlikle hrant aracılığı ile olamaz.
Ha, bana soracak olursanız, ben ikisini de sağlarken sevmezdim ama ikisinin de bu şekilde ölümüne üzüldüm..
Gerçekten, hele Muhsin'in 3 gün boyunca arandığı zamanda hep ümit ettim yaşamasını..
antalyalim yazdı:Bunlarin Sivas katliaminda insanlarin yanmasina seyirci kaldiklarini duymustum.
Şu işin de doğrusunu bir türlü öğrenemedik, Madımak'ta yanan insanlar BBP binasına sığındı mı sığınmadı mı!! Ben sığındıklarını hatırlar gibiyim 2 Temmuz 92 tarihinde haberleri seyrederken..
BBP hiç işim olmayacak bir partidir ama yanan vatandaşlarımıza insan olarak seyirci kalabileceklerini aklım almıyor..
Ha yakanlarda insan değil mi diyeceksiniz, cevabım "evet değil" olacaktır..
Çetin Taş yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden üzüntü duyan arkadaşlarımız onun kim olduğunu iyice araştırıp öğrenmelidirler.
Ölüm elbette mutlak son demektir.Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de bizde adettendir.
Ben sevmediğimi söylemiştim ama yine de üzüldüğümü de söyledim.
Bir de bana göre ölüm mutlak bir son değil
Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de hem adetten hem de imandandır.
Urumchi yazdı:Deniz Gezmis ve Mahir Cayan'in yaptiklari ile pek bir farki yok . Ikiside kendi Devletleri ve kendi guvenlik gucleri ile catismislar . Inandiklari dogrular icin olmus oldurmusler
Benim bildiğim Deniz Gezmiş'in öldürdüğü bir insan yoktur..
AlpereN yazdı:daha önce söylediğim gibi Muhsin Yazıcıoğluna sadece insan olmanın gereği sevenleri ve ailesi için üzüldüm.
İnsan olmanın gerekliliğidir ama bu zorlamayla olmaz, insanın içinden gelmeli üzülmek..
bezgin yazdı:Kendisi katillerin dava arkadasi miydi, degil miydi?
Katillerin dava arkadasi olanlarin, katillerden bir farki olur mu?
Eğer katli destekliyorlarsa farkı olmaz..
Bu herkes için geçerlidir, sağ-sol farketmez..
mukanorhan yazdı:Bu ülkede 5 yıl değil 5 saat bile hücrede yatmış vatan haini var mı?
Hala düşünüyorum var mı diye!!!
maydonos yazdı:Bolunmeye karsi degildide neden abdningulunu destekeledi.
Tabii ki çok haklısın..
Bu destek, büyük bir hatadır. Zaten O'ndan da başka bir şey beklemezdim...
..