Mümtaz'êr Türköne: 'Muhsin başkanımla solcuları döverdik'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Urumchi » Cmt Mar 28, 2009 17:29

Eger Rahmetli Yazicioglu Sivasta ki katliamda en ufak bir sorumluluk sahibiyse, umrumda olmaz yansin cehennemin en dip

kuyularinda. .. Ama kendi ifadeleri , BBP binasina siginanlar var ve benim kendisi hakkinda izlenimlerim kendisinin sucsuz

oldugunu yonunde . Suc ispatlansin o zaman sonuna kadar en cok ben ve benim gibiler lanetlerler .. Tuncay Guney'in

ifadesi ile bu adamlari sucluyacaksak ayni Tuncay Guney ifadeleri ile sucsuzluklarini kabul edelim ...

Ikinci olaya gelince,

Catli'nin veya Yazicioglu'nun yaptiklarinin . Deniz Gezmis ve Mahir Cayan'in yaptiklari ile pek bir farki yok . Ikiside kendi

Devletleri ve kendi guvenlik gucleri ile catismislar . Inandiklari dogrular icin olmus oldurmusler .. Inandiklari dogru yanlis

olabilir ama hissiyatlarinin temiz olduguna kusku duymuyorum .. Benim icin nasil Deniz Gezmis vatansever bir anadolu

cocuguysa ; ayni sey Yazicioglu icinde gecerlidir .. Malesef olan bu millete olmustur kardes kani dokulmustur ...

Bir sucu ispatlayalim ondan sonra sovelim , lanet edelim ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen maydonos » Cmt Mar 28, 2009 19:36

Urumchi bence daha fazla bu konuda yazma olur mu?Cunku belliki halen tek pencereden bakiyorsun.Soven kimse yok.Sen o tayfanin hakkinda yeterince bilgili degilsin anlasilan.Bu bes il Corum, Sivas, K.Maras, Malatya, Kayseri lutfen yakin tarihini bul ve oku ozellikle 80 oncesini.Bu illerde yapilan katliamlar ve arka perdesini ogren sonra buraya yazarsin.Diger arkadaslarla bilgilenir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen AlpereN » Cmt Mar 28, 2009 21:13

daha önce söylediğim gibi Muhsin Yazıcıoğluna sadece insan olmanın gereği sevenleri ve ailesi için üzüldüm.
İlahi adalet bunamı denir bilmiyorum.Maraşta Helekopterinin düşmesi ve Maraş Katliamı belki Yazıcıoğlu fanatiklerine bişey öğretebilir.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Urumchi » Cmt Mar 28, 2009 23:13

Bence siz tek tarafli bakiyorsunuz, bazi arkadaslar tarafindan butun ihaleler Yaziciogluna kitleniyor malesef .. Icimde , bir
suphe vardi Turkiye'yi aradim dayimla ve rahmetli'yi taniyan buyuklerimiz ile tekrar gorustum kafamda suphe
kalmadi ... Hepsinin birlestigi nokta Yazicioglu son derece vatansever bir Turk cocugu oldugudur . Sivas olaylarina
butun Turkiye aglamistir, zaten herseyden once buna uzulmeyen insan degildir .

Bu arada Maras olayi dediginiz Kurt isyanidir , Alevi kardeslerimiz veya solcular ile bir alakasi yoktur .. Solculuk maskesi altinda kurtculuk yapilmistir ... Enistem pazarciklidir , yurtdisinda olanlar bilir, hep cok fazla sayida kurt kokenli pazarcikli vardir yurtdisina kacmis .. Onlarin bir kismi zengin olup Maras'a tekrar donmuslerdir ..

Ulkuculer ile ciddi fikri uyusmazligi olanlar olabilir , belki aramizda cok hata yapanlarda vardir , ama sonucta bu
defterler kapandi gitti . Ayrica Basbug'dan Yazicioglu'na hepsi bu milletini seven vatansever insanlardir .. Fikri olarak
uyusmayanlari anlarim ama haksiz ithamlarada gonul razi olmaz ... Banada yillarca , Deniz Gezmisleri Ermeni diye Dogu
Perincekleri ajan olarak anlattilar .. Ama bizim gozumuz acildi onlari anladik , nasil vatansever insanlar oldugunu kabul ettik
ve saygi duyduk. Hic bir sekilde ayni siyasi tarafta olmasakta Turkiye sevdasi konusunda, ozgurluk ve Anti emperyalistlik
konusunda uzlastik ... Ayni hassasiyeti karsi taraftanda beklemek hakkimiz ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletigönderen avrasya » Pzr Mar 29, 2009 0:54

Sorosun turuncusu, Fetulahın Zaman gazetesinin baş tacı ÖDP eski genel başkanı Ufuk Uras bildiğiniz gibi, Fetulahcı matbuattan Ulusalcılara, TSK ya verip veriştirmekte..
Tabi Nazlı Ilıcaklardan vs. de takdiri alıp durmakta ..

Uras, Ergenekon davasında taraf olmaktan kaçınan, Akepeye mesafeli duran genel başkanlığını yaptığı kendi partililerini bile "hıyarlıkla"ve "Ergenekonculukla" suçlamış, ÖDP de olağanüstü genel kurul ile bildiğiniz gibi başkanlığı kaybetmişti. , 2007 seçimlerinde de kendi partisinden değil, sözde bağımsız olark DTP desteği ile Milletvekili olmuştu..

Bunları niye anlatıyorsunuz demeyin biraz sabredin ..

Ufuk Uras yine bildiğiniz gibi,
Ergenekon soruşturması kapsamında gündeme gelen ve Sarıkız ve Ayışığı adları verilen darbe girişimi iddialarını Meclis gündemine taşıdı. Uras , DTP li milletvekillerinin de desteğini alarak hazırladığı araştırma önergesini TBMM Başkanlığı na sundu.
Ufuk Urasın gensoru önergesine destek verenler DTP Milletvekilleri ve BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu oldu..

80 öncesini bilemeyenler, öğrenmeyenler olabilir ..Ama Bugünü ??

Ergenekonun hahamı Tuncay Güney'in mülakatında , Fetulahın parti kurması için Muhsin Yazıcoğluna para verdiği sözlerinin üzeri neden örtüldü? neden bu Ergenekon iddianamesine girmedi ??

Uras ve DTP lilerin, olmayan darbe nedeniyle TSK ya saldırısına , Musin Yazıcıoğlunun desteği ne iştir?

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen bezgin » Pzr Mar 29, 2009 1:06

Kendisi katillerin dava arkadasi miydi, degil miydi?

Katillerin dava arkadasi olanlarin, katillerden bir farki olur mu?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 29, 2009 1:26

avrasya yazdı:Sorosun turuncusu, Fetulahın Zaman gazetesinin baş tacı ÖDP eski genel başkanı Ufuk Uras bildiğiniz gibi, Fetulahcı matbuattan Ulusalcılara, TSK ya verip veriştirmekte..
Tabi Nazlı Ilıcaklardan vs. de takdiri alıp durmakta ..

Uras, Ergenekon davasında taraf olmaktan kaçınan, Akepeye mesafeli duran genel başkanlığını yaptığı kendi partililerini bile "hıyarlıkla"ve "Ergenekonculukla" suçlamış, ÖDP de olağanüstü genel kurul ile bildiğiniz gibi başkanlığı kaybetmişti. , 2007 seçimlerinde de kendi partisinden değil, sözde bağımsız olark DTP desteği ile Milletvekili olmuştu..

Bunları niye anlatıyorsunuz demeyin biraz sabredin ..

Ufuk Uras yine bildiğiniz gibi,
Ergenekon soruşturması kapsamında gündeme gelen ve Sarıkız ve Ayışığı adları verilen darbe girişimi iddialarını Meclis gündemine taşıdı. Uras , DTP li milletvekillerinin de desteğini alarak hazırladığı araştırma önergesini TBMM Başkanlığı na sundu.
Ufuk Urasın gensoru önergesine destek verenler DTP Milletvekilleri ve BP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu oldu..

...

Peki ayni Muhsin Yaziciogluna ve Apdullah Catliya, Ergenekonun Veli Kucuk Pasanin emri ile , Sivasta olaylari cikardigi iftirasini atan Tuncay Guney Serefsizi , sonra bunlari yalanlayarak iftira attigini kabul etmistir . Ayni Tuncay Guney , BBP partisini kurarken Fethullah Gulenin Yaziciogluna para verdigi iftirasinda bulunmus ama sonra , iftira attigini kabul etmistir .. Yani sonuc olarak . Turkiyede Egenekon diye bir orgut var ise ki yok !!!! Herseyden once , dibine kadar ulkucu olmasi lazim icinde ... Veli kucuk bir organizasyon icinde ise . Yazicioglu da vardir Apdullah Catlida ... Hatta Mehmet Agarda ... Boyle bir orgut olmadigi icin icleri rahattir , aklanmak adina boyle bir yola gitmis olabilir ..

Katil derken ???
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

NELER OLABİLİYOR HAYATTA!...

İletigönderen tokkali » Pzr Mar 29, 2009 2:01

Öncelikle Türk Dünyası'nın, bütün Ülkücülerin, Alperenlerin ve Yazıcıoğlu Ailesi'nin başları sağ olsun.
Muhsin Başkan hakkında kime sorsanız; "Beni çok severdi." cevabını alırsınız ki doğrudur. Muhsin Başkan tanıdığı her kesi çok sever, sevgisinde asla cimrilik etmezdi.
Türköne; Muhsin Başkan'dan bahsederken; "Site Yurdundan gelen iki kişi" den bahsediyor. Şahsen Rahmetli Yiğit Başkanı, Ankara'ya geldiği yıl ve Yıldırım Bayazıt Öğrenci yurdu'nda tanıdım. Ve Muhsin Başkan'ın öğrencilik hayatı, yurt olarak orada geçti hep. İstisnai hallerde, yani yurdun onarımı falan söz konusu ise belki geçici olarak Site Yurdu'nda omuştur o zaman da okullar tatil olmalı. Çünkü okullar tatil olmadan yurtlarda tamirat-tadilat yapılmazdı, yapılmaz...
Türköne ile tanışıklığı mümkündür hatta tanıştıklarını bizzat Başkan'dan duydum.
El insaf be Türköne!
Ölülerin arkasından hayır konuşulur. Muhsin Başkan; hayattayken yaptığı hiç bir şeyi saklamadı, yaptığının bedelini ödemek üzere sahiplenecek kadar yiğit bir yürekti.
Hatta Hranta şiir yazdığı için ona yapılan sitemlerin haddi hesabı yok bilmiyor musun?
Allah(c.c.) seni ve senin gibileri ıslâh etsin ne deyim!
Gönüller arasına eskimez bir köprü kurarak işini tamamlayıp giden Mi'mârımız, üşüme artık üşüme... Allah taksiratlarını affetsin.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN
Kullanıcı küçük betizi
tokkali
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 2:08

Bu ülkede 5 yıl değil 5 saat bile hücrede yatmış vatan haini var mı?
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Pzr Mar 29, 2009 4:11

Hayali ve cakma kahramanlar bu tip insanlar.Kusura bakmayin Turk dunyasi deyip bizim gibi dusunen insanlari katmayin.Simdiye kadar hic saygisiz bir yazim olmadi.Olmayacakta.Ama bu gerceklerin gorulup anlatilmamasi anlamina da gelmez.Kendisi fasitti ve Turk- Islam sentezcisiydi.Ayrica onun Sivas'ta neler yaptigini bilenler bilir.Ama eziyet ettigi insanlarin kulturunde ar cok onemli oldugu icin anlatilmayacaktir.Bunu bir firsatcilik bilip edepsizlik etmenin de anlami yoktur.O donemde kendi yaralilarina dahi sahip cikmamistir.Iyice arastirin.Sonra burada methiyeler dizin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen baragakal » Pzr Mar 29, 2009 5:07

brd alintisinda yazmis

Linçlerin savunucusu Yazıcıoğlu:

4 Eylül 2005’te Bozüyük’te DEHAP’lılara karşı gerçekleştirilen linç saldırısının ardından Muhsin Yazıcıoğlu, şu açıklamayı yapmıştı:
“Devletin, milletin güvenliğini emanet ettiğimiz kuruluşlar sorumluluğunu yerine getirmez, yasaları kullanmazlarsa, vatandaş geri kalmaz. Milletin kendi güvenliğini sağlamak hakkıdır...” Yazıcıoğlu şöyle devam ediyordu. “´Ya devlet başa, ya kuzgun leşe´ demişler. Devlet başa geçmezse leş kargaları ortaya çıkar. Devlet, devletliğini yapmazsa evimizde mi oturacağız? “

Bozuyuk olaylarina odaklanarak bikaç sey hatirlatayim:

Malum olaylar Ergenekon'da yargilanan Malum Pasanin emekliyken yerlestigi bolgede gerçeklesti.
Otobuslerle Istanbul'a hareket, PKK'nin sivilleri kullandigi bir operasyondu ve amaci batida direnç kirmakti. Yolda biseyler oldu, bi kismi gazetelere yansidi bi kismi yansimadi, neticede Apo'ya destek için kalkan otobusler yerine ulasamadi. Olaylar, halk tepkisi diye kayda geçti ama bana kalirsa o kadar basit degildi, aynen PKK'nin yaptigi gibi organize bi anti-hareketti. Iki tarafta da siviller vardi.

Her olayi emniyet veya asker çozemez, butun devletlerde, ozellikle bizim gibi kritik olanlarda derinlik kaçinilmazdir.

Bu gun Ergenenkon davasinin arkasindaki guç, meshur toplama eylemine 2005'te hatta daha once baslladi.
Benim gordugum kadariyla ilk hareketleri: Simdi Ergenekonda yargilanan Malum Pasanin -çocugu- olarak sunulan Çete Liderinin de içeri alindigi genis operasyondu. Kademeli olarak Istanbul ve çevresindeki bazi gruplar tasfiye edildi. Yapan gucun amacini anlamak için bu tasfiyeden dogan bosluklari kimin doldurduguna bakmak lazim. Bence -koruculuktan gelme, hem eski hem yeni derin devletle iliskili, birtakim aileler-. Ozellikle Istanbul'da bunlar sonraki donemde etkinlesti. Yani PKK'nin sivilleri kullandigi eyleme yine siviller olarak karsilik veren TURK unsurlar (ki bu tanim içine ayrilikçi olmayan Kürt kardeslerimiz de girer) tasfiye edildi.

Iyi veya kotu anmayi bi kenara birakin! Abdullah Gul'e Cumhurbaskanligi seçiminde destek vermis olsa da, Turk Islam Sentezi denen Arap kulturuyle harman, TURK'e külli zarar garabete bulassa da, Muhsin Yazicioglu'nun etnik bolunmeye destek vermeyecegi, gerektigi durumda elindeki gucu etnik boluculere karsi kullanacagi bi gerçekti. Malum Pasa içerde, Genç Çete lideri ve adi onun kadar bilinmeyen digerleri de oyle, TURKÇU sol içerde, helikopterler dusmekte, oyle ya da boyle bolunmeye karsi çikan ya da çikacak unsurlar tasfiyede.

Turkiye sanki birileri tarafindan, birileri için temizlenmekte.

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen maydonos » Pzr Mar 29, 2009 10:52

Bolunmeye karsi degildide neden abdningulunu destekeledi. :?: :?:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen kaye » Pzr Mar 29, 2009 16:27

Urumchi yazdı:Yazicioglu ,Ulkuculerin belki de en yureklisiydi , ve asla Türköne gibi satilmis kendi ordusuna dusman bir kansizinda baskani olamaz

Benim hatırladığım kadarıyla, Türkeş vefat ettiğinde Muhsin'le küs idi, çünkü Muhsin MHP' yi bölmüş ve oylarını çalmaya aday olmuştu.

bozkurtlar diyarı yazdı:Arkadaslar sagcisida solcusuda bizim canimizdir.
Bunu biraz bir sagci olarak gec anladim.
Birileri bizleri sagci vede solcu diye ayirt etmis ve ayni tabancayi iki tarafada verdiler.
Kardesler birbirlerini vurdular.

Hala sağcı mısın peki!!
Yok eğer solcu olduysan eğer, neden solcu oldun bu durumda?
Pek olmuşa benzemiyorsun, isminden belli çünkü.
Kardeşler dediğine göre, solcuyu da kardeşin gördüğüne göre sen "sol bir bozkurt"sun o zaman..
Kafan karıştıysa o zaman sana bir yol önereyim: Atatürkçülük..
Türkiye'yi aydınlığa taşıyacak, kavgalardan kurtaracak tek yol budur..

Çetin Taş yazdı:Suç biraz da bizlerde.ADAM olmayan insanlara ADAM davranışı(muamelesi)yaptığımız için bu insanlar ekmek yiyorlar.

Çok haklısın da, söylesek tesiri yok, sussak gönlümüz razı değil..
Gerçi bu adama da kıymet veren yine kendi tayfası..
Yıldız Tilbe'nin iğrenç bir şarkısı var: Sen benim tırnağıma makas bile....

brd yazdı:Önce, Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın ve Yasin Hayal’in, BBP çizgisindeki bir kuruluş olan Alperen Ocakları’yla ilişkisi açığa çıktı.

Eğer Muhsin geçmişte yaptıklarıyla eleştirilecekse, bu kesinlikle hrant üzerinden olmamalı..
hrant dediğiniz adam kim ki!
Türklere, ermeniler tarafından yapılan katliamı reddeden, Türklerin ermenilere yapmamış olduğu bir soykırımı var etmeye çalışan, bunu da diaspora metodunu kullanarak değil, kendince daha ılımlı bir yol takip ederek ve bu devletin ekmeğini yiyerek, cahil insanlarımızı kandırarak, kabul ettirmeye çalışan bir ermeni.
Teşbihte hata olmaz derler, 70-80 olaylarında ölen vatandaşlarımızın sayısıyla ermeniler tarafından (hem 1. Dünya Savaşı'nda kahpe ermeniler tarafından, hem de asala tarafından yakın zamanda) öldürülen insanlarımızın sayısını kıyaslayamazsınız bile. hrant dediğiniz adam işte bu adam.
Dolayısıyla, Muhsin karalanacaksa eğer, bu kesinlikle hrant aracılığı ile olamaz.
Ha, bana soracak olursanız, ben ikisini de sağlarken sevmezdim ama ikisinin de bu şekilde ölümüne üzüldüm..
Gerçekten, hele Muhsin'in 3 gün boyunca arandığı zamanda hep ümit ettim yaşamasını..

antalyalim yazdı:Bunlarin Sivas katliaminda insanlarin yanmasina seyirci kaldiklarini duymustum.

Şu işin de doğrusunu bir türlü öğrenemedik, Madımak'ta yanan insanlar BBP binasına sığındı mı sığınmadı mı!! Ben sığındıklarını hatırlar gibiyim 2 Temmuz 92 tarihinde haberleri seyrederken..
BBP hiç işim olmayacak bir partidir ama yanan vatandaşlarımıza insan olarak seyirci kalabileceklerini aklım almıyor..
Ha yakanlarda insan değil mi diyeceksiniz, cevabım "evet değil" olacaktır..

Çetin Taş yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden üzüntü duyan arkadaşlarımız onun kim olduğunu iyice araştırıp öğrenmelidirler.
Ölüm elbette mutlak son demektir.Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de bizde adettendir.

Ben sevmediğimi söylemiştim ama yine de üzüldüğümü de söyledim.
Bir de bana göre ölüm mutlak bir son değil :)
Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de hem adetten hem de imandandır. :)

Urumchi yazdı:Deniz Gezmis ve Mahir Cayan'in yaptiklari ile pek bir farki yok . Ikiside kendi Devletleri ve kendi guvenlik gucleri ile catismislar . Inandiklari dogrular icin olmus oldurmusler

Benim bildiğim Deniz Gezmiş'in öldürdüğü bir insan yoktur..

AlpereN yazdı:daha önce söylediğim gibi Muhsin Yazıcıoğluna sadece insan olmanın gereği sevenleri ve ailesi için üzüldüm.

İnsan olmanın gerekliliğidir ama bu zorlamayla olmaz, insanın içinden gelmeli üzülmek..

bezgin yazdı:Kendisi katillerin dava arkadasi miydi, degil miydi?

Katillerin dava arkadasi olanlarin, katillerden bir farki olur mu?

Eğer katli destekliyorlarsa farkı olmaz..
Bu herkes için geçerlidir, sağ-sol farketmez..

mukanorhan yazdı:Bu ülkede 5 yıl değil 5 saat bile hücrede yatmış vatan haini var mı?

Hala düşünüyorum var mı diye!!!

maydonos yazdı:Bolunmeye karsi degildide neden abdningulunu destekeledi.

Tabii ki çok haklısın..
Bu destek, büyük bir hatadır. Zaten O'ndan da başka bir şey beklemezdim...

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 29, 2009 17:46

12 Eylul oncesinde ulkede sag-sol catismasi yaratilmisti ve ulkuculer kullanilmisti. Ote yandan solcular da kullanilmisti. Hersey 12 Eylul Amerikanci cuntasinin darbe yapabilecegi bir ortam yaratmak icin tasarlanmisti. Ben Muhsin Yazicioglu'nun cinayet isledigini dusunmek istemiyorum, cunku hangi goruste olursa olsun, o bir fikir adamiydi( ki fikirlerine %100 karsiyimdir). Fikir adamlari silahla, oldurmeyle ugrasmazlar diye dusunuyorum, ayrica adam olduren Turkiye'de hapis yatar ve bu sicili nedeniyle asla siyaset yapamaz diye biliyorum. Ancak goz yummasi, alkislamasi veya mazur gormesi elestirilmelidir. Bu her iki tarafin kendine aydin diyen, kimi cakma kimi gercek aydinlari icin de ortak bir elestiri olabilir.

Yukaridaki tartismalarin disinda soylemek istedigim birsey var, daha baska elestirilerime belki 40 gun sonra baslayabilirim, su an icin elvermiyor.

Yazicioglu'nun vefati nedeniyle,
Tuva Turkleri, Gagavuzlar, Yakutlar, Cuvaslar, Hakaslar, Gorno-Altaylar, Dolganlar, Karagaslar, Karaimler, Sari Uygurlar, Ak-Yang'lar HARIC
butun Turk Dunyasinin basi sagolsun.

Anlayan anlamayanlara anlativersin.

Saygilar.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 29, 2009 18:25

mukanorkan yazdı:Cumhurbaşkanlığı seçimi 2002 de akp nin iktidara gelmesiyle ve basın yayınıda arkasına almasıyla o zamandan kazanılmıştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde piskolojik bir oyun oynandı akp halkın gözünde mağdur gösterildi, Yaşar paşa sadece özde dedi ama çok farklı gösterildi CHP zıtlaştı bu durum karşısında da akp sözde mağdurmuş gibi gösterildi. O dönem neydi adam aç,işsiz ülke satılıyor umrunda değil ama Cumhurbaşkanlığı seçimi umrunda, bu zıtlaşmalarda akpnin işine yaradı. Yani bunu uzatmanın anlamı yok ne kadar zıtlaşırsan akp de okadar halkın gözünde büyüyordu. Şimdi normal bir seçim değildi tam bir piskolojik savaştı buna göre davranmak gerekirdi. karınca kadar safını belli etse (bu ayarlı basın yayın sayesinde de) fil kadar akp ye oy kazandırırdı

Cumhurbaşkanı'na oy vermiş diyen arkadaşlar o dönemi iyi biliyorsunuz böyle bir durumda akp nin dahada fazla oy kazanmaması için sizler ne yapardınız ???
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x