Mümtaz'êr Türköne: 'Muhsin başkanımla solcuları döverdik'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen İlteriş » Çrş Nis 01, 2009 6:06

Urumchi yazdı:BBP veya MHP'yi onaylayamayabilirsin hatta politikalari seni tiksindirebilir . Ama onlarin milliyetcilik anlayisini , vatan sevgisini yargilayamazsin , yargilatmazlar ... Ben politiklarini tartismiyorum , uylerini sempatizanlari tartisiyorum .. Bunlar vatansever temiz Turk cocuklaridir ...

Yine konuyu carpitmissin Urumci,
Ram veya ben bu tartismada hickimsenin vatan sevgisini tartismadik, vatan icin neyin hayirli oldugunu tartistik.

Senin bahsettigin ulkucu gencleri biliyoruz, sen de kabul ediyorsun ki aralarinda pek kitap kurdu insanlar yok (Ancak kesinlikle bu bir genelleme degildir, cok aydin kisiler de vardir, su an biri Silivri'de mahpustadir).

Senin bahsettigin insanlarin cogunun vatan sevgisi, sevdigi bebegini gogsune bastirip olumune sebebiyet veren bir annenin, veya cok sevdigi oglu dinini ogrensin diye malum pennsylvania tarikatinin yurduna gonderen babanin durumu gibidir. Sevdikleri varliga sevgilerini gosterme bicimleri, o varligi bogmak, yoketmek, donusturup kendilerine kul etmek isteyen dusman varliklarin tam da istedigi bir tarzdadir. Boyle olmasaydi, vatanseverlik adina Amerikan 6. Filosuna gogsunu siper eden genclere, Cuma namazi cikisinda satirlarla saldirmazlardi degil mi?

Vatani sevmek guzel sey, ama onu nasil sevecegini ogrenmek bundan cok daha onemlidir.

Vatani, vatanin ilerlemesini, gelismesini engelleyecek tarzda sevmektense sevmesen daha iyidir.

Simdi bu konuya aciklik getireyim senin icin, "Ilericilik nedir?" demissin.

Ilericilik, daha ustun ve uygar olani hedeflemektir. Medeniyeti uretmektir, sunu bunu taklit etmek yerine, sosyal bilimlerde, pozitif bilimlerde, tipta vs dunyayi kendine hayran birakan ileri hamleler yapabilmek ve yepyeni buluslara imza atmaktir bir bakima.

Ornegin; "Kok hucre tedavisi, ABD'de, Avrupa'da bile yasaklanmissa, hicbir dinsel tartismaya girmeden, sadece kalp yetmezligi sorunu olan vatandaslarinin kalp dokularini onarabilmek icin bu konuda AR-GE calismalarina kaynak ayirabilmek ve kriz gecirmis bir kalbe uygun asilama yontemleri kullanip kok hucre naklederek yepyeni, genc bir kalbe donusturebilmektir ilericilik.

Gericilik ise, bu calismalara en basta, din adina karsi cikmak ve yasaklamaktir.

Ilericilik, "Turkiye Cumhuriyeti zinirlari icerisinde herkesin gonul rahatligiyla kabul edebilecegi bir Cumhurbaskani secelim ki, insanlar ulkelerine daha gonulden hizmet etsinler, daha uretken, caliskan ve verimli olsunlar" diyebilmek iken,

"Bunlar yilarca turbanli oldugu icin bu insanlari ezdiler, kafir bunlar! Ne istiyorsunuz benim bacimin ortusunden, sizin bacinizin bilmem neresi acik olabilir, bu ulke Muslumandir ulan" deyip, "Esi turbanli, Musluman Cumhurbaskani secelim" demek ise gericiliktir. CUNKU! Yeryuzundeki butun sistemler, uygulayicilarinin capi kadar basarili olmuslardir, makamlar ehil kisilere verilmelidir, bir ulkede bir makinist, bir yargic, bir genel mudur, bir hakim, bir savci, bir mufettis, bir bakan, bir basbakan, bir Cumhurbaskani aldiklari egitim veya kariyerleri boyunca edindikleri basarilar sayesinde degil de, "Ayni cemaatten olmak", "esi turbanli olmak" vb dinsel referanslar ve kistaslarla bulunduklari makama geliyorlarsa bu gericiliktir! Boyle ulkeler atilim yapamazlar.

Soyledigim gibi kardesim, herseyin basi dini siyasete alet etmemek. Ulkeni ne kadar seversen sev, ona sevgini yanlis gosterirsen, o ulkenin en buyuk dusmanindan daha yikici olabilirsin.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen AlpereN » Çrş Nis 01, 2009 8:02

Urumchi, hocam bahsettiğin Maraş Katliamı gerçekleri yansıtmıyor.Bu işin Kürdü-Türkü yok Alevi oldukları gerekçesiyle ve atılan iftiralar sonucunda ortaya öldürülen bebek,yaşlı,kadınlar ve Ağaçlara asılan gençler kaldı.Bu katliamı hiçbir görüş,hiçbir ideoloji hiçbir mücadele haklı kılamaz.Ne olursa olsun,Hayvana dahi yapılmayacak İnsanlık suçu Maraşta Alevilere yapılmıştır.Ve bundan Türk-İslam sentezcileri sorumludur.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 01, 2009 8:32

Buradaki yazıyı alıp başlı başına bir başlık altına yapıştırdım.Çünkü buraya yazılan yazı ya okunmuyor,ya da dikkat çekmiyor.Çünkü halen bazı şeyler anlaşılmamakta ısrar ediliyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen mukanorkan » Çrş Nis 01, 2009 8:45

Ram yazdı:O Yeniçağ ve ART de yanlış yapıyor. Arkadaşlıklarını bir ölçüde anlarım, anılarını anlatmalarını bir ölçüde anlarım

Bu sabit fikrin ile anlayamazsın anlayamazlar......
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Ram » Çrş Nis 01, 2009 9:13

Urumchi yazdı:Ram On yargininda bir siniri var

Şimdi de benim üslûbumu taklit ediyorsun.

Bilimden anlamazlar ilerici degiller ne demek !!!

Bilimden anlamazlar ve ilerici değiller demek.

Ilericilik kavramin anlayisin ne ?

Sürekli bilimsel araştırmalar yapmak, bol bol okumak ve bunların sonucunda önce kendini sonra toplumu geliştirmektir. Bu şekilde sürekli ilerlenebilir. Üç taş robot yaptıktan sonra, havada üç takla atan robot yaparsan, belli bir gelişmişliğin sonucunda ilerlemişsin demektir.

Evrim teorisi ile yaratilisi birlestirsinler mi ?

Bilmem, birleştirsinler mi¿? Bilim deyince aklına bu geliyorsa, senin at gözlüklerini açmak gerekiyor, bunu biliyorum.

Yoksa bu guruhtan yeterince entellektuel veya yazar cikmiyor mu demek istiyorsun ??? Bak bu dogru !!

Yeterince değil, hiç çıkmıyor. Bilim adamlığının ise yanından geçmezler, akıllarına getirmezler. Bilim adamı olan da zaten bu görüşte olmaz. Zira bilim adamının kafası bulanık olmaz, aydınlıktır, aydınlatır. "Prof., Dr, Prof. Dr, Doç., Doç. Dr." gibi ünvanlar da, bilim adamını tanımlamak için yeterli değildir.

Ya da ocaklara adam dovdurmek icin gelenlerde var ??? Bak bu da dogru !!
Fethullah her yerde orduda da var , ordudanda mi vazgecelim ...

İlk cümlen, tam bir veled cümlesi. "Ocak", "adam dövdürmek", ülkücü gençliğin pek büyük dünyası... İkinci cümlen ise yine cehaletini gözler önüne seriyor. Neden mi¿? Şu yüzden; Türk Ordusu ile "Alperen ocakları" denilen yeri bir tutuyor, kıyaslıyorsun. Kendine güldürme artık. Bir şeyi yazmadan önce, en az iki defa düşün.

Genc'i anladim da simdi ART ve Yenicag'da kotu oldu sanirim .

Neyi sanıyorsun¿? Olumsuz yerdim işte, sanmana gerek yok, ortada duruyor.

Sana soyledigim, tekrar soyliyeyim benim kafamda tabu yoktur , kotu oldugunu gorursem kotu derim . Ama sen sanal dusmanlar edinmissin .. .

Bana böyle bir şey demedin de, hadi dediğini varsayalım; sorun şu ki, birinin ya da bir oluşumun kötü olduğunu ya da kötü bir şey yaptığını göremeyecek kadar bilgisizsin. Sorun buradan kaynaklanıyor. "Sanal düşmanlar" şeklinde bir tanımlama gevelemişsin. Nedir bu sanal düşmanlar¿?

O kotu, bu kotu ... EEE kim kaldi ...

Bu mantıkla ampûle destek verebilirsin. Çekinme sakın, içinden geliyorsa destek ver, seçeneği (alternatifi) de yok diyorlar ampûlün. Zira ampûl de kötüdür, ihanet partisidir. Tabusu yokmuş. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne inanmıyorsun. Ampûlün ihanetini görüyorsun da, ampûle omuz verenlerin -hadi geçmişi geçtim, bilgisizsin- bugünkü ihanetini görmüyorsun ve "o kötü, bu kötü, kim kaldı" şeklinde garip bir lâf ebeliğine başvuruyorsun. Yaa, "anayasayı bir kere delersek bir şey olmaz"; "falancanın bir kötülüğünü görmezden gelirsek, hiçbir kaybımız olmaz". Her defasında "aman canım, o kötü-bu kötü, kim kaldı, bunu da görmeyiverelim" dersin. Her şey böyle başlar da, görülmeyen bir kötülük, bin kötülük olarak karşına çıkar da afallayıp kalırsın.

BBP veya MHP'nin , lider kadrosunun Ataturk disi bir soylemini duydun mu ?

Eylemleri yeterlidir. Gazi'ye kötü bir söz söylememeyi erdem kabûl ediyorsan, bu senin ahmaklığındır. BBP ve MHP Gazi'nin yolundan mı gidiyorlar veyahut herhangi bir dönemde Gazi'nin yolundan mı gittiler¿? Gazi Hıyanet-i Vataniyye kanununa 25 Şubat 1925'te ne yazdırtmış¿? Özetle: "Dini siyasete karıştırmak, vatana ihanettir." Bu iki parti de, özellikle BBP, siyasete İslâmiyeti milliyetçilikle harmanlayarak karıştırmıştır.

Uygulamayi tartismiyorum , uygulama da basarili bir siyasi akim var mi ?

Yok diye yanlışa doğru, eğriye düzgün mü diyeceğiz¿? Ben o kadar ahlâksız olamam. Bu mantıkla ancak ampûlü ve onu seçenleri aklarsın. Sanki yurtsever bir hükûmet geldi de her bir şeyi berbat etti gitti. Fakat doğru ya; "o kötü, bu kötü, e kim kaldı?"

BBP veya MHP'yi onaylayamayabilirsin hatta politikalari seni tiksindirebilir . Ama onlarin milliyetcilik anlayisini , vatan sevgisini yargilayamazsin , yargilatmazlar ...

Bana bak, Agony misin, Urimçi misin, üslûp taklitçiliğini bırak artık. Gelip burada bir şeyler yazıyorsun, yarısı yanlış, yarısı da kulaktan dolma. Kimseyi burada yanlış yönlendirmene için vermem.

Yargıyı koymuşum ben, yargılamama gerek yoktur. Vatan sevmek, bilinçli olmayı da gerektirir, en baş şartı budur. Bilinçli olmanın tek yolu da bilgi sahibi olmaktır. Bilgi sahibi olmazsan, vatan seveyim derken vatanın içini oyarsın, kaş yapayım derken göz çıkartırsın.

Ben politiklarini tartismiyorum , uylerini sempatizanlari tartisiyorum .. Bunlar vatansever temiz Turk cocuklaridir ...

Ölçüm mü yaptın¿? Ben yaptım, gözlemledim. Bunların vatan sevgisi nedir¿? Bunların vatan sevgisi, yeri geldiğinde ağa babalarının emriyle her türlü pisliği vatanseverlik adına yapma cehaletidir! İşaret parmağını kaldırıp tekbir getirmektir bunların vatan sevgisi, ya da arabalarla sıra sıra dizilip kornalar çalarak ön camdan sarkıp bozkurt işareti yapmaktır, veyahut yutup sitesine bozkurt resimli mehter marşları koymaktır... "Reis gel, reis git" mantığıyla hareket etmektirler, vatan sevgileri budur.

En baş şartı, en başından bilmezler de yerine getirmezler. Getiremezler zira aldıkları öğreti buna izin vermez. Bilmem nereli ülkücüler Damat Bahçeli'ye daha yeni isyan ediyor. Kör gözlerine hangi çomak battı da, gözleri açıldı acaba¿?

Hem MHP hem BBP , dogal liderimiz Mustafa Kemal Ataturk diyorlar . Uygulamada yanlislar elbette var ama bazen Niyette onemlidir ...

O kadarını Tayyip de diyor. Tabii, mühim olan niyet. Hem zaten o kötü, bu kötü, kim kaldı?

mukanorkan yazdı:
Ram yazdı:O Yeniçağ ve ART de yanlış yapıyor. Arkadaşlıklarını bir ölçüde anlarım, anılarını anlatmalarını bir ölçüde anlarım

Bu sabit fikrin ile anlayamazsın anlayamazlar......

Abdülhamid'i evliya* olarak gören biri için, bu yukarıdaki cümleyi anlayabilirim.

*Dinî inançlara göre kendisinde olağanüstü manevi güç bulunan kişi, eren, evliya, veli
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen mukanorkan » Çrş Nis 01, 2009 9:50

Görmesem gene anlamazsın.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş Nis 01, 2009 10:11

mukanorkan yazdı:Görmesem gene anlamazsın.

Daha önce dediğim gibi; Abdülhamid'i evliya olarak gören birinin şu yukarıdaki cümlesini de anlarım. Zira meselelere bakış açısı bellidir, bir mevzunun içine ilginç duygularını karıştırabilir. Aslında belki de sen anlamıyorsundur. Sabit fikirli biri, her gün zevkle okuduğu Yeniçağ'a, her gün severek izlediği ART'ye karşı çıkmaz. Bunun dışında kimin anlamadığını çözmek için çok basit bir soru soracağım: Bu övdüğünüz insanların ne hayrı dokundu bu memlekete¿?

Buyrun cevap verin, biz de övelim. Bilmem ne kadar yufka yürekli olduklarını, bilmem ne kadar sevgi dolu olduklarını anlatmayın. Bunu bilecek olan arkadaşlarıdır, yakınlarıdır, benim anlamama gerek de yok imkân da yok. Bana yalnızca sorumun cevabını verin. Bozuk saatin dahi günde iki defa doğruyu gösterdiği gerçeğini anlatamayacağız sizlere. Ben Sağ'a Sol'a inanmadığım için, kendimi ocu-bucu diye tanımlamıyorum. Fakat bu iş gittikçe Sağ-Sol dalaşına dönmeye başladı. Kusura bakmasın kimse, Ulusalcılık da bir yere kadar. Mustafa Kemâl yolundan zerre kadar taviz vermem.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen mukanorkan » Çrş Nis 01, 2009 10:47

Ram, benim ne sağ ne de sol görüşüm vardır. Onları savunmam. 80 gündür burdayım az çok iletilerimden buda belli olur. Sadece Muhsin Yazıcıoğlu çok sevdiğim insan kendiside geçmişteki hatalarının farkındaydı buradaki arkadaşlar onun geçmişini ikide bir dile getirince insan ister istemez bir şeyler söyleme gereksinimi duyuyor. yoksa ne sağcıyım ne solcu. Evet tanıyana kadar Muhsin Yazıcıoğlunu bende sevmezdim.

Bu memlekete 1938 den beri hayrı dokunan adam olmamıştır. Halk hep hayırsızları seçtiği için.

Mustafa Kemal'in yolunda olmasam güncelmeydanda da olmazdım.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen avrasya » Çrş Nis 01, 2009 19:36

Maraş katliamından yargılanan hüküm giyen Ökkeş Kenger, daha sonra , soyadını Şendiller olarak değiştirip, Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte Büyük Birlik Partisini kurdu ,
Yazıcıoğlu ile birlikte milletvekili oldu, TBMM ne girdi..

Maraş katliamı ve Sivas katliamında katledilenlerin Avukatları, yani Maraş ve Sivas Madımak davalarına müdahil olan Avukatlar ise, bugün Ergenekon davasında tutuklu olan İşçi Partisi yöneticileri Nusret Senem , Emcet Olcaytu..

Şu işe bakın !!

Katliamcılara itibar.

Mazlumlar ve mazlumları savunanlara Hapis
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 01, 2009 20:29

Dün dövüyordunuz.
Sonra öldürmeye basladiniz.
Bugün de hapse atiyorsunuz.

Sanirim sömürücülerin/sömürgecilerin destegiyle evrimlesmis taklidi yapiyorsunuz.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Ram » Çrş Nis 01, 2009 21:50

mukanorkan yazdı:Ram, benim ne sağ ne de sol görüşüm vardır. Onları savunmam. 80 gündür burdayım az çok iletilerimden buda belli olur. Sadece Muhsin Yazıcıoğlu çok sevdiğim insan kendiside geçmişteki hatalarının farkındaydı buradaki arkadaşlar onun geçmişini ikide bir dile getirince insan ister istemez bir şeyler söyleme gereksinimi duyuyor. yoksa ne sağcıyım ne solcu. Evet tanıyana kadar Muhsin Yazıcıoğlunu bende sevmezdim.

Bu memlekete 1938 den beri hayrı dokunan adam olmamıştır. Halk hep hayırsızları seçtiği için.

Mustafa Kemal'in yolunda olmasam güncelmeydanda da olmazdım.

Şimdi mukanorkan, ben sana ocu-bucu demedim. Muhsin YAZICIOĞLU Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne hayırlı olan biri değildi, Mustafa Kemâl yolunda hiç değildi diyoruz. Bunun dışında ister seversiniz, ister "tanıyordum iyi yürekliydi" dersiniz. Fakat burada rahmetlinin siyâsî yaymacasına ve siyâsi geçmişinin övülmesine izin vermem. Zararlı siyâset yapmıştır. Biz bunu diyoruz.

Bak ART'de ampûl Fikri Ak-yüz methiyeler düzüyor rahmetliye. Ben ne diyeyim şimdi¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 23:10

Turkiyede kimler itibar sahibi:
1- Katiller.
2- Hirsizlar.
3- Yalancilar.
4- Dinsizler(dini siyasete alet eden guruh).
5- Tecavuzculer.Daha buna eklenebilir.
Ayni zihniyetteki insanlarda bunlara itibar edip birde methiyerler diziyorlar.Kiniyorum.Kusura bakmayin ama bu guruha halen itibar edenlerin onlardan farki yoktur.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ata-Türkçü İhtila » Çrş Nis 01, 2009 23:22

Urumchi yazdı:
Ata-Türkçü İhtila yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiye'de milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlu'nun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)

Cetin hocam kusura bakma ; susayim diyorum , gonul razi olmuyor ...

Su hani kurtlerin . isyan ettigi Maras katliami mi? , hani Pazarcik'ta Nazi yontemi ile Turklerin evlerine
carpi atilan , Maras katliami mi? ... Eger bir daha denerlerse
http://www.guncelmeydan.com/forum/o-nam ... 19946.html, kemiklerlede kurtulamazlar ...

Ha diyorsan , kurtler solcu olunca isyan edebilirler , boluculuk yapabilirler o zaman niye ugrasiyoruz PKK ile...

Birde , Turkcu'yuz diye inandigimizdan donelim mi ? , ne demek Turk - islam sentezi ...
Turk islam sentezi dedigin , Bir Turk'un musluman olmasi ise ,Bu ulke'nin ciddi bir kismi Turk - islam sentezi kardesim ...
Birakin , kim neye inaniyorsa inansin , 5 vakit namaz kilan adam Turk'cu olamaz mi ?

Siz siyasi ideolojinize islamıda kattınız Türk-islam osmanlıdan farkı yok Atatürk inklapları ile hiç alakası yok.AYRICA bende Maraşlı bir aleviyim orda PKK'lı falan yok sallamayın masum köylüler öldürüldü orda benim babamın arkadaşı topal bir insandı adam sokakta tezgah kurarak geçimini sağlıyordu av tüfeğiyle avlandı.Bilgin olsun orda yaşayanlar Kürt değildir.Alevi olduğu için öldürüldü o insanlar.Masum kadınların karınlarındanki bebekler PKK lımı? Veya bir bebeği bacaklarından ikiye ayırdıklarında o bebekler PKKlı mı idi? Bol bol sallayın.

ALİ BALSEVEN de PKK LIMI?
Siz

Bende Maraşlı bir insanım aleviyim.PKK lı diyebiliyorsan de bana solcu bile değilim.

Türkçülük tüm Türk milletinin en uygar medeniyet seviyesine,refah seviyesine çıkartılıp Türk Birliğini sağlamaktır.Siz ne yapıyorsunuz? Ülkücülerin çizdiği haritalarda Türk olmayan pek çok ülke var Turan bu mu? "HEDEF TURAN REHBER KURAN" Sizin ünlü söyleminiz kusura bakmasın kimse ama Turan yani Türk Birliği Kuranın rehberliğinde nasıl kurulur? Sizin amacınız ümmet birliği kurmak

Sizin beğenmediğiniz aleviler Anadolu'da Türk kültürünü ve İslamı yaydı.

Hoca Ahmed Yesevi
Hacı Bektaş-ı Veli
Yunus Emre

bu insanlar Anadolu'ya islamı yaydı .
Ahi Evran alevidir.Ahi Teşkilatı sayesinde en dürüst şekilde ticaret yapılmıştır anadoluda .İşte sizin dinsizlikle suçladığınız alevilerdir Anadoluya islamı ve Türklük'ü yayan
Kadınla erkeğin eşit olduğunu söyleyen Hacı Bektaş-ı Veli'dir.Atatürk'ün getirdiği kadın haklarını Hacı Bektaş bundan yüz yıllar önce söylemiştir.
"Kadınları okutunuz"

Laiklikle sağlanan pozitif bilimcilik yüz yıllar önce Hacı Bektaş tarafından şöyle dile getirilmiştir;
"İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır."
"En yüksek iki nesne: İlim ve hilm(yumuşaklık)"

Kafir dediğiniz Alevilerdir bunları yapan

Siz sürekli orduyu kullanarak propaganda yaptığınız bir gerçektir.Ancak Maraş Katliamından kaçan aleviler askerlere sığınmıştır ve askerler onları korumuştur.

Atatürkçü'yüm diyorsunuz ya Atatürk'ün babasının alevi olduğunu biliyor musun?
Kullanıcı küçük betizi
Ata-Türkçü İhtila
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen avrasya » Prş Nis 02, 2009 0:57

Fetvacı, birilerine fetvayı vermiş !

Yine ne tezgahlıyor?

Bakın Fetulah , ABD nin kucağından yine ne buyurmuş ;

...

Yazıcıoğlu kazasından şüphelenin

Gülen, Eşref Bitlis’in ölümü ile BBP liderinin ölümü arasında ilişki kurdu

FETHULLAH Gülen, Orgeneral Eşref Bitlis’in helikopter kazasıyla ölümü ile BBP liderinin ölümü arasında ilişki kurdu, “Bir yönüyle şüphelenmek lazım. Her şeyi kurcalamak lazım” dedi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmesini değerlendiren Gülen Org. Bitlis’in de helikopter kazasında hayatını kaybettiğini hatırlattı ve, “Bir yönüyle şüphelenmek lazım. Her şeyi kurcalamak lazım” dedi. Fethullah Gülen, herkul.org sitesindeki söyleşisinde BBP lideri Yazıcıoğlu’nun ’örnek bir Anadolu insanı’olduğunu belirterek “Anadolu insanının belli bir dönemde İslam’a ve Türk dünyasına karşı gelen şer güçlere karşı koyduğunu” anlattı. Yazıcıoğlu’nun yaşadığı kazaları kasteden Gülen “Kendisinin (Yazıcıoğlu) başına da dört-beş defa sürpriz trafik kazası gelmiş ve onları atlatmaya çalışmış. Bir yönüyle şüphelenmek lazım. Her şeyi kurcalamak lazım. Bu helikopter nasıldır? Niye böyle bir şeye itildim, neden ille bununla götürülmek istendim?” diye konuştu.

http://w9.gazetevatan.com/Yazicioglu_ka ... 9/1/Manset
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 02, 2009 1:05

avrasya yazdı:Fetvacı, birilerine fetvayı vermiş !

Yine ne tezgahlıyor?

Fetullah: Her şeyi kurcalamak lazım. Bu helikopter nasıldır? Niye böyle bir şeye itildim, neden ille bununla götürülmek istendim?

Merhumu helikoptere binmesi icin tesvik ve hatta tehdit edenler Ergenekonculardir. Planin ilk devresi basari ile uygulandiktan sonra hava sartlari malûm hale getirilmis, kar, tipi, sis ortami saglanmis, ardindan helikopter uzaktan kumanda ile düsürülmüstür. Son asamada ise arama-kurtarma calismalari engellenmis, kazazadelerin donarak ölmeleri saglanmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x