Mümtaz'êr Türköne: 'Muhsin başkanımla solcuları döverdik'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen MansurSah » Pzr Mar 29, 2009 18:34

GöktürkMehmet yazdı:
Yazicioglu'nun vefati nedeniyle,
Tuva Turkleri, Gagavuzlar, Yakutlar, Cuvaslar, Hakaslar, Gorno-Altaylar, Dolganlar, Karagaslar, Karaimler, Sari Uygurlar, Ak-Yang'lar HARIC
butun Turk Dunyasinin basi sagolsun.

Anlayan anlamayanlara anlativersin.

Ben anlamadım, neden bu Türkler HARİÇ, diğerlerinin başının sağ olma durumunu, açıklayabilir misin?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 29, 2009 18:44

MansurSah yazdı:
GöktürkMehmet yazdı:
Yazicioglu'nun vefati nedeniyle,
Tuva Turkleri, Gagavuzlar, Yakutlar, Cuvaslar, Hakaslar, Gorno-Altaylar, Dolganlar, Karagaslar, Karaimler, Sari Uygurlar, Ak-Yang'lar HARIC
butun Turk Dunyasinin basi sagolsun.

Anlayan anlamayanlara anlativersin.

Ben anlamadım, neden bu Türkler HARİÇ, diğerlerinin başının sağ olma durumunu, açıklayabilir misin?

Turk-Islam sentezini savunanlar Musluman olmayan Turkleri hep yok saymislardir. Hatta, Sunni olmayan Musluman Turkler de onlari pek ilgilendirmez. Onlarin (sen)tezini curutur bu Turkler, sevmezler yani.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 30, 2009 22:03

« Çetin Taş » yazmış:Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden üzüntü duyan arkadaşlarımız onun kim olduğunu iyice araştırıp öğrenmelidirler.
Ölüm elbette mutlak son demektir.Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de bizde adettendir.

Ben sevmediğimi söylemiştim ama yine de üzüldüğümü de söyledim.
Bir de bana göre ölüm mutlak bir son değil
Ölenin ardından kötü şeyler söylenmemesi de hem adetten hem de imandandır.

Kaye kardeşim.Ben dinsizim.Sana ve imanlı kişilere göre ölünün arkasından konuşmamak imandan olabilir.Ama hepinizin bilmesi gereken İslam dininden yüzlerce yıl önce de TÜRK,ölünün arkasından kötü söz söylemezdi.
Ölümün mutlak bir son olduğu şeklindeki sözüm insanların madde evreninden göç etmesi ile ilgili bir durumdur.Kendi görüşüm falan da değildir.
Bu yazdıklarımın üstüne söz söyleme ihtiyacını anlamadım.

Urumchi kardeşim.Sen de lütfen ardı ardına Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili mesajlar atacağına açıp biraz yakın tarihimizi oku.Bırak dayını ve rahmetliyi tanıyan büyüklerini.Aç kendin oku.Memleketin başına ne geliyorsa BÜYÜKLERİN DEDİKLERİNE UYMAK ve DİNLEMEK'ten geliyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ata-Türkçü İhtila » Sal Mar 31, 2009 23:19

Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiye'de milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlu'nun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)
Kullanıcı küçük betizi
Ata-Türkçü İhtila
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen Urumchi » Çrş Nis 01, 2009 0:11

Ata-Türkçü İhtila yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiye'de milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlu'nun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)

Cetin hocam kusura bakma ; susayim diyorum , gonul razi olmuyor ...

Su hani kurtlerin . isyan ettigi Maras katliami mi? , hani Pazarcik'ta Nazi yontemi ile Turklerin evlerine
carpi atilan , Maras katliami mi? ... Eger bir daha denerlerse
http://www.guncelmeydan.com/forum/o-nam ... 19946.html, kemiklerlede kurtulamazlar ...

Ha diyorsan , kurtler solcu olunca isyan edebilirler , boluculuk yapabilirler o zaman niye ugrasiyoruz PKK ile...

Birde , Turkcu'yuz diye inandigimizdan donelim mi ? , ne demek Turk - islam sentezi ...
Turk islam sentezi dedigin , Bir Turk'un musluman olmasi ise ,Bu ulke'nin ciddi bir kismi Turk - islam sentezi kardesim ...
Birakin , kim neye inaniyorsa inansin , 5 vakit namaz kilan adam Turk'cu olamaz mi ?
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 01, 2009 0:50

Benim baskanim seninkini döverdi. Aglayarak eve kacardi baskanin. Sonra benim baskanim Tip'li genclerin kafasina sikan arkadaslari var. 1 Mayis'ta yürüyen emekcileri de tavuk gibi avlardi. :alkis: :alkis: :alkis:
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Çrş Nis 01, 2009 1:29

Urumchi yazdı:
Ata-Türkçü İhtila yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiye'de milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlu'nun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)

Su hani kurtlerin . isyan ettigi Maras katliami mi? , hani Pazarcik'ta Nazi yontemi ile Turklerin evlerine
http://www.guncelmeydan.com/forum/o-nam ... 19946.html, kemiklerlede kurtulamazlar ...

Ha diyorsan , kurtler solcu olunca isyan edebilirler , boluculuk yapabilirler o zaman niye ugrasiyoruz PKK ile...

Birde , Turkcu'yuz diye inandigimizdan donelim mi ? , ne demek Turk - islam sentezi ...
Turk islam sentezi dedigin , Bir Turk'un musluman olmasi ise ,Bu ulke'nin ciddi bir kismi Turk - islam sentezi kardesim ...
Birakin , kim neye inaniyorsa inansin , 5 vakit namaz kilan adam Turk'cu olamaz mi ?

Turk-Islam denilen ideolojinin ne yaptigini anlamamissin Urumci.

Bu Turkculerin dincilik yapmasidir. Dincilik ise dindarlik degildir. Simdi ikisi arasindaki farki sana anlatirsam ayip olur herhalde!

Dolayisiyla buna Turk-Dinci sentezi de diyebiliriz, bu haliyle gericiliktir! Turk'un gerilemeye tahammulu yoktur! Turk daima en yuksekleri hedeflemelidir. Ataturk'un "laiklik" denilen, halkimizin buyuk cogunluguna din tuccarlari tarafindan "dinsizlik" olarak yutturulmaya calisilan, Turk milletinin her yonden ilerlemesi amacini tasiyan ilkesine terstir.

Yani Turk-Dinci sentezi, Anti-laiktir, dolayisiyla; Anti-Ataturkcu'dur.

Laiklik, sadece "din ve devlet islerinin birbirlerinden ayrilmasi" degildir.

Ataturk laikligi (veya Turk Laikligi), "ilerlemeye engel hicbir unsur icermeyen" Islam dininin dogru sekilde ve Turkce olarak ogretilmesini de kapsar, zihinlere toplum icinde barinan dinsel baski gruplari tarafindan vurulabilecek prangalarin sokulup atilmasini ve bu sayede hur dusunceli bireyler yetistirebilmeyi de.

Bunlar olmadan Turk, onun bunun kolesi ve maskarasi olur! Laiklik, Ataturk ilkelerini benimsemis ve ozumsemis bir Turk Genci olarak benim icin "Guclu Millet Olmanin Formulu"dur.

Turk-Dinci veya Turk-Gerici sentezi ise ulkeyi usakliga goturur.

Bunu en iyi yasayip gozlemleyebilecegimiz donem de icinde bulundugumuz yillardir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen Urumchi » Çrş Nis 01, 2009 2:18

GöktürkMehmet yazdı:
Urumchi yazdı:
Ata-Türkçü İhtila yazdı:Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiyede milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlunun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)

Su hani kurtlerin . isyan ettigi Maras katliami mi? , hani Pazarcikta Nazi yontemi ile Turklerin evlerine

Birde , Turkcuyuz diye inandigimizdan donelim mi ? , ne demek Turk - islam sentezi ...
Turk islam sentezi dedigin , Bir Turkun musluman olmasi ise ,Bu ulkenin ciddi bir kismi Turk - islam sentezi kardesim ...
Birakin , kim neye inaniyorsa inansin , 5 vakit namaz kilan adam Turkcu olamaz mi ?

Bu Turkculerin dincilik yapmasidir. Dincilik ise dindarlik degildir. Simdi ikisi arasindaki farki sana anlatirsam ayip olur herhalde!

Dolayisiyla buna Turk-Dinci sentezi de diyebiliriz, bu haliyle gericiliktir! Turkun gerilemeye tahammulu yoktur! Turk daima en yuksekleri hedeflemelidir. Ataturkun "laiklik" denilen, halkimizin buyuk cogunluguna din tuccarlari tarafindan "dinsizlik" olarak yutturulmaya calisilan, Turk milletinin her yonden ilerlemesi amacini tasiyan ilkesine terstir.

Yani Turk-Dinci sentezi, Anti-laiktir, dolayisiyla; Anti-Ataturkcudur.

Ataturk laikligi (veya Turk Laikligi), "ilerlemeye engel hicbir unsur icermeyen" Islam dininin dogru sekilde ve Turkce olarak ogretilmesini de kapsar, zihinlere toplum icinde barinan dinsel baski gruplari tarafindan vurulabilecek prangalarin sokulup atilmasini ve bu sayede hur dusunceli bireyler yetistirebilmeyi de.

Bunlar olmadan Turk, onun bunun kolesi ve maskarasi olur! Laiklik, Ataturk ilkelerini benimsemis ve ozumsemis bir Turk Genci olarak benim icin "Guclu Millet Olmanin Formulu"dur.

Bunu en iyi yasayip gozlemleyebilecegimiz donem de icinde bulundugumuz yillardir.

Guzel , tatmin edici ve teknik bir yazi , tesekkurler .. Ama , senin o bahsettigin kesim Bana biraz Milli gorus ekibi gibi
geldi ... Ulkuculer veya Alperen dedigimiz kesin , herhangi bir Anadolu , ailesinin askere gonderirken eline kina surdugu
ogludur . Tarikatci ( Menzir ve Suleymancilarin mesela milli tarikat diye gecer .... ) veya Milli goruscu degildir .
O dogustan laiktir , hosgoruludur , yakinda ki bir koyde gayrimuslum varsa ona anlayisli saygili davranir .. Inancina gore onu yargilamaz dusmanlik yapmaz .. Yani din ve dunya islerini ayirir ..
Annesi , vatanini sev milletini sev , Allah'tan baskasina kulluk etme ; hayinlik hirsizlik yapma der , yani Kuran-i Kerim'in mantigini kafasina isler .. Bunlari , alip bir makinaya sokmaya gerek yok bunlar
Analarindan Babalarindan alirlar Ataturk laikligini ... Bu cocuklar , Kurtulus savasini kazandi ; Canakkala'de destan yazdi , Ataturkun yuregini kazandi , Ama simdi fasist oluyor ;)
Dinci oluyorlar !!!

Ama zamaninda Lenin , Stalin diyenler kahraman devrimciler bugun yurketen Ataturkcu oluyorlar. yureklerinde Ataturk sevgisi hic sonmeyen Anadolu cocuklari fasistlikten yukari gecemiyorlar ...

Benim icin kim neye inaniyorsa hic onemi yok, benimde isim degil . Alperen desin ki , Vatan sevgisi imandan gelir , kavim sevgisi peygamber emanetidir. Sende dersin ki , Bu benim kanimda var
Ama sonucta Turk milletinin ileri gitmesi herkesin hedefi ise bir noktada bulusursun .
Bu kesimi de kabul edeceksin gerekiyorsa affedeceksin , onlarda seni kabul edip gerekiyorsa affedecek !!!!

Eski defterler acilirsa herkesin birbirine soyleyecegi cok sey var sevgili Bezgin ....
Mesela benim baskanimin arkadasi Catli dogrudur ama senin baskanda , Kandilden gelemiyordu zamaninda , denetleme el sikma yogun tabi , Bu uzar gider degil mi sevgili Bezgin
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletigönderen Ihtiram » Çrş Nis 01, 2009 2:43

Bu herifi Ülkücüler davasina neden almamislar anlayamadim.
Herif gönüllü ISBIYONCU....
Yalanci saklaban!
Ya$ini söylede hekes nerenden konustugunu anlasin!
Bu ve benzeri saklabanlar yüzünden degil mi ÜLKÜCÜLÜK ici farkli sekillerde doldurulan IDEOLOJI haline döndürüldü.
Oysa bu ideoloji"Tanri dagi kadar Türk,Hira dagi kadar Müslüman"söyleminde kendini tarif etmistir.
Prof olmus ama..... olmakla zorunlu halini yok etmis...
Koskoca yazik..
Mümtaz..ismine kesinlikle layik degil...
Türk öne ...soyadina ise hic mi hic...
Bahse girerim ki bu saklaban isim ve soyadi sonradan edinmedir....
Kullanıcı küçük betizi
Ihtiram
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen İlteriş » Çrş Nis 01, 2009 2:46

Urumchi yazdı:
GöktürkMehmet yazdı:
Urumchi yazdı:[quote="Ata-Türkçü İhtila"]Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede Türk milliyetçiliğine en büyük kazığı atmış adamlardan biri bana kalırsa ölüsüde dirisi ümmetçilik yayıyor adam öldü islam dünyasının başı sağ olsun adam diri peygamber çiçekleri toplayın artık Türkiye'de milliyetçilik denilince Türk-islam sentezi geliyor akla .Muhsin Yazıcıoğlu'nun Maraş katliamıyla ilgili bağlantıları vs. Bana kalırsa birlikte kemik kırıyorlardı(solcuların kemiklerini)

Dolayisiyla buna Turk-Dinci sentezi de diyebiliriz, bu haliyle gericiliktir! Turk'un gerilemeye tahammulu yoktur! Turk daima en yuksekleri hedeflemelidir. Ataturk'un "laiklik" denilen, halkimizin buyuk cogunluguna din tuccarlari tarafindan "dinsizlik" olarak yutturulmaya calisilan, Turk milletinin her yonden ilerlemesi amacini tasiyan ilkesine terstir.

Yani Turk-Dinci sentezi, Anti-laiktir, dolayisiyla; Anti-Ataturkcu'dur.

Guzel , tatmin edici ve teknik bir yazi , tesekkurler .. Ama , senin o bahsettigin kesim Bana biraz Milli gorus ekibi gibi
geldi ... Ulkuculer veya Alperen dedigimiz kesin , herhangi bir Anadolu , ailesinin askere gonderirken eline kina surdugu
ogludur . Tarikatci ( Menzir ve Suleymancilarin mesela milli tarikat diye gecer .... ) veya Milli goruscu degildir .
O dogustan laiktir , hosgoruludur , yakinda ki bir koyde gayrimuslum varsa ona anlayisli saygili davranir .. Inancina gore onu yargilamaz dusmanlik yapmaz .. Yani din ve dunya islerini ayirir ..
Bu cocuklar , Kurtulus savasini kazandi ; Canakkala'de destan yazdi , Ataturk'un yuregini kazandi , Ama simdi fasist oluyor ;)
Dinci oluyorlar !!!

Ama zamaninda Lenin , Stalin diyenler kahraman devrimciler bugun yurketen Ataturk'cu oluyorlar. yureklerinde Ataturk sevgisi hic sonmeyen Anadolu cocuklari fasistlikten yukari gecemiyorlar ...

Benim icin kim neye inaniyorsa hic onemi yok, benimde isim degil . Ama sonucta Turk milletinin ileri gitmesi herkesin hedefi ise , bu kesimi de kabul edeceksin gerekiyorsa affedeceksin , onlarda seni kabul edip affedecek !!!!

Eski defterler acilirsa herkesin birbirine soyleyecegi cok sey var ....
Mesela benim baskanimin arkadasi Catli dogrudur ama senin baskanda , Kandilden gelmiyordu zamaninda , denetleme el sikma yogun tabi , Bu uzar gider degil mi sevgili Bezgin [/quote]

Benim kastettigim kesimlerden biri hem cemaatci, hem de milliyetci takilanlardir. Bu devirde cok vardir. Bir diger kesim de milliyetci olup dincilik yapanlardir. HALA "Benim icin kim neye inaniyorsa hic onemi yok" DIYORSUN! Ben insanlarin inanclarindan mi bahsediyorum! Ben davranistan bahsediyorum, gosteristen bahsediyorum, dinden degil, dincilikten bahsediyorum. Yazik! Hala dindar olmak ile dinci olmak arasindaki farki anlamamissin! Veya anlamissin ama oylesine, anlamamis gibi yaziyorsun!

Biz, Turkcu olsun ve GayriMuslim olsun mu diyoruz! Allah'im sen bana sabir ver!

Dini siyasete alet eden insanlar ne Canakkale'de vardi, Ne de Kurtulus savasinda varlardi! Dini siyasete alet eden din tuccarlari o sirada asker kacagiydilar veya Milli Mucadele aleyhine calisiyorlardi! Dini siyasete alet edenler, bunun yanina Turkculuk sosu kattiklari zaman da onlari Canakkale veya Kurtulus Savasi kahramanlari ile bir tutamazsin! Cunku orada oyle bir insan turu yoktu!

Bu insan turu, ozellikle Fethullah hareketi ile birlikte yayginlasti ve gencler arasinda kendisine zemin buldu. Daha sonra "Turk Ocaklari" ve "Ulku Ocaklari"na sizdilar. "Alperenler" denilen kesim ise buyuk cogunlugu gosteriscilik, dincilik ve din adina baski yapmaya calisan, yanina da Turkculuk sosu serpistiren kisilerdir cogu da cemaat mensubudur.

Sakin yazimin bu bolumunu atlayip, diger bolumlerini kirpma!

Kurtulus Savasi ve Canakkale Savasi "Kuvay-i Milliye Ruhu" ile kazanildi! Bunun icinde gercek Allah inanci da vardir, Turkluk sevgisi de vardir, Yurt Sevgisi de vardir, Bagimsizlik Aski da! Fakat orada bir tane bile dini siyasete alet etmek icin ugrasan bir insan turu yoktu.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 01, 2009 2:48

Yanlis yapmis, senin baskanin bir kez olsun "Tövbe" dedi mi, 80 öncesi kaybettigimiz abilerimiz, ablalarimiz, babalarimizdan özür diledi mi?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 3:17

En basitinden su soruyu soruyorum.Ataturk milliyetciligi ile su cakma Mhp milliyetciliginin farkini birisi bana aciklayabilirmi?Yani bu parti ve yavru Bbp partisinin amaci nedir?Neden yeniden bir milliyetcilik turetilmistir?Neden biz kirk parcaya bolunuyoruz?
Sahte dinler gibi bence sahte milliyetcilik ve benzeri seyler uretildi.Bu cok begendiginiz lider musvetteleride bu cahil toplumu kullandi.
Ataturk milliyetciligi kafatasi milliyetciligi degil.Ama yeni turetilen milliyetcilik bence kafatasci.Buna birde dini sos olarak kattimi islem tamam.Ben bu sahte milliyetciliktede bolucu unsurlar goruyorum.O nedenle bu tip partilerin desteklenmesine karsiyim.Dtp olsun Mhp ve Akp+Bbp bence bolucu partilerdir.Ataturk'un ve ilkelerinin takipcisi olamazlar.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Çrş Nis 01, 2009 3:36

Urumchi, cehaletin de bir sınırı var. Alperen dediğin "ya Allah bismillâh Allah-u ekber!" diyerek parmak kaldırmaktan öteye bir işe yaramayan, asarım-keserim huylu güruhun üyesidir. İlerici değillerdir, bilimden anlamazlar, anlamak için de uğraşmazlar. Fetullahçısı da vardır, şuçusu-bucusu da vardır. GENÇ'in üslûbunu taklit ederek bunları övemezsin, övdürmezler. İstiklâl Harbi'nde ve öncesindeki süreçte canını verenler parmak kaldırıp tekbir getirerek gösteri (Türkçesini anlamayanlar için->şov) yapmıyordu. Onlar ölüme gittikleri için "Allah Allah" diyorlardı, bir bir şehit düşüyorlardı. Halis köy çocukları, (cemaat ağzıyla pekiştireyim) asla tarikat çocuğu, kat'a oyun çocuğu, zinhar gösteri çocuğu değildir.

BBP ve tabanı dediğin, MHP'nin daha çok İslâmlaşmış olanıdır, dolayısıyla MHP'den de beterdir. Temiz vatan sevgisi olanı / olmayanı bir yana, bunları bu hale getirenlerin övülmesi cehaletten başka bir şey değildir. Üç gün evvel göçmüşün arkasından konuşmayalım diyoruz, zorla konuşturuyorsun. O Yeniçağ ve ART de yanlış yapıyor. Arkadaşlıklarını bir ölçüde anlarım, anılarını anlatmalarını bir ölçüde anlarım, fakat bu iki basın-yayın kurumu BBP'nin siyasi yaymacasını (Türkçesini anlamayanlar için->propagandasını) yapıyor kaç gündür. Eğer bunlardan ilham alıp da bu tür şeyler yazıyorsan hiç boşuna çabalama. Övüdüklerin ve övdüklerinin beslemeleri adam olsunlar da önce Mustafa Kemâl ATATÜRK'ü öğrensinler, anlasınlar.

Şimdi anlamayan varsa kafasına yazmaktan öte kazısın: Siyasete İslâm'ı âlet etmek (karıştırmak) vatana ihanettir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Urumchi » Çrş Nis 01, 2009 4:29

Ram yazdı:Urumchi, cehaletin de bir sınırı var. Alperen dediğin "ya Allah bismillâh Allah-u ekber!" diyerek parmak kaldırmaktan öteye bir işe yaramayan, asarım-keserim huylu güruhun üyesidir. İlerici değillerdir, bilimden anlamazlar, anlamak için de uğraşmazlar. Fetullahçısı da vardır, şuçusu-bucusu da vardır. GENÇ'in üslûbunu taklit ederek bunları övemezsin, övdürmezler. İstiklâl Harbi'nde ve öncesindeki süreçte canını verenler parmak kaldırıp tekbir getirerek gösteri (Türkçesini anlamayanlar için->şov) yapmıyordu. Onlar ölüme gittikleri için "Allah Allah" diyorlardı, bir bir şehit düşüyorlardı. Halis köy çocukları, (cemaat ağzıyla pekiştireyim) asla tarikat çocuğu, kat'a oyun çocuğu, zinhar gösteri çocuğu değildir.

BBP ve tabanı dediğin, MHP'nin daha çok İslâmlaşmış olanıdır, dolayısıyla MHP'den de beterdir. Temiz vatan sevgisi olanı / olmayanı bir yana, bunları bu hale getirenlerin övülmesi cehaletten başka bir şey değildir. Üç gün evvel göçmüşün arkasından konuşmayalım diyoruz, zorla konuşturuyorsun. O Yeniçağ ve ART de yanlış yapıyor. Arkadaşlıklarını bir ölçüde anlarım, anılarını anlatmalarını bir ölçüde anlarım, fakat bu iki basın-yayın kurumu BBP'nin siyasi yaymacasını (Türkçesini anlamayanlar için->propagandasını) yapıyor kaç gündür. Eğer bunlardan ilham alıp da bu tür şeyler yazıyorsan hiç boşuna çabalama. Övüdüklerin ve övdüklerinin beslemeleri adam olsunlar da önce Mustafa Kemâl ATATÜRK'ü öğrensinler, anlasınlar.

Şimdi anlamayan varsa kafasına yazmaktan öte kazısın: Siyasete İslâm'ı âlet etmek (karıştırmak) vatana ihanettir.

Ram On yargininda bir siniri var
Bilimden anlamazlar ilerici degiller ne demek !!!
Ilericilik kavramin anlayisin ne ?
Evrim teorisi ile yaratilisi birlestirsinler mi ?
Yoksa bu guruhtan yeterince entellektuel veya yazar cikmiyor mu demek istiyorsun ??? Bak bu dogru !!
Ya da ocaklara adam dovdurmek icin gelenlerde var ??? Bak bu da dogru !!
Fethullah her yerde orduda da var , ordudanda mi vazgecelim ...

Genc'i anladim da simdi ART ve Yenicag'da kotu oldu sanirim .Sana soyledigim, tekrar soyliyeyim benim kafamda tabu yoktur , kotu oldugunu gorursem kotu derim . Ama sen sanal dusmanlar edinmissin .. .O kotu, bu kotu ... EEE kim kaldi ...
BBP veya MHP'nin , lider kadrosunun Ataturk disi bir soylemini duydun mu ?
Uygulamayi tartismiyorum , uygulama da basarili bir siyasi akim var mi ?

BBP veya MHP'yi onaylayamayabilirsin hatta politikalari seni tiksindirebilir . Ama onlarin milliyetcilik anlayisini , vatan sevgisini yargilayamazsin , yargilatmazlar ... Ben politiklarini tartismiyorum , uylerini sempatizanlari tartisiyorum .. Bunlar vatansever temiz Turk cocuklaridir ...

Hem MHP hem BBP , dogal liderimiz Mustafa Kemal Ataturk diyorlar . Uygulamada yanlislar elbette var ama bazen Niyette onemlidir ...
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 5:11

Dogal lider ne demek ? Acar misin?Ha bire kullanip duruyorsun.Obur taraftanda diger uydurma ideolojiye sahip insanlari bize kakaklamaya calisiyorsun.Burada kafatasci ve dincilik propagandasi yapiyorsun.Arkasinda durdugun iki liderde fasist ve dinci.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x