Kılıçlar değil artık kitle imha silahları devrede Atatürk ve Vatanseverleri yoketmek için .
Film'i izledim fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gerek lafından hareketle ; çıkardığım sonuçlar şunlar :
1- Masumiyet kisvesi altında günde 1 şişe rakı için
2- Sofrası karman çorman bir adam (özellikle öyle sahnelenmiş ama bilenler bilir o sofranın konuklarını ve zarafetini)
3- Kafasına göre idam yapan bir adam
4- Korkmuş yanlız bir adam
5- Bu kalabalıklar bir gün beni asar diyen bir adam (en ağır saldırılardan biri buydu sanki suçluda korkuyor gibi )
6- Atatürkün çocukluğunu bir YUNANA oynatmışlar
7- Atatürkü insanlaştırma çabası diyerek Atatürkü yarı açık yerden yere vurma çabasında
Alçak ve haysiyetsiz bir film ----
Peki amaçlanan ne ? Atatürk yalnız içki içen bir ara korkan bir insan dedirtmek : Sonuçlanan ise şu Atatürk diğer insanlar gibi sade basit bir adam mantığı ile hayranlığı ve fikirlerini bloke etmek ,
Filmi izleyen 8-10 çocuk vardı bende eşimle beraber izlediğim için filmi rahatlıkla yanaştık ailelerinin yanında çocuklara sorduğum 2 şey oldu ne anladınız filmden ? ve Sizce Atatürk nasıl birisi ?
Aldığım ortak cevaplar oldu ozaman anladım filmi izletirsek 18 yaşından ufaklara Atatürke ve bu vatana en büyük ihanetlerden birine ortak oluruz o yüzden lütfen çevrenizdeki çocukları bu garabate yollamayınız gidin kendiniz izleyin hak verirsiniz bana (umarım izlersiniz ve ihaneti kendi gözlerinizle görürsünüz)
a- Atatürk Amma içiyormuş içki kötü diyor annem ama bak Koca Atatürk te kötü şey yapmış
b- Amma güçlüymüş kafasına göre idam ettirmiş tıpkı krallar gibi ?????!!!!!!!!
c- Okadar insanı üzmüşki demek yalnız ölmüş küçücük odada ??????'!!!!!!!!!!!!!
Dayanamadım daha fazla dinlemeye şunu anladım AKP bu işlerin büyük bir çanağı ve hamisi yoksa can dündar denen garabet adam hangi cesaret ile yapabilirdi bunu ?
Beğenmediğiniz Ecevit, Özal , Demirel , Mesut Yılmaz zamanlarında bunu yapsaydı şuan içeride olurdu hiçbir sağ ve sol parti ve liderleri bu garabete izin vermezdi , Ama AKP ye bakın neler yapmış?
- Vakıflar yasası ile Şehitlerimizin ve istiklalimizin satışı
- 301 madde kaldırılarak Sapık ve şerefsiz herkesin Türklüğe hakaret için önü açıldı (Ama O AB istedi diyerek bunu yapan AKP 2 Türk Ermeni soykırımı yok dedi diye FRANSADA geçen hafta hapis cezası aldığını -3 ay ve 8 ay- halktan saklıyor aramıyor korumuyor vatandaşlarımızı ama aynı AKP 301 . maddeyi kaldırarak Türklüğe atış serbest diyor)
- Orduya saldırı için müthiş teşvik içinde
-Diyarbakıra ve Tunceliye giremeyen bir başbakan (Diyarbakırda çevre yollardan 10-15 km uzaktaki açılışları yapıp döndü şehre giremedi) Tuncelide 10km dışardaki valilik salonunda konuştu şehre giremeden döndü ...Kim bu DTP ya ? toplat il ilçe başkanlarını ve Milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldır tık içeriye ...Git Diyarbakıra dükkanını açmayanı devlete başkaldırı sayacak savcılar de kükre orda göster cesaretini!!!(tıpkı çitçiye yaptığın gibi ananıda al git lan dedin ya) Açın dükkanları Dtpliler kafamı bozmayın LAN halkı rahat bırakın desene ???? ama oy uğruna oralar devlete başkaldırırken susarsan yarın ayrılmasına sebep olursunuz
- Fırat suları için uluslar arası komisyon (AB ilerleme raporuna bu imzayı attılar ) Federasyon, Özerklik, 2 ana dil , 2 millet nedemişti Yaşar büyükkanıt ? Bu belgeye atılan imza meclisten geçerse ülkeyi parça parça edersiniz ..hatırlayınız ...
peki bu millet nezaman uyanacak allah aşkına 500kg kömür 10 kg erzak torbasına oy veren adam için kimse bana ne yapsın yazık aç demesin ...Hangimizin aç olmadığı zamanlar yok ki ? Vatan namustur şereftir hangimiz bu değerlerimizi 3-5 kuruş için sattık ki ? Artık bu oy için bu paketleri alanlar artık herkimse bunlar Şehitlere ve Namuslarına sahip çıkmalıdırlar 10 kg erzak 1 hafta gider buna karşı ülkeyi vermek masumiyet değil cinayet ve suça iştiraktir ..
IRAK ta da bu ABD hayranlığı vardı ne oldu ? 1.500.000 Masum müslüman öldürdüler 125.000Müslüman kadına tecavüz ettiler işte koca ülke şimdi 3 parça ...
O yüzden adı ne olursa olsun oyunu satan herkes IRAK taki yaşamı davet eden garabetlerdir , zaten bu yazıma kimse alınmaz sanırım ne diyecek ve alınacak ki bana ??: Ha biz kömüre ve 10 kg gıdaya Şerefimizi ve Ülkemizi hiçe sayarak beyinsiz özürlüler gibi gittik belli partiye oy verdik mi diyecekler ? eğer bu kadar alçak bu ülkede varsın bozulsun bizde nihayet görelim kimler vatan sever kimler beleş sever
saygılar
dipnot : Filmi övenlere bakın ekranda birtane adam gibi adam varmı içlerinde ...ordan bile şak şakcılara bakarak ne halt olduğu açıkca görülüyor filmin