MUSTAFA filmini izlemeyin! SOROSçulara para kazandırmayın!

Genel & Güncel Konular

MUSTAFA filmini izlemeyin! SOROSçulara para kazandırmayın!

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eki 30, 2008 11:25

Aşağıdaki yazıyı dün hazırlayıp göndermek istedim siteye ama gece boyunca internet bağlantımda sorun olduğundan gönderemedim. Şimdi sizlerle paylaşıyorum.

MUSTAFA filmini bu akşam eşim ile birlikte aklımızda bir çok soru işareti ve dolayısıyla şüphe ile izlemeye gittik.

Sonuç tahmin ettiğimizden daha da kötüydü.
SOROS tarafından desteklenen kişilerden olduğu artık internet ortamında herkesçe bilinen Can Dündar,filmde izleyiciye ATATÜRK ile ilgili olarak şu mesajları veriyor:

-Diktatör,
-Eğlence düşkünü,
-Alkolik,
-Hayatı boyunca melankolik,
-Yalnız yaşayıp yalnız ölmüş.

Ben buraya daha fazla yazmak istemiyorum.Sizlerde gereksiz bir merak yaratmak istemiyorum çünkü.Merak etmeye değer hiçbir şey yok arkadaşlar bu filmle ilgili.Ülkemizin son dönemde içinde bulunduğu her taraftan liboş-Kürtçü-Şeriatçı-ABci-ABDci ittifakın amacına hizmet eden bir film olduğundan şüpheniz olmasın.SOROS'un görmek istediği ATATÜRK'ü TÜRK insanına göstermek istemişler filmi yaparken.Cahil insanlarımız üzerinde başarılı olacaklarına şüphe yok.En azından bilinçli olan insanlarımız benim gibi filmi izleyenlerin öğütlerini dinlesinler ve kesinlikle bu filmi izlemek için verecekleri paraların dönüp dolaşıp SOSORSÇU vakıflara gideceğinden şüphe etmesinler.Çevrelerinde ki bu filmi izlemeye hevesli arkadaşlarını da becerebiliyorlarsa engellesinler.

Benden söylemesi.

Aşağıya Can Dündar'a filmi izledikten yarım saat sonra,yani henüz her şey kafamda sıcacıkken yazdığım epostayı yapıştırıyorum.

Sayın Can Dündar.

Mustafa isimli filminizi izleyeli henüz yarım saat oldu.
Eve geldim ve aklımdakileri sıcağı sıcağına yazmak istedim.

Film belgesel filmciliğine iyi bir örnek olmuş.Mehmet Ali Birand ekolünün başarılı bir örneği olmuş.Bu işi size M.Ali Birand,ona da yabancı dostları çok iyi öğretmiş.Ama hayatını anlattığınız kişi ATATÜRK olunca bu kadar büyük bir insanın hayatını dengeli bir şekilde yansıtamamışsınız.Örneğin çocukluğu birkaç dakika değil de daha uzun anlatılabilirdi.Ya da hastalığı,ölümünden sonrası daha ayrıntılı anlatılabilirdi.Halkının ona duyduğu sevginin görüntüleri uzunca gösterilebilirdi.

Ama bunun bilinçli bir şekilde yapılmadığından yani bilinçli bir şekilde yapmadığınızdan şüphem yok.

Açık söylemek gerekirse böyle bir film yaptığınızı ilk duyduğumda sizin internet aracılığı ile artık hemen herkesçe bilinen SOROSÇU kimliğiniz pek çok soru işareti getirdi aklıma.Bu film gerçekten samimi bir şekilde Atatürk’ü mü anlatacaktı?Atatürk’ün çocukluğundan ölümüne kadar olan hayatını nasıl anlatacaktı?Özel hayatından bahsedecek miydi?Yaşadığı zorluklar,sıkıntılar nasıl bir dille izleyiciye sunulacaktı?

Ne yazık ki beni yanıltmadınız sayın Dündar.Film boyunca araya sokulan birkaç masum gibi görünen cümle ya da can alıcı bir konunun yine çok basit,üstün körü bir ifade ile geçiştirilmesi, filmin sonunda amacın Atatürk konusunda uzun zamandır toplumda televizyon,gazete,kitaplar aracılığı ile yapılan dezenformasyon-yanlış bilgilendirme olduğunu açık bir şekilde göstermiştir.

Atatürk’ün padişah ile Samsun’a gitmeden önceki görüşmesinde güya Atatürk’e ‘’memleketi kurtarmak görevi sizde’’gibilerinden bir söz söylediğini söylüyorsunuz filmde.Ama aynı padişahın Atatürk ve silah arkadaşları için ölüm fetvası verdiğini söylemiyorsunuz. Şeyhülislamın fetvasından bahsediyorsunuz.Sanki şeyhülislam padişahtan izinsiz böyle bir şey yapabilirmiş gibi?!Atatürk’ün NUTUK’ta padişah ile ilgili söylediklerini hiç anlatmamışsınız.

Benim saydığıma göre 4 ya da 5 dakika içinde 4 kez Atatürk’ün ‘’muhalefeti yok ettiğini’’söylediniz.Sonra ‘’devrim yine kendi çocuklarını yemişti’’dediniz.En yakın silah arkadaşlarını son anda idamdan kurtardığını ama diğerlerini idama ya da hapis cezalarına mahkum ettirdiğini söylediniz.Oysa ki kendi silah arkadaşlarına 2 kez parti kurdurtan, demokrasiye geçilmesi için çaba veren Atatürk’ü anlatmadınız.Neden?Ya da kendisine karşı girişilen suikast girişiminin arkasında ne yazık ki işte bu silah arkadaşlarının olduğunu da söylemediniz.Neden?Atatürk’ü tıpkı ATATÜRK karşıtı şeriatçı-liberal-Kürtçü-Amerikancı-ABci ittifakın sık sık söylediği gibi diktatör olarak tanıttınız Türk halkına.Sanki o dönemde Avrupa’da bütün ülkeler bugünkü anlamda parlamenter demokrasi ile yönetiliyormuş da Atatürk ‘’ille de koltuk’’demiş izlenimini verdiniz izleyiciye.

Atatürk’ün Sivas,Erzurum,Amasya’daki mücadelelerinden neredeyse hiç bahsetmediniz.Oysa ki milli mücadelenin anlatılmadığı bir Atatürk biyografisi,Sivas-Erzurum-Amasya’nın anlatılmadığı bir milli mücadele eksiktir.Yanlıştır.Tablonun tamamını ortaya çıkartmaz.

Atatürk’ün pek çok konuda söyledikleri,yaptıkları sizin filminizde de tabu olarak kalmışken 1 Kasım 1937’de TBMM’de yaptığı meşhur, ‘’ Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz.’’sözlerini,hem de filmin sonlarına koymanız bana manidar geldi.Bunu yaparak amacınızın izleyiciye şok etkisi yaşatarak Atatürk ile ilgili önyargılara daha kolay inanmalarını sağlamak olduğuna inanıyorum.

Hepsi neyse de şu meşhur ‘’Atatürk eğlenceye,zevke,içkiye düşkündü’’yalanını da öyle bir vurguladınız ki filmin son yarım saatinde.10-11 yaşında bir çocuğun bile izlerken rahatlıkla sorabileceği ‘’Sanki bunca devrimler kendiliğinden mi yapılmış,bu ülke kendiliğinden mi kurtulmuş,bu kadar düşman kendiliğinden mi defolup gitmiş?’’soruları havada kalmış.Oysa ki filmin bu Atatürk’ün şu kadar sigara,bu kadar rakı içtiğini iddia ettiğiniz kısmında Atatürk’ün aksine içmesi gerektiği kadar içtiğini ve bu içtiği rakı ile zehirlendiği yönündeki son derece kuvvetli iddiaları dile getirseydiniz bunca zamandır Atatürk’ü içkici olarak göstermeye çalışan dezenformasyonun etkilediği bazı insanları bilgilendirmiş olurdunuz.

Hele ki Atatürk’ü kendi sağlığında HEYKEL ATATÜRKÇÜLÜĞÜ yapmak ile suçlamanız inanılır gibi değildi benim açımdan?Ya da 12 Eylül faşizminin yaptıklarını bilenler açsından.Heykel Atatürkçülüğü yani hemen her yere Atatürk heykeli yerleştirilmesi Atatürk’ün ve Atatürkçülerin değil,aksine Atatürk’ten ve Atatürkçülük’ten uzaklaşanların başvurduğu yoldur.

Netice olarak başta dediğim gibi ne yazık ki beni şaşırtmadınız.Edebiyatınız elbette ki kuvvetli(benim kadar değil)ve Türkiye şartlarında da işinizi iyi yapıyorsunuz.Ama siz de Atatürk ile ilgili olarak yürütülen bu dezenformasyon kampanyasına bilinçli ya da bilinçsiz(ne yazık ki bilinçsiz olarak yaptığınıza pek ihtimal vermiyorum)bu film ile devam ettiniz.Devam ettiniz diyorum çünkü SARI ZEYBEK belgeselinde de aynı şekilde Atatürk’ün içkisini abartılı olarak anlatmıştınız.

Ama suç sizde değil.

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’nde bugüne kadar kendisine ATATÜRKÇÜ,KEMALİST diyen aydınlar,bizler,yazarlar,sanatçılar,siyasetçiler,bizzat kurduğu partisi CHP becerip de bir ATATÜRK filmi yapamadığımız için sizin gibi insanların yaptığı bu ve buna benzer çalışmalar hep halkın haklı ilgisini çekecektir ve ne yazık ki hep de dezenformasyon olarak kullanılacaktır.

Bu yazıyı hemen kaleme alıp size göndermek istedim çünkü en azından bu satırların yazarının
İTÜ Kimya Mühendisliği mezunu,34 yaşındaki Çetin Taş’ın,bu film ile hedeflenenin Türk insanını bilgilendirmek değil aksine Türk insanını yanlış bilgilendirmek ve hem de Atatürk konusunda yanlış bilgilendirmek olduğunu anladığımı ve beni kandıramadığınızı bilmenizi istedim.

İyi akşamlar

Çetin TAŞ

Not: Şu an SHOW TV'de başka bir SOROSÇU-Ali Kırca'nın sunduğu SİYASET MEYDANI'nda da MUSTAFA filmi anlatılmaya başlandı.Film henüz daha programın başında övüle övüle bitirilemedi.Uyanık olalım arkadaşlar.Artık kılıçlar çekildi,herkes oyunu açık oynuyor.Akıllı olalım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş Eki 30, 2008 14:43

adindan suphelenmistim zaten.tesekkurler uyarin icin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: MUSTAFA filmini izlemeyin!SOROSçulara para kazandırmayın

İletigönderen MansurSah » Prş Eki 30, 2008 14:55

Çetin Taş yazdı:Not: Şu an SHOW TV'de başka bir SOROSÇU-Ali Kırca'nın sunduğu SİYASET MEYDANI'nda da MUSTAFA filmi anlatılmaya başlandı.Film henüz daha programın başında övüle övüle bitirilemedi.Uyanık olalım arkadaşlar.Artık kılıçlar çekildi,herkes oyunu açık oynuyor.Akıllı olalım.

Bizim çekecek ne kılıcımız var?

Yazın için tebrik ve teşekkür ediyorum.

Can Dündar'ın ne olduğu zaten belli.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen AlpereN » Prş Eki 30, 2008 20:48

Mustafayı gerçekten çok merak ediyodum ilk başlarda taki Can Dündarın Filmi olduğunu öğrenene kadar,Atamızın hayatını Film yapmak bunlara kalıyoya içime oturuyo gerçekten. :?

Çetin abi tespitlerini okudum,gerçekten akşam akşam yine köpürdüm.Herşey bir yana Atatürk bir yana,Ne yazık ki Halka biz değil bunlar ulaşıyolar.Heralde bundan sonraki Can Dündarın veya benzerlerinin projesi Atatürkü despot olarak göstermek olur diye düşünüyorum.Bu gidişe bir şekilde dur denmeli...
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen askn » Prş Eki 30, 2008 22:37

Yerinde bir tespit ...
Toplumun bölünülmeye çalışıldığı dönemde Mustafa Kemal Atatürk'ü Diktatör, Arkadaş değeri bilmeyen, Karı kız düşkünü, Komünist ve başarısız bir devrimci olarak gösteren bu filmin hangi akıla hizmet ettiği bellidir.
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen İlteriş » Prş Eki 30, 2008 22:51

Ooof OF!

Ben yurtdisinda oldugum icin henuz izleme olanagim yok, ama acikcasi film birseye benzer diye umitlenmistim, hatta bu sitede duyurusunu iceren bir konu bile acmistim!

Cetin Tas arkadasimin izlenimleri, o icimdeki ufak korkunun basima geldigini gosteriyor.

Yaziklar olsun Ataturk'u yanlis tanitmak adina usenmeden paralar dokenlere!

Film reklamlariyla beni kandirmisti, Turkiye'de olsaydim muhtemelen ilk gun giderdim, cikista da CetinTas arkadasimiz gibi pisman olmus, dusmana para kaptirmis gibi hisseder cikrdim herhalde.

Umarim bu film "hedefine" ulasmaz!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eki 30, 2008 23:43

Sizlere filmi izleyen ve bizlere ÖNEMLİ REFERANS olabilecek üç kişinin filmle ilgili düşüncelerini sunuyorum.

ATA'NIN MANEVİ KIZI İKİNCİ YARISINI BEĞENMEDİ

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe de filmin başının çok güzel olduğunu, ancak özellikle ikinci yarıda kimi yerleri beğenmediğini söyledi.

Adatepe, ''Atatürk, çok fazla boş, hiçbir şey yapmıyor, çok üzgün olarak anlatılmış. Atatürk çok üzgün değildi. O çok mutluydu. İnkılaplarını yapıyordu, yazılar yazıyordu, kitaplar okuyordu'' diye konuştu.

Can Dündar'ın, filmi hazırlarken kendilerine danışmadığını ifade eden Adatepe, ancak kendisine kırgın olmadığını, çekimlerin çok güzel olduğunu kaydetti.

Kaynak:http://www.gercekgundem.com/?p=159093

BAYKAL MUSTAFA'YI BEĞENMEDİ
'Mustafa' filmini beğenmeyen Baykal'a göre Dündar, Ergenekon'dan etkilenmiş..

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Can Dündar'ın Cumhuriyet'in 85. yıldönümünde vizyona giren 'Mustafa' filmini beğenmedi. Önceki gece galasına katıldığı filmle ilgili görüşlerini yakın çevresiyle paylaşan Baykal, şu yorumu yaptı: "Can Dündar Sarı Zeybek'i yapmıştı. Şimdi 'Can Dündar 2008' olarak gördüm. Yani Türkiye'nin başta Ergenekon olmak üzere yaşadığı 2008 sürecinin yansıması olan Can Dündar yaklaşımı var." Baykal'ın eleştirisi şöyle:

YALNIZ ADAM

* Atatürk'ün sofrası, içki içilen, coşku bulunmayan, sanki başarısız olmuş, bıkmış, umutsuz, yalnız ve yaşlı bir adamın sofrası olarak lanse ediliyor. Atatürk günde bir büyük rakı içen, kadınlara zaafı olan birisi olarak gösterilmiş. Zaafları olabilir. Ancak, Atatürk gibi bir adamın sofrası bu resim olamaz. Atatürk'ün sofrası Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı bir sofradır.

* Böyle bir filmde Atatürk için önde gelen algılama zaafları değil, eserleri olmalıydı.

* Atatürk kendi döneminin tüm liderleri diktatör olduğu halde bu yönde hiçbir eğilimi olmayan bir liderdi. Hep çoğulcu demokrasi istedi.

* Filmde, cumhuriyeti kurmak için birlikte hareket ettiği arkadaşlarını sonradan yemiş, onlara ihanet etmiş gibi gösteriliyor. Bunlar gerçek değil. Arkadaşlarına saygı duymuş, sevmiş ama devrimler sırasında yolları ayrılmış.

Tarihi Opera Sahnesi'nde gerçekleşen ve NTV'nin sponsorluğunu üstlendiği gala gecesinde başkent protokolü, iktidarı ve muhalefetiyle perdede Mustafa'yı izlemek üzere buluştu.

Geceye 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet bakanları Mehmet Aydın ile Murat Başesgioğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin de katıldı.

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/?p=159420&com=all

BAYKAL'DAN SONRA SEZER'DE MUSTAFA'YI BEĞENMEDİ

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ardından DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de Can Dündar'ın ''Mustafa'' filmini beğenmediğini söyledi.
Bir gazetecinin "Mustafa adlı filmi izlediniz miİ İzlediyseniz nasıl buldunuzİ" sorusu üzerine Sezer, "Tarihi kişilikler, devrimciler, devrimleriyle, tarihte yazdıklarıyla anılsalar daha doğru olur. Ne yazık ki filmde beni hayal kırıklığına uğratan bazı olgular var. 'insani boyut' denilerek Atatürk'ü farklı bir noktaya taşımaya hiçbirimizin hakkı yok.'' karşılığını verdi.

Kaynak:http://www.kanal1.com.tr/haber,Baykal-dan-sonra-Sezer-de-Mustafa-yi-begenmedi,F1BBBE0D1C6841C F8F0DEC3561B40050.html
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Tsigalko » Cum Eki 31, 2008 2:16

Bende de bu filmi izlemek için büyük bir heycan vardı.Bugüne kadar Atatürk'ün özgeçmişini anlatan tek filmdi bu.Kutuluş ve Cumhuriyet'den başka hiçbir filmde Atatürk'ü görememiştim.Ama senin yazdığın bu yazıdan sonra Çetin Abi geri atım attım.Zaten bunların para kazanmak ile bir alakasıda yok ütülenmiş beyinleri ütü masasının üstüne yapıştırmaya uğraşıyorlar.
Son ettiğin cümleye de katılmamak elde değil koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETinde böylesine bir hazineyi malzemeyi dos doğru kaleme alacak insan olması beni çıldırdıyor.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen jejo » Cum Eki 31, 2008 6:53

Filmi henuz izlemedim, ancak merakla bekliyordum izlemeyi. Can Dundar yonetmeni oldugundan degil, ATA'nin hakkinda kayda deger izlenecek cok az film yapildigindandi su ana dek. Cetin Tas'in yazdiklarini okudum dikkatlice. Oncelikle tepkisini uygarca ve seviyeli bir sekilde dile getirmesi cok guzel ve hepimize ornek olmali. Ayrica tepkisini pasif-agresif bir sekilde sade forum ortamlarinda degil tepkiye sebep olan kisi ve kisilere direk olarak gostermesi hepimizin ders almasi gereken bir hareket, sagol Cetin Tas.

Ben filmi herseye ragmen izleyecegim merakimdan, ama para vermeden, internetten korsan olarak kendi kararimi kendim vermek icin film hakkinda. Paylasirim goruslerimi sonra sizlerle.

Son olarak Cetin Tas'a bir sorum olacak: Can Dundar ve Ali Kirca'yi Soros ve vakiflari ile iliskilendirmissin. Bu konuyu acar misin yahut bu konuda kaynak gosterebilir misin? Merak ediyorum.

Uyarin ve tepkini uygar bir sekilde gosterdigin icin tekrar sagol Cetin Tas.
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen Çetin Taş » Cum Eki 31, 2008 10:12

jejo kardeşim.Teşekkür ederim.
Can Dündar,Ali Kırca,M.Ali Birand,Altangiller ve daha aklınıza gelebilecek nice nice isimler internet ortamında kolaylıkla ulaşabileceğiniz pek çok yerde GEORGE SOROS'un AÇIK TOPLUM ENSTİTÜSÜ PROJESİ kapsamında Türkiye'de maddi olarak desteklediği insanlardır.Bu konu ile ilgili bizim de kendi sitemizde bir çalışmamız var.Sanırım RAM kardeşim uygun zaman gelince bu çalışmaları sizlerin de kullanımına açacaktır.Senin eposta adresini bana özel mesajla gönderebilirsen elimde ne varsa seninle paylaşabilirim.Selamlar.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen luzismud » Cum Eki 31, 2008 13:30

1. Filmle ilgili;
Yurtdisinda yasamam sebebiyle kisa zaman zuarfinda filmi ilzleyemeyecegimi düsünüyorum ancak burada yazi yazan kisilerin yorumlarina olan güvenim sebebiyle Can Dündara simdiden kizdim.

Kisisel olarak ben her zaman Atatürkün özellilkle siradan bir insan olarak dogru ve yanlislariyla anlatilmasi taraftari oldum hep. Onu ickici, dinsiz, melankolik bir diktatör olarak betimlemek ne kadar korkuncsa her yönüyle bir SÜPERMEN yada peygamber olarak tarif etmek o kadar tehlikelidir. Her iki anlatim da genc ve cocuklarimizi Atatürkten uzak tutacaktir ki emperyalizmin istedigi budur.

Evet bu muhterem sunlari sunlari yapmistir yada yapilmasinda liderlik yapmistir, sunlari sunlari hedeflemistir ama su su sebeplerden yap(a)mamistir... Gibi, yaptiklari ve yapamadiklari seyler zamana ve zemine göre incelenebilir ve bu islerle ugrasirken INSAN olarak neler yasadigi (bilindigi kadariyla) anlatilabilirdi. Burada gösterilecek hersey herkesin hosuna gitmeyebilirdi ama bir belgeseli yapanin amaci birilerine birseyi begendirmek degil birseyleri OBJEKTIF olarak ortaya koymaktir.

Bir gün Atatürkü layikiyla anlayabilmek ve anlatabilmek umuduyla...
Bir de isin pazarlama yönü var tabii ki...
Su Turkcell sponsorlugu muhabbeti... Bir sekilde hem dinci kesimin hemde Atatürkcü kesimin gündeminin odak noktasina koymak icin nasil da patlattilar bombayi... Bir firmayi spaonsorluktan cektirecek kadar radikal ne olabilir diye simdi herkes o filme kosacak...

2. Bu saroscu takimi ile ilgili.
Evet Bu acik toplum örgütleri safsatasi ile ben de cok karsilasir oldum. Eger bu konuda böyle net bir calisma varsa lütfen paylasalim. Yok eger yeterli olgunluga ulsamamis bir calismaysa; eh... biraz daha sabrederiz...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen maydonos » Cum Eki 31, 2008 14:12

su zaman makinasi bir an once icad edilse idi.o yillara donmek isterim.su dunyada geri donup yasamak istedigim tek donem..kimsenin gozune ve anlatimina gereksinimimiz yok o zaten nutku yazip birakmis bu topluma ve gelecek nesillere.oturup bununla ilgili bir belgesel hazirlasinlar ya.bu okuma yoksunu millet belki seyrederek birseyler ogrenir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen erenus » Cmt Kas 01, 2008 5:35

Çetin Taş, yazı için teşekkür ediyorum.

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Kas 01, 2008 12:10

Bir ufak bilgilendirme yapayım.

Facebook'ta Mustafa filmini izlemeyin başlığı altında bir grup kurdum fakat günde iki-üç kez yazılan yazılar ve yapıştırdığımız resimler siliniyor.Ben de inatla bu yazıları yeniden yapıştırıyorum.

Oyun büyük oynanıyor arkadaşlar.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Mustafa Recep » Cmt Kas 01, 2008 16:13

Ben izlemedim izlemeyeceğim de...
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x