Sayın AKÇINAR'a, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
bu ülkede katışıksız ATATÜRK çü kalmış erol bilbilik murat çulcu cengiz özakıncı mustafa yıldırım talat turhan ünal inanç bu kişileri ne kadar çok dinler kitaplarını o kadar çok okuyup anlamaya çalışırsak gözümüze çektikleri perdeyi o kadar kolay yırtarız sitenizde olmaktan dolayı mutluyum ellerinize sağlık =BAKKAL=
henri barkey yalan söylüyor tipik bir cfr taktiği koşaner onların son şansı son kozu 2010-2014 ne olacaksa bu arada olacak bütün hesaplarını buna göre planladılar ya kemalin askeri ya bop çular =bakkal=
bakkal yazdı:henri barkey yalan söylüyor tipik bir cfr taktiği koşaner onların son şansı son kozu 2010-2014 ne olacaksa bu arada olacak bütün hesaplarını buna göre planladılar ya kemalin askeri ya bop çular =bakkal=
Bu başlıkla ne âlâka?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
bakkal yazdı:henri barkey yalan söylüyor tipik bir cfr taktiği koşaner onların son şansı son kozu 2010-2014 ne olacaksa bu arada olacak bütün hesaplarını buna göre planladılar ya kemalin askeri ya bop çular =bakkal=
bakkal tespitin doğru mu bilmiyorum ama o durum gerçekleşirse gelecek şimdikinden daha sıkıntılı olacaktır. koşaner ile ilgili ayrıntılı bilgin var mı cfr geçmişi vs. ile ilgili ?