Zaman: Çrş Tem 16, 2025 3:39

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

PKK'dan tehdit gibi açıklamalar: Öcalan serbest kalmazsa yeni krizler oluşur

Geçtiğimiz günlerde sembolik olarak silah bırakan terör örgütü PKK'lı grubun sözcülerinden tehdit gibi açıklamalar geldi. Tekin Muş, silah bırakmayla ilgili "Adım atılmaması durumunda bunun dışında gündemimizde ikinci grubun gelip silahlarını imhası yok" dedi. Sözcü Nedim Seven ise Öcalan'ın serbest bırakılmasını istedi.

'Barış ve Demokratik Toplum Grubu' olarak isimlendirilen terör örgütü PKK'lı grubun sözcülerinden Tekin Muş, Tekoşin Ozan ve Nedim Seven, sürecin devamına dair Numedya24'e açıklamalar yaptı.

TEHDİT GİBİ AÇIKLAMALAR GELDİ
Tehdit gibi sözlerin geldiği açıklamada ...

Tek okulda 36 öğrenci 500 tam puan aldı! LGS'de şaibe iddiası büyüyor

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, 15 Haziran 2025’te gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 719 öğrencinin tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almasının ardından başlayan “şaibe” ve “usulsüzlük” iddialara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bursa Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören 36 öğrencinin LGS sınavından 500 tam puan aldığını duyurdu.

Antalya Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 6 öğrencinin ve ...

Türkiye'nin tekstil devi iflas bayrağını çekti! Kimse bunu beklemiyordu

Bursa merkezli tekstil devi Atak Kumaş Tekstil A.Ş. zor ekonomi şartlarına dayanamayarak mahkeme kararıyla iflas etti.

Bursa merkezli Atak Kumaş Tekstil A.Ş. için mahkeme "borca batıklık" sebebiyle kesin iflas kararı verdi. Firma, geçtiğimiz sene konkordato talebinde bulunarak mali yapısını düzeltmeye çalışmıştı.

ALACAKLILAR SIRAYA GİRDİ!
Kısa sürede ihracat ve ithalat alanında önemli bir oyuncu haline gelen Atak Kumaş, özellikle Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında aktifti. Fakat son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar, yükselen hammadde maliyetleri, döviz kuru ...

Afyonkarahisar'da Devlet hastanesinde uyuşturucu operasyonu! Aralarında AKP’liler de var

Afyonkarahisar'da Devlet Hastanesi personeline yapılan uyuşturucu operasyonunda 18 kişiden 10’u tutuklandı. Tutuklananlar arasında AKP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.D. de yer aldı. Ayrıca 2018 yılında AKP’den Milletvekili Aday Adayı olan ve uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Dr. R. Ö. ise serbest bırakıldı.
Resim
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde “uyuşturucu” ve “tefecilik” suçlarından 30 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında 18 kişi “uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak”, 30 kişi ise ...

Eurostat verilerine göre Türkiye’de halkın yüzde 57’si bir haftalık tatil yapacak gelire sahip değil

Eurostat verilerine göre Türkiye’de halkın yüzde 57’si bir haftalık tatil yapacak gelire sahip değil. En çok etkilenenler ise çocuklu aileler ve yalnız kadınlar.

Avrupa İstatistik Ofisi Eurostat, 2024 yılına dair bir haftalık tatile gitme imkanı üzerine hazırladığı araştırmanın sonuçlarını yayımladı. Türkiye tatile çıkamama oranıyla Avrupa ülkeleri arasında en üst sıralarda yer aldı.

Türkiye’de 16 yaş üstü nüfusun yüzde 57,4’ü bir haftalık tatilin masraflarını karşılayamıyor. Bu oranla Türkiye, Romanya’nın ardından Avrupa'da ikinci sırada yer aldı. Yunanistan, ...

Yarım asırlık dev darboğaza girdi; iflasın eşiğine geldi

Sektörünün öncü firmalarından olan yarım asırlık Arslan Alüminyum, mali darboğaz nedeniyle konkordato başvurusunda bulundu. Şirket hakkında iki aylık geçici mühlet kararı verildi.

Türkiye'nin alüminyum sektörünün öncü firmalarından olan yarım asırlık dev, zor günler yaşıyor.

Arslan Alüminyum mali zorluklar nedeniyle daha önce konkordato başvurusunda bulundu.

İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, firmaya 9 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere üç aylık geçici mühlet tanıdı ardından da geçici konkordato komiserleri atadı.

MAHKEMEDEN 2 AY UZATMA KARARI
İstanbul 1. Asliye ...
Read more : Yarım asırlık dev darboğaza girdi; iflasın eşiğine geldi | Görüntüleme : 65 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

MHPKK’da DEM’le ittifak istifaları

AKP Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Burak Özbek ise “Vatan evlatlarının katilleriyle yol yürünmesine sessiz kalamam” diyerek istifasını duyurdu.

MHP Trabzon Araklı Meclis Üyesi Ahmet Kaplan da partisinden istifa etti. MHP Belediye Meclis Üyesi olan Ahmet Kaplan, istifasını şu açıklamayla duyurdu:

“Aziz Türk Milleti;
Kendimi bildim bileli hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum partim Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Siyasetin gelmiş olduğu bu nokta, Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine, şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarına, ...
Read more : MHPKK’da DEM’le ittifak istifaları | Görüntüleme : 35 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

apocu MHPKK’dan şok istifa! Ağzına geleni söyleyip çekip gitti

MHP Körfez İlçe Teşkilatı eski yöneticilerinden Aktuğ Metin Aldemir,Açılım süreç üzerine yaptığı sert açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Resim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Pkk Açılım adı altında başlatılan süreç, MHP teşkilatları içerisinde tepkilere yol açmaya başladı.

Kocaeli'de MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nda geçmiş dönemde yönetici olan Alptuğ Metin Alpdemir, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Çelik, “Kimseye verecek cevabımız kalmadı” dedi.

Aldemir istifa açıklamasında, “Milliyetçi ve ülkücü duruşumuzu bozmadan ve hiç kimseye ...
Read more : apocu MHPKK’dan şok istifa! Ağzına geleni söyleyip çekip gitti | Görüntüleme : 42 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İKİ TAKTİK- ABD-İngiltere-İsrail’in yönlendirmesiyle Cumhur İttifakı’nın başlattığı “barış süreci”nin iki taktik hedefi var.

ABD-İngiltere-İsrail’in yönlendirmesiyle Cumhur İttifakı’nın başlattığı “barış süreci”nin iki taktik hedefi var.
Birincisi; PKK’nin Türkiye sınırları içinde askerî örgütlenmesine ve silahlı eylemlerine son vererek Saray yönetiminin SDG’yi meşru bir güç olarak tanımasını sağlamak. PKK, Türkiye siyasî toplumunun meşru bir parçası olacak ve SDG dışsal bir güç gibi gösterilecek.

İkincisi; Kandil’deki PKK yönetimini tasfiye ederek, buradaki silahları ve militanları YPG’ye aktarmak, böylece örgütün iki başlı yapısına son vermek. İran’a karşı Amerikan-İsrail kara ordusu tek komuta altında toplanacak. ...

İstanbul'un 38 ilçesinde ekmeğe yüzde 20, 1 ilçesinde yüzde 32 zam! Enflasyon baskısı sürüyor

İstanbul'daki ekmek fiyatlarına yönelik İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu'nun yeni azami tarife teklifi temmuz ayı meclis toplantısında Oda Meclisi'nin onayına sunuldu. Bu yeni düzenlemeyle birlikte İstanbul ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki, İstanbul'da ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu, kent genelindeki ekmek fiyatları için yeni bir azami tarife teklifini hazırlayarak temmuz ayı Meclis toplantısında Oda Meclisi'ne sundu.

Ekonomim'den Yener Karadeniz'in haberine göre, bu yeni düzenleme ile İstanbul'da 1 ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148786 ileti • Toplam 46149 başlık • Toplam 25017 üye

x