Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 1:37

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Yeni Anayasa'yı PKK mı yazdı? / Arslan BULUT

Yeni Anayasa'yı PKK mı yazdı?

Hani Devlet Bahçeli, "Tayyip Erdoğan ile Doğu Perinçek arasında bir tercih yapmak gerekirse biz Tayyip Erdoğan'ı seçeriz" diye yanlış bir kıyaslama yapmıştı ya!

Kıyaslamanın nasıl yapılması gerektiği üzerinde yeterince tartışma yapılmadı!

Kıyaslama şöyle yapılabilirdi meselâ:

-Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener arasında tercih yapmak gerekirse kimi seçersiniz?

Tabii burada "Tayyip Erdoğan mı Devlet Bahçeli mi?" diye sorulamaz. Çünkü ikisi de aynı taraftadır.

* * *

Bahçeli'nin yapmak istediği, "hayır"cıları Doğu Perinçek ...
Read more : Yeni Anayasa'yı PKK mı yazdı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1845 | Yanıtlar : 0

Erdoğan ve Bahçeli'nin gizlediği sır nedir? / Arslan BULUT

Erdoğan ve Bahçeli'nin gizlediği sır nedir?

Namık Kemal, muhteşem şiiri "Hürriyet Kasidesi"nde"

Vücûdun kim hamir-i mâyesi hâk-i vatandandır

Ne gâm râh-ı vatanda hak olursa cevr ü mihnetten."
diyor.

Günümüz Türkçesiyle, "Vücudun mayasının hamuru, vatan toprağındandır. Vatan yolunda eziyet ve sıkıntılardan toprak olursa ne gam!" diyor.

Bu itibarla, Türk gençliği, Türk milleti, Atatürk'ün sözleriyle "mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli ve en kıymetli hazinesi olan Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak" için "damarlarındaki asil kan"dan başka güvenecek bir merci olmadığını ...
Read more : Erdoğan ve Bahçeli'nin gizlediği sır nedir? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2365 | Yanıtlar : 0

Referandum mekruh oldu! / Arslan BULUT

Referandum mekruh oldu!

Anayasa değişikliğinin savunulacak bir yönü bulunmadığı için, "evet" çıksın diye kafa yoranlar, çareyi, "hayır"cıları terör örgütleriyle birlikte göstermekte buldu! Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, bu stratejiye göre hareket ediyor!

"Adalet Bakanı" sıfatını taşıyan ve herkesin hukukunu korumakla görevli olması gereken Bekir Bozdağ, "PKK, FETÖ ve DHKP-C dahil ne kadar Türkiye'ye ve Türk milletine ihanet eden terör örgütü varsa, hepsi 'Hayır' için iş birliği yapıyorlar." dedi.

Hayırcıların en güçlü organizasyonu olan ...
Read more : Referandum mekruh oldu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2430 | Yanıtlar : 0

Karar, hangi gizli mahfilde alındı? / Arslan BULUT

Karar, hangi gizli mahfilde alındı?

Devlet Bahçeli'nin, ortağı olduğu 57'nci Hükümet döneminde en çok kullandığı siyasi kavram, "istikrar" idi.

Bahçeli, MHP'nin fikriyatına uymayan her kararı, "istikrarı sürdürmek"le izah ediyor, MHP'liler de bu durumu sabırla karşılıyordu.

Son zamanlarda ise Bahçeli, yine MHP'nin fikriyatına uymayan kararlarını "kaos olur" tehdidiyle savunmaya çalışıyor!

* * *

Bahçeli, 7 Haziran 2015 seçimlerinden önce, 3 Mayıs'ta seçim beyannamesini okurken bir yanlışlık yapmış ve "Kutuplaşmaya, karmaşaya, krize, kargaşaya, kaosa, kavgaya ve karanlığa ...
Read more : Karar, hangi gizli mahfilde alındı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4348 | Yanıtlar : 0

"Çökmüş devlet" ve referandum! / Arslan BULUT

"Çökmüş devlet" ve referandum!

Eski Kara Kuvvetleri Komutanlarından Aytaç Yalman'ın "Sırtından Hançerlenen Kahraman Ordum" başlıklı kitabında günümüze ışık tutan bilgiler var:

* 2002 yılından itibaren irtica faaliyetlerinde bulunanların ordudan uzaklaştırılması terk edildi, 2008'den itibaren, cumhuriyetin temel değerlerini savunan askerler tutuklanmaya başlandı, TSK'nın iç tehditle mücadele görevi yasadan çıkarıldı. Sonuçta 15 Temmuz kalkışması ile TSK her yönüyle ciddi yara aldı. Dick Cheney, 15 Haziran'da yazdığı makalede "Türkiye çökmüş devlet statüsündedir" dedi. Graham Fuller'in 15 Temmuz'da Türkiye'de ...
Read more : "Çökmüş devlet" ve referandum! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2624 | Yanıtlar : 1

Bahçeli soruyu yanlış sordu! / Arslan BULUT

Bahçeli soruyu yanlış sordu!

Referandum tartışması, siyasi ahlâk bir kenara bırakılarak ve Anayasa'da neyin değiştirildiğine hiç girmeden, seçmeni aldatmaya dönük bir "kurnazlık" esas alınarak sürdürülüyor.

"Evetçi"lerin önde gelenleri, "hayırcı"ları PKK ile özdeşleştiriyor, "PKK hayır diyor, öyleyse hayırcılar PKK'lıdır" diye, ancak ahmakların inanabileceği bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.

Bu algı tutmaz, çünkü; PKK ile iş tutan, Oslo'da masaya oturan, Habur karşılaması yapan, Dolmabahçe mutabakatı imzalayan AKP iktidarıdır.

Kaldı ki getirilen başkanlık sistemi değil, ucube bir sistem olmakla ...
Read more : Bahçeli soruyu yanlış sordu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2080 | Yanıtlar : 0

İflâsın sebebi: Ağır depresyon! / Arslan BULUT

İflâsın sebebi: Ağır depresyon!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, jandarmanın kimlik kontrolü sonucu 9 yıldır kayıp olduğu ortaya çıkan ve haber verilip de Almanya'dan gelen anne ve babasını, içinde bulunduğu "ağır psikolojik depresyon" sebebiyle tanımayan Edip Kalem'in durumu, aslında hepimize bir uyarıdır!

Toplum olarak, 15 yıldır dinimizi kullanmak suretiyle milliyetimizi, cumhuriyetimizi, devletimizi yok etmeye çalışan ama her açıdan iflâs etmiş bir siyasi kadronun yörüngesine girdik!

Arap milletini, Fars milletini, Rum milletini tanıyanlar, Türk'ü tanımıyor ve "İslam milleti" ...
Read more : İflâsın sebebi: Ağır depresyon! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2209 | Yanıtlar : 1

Erdoğan'ın İslâma aykırı İslâmcılığı! / Arslan BULUT

Erdoğan'ın İslâma aykırı İslâmcılığı!

Tayyip Erdoğan Mersin'de "Çanakkale'de bedel ödedik, Kurtuluş Savaşı'nda bedel ödedik, darbeler, muhtıralar yüzünden bedel ödedik. Siyasi, ekonomik krizlerle, sosyal çalkantılar yüzünden bedel ödedik. Bir gerçeği gördük, milletin söz sahibi olduğu dönemlerde zaferlerin sevincini yaşarken milletin hor görüldüğü dönemlerde hep hüsrana uğradık. 1950'li yıllarda rahmetli Menderes ve arkadaşlarının ülkemizi getirdiği yere bakın, bir de 1960 darbesinden sonra kendimizi bulduğumuz yere bakın. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaz, Boşnak, Arnavut bizi böldüler, parçaladılar. Ben ...
Read more : Erdoğan'ın İslâma aykırı İslâmcılığı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2279 | Yanıtlar : 1

Hem Amerikancı hem Osmanlıcı! / Arslan BULUT

Hem Amerikancı hem Osmanlıcı!

Türkiye, AKP sözcüleri veya destekçileri tarafından yıllardır, "Türkiye, Erdoğan liderliğinde eski Osmanlı topraklarına bir şekilde hâkim olacaktır, ancak bu milli kimlikle, milliyetçilikle mümkün değildir, bu sebeple, rejim, milletin ve devletin adı hatta bayrak bile değişebilir, Türklük Anayasa'dan çıkarılmalıdır" laflarıyla oyalandı!

Burada inanılmaz olan şudur ki, söz konusu kadrolar, böyle bir değişimin bugünden yarına hemen birkaç yıl içinde olup biteceğini zannediyor veya gençleri böyle şartlandırıyor!

Oysa Osmanlı devletinin Kanuni döneminde zirveye varması ...
Read more : Hem Amerikancı hem Osmanlıcı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1935 | Yanıtlar : 0

"Yem"in adı "Osmanlı Milletler Topluluğu"! / Arslan BULUT

"Yem"in adı "Osmanlı Milletler Topluluğu"!

Binali Yıldırım, ucube Anayasa değişikliğini AKP grubuna anlatırken "Başkanlık sistemi 600 yıllık Türk milletinin yönetim geleneğinin sonucudur. Bizim tecrübemiz vardır. Her tarafın sistemlerini inceledik, bunu getirdik." dedi.

Yıldırım, son olarak Türkiye'den "Bir Osmanlı ülkesi" diye söz etti.

"Türk Milleti'nin son 600 yıllık geleneği" demiyor; "600 yıllık Türk Milleti" diyor! 

"Türk ülkesi" demiyor, "Osmanlı ülkesi" diyor!

Binali Bey'e soruyorum:

Bu topraklar, Osmanlı'ya babasından miras mı kaldı yoksa bedelini tarih boyunca Türk ...
Read more : "Yem"in adı "Osmanlı Milletler Topluluğu"! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2223 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x