Zaman: Cum Oca 30, 2026 20:55

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Hain subaylar ve Atatürk ayarları! / Arslan BULUT

Hain subaylar ve Atatürk ayarları!

Resim
26’ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un, Yargıtay’daki Ergenekon Davası duruşmasında, “Şehit haberlerini takip bile edemiyoruz. Güneydoğu’daki bazı yerleşim yerlerine ilişkin medyaya yansıyan görüntüler vahim ve endişe verici. Türk ve Rus uçakları burun buruna geliyor. Türkiye bu haldeyken ben kendime şu soruyu sordum: Bugün ben neden Yargıtay’dayım, bizler enerjimizi yanlış yerlerde mi harcıyoruz, burada ne yapacağım, ne konuşacağım?” dediği saatlerde, Rusya Genelkurmay Başkan Yardımcısı Nikolay Bogdanovskiy başkanlığında bir askeri heyet, İsrail Genelkurmay ...
Read more : Hain subaylar ve Atatürk ayarları! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1218 | Yanıtlar : 0

Rus uçakları ve AKP’nin iflâsı! / Arslan BULUT

Rus uçakları ve AKP’nin iflâsı!

Resim
2006 yılında Şam’da “Değişen Orta Doğu” konulu bir toplantıya katılmıştım. Konu başlığının yanlış olduğunu ortada kendiliğinden bir değişmenin olmadığını, aksine Orta Doğu’nun değiştirilmeye çalışıldığını anlatmış ve sormuştum:

-Kim değiştiriyor Orta Doğu’yu? Yabancı güçler? ABD, İngiltere ve İsrail... Ardından Avrupa Birliği! Kürtleri de aynı güçler kullanıyor. Bu durumda Orta Doğu coğrafyasının sahipleri ne yapmalı? Savunmada kaldıkça Araplar da İranlılar da Türkler de kendi coğrafyalarında gerilemek zorunda kalır. Peki ama saldıran tarafın ...
Read more : Rus uçakları ve AKP’nin iflâsı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 0

Bozguncuların sonu nasıl olacak? / Arslan BULUT

Bozguncuların sonu nasıl olacak?

Resim
Türkiye’de 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması, Meclis’te AKP oyları ile şimdilik kapatıldı ama Reza Zarrab’ın “İran’daki ortağı ya da patronu” olarak bilinen Babek Zencani, dolandırıcılık, sahtekârlık ve kara para aklama yöntemleriyle “yeryüzünde fesat çıkarmak”tan yargılanıyor.

“Yeryüzünde fesat çıkarmak” ve “yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak” Kur’an’dan alınma kavramlardır. Mesela Bakara Suresi’nin 204-206’ncı ayetlerinde şöyle geçer:

204: İnsanlardan kimi de vardır ki, dünya hayatı hakkındaki sözü seni imrendirir ve o, kalbindekine Allah’ı şahit tutar. ...
Read more : Bozguncuların sonu nasıl olacak? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 702 | Yanıtlar : 0

AKP’nin “adalar projesi” ve ötesi! / Arslan BULUT

AKP’nin “adalar projesi” ve ötesi!

Resim
Ahmet Davutoğlu, partisinin seçim bildirgesini açıklarken “13 yılda gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerin kalıcı bir düzene kavuşması için AK Parti olarak beyannamemizin ilk ve esası olarak yeni bir anayasa vadediyoruz. Yeni bir anayasa, yeni Türkiye’nin en temel taşıdır” dedi.

İşte bütün mesele de burada zaten! Davutoğlu’nun “Sessiz devrim” dediği bütün siyasi girişimler, Türkiye’nin rejiminin, millî ve üniter yapısının değiştirilmesi içindir. AKP, Türkiye’nin rejimini değiştirmek için kurulmuş bir partidir.

Şimdilerde HDP adına Selahattin ...
Read more : AKP’nin “adalar projesi” ve ötesi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 728 | Yanıtlar : 0

Erdoğan’ın “kırılma noktası” Hürriyet mi? / Arslan BULUT

Erdoğan’ın “kırılma noktası” Hürriyet mi?

Resim
Tayyip Erdoğan, muhtarlara hitap ederken “Buradan çeşitli şekillerde terör örgütüne hizmet eden herkese bir çağrıda bulunuyorum, ‘Gelin bu oyuna alet olmayın. Ey medya bu oyuna alet olma.’ Erdoğan’a düşmanlığınız olabilir, ki bu düşmanlığınızı zaten attığınız başlıklarda görüyorum ama bilesiniz ki siz ne kadar düşman olursanız olun Rabbimin takdir ettiği ömrü hiçbir zaman azaltamayacaksınız ve bu mücadele azmimizi de hiçbir zaman yıldıramayacak, durduramayacaksınız ve bu oyunun kazananı asla siz olmayacaksınız” dedi. ...
Read more : Erdoğan’ın “kırılma noktası” Hürriyet mi? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 0

“Egemenlerin örttüğü suçlar!” / Arslan BULUT

“Egemenlerin örttüğü suçlar!”

Resim
Tayyip Erdoğan, yine ideolojiye sarıldı ve “Türk’üm diyebilirsin bu senin en tabii hakkındır. Ama Türkçüyüm dersen ayrımcısın. Kürt’üm diyebilirsin bu senin en tabii hakkındır. Ama Kürtçüyüm dersen ayrımcılık yapmış olursun. Üstünlük kavimle değil, ırkla değil, Allah’a kim daha yakın ise en üstün odur. Mesele bu” dedi.

Bu durumda “Türkçülüğün Esasları”nı yazan, Cumhuriyetin fikir mimarı Ziya Gökalp ve temeli Türk kimliği olan bir devlet kuran Atatürk, ayrımcı oluyor; Tayyip Erdoğan ise Allah’a yakın ...
Read more : “Egemenlerin örttüğü suçlar!” / Arslan BULUT | Görüntüleme : 731 | Yanıtlar : 0

Türk’ün çektiği felâketin sebebi! / Arslan BULUT

Türk’ün çektiği felâketin sebebi!

Resim
Tayyip Erdoğan, seçimler öncesinde yine başörtüsü ve imam-hatip konularını işliyor! Erdoğan “8 yıllık kesintisiz eğitim”in garabet olduğunu öne sürerek “O zaman 600 bin imam hatip öğrencisi vardı bir anda bu sayı nereye düştü? 60 bine düştü. Hamdolsun sabrın neticesinde bakın şu anda imam hatiplerde okuyan öğrenci sayısı 1 milyon 200 binin üzerine çıktı” dedi ve “Bu okulların hedefi, sadece imam ve müezzin yetiştirmek değil ki” sözleriyle her zaman tekrar ettikleri “millî ...
Read more : Türk’ün çektiği felâketin sebebi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1193 | Yanıtlar : 0

Butik devlet ve 90 yıllık çivi! / Arslan BULUT

Butik devlet ve 90 yıllık çivi!

Resim
Tayyip Erdoğan, Moskova’dan dönerken, “Esed ülkenin yüzde 15’ini kontrol edebiliyor. Şam’dan başlayıp Humus, Hama üzerinden Lazkiye’yle Akdeniz’e açılan bir butik devlet kurma peşinde” dedi!

Tam da bu sözlerin üzerine Rus Interfaks haber ajansı, Rusya, Suriye, İran ve Irak’ın, Bağdat’ta bir istihbarat ve koordinasyon merkez kurarak IŞİD ile mücadeleyi daha etkin hale getirmeyi hedeflediğini yazdı.

Bugüne kadar ABD, İngiltere ve Fransa, “IŞİD’i vuruyoruz” bahanesiyle Suriye’nin alt yapısını bombalıyordu!

Rusya’nın aktif ...
Read more : Butik devlet ve 90 yıllık çivi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1145 | Yanıtlar : 0

Şimdi gördünüz mü Osmanlı coğrafyasını? / Arslan BULUT

Şimdi gördünüz mü Osmanlı coğrafyasını?

Resim
Tayyip Erdoğan, ABD’nin YPG’yi terör örgütü olarak görmediği yönündeki resmi açıklamanın sorulması üzerine, “PYD ve YPG, bunların hepsi terör örgütüdür bize göre. Amerika bu işte şu anda bedel ödemiyor. Bedel ödeyen biziz. PYD’nin, YPG’nin yaptıklarını da bilen biziz. Dolayısıyla bu yanlış bakışı, herhalde tekrar değerlendireceklerdir diye düşünüyorum. Biz, DAİŞ’i de terör örgütü olarak görüyoruz, PYD’yi ve onun yanındaki bu tür kuruluşları, PKK yine aynı şekilde” dedi.

* * *

ABD, ...
Read more : Şimdi gördünüz mü Osmanlı coğrafyasını? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 0

"Erdoğan İçin Varlık Meselesi!" / Arslan BULUT

"Erdoğan İçin Varlık Meselesi!"

Tayyip Erdoğan, "Bana göre 1 Kasım seçimleri bir kırılma noktasıdır. Eğer istikrar istiyorsak, eğer güven istiyorsak, eğer huzur istiyorsak, gerçekten yerli ve millî bir yapı istiyorsak, milletçe 1 Kasım'da vereceğimiz oyun neyi belirleyeceğini çok iyi düşünmemiz lazım. Aksi takdirde şu geçen 5 aylık süre içinde neler yaşadığımız ortada. Koalisyon görüşmelerinde neleri kaybettiğimiz ortada. Bunun yanında terörle olan mücadelede kaybettiklerimiz ortada" dedikten sonra 13 yıllık süre içinde bire üç kattıklarını, istikrar güven ...
Read more : "Erdoğan İçin Varlık Meselesi!" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 880 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149184 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25170 üye

x