Zaman: Pzt Tem 07, 2025 5:49

News News of Diziler

Site map of Diziler » Dizin : Diziler

Yeni bir dizi! : TEŞKİLAT

"Dizi için yeni MİT karargâhı inşa edeceğiz"

Mehmet Eymür'ün hikâyelerini yazdığı "Teşkilat" dizisinin yapımcılığını Sergin Akyaz yapıyor. Daha önce Aynalı Tahir, Melek ve Kaybolan Yıllar gibi çok izlenen dizilerin hem yapımcılığını hem de senaristliğini yapan Sergin Akyaz, "Teşkilat"ın ayrıntılarını anlattı
"Mehmet Eymür hikâyeleri dosya olarak hazırlıyor, ilk dosyamızı da tamamladık. Ama onu dizinin başına mı, sonuna mı koyarız; yoksa daha çarpıcı bir olayla mı başlarız belli değil. Tabii ki sınırsız bir öykü dosyamız var, bin ...
Read more : Yeni bir dizi! : TEŞKİLAT | Görüntüleme : 4010 | Yanıtlar : 3

Heroes - 19 Bölüm | MP4 |

Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir.
Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur.

Resim

‘’Son zamanlarda sıradan görünen bir grup birey ancak "özel" kelimesiyle tanımlanabilecek olan bazı yeteneklerini ortaya çıkardılar. Şimdilik bunun farkında olmasalar da, bu bireyler sadece dünyayı kurtarmakla kalmayıp onu sonsuza dek değiştirecekler. Bu sıradanlıktan olağanüstülüğe dönüşüm bir gecede meydana gelmeyecek. ...
Read more : Heroes - 19 Bölüm | MP4 | | Görüntüleme : 1448 | Yanıtlar : 3

Kısmetim Otel

Amerika'ya gidip mimar olma hayalleri kuran Sinan'a, babannesinin konağını "Kısmetim Otel" olarak işletme görevi babadan miras kalmıştır. Tam işleri yoluna koyup Amerika'ya gideceği gün ise, hayatının kadınıyla, Serra ile karşılaşır.

Serra'nın "Kısmetim Otel"'i satın almak isteyen dev rakibi Yenertur'un sahibi Vural Yener'in kızı olduğu kısa süre içinde anlaşılır. Eski bir Sultanhamet'li olan Vural Yener ise gizliden Sinan'ın annesi Ayten'e vurgundur.

Ama geçmişte kalmış bazı olaylardan ötürü, Sinan'ın babannesi ve tüm Kısmetim ailesi, Yener ailesinden hoşlanmadıkları ...
Read more : Kısmetim Otel | Görüntüleme : 1071 | Yanıtlar : 3

Emret Komutanım

Bir iki ufak ülkeyi saymazsak dünyadaki bütün ulusların ülkelerini savunmak için bir orduları vardır ve bunların birçoğunda, bizdeki gibi askerlik zorunludur. Ama bu zorunluluğu vatani görev olarak addeden; görevini ifa etmek üzere kıtasına giderken davullarla zurnalarla uğurlanan; görevinin zorluğuna bakmaksızın, vatana hizmet etmek için ileri atılan ve sonunda, görevini tamamladığında, gözleri çakmak çakmak, gözleri gururla parlayarak evine dönen bir ulus, bir asker, bir Mehmetçik daha yoktur dünya üzerinde...
Yaşadığı zorluklar yok mu; tabii ki var... ...
Read more : Emret Komutanım | Görüntüleme : 1215 | Yanıtlar : 1

Dizilerin Kötülüğü

Show TV'nin dizileri yıktı bizi

Size komik gibi gelebilir ama olayların açılımı budur; Kurtlar Vadisi olmazsa, şiddet olmaz, Yaralı Yürek olmazsa Urfa kurtulur.

Bu SHOW TV yok mu....

Türkiye'deki tüm kötülüklerin anası bu Show Tv(!)

Kurtlar Vadisi dizisini yeniden yayına sokarak,ülkedeki huzura göz diktiler önce.Norveç'ten sonra dünyanın en müreffeh ve huzurlu ülkesi Türkiye'yi karıştırmaya yönelik amaçlara hizmet eden KV dizisi kalktı da halk rahat bir nefes aldı.

Sadece o dizi yayınlandığında,şiddet olaylarının görüldüğü Türkiye'de ...
Read more : Dizilerin Kötülüğü | Görüntüleme : 1233 | Yanıtlar : 2

"Lost" 3. Sezon [HDTV]

http://resim.sologitar.com/uploads/50066e5df3.jpg

Görüntüler ABD'de Uygulanan Ve Aynen DVD Kalitesinde Ve Bana Göre Daha Da İyi Olan "HDTV" (Yüksek Çözünürlüklü TV) 'den Riplenerek Aynen İlk İki Sezonda Olduğu Gibi Sizlere Sunulacak.
Bu Uzun Arada Diziyi Unutanlar İçin ABD'de Yayınlanan Ve İlk İki Sezonun Çok Güzel Bir Özetini Kapsayan Bu Bölümü İndirerek 3. Sezonun 1. Bölümüne Diziyi Hatırlamış Olarak Başlayabilirsiniz.

Linkler:

http://rapidshare.de/files/34725216/Los ... 1.rar.html
http://rapidshare.de/files/34725211/Los ... 2.rar.html ...
Read more : "Lost" 3. Sezon [HDTV] | Görüntüleme : 1717 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x