Zaman: Pzr Mar 15, 2026 6:52

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Bir Millet tanımı: Tam Bağımsızlık -II- / Prof. Dr. Nurullah ÇETİN

Bir Millet tanımı: Tam Bağımsızlık -II-

Milletin efendisi ona hizmet edendir.” ilkesini unutan, hizmet etmek üzere seçilip vekalet alan yöneticilerin milletine ağalık tasladığı bir ülke bağımsız değildir. Milletin istekleri, beklentileri, ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeyen, eli böğründe kalmışları sevindirmeyen, milletin evlatlarına aş, iş, eş temininde uygun şartları hazırlamayan yöneticilerin olduğu bir memleket, bağımsız olmak için çok çalışmalıdır.

Gavur illerine gidip de oralarda kapalı kapılar arkasında milletten habersiz, milletin aleyhine olacak şekilde, milletin rızasını almadan gizli ...
Read more : Bir Millet tanımı: Tam Bağımsızlık -II- / Prof. Dr. Nurullah ÇETİN | Görüntüleme : 1021 | Yanıtlar : 0

Arkadaşını Satan General Ülkesi İçin Savaşamaz / Bülent ESİNOĞLU

Arkadaşını Satan General Ülkesi İçin Savaşamaz

Yüksek Askeri Şura’da, tutuklu 40 general emekli edildi.

Amerika’nın Türk Ordusu içinde on yıldır sürdürdüğü operasyon, Amerika açısından başarı ile tamamlanmıştır. Kemalist generaller tasviye edilmiş, Amerika ve irtica ile uzlaşı içerisinde çalışabilen generallerle, yola devam kararı alınmıştır.

Bir subayı subay yapan düşmana karşı olan mücadele inancıdır.

Bu gün, ülkenin Düşmanı Amerika ve onun uzantısı olan ayrılıkçı kesimler ve PKK’dır.

Hem Amerika ile işbirliği yapacaksınız, hem de onun uzantısı ...
Read more : Arkadaşını Satan General Ülkesi İçin Savaşamaz / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 1086 | Yanıtlar : 0

İki Savaş Bir Arada Olamaz / Bülent ESİNOĞLU

İki Savaş Bir Arada Olamaz

Suriye’ye girer miyiz, girmez miyiz diye düşünenlere, bir yol haritası çıkarmak istedim.

Önce şunu söyleyerek, yol haritamızı bulalım.

Bir kez savaş başlayınca, ondan sonra, hep savaşın mantığı işler. Askeri, ekonomik, siyasal akıl yürütmeler, hep bu mantığa dayanır.

Akıl, savaştan başka bir şeyi göremez hale gelir. Gündelik hayatın yönlendirilmesi, buna uygun yol alır.

Önce birinci savaştan başlayalım. Erdoğan ile Gül arasında başlayan savaşı, sadece saflar ve şu sırada tezgâhını bu ...
Read more : İki Savaş Bir Arada Olamaz / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 2787 | Yanıtlar : 0

Atatürk’ün evladı Ülkü’nün ardından / Altemur KILIÇ

Atatürk’ün evladı Ülkü’nün ardından

Resim

Atatürk’ün yetim Ülkü’yü evlat edinmesinin ayrı bir anlamı var. Çocuğu olmayan Atatürk, çocuk sevgisini onda bulmuştu.

Ülkü’Nün manevi babasına “Atatürkçüğüm” diye seslenmesi hâlâ kulaklarımdadır... Ben de bir bakıma Atatürk’ün “manevi evladı” sayılırım. Ülkü benden 8 yaş küçüktü. Ama Ata’mın huzurunda beraber bulunduk. Eşim Güzide, Ülkü’nün yaşıtı ve arkadaşı idi. Atatürk, Florya’daki deniz köşkünde onların denize girmesine nezaret eder, sudan çıkınca kurular ve dondurma ikram edermiş.

Naaşı İstanbul’a getirildi

Sakarya’nın Akyazı ...
Read more : Atatürk’ün evladı Ülkü’nün ardından / Altemur KILIÇ | Görüntüleme : 1311 | Yanıtlar : 0

Ak Terörist ve/veya Türk’süz “Kürt Anayasası”?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Resim

Ak Terörist ve/veya Türk’süz “Kürt Anayasası”?!

(ya da “Kızıl” Soçi Procesi ve/veya Genelkurmay Başkanı tutuklayan Polis’i, AKP’li vekil bebelerinden kim koruyacak?!)

“ABD’nin bir Büyük Ortadoğu Projesi var, inşallah bu proje gerçekleşir, Diyarbakır da BOP’un yıldızı olur!”

BOP’eşbaşı Erdoğan

http://www.gavurege.com/webroot/home.php?op=ege&action=outview&article_id=7042

……………………

Ak terörist?!

Terörist!?

Taşeron şiddet işçisi!?

PKK!

Barzani?!

Büyük kürt devleti procesi?!

Enerji bazlı dünyalar savaşı!

Siyasal Kürtler üzerinden Türkiye ile İran savaştırılmak isteniyor!

Neo Sevr!?

Sözün özü:

Enerji bazlı dünyalar savaşında netice:

AKP ...

Amerikan Tank ve Uçaksavarları Suriye’de / Bülent ESİNOĞLU

Amerikan Tank ve Uçaksavarları Suriye’de

Yazının başlığı büyük savaş başladı diye yazacaktım. Herkesi heyecanlandırmayım diye düşündüm, bu başlığı koydum.

Kirli savaşı 18 aydır destekliyorduk, ama Suriye’ye askeri müdahaleyi bu gün itibari ile başlattığımızı söyleyebiliriz. Dün Obama’nın Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, bir elinde beysbol sopası vardı.

Herkes bu sopanın Esad’a gösterildiğini sanıyordu. Aslında Eş Başkanlığa girin talimatı idi. Girmezseniz, sopa elimde…. Anlamını çıkarmak hiç yanlış olmaz. Şimdiye kadar, Amerika’nın bir dediğini iki etmeyen Eş ...
Read more : Amerikan Tank ve Uçaksavarları Suriye’de / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 2727 | Yanıtlar : 0

The Barzani’nin AKP’si ve/veya Genelkurmay’da patlak “AMPUL” taraması?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Resim

The Barzani’nin AKP’si ve/veya Genelkurmay’da patlak “AMPUL” taraması?!

http://ultra-turkler.blogspot.com/2012/01/ak-asker-veveya-ampul.html

(ya da Apo: “Zapsu, Türkiye’nin Barzanisi’dir” ve/veya IISS’ten Turkuaz Anayasa?!)

“Türkiye, Barzani ve Talabani’ye devlet kurduruyor. Cüneyt Zapsu, Hüseyin Çelik gibi adamlar Türkiye’nin Barzanileri ve Talabanileri’dir. ABD adına bunu yapıyorlar. Yarın Türkiye’ye Kürt Federe Devleti’ni dayatacaklar. Bu, demokratik olmayacak. Bunlar Kürt demokratlarını ve emekçilerini, Kurmancileri ezecekler. Ben demokratik cumhuriyeti feodal Kürt Federe Devleti’ne tercih ediyorum. Bunlar Kürt Federe Devleti’ni AKP’nin içinde kuruyorlar. AKP içinde federe ...

Talimat Geldi; Yakında İran’ı tehdit ederiz! / Bülent ESİNOĞLU

Talimat Geldi; Yakında İran’ı tehdit ederiz!

İsrail Başbakanı Netenyahu, Amerika’nın tüm müttefiklerinin, İran’a askeri tehdit uygulamasını istedi. Uygulanan petrol ambargosunun yetersizliği belirten İsrail, İran için daha sert önlemler alınmasını istiyor.

Yıllardır uygulanan ambargolara, bir de, askeri tehdit eklenmesi oldukça yeni bir durum.

Askeri tehdidi, İsrail ve Amerika zaten yıllardır uyguluyor. Aslında adı konulmamış da olsa, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri de, İran’a karşı askeri tehdit uyguluyorlar. Güçleri ve akılları İran’a yetmediğinden, Amerika’nın (aslında İsrail’in) ...
Read more : Talimat Geldi; Yakında İran’ı tehdit ederiz! / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 949 | Yanıtlar : 0

Eli yanmış harika çocuk ve/veya Kod adı; “Kılıçbalığı”?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Resim

Eli yanmış harika çocuk ve/veya Kod adı; “Kılıçbalığı”?!

(ya da Kleopatra’nın burnu biraz daha uzun olsaydı, Roma parçalanmaz mıydı ve/veya Erdoğan ve Gül’ün Süleymaniye baskınında, önceden haberli oldukları belgelendi?!

“Eli yanmış harika çocuk, harikalardan korkar!”
Alman atasözü
http://ultra-turkler.blogspot.com/2012/01/turk-bal-27-ocak-2012.html

…………………

ZAMAN TÜNELİ
http://tr.wikipedia.org/wiki/Gelece%C4%9Fe_D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F
http://tr.wikipedia.org/wiki/FlashForward

Kod adı; “Kılıçbalığı” ve/veya Ahmedinecad kimin adamı?!

Filmin orijinal adı; “Swordfish”!
Türkiye’de ise “Kod adı: Kılıçbalığı” ismiyle, 7 Eylül 2001’de vizyona girdi.
John Travolta’nın gözükara bir ajanı canlandırdığı bu filmde, CIA’nın ...

Kardeş Esad’dan Katil Esad’a Giden Yol! /Muharrem BAYRAKTAR

Kardeş Esad’dan katil Esad’a giden yol!

Daha düne kadar Beşar Esad’la “Canım kardeşim, dostum benim! Aramızdaki dostluğu kimseye bozdurmayız!” diye sarmaş dolaş olanlar bugün aynı Esad’ı devirmek için var güçleriyle çalışıyor.

Bu süreçte neler oldu:

1. Türkiye, BM’in resmen tanıdığı, dünyanın her yerinde diplomatik temsilcilikleri olan Suriye’ye ve liderine karşı savaşan isyancı çeteleri destekledi. Onlara kapılarını sonuna kadar açtı. Para verdi, silah verdi, moral verdi, taktik verdi. Türkiye, tarihe “isyancı gruplara destek veren ülke olarak ...
Read more : Kardeş Esad’dan Katil Esad’a Giden Yol! /Muharrem BAYRAKTAR | Görüntüleme : 1022 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148847 ileti • Toplam 46382 başlık • Toplam 25117 üye

x