Zaman: Cum Mar 13, 2026 4:25

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ya Suriye sınırını İSRAİL'e verseydik? Gazzeciler nerede?

YA SURİYE SINIRINI İSRAİL’E VERSEYDİK?

Zaman zaman kızıyorlar ya.. Aslında her zaman kızıyorlar; böyle muhalefet olur mu diyorlar..
Türkiye’nin tek ve en önemli sorunu muhalefettir diye tutturuyorlar..

Haklılar mı?

Enteresandır; muhalefete yeteri kadar muhalif olmadığı için kızılmıyor da, iktidarın dümen suyuna girmediği için bozuk atılıyor!..

Girse ne olurdu?

Misal, bugün Suriye sınırında 550 kilometre uzunluğundaki, 350 metre enindeki arazi İsrail’in olurdu..

Muhalefet muhalifliğini yapmasa..

Muhalefet iktidarın istediği gibi davransa..

O topraklarda bugün İsrailliler cirit ...
Read more : Ya Suriye sınırını İSRAİL'e verseydik? Gazzeciler nerede? | Görüntüleme : 1061 | Yanıtlar : 0

Bize ateş ettirmiyorlar!..

Askere milletin güveni tamdır...
Askere, yani Mehmetçiğe, yani yirmi yaşındaki delikanlılara, yani şehit tabutuna sarılıp, “Bir tane daha var, o da vatana feda olsun” dediği evladına güveni tamdır milletin...
Peki İlker Başbuğ’a güven nasıldır?!.
Üniformasına tamdır da..!
Bakın bir “arz” yapayım...
Başbuğ, Çanakkale’de bir seminerde konuşuyordu. Konuştuğu salonda aniden silah sesine benzer bir patlama sesi yükseldi. Başbuğ irkildi. Tedirgin ve endişeli gözlerle sesin geldiği yöne doğru kafasını çevirdi. İngilizce “What is happening” (ne oluyor) dedi. ...
Read more : Bize ateş ettirmiyorlar!.. | Görüntüleme : 569 | Yanıtlar : 0

Hep yaptık sen hepsini SATTIN RECEP bey

Biz (DP-AP-Anavatan-DYP) Hep yaptık sen hepsini sattın Recep Bey

Sattın da ne oldu? Dış borcumuz mu azaldı? Alınan paralarla yeni büyük yatırımlar mı yapıldı, mesela Güneydoğu’da ? Bunların hiçbir olmadı. 30 milyar dolar buhar oldu uçtu.

Billboardlarda fotoğrafını yan yana koyduğun o büyük adam var ya, bak o adam yatırımların önemini nasıl anlatmıştı (5.6.1958) Meclis kürsüsünde:

“Biz, bizi maziden tevarüs ettiğimiz bütün mahrumiyetlere mahkûm etmek isteyen zihniyetle, mücadele ediyoruz. Biz, sekiz sene bir envestisman ...
Read more : Hep yaptık sen hepsini SATTIN RECEP bey | Görüntüleme : 524 | Yanıtlar : 0

Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK tuzağı! / Sabahattin ÖNKİBAR

Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK tuzağı!

Beslemesi, yandaşı, yanaşması, işbirlikçisi seferber! Pusu üstüne pusu kuruyorlar! Hedefleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun imajında gedikler açmak! Horasanlı Türkoğlu Türk Kılıçdaroğlu’nu gizli Kürtçü ilan ettikleri yetmiyormuş gibi bir de Mehmet Ağar’a kurdukları tuzağın benzerine çekmek istiyorlar ve “Düz Ovada Siyaset” benzeri şeyleri söyletmek istiyorlar.

Haftalardır Kemal Bey’i vurma adına teyakkuz halindeler! Devlet imkanlarını seferber ederek yedi ceddini araştırdılar! Çocukluğundan, gençliği ve memuriyetine kadar bütün hayatını taradılar! Araştırma gurubunun içinde olan TGRT’den eski bir ...
Read more : Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK tuzağı! / Sabahattin ÖNKİBAR | Görüntüleme : 744 | Yanıtlar : 1

Acı taptaze ama İHANET aktörleri durmak bilmiyor!

Acı taptaze ama ihanet aktörleri durmak bilmiyor!

Ulusal bir televizyon kanalı dün sabahtan akşama kadar
Gediktepe siperindeki askerlerin konuşmalarını yayınlayıp durdu.

10 askerimizin şehit düştüğü o siperdeki askerlerden biri tezkere almasına sadece 4 gün kaldığını, ama buna rağmen arkadaşlarının şehit olduğu o tepede dikili bir taş olmak istediğini söylüyordu.

Hem de Başbakan’ın yüzüne...

Ve sadece 21 yaşındaydı!

Aynı televizyonun “Yazı İşleri” isimli programına katılan Star Gazetesi’nin Genel Yayın Müdürü ve Başbakan’ın manevi oğlu Mustafa Karaalioğlu, ...
Read more : Acı taptaze ama İHANET aktörleri durmak bilmiyor! | Görüntüleme : 1304 | Yanıtlar : 1

Din Kardeşi Değil, Lawrence Uşakları!

AKP’nin “Araplar ‘Din Kardeşimizdir’ Savunması”na, Yatağanbaba Karşı Çıktı: Onlar Din Kardeşlerimiz Değil, Osmanlı’yı yıkan “Lawrence Uşakları”dı
İHH Başkanı din adına sömürdüğü paraları ve ruhları bir de İsrail'e sattı. Ben bizzat İHH ile toplantı yapmıştım, bilenler bilir bu toplantı detaylarını ve bunların ne mal olduğunu, zavallı koyun Ülkem… Sürü gibi hareket etmekten kurtulsun beaa artık... Takip edeceğimiz tek kişi kendimiziz… (Sercan Duygun)

Sercan Duygun’un “bunların ne mal olduğu”ndan bahsetmesi ama “bilen bilir” diyerek ayrıntı vermemesine rağmen, ...
Read more : Din Kardeşi Değil, Lawrence Uşakları! | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 1

Şehit cenazesindeki yasaklar / Yavuz Selim DEMİRAĞ

Şehit cenazesindeki yasaklar

Öteleyemediğim acıları yükleşip sırtıma Kocatepe Camii’ne doğru yürüdüm. Maksadım sancılarımı dindirip, Allah’ın huzurunda O’nun aslanlarını uğurlamaktı. “Diğer kapıdan” uyarıları ile iki defa tavaf ettim koca camiyi... Mescide girmenin yasak olduğuna da ilk kez tanık olurken, yaralı midemin acısı yukarıya, yüreğime doğru yükseliverdi. Elinde 6 yıl önce Cizre’de şehit olan oğlunun çerçeveli fotoğrafı ile bekleyen gözü yaşlı ananın bozkır sıcağı altındaki durumu, asi ruhumu depreştirdi. Kocatepe Camii’ni çepeçevre saran üç binden fazla polis ...
Read more : Şehit cenazesindeki yasaklar / Yavuz Selim DEMİRAĞ | Görüntüleme : 1128 | Yanıtlar : 2

AKP vuvuzelaları... / Mustafa ASLAN

AKP vuvuzelaları...

Yüreğim paramparça, öfkeden kanım kurudu! Nâtıkam iflas etti, öfkem aklımın önüne geçebilmek için tarifsiz bir uğraşta! Hayatımda bu kadar karalama yapmadım! Hayatımda bu kadar yazıp üzerini çizmedim! Hayatımda hiç bu kadar kendime yasak koymadım! Sekiz evlâdımız baskın çatışmada, iki evlâdımız mayına basarak şehit oldu! 14 evlâdımız çatışmada, 2 evlâdımız da mayında yaralı!

Ben de şikâyetleniyorum, şehit yakınları da, muhalefet de, hükümet de şikâyetleniyor! Baş sağlığı diyen dileyene!

Devlet yaşasın, vatan-millet bölünmesin diye evlâtlarımız ...
Read more : AKP vuvuzelaları... / Mustafa ASLAN | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 1

PKK vuruyor, AKP susuyor! AÇILIM sürüyor... BARZANİ abi!..

Terörde “açılım”ın rolü ne?

Yine teröre 11 şehit verdik, 16 da yaralı... Allah onlara rahmet, ailelerine ve hepimize sabır ihsan eylesin.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in son karakol baskınındaki

9 şehit için “Genelkurmay’dan tatmin edici açıklama bekliyoruz” sözleri -bu durumda şaka yapılmaz ama- şaka gibi geliyor.

Ordunun her konuda “hükümetin kontrolünde” olduğunu anlatan veya “TSK Başbakanlığın sözünden çıkamaz, onun memurudur” anlamındaki sözlere ne oldu? Bu demektir ki terörü önleme, bitirme gibi konularda da asıl ...
Read more : PKK vuruyor, AKP susuyor! AÇILIM sürüyor... BARZANİ abi!.. | Görüntüleme : 21280 | Yanıtlar : 66

Siyasi İslamcılar için Gazze neden önemli CIA’nın 11 Eylül'ü

Siyasi Islamcılar için Gazze neden önemli

12 Eylül 1980’de toplumsal hayatın “İslamileştirilmesi” aynı dönemde Filistin topraklarında da yaşandı. Tesadüf değildi. ABD bu “yeşil kuşak projesi”ni aynı süreçte, aynı amaçla Filistin’de de hayata geçirdi. Bugün Türkiye’de ağzından “Gazze” sözcüğünü düşürmeyen siyasi çevreler ile Gazze’yi merkez yapan Hamas bu büyük projenin ürünüdür. Gelin Türkiye ve Filistin’in nasıl “İslamileştirildiğine” bir göz atalım. Ki bu siyasal ittifakı anlayalım...

BU sayfada ısrarla bir konunun altını çizmeyi sürdüreceğim:
Türkiye’de yaprak kımıldasa ...
Read more : Siyasi İslamcılar için Gazze neden önemli CIA’nın 11 Eylül'ü | Görüntüleme : 768 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148853 ileti • Toplam 46383 başlık • Toplam 25120 üye

x