Zaman: Cum Mar 13, 2026 3:25

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Serdar Ant-Türkiye'de Hukukçu Kalmadı mı?

Anayasa Mahkemesi, CHP’nin Anayasa değişikliğini iptali talebiyle yaptığı başvuruda ilk incelemeyi yaptı. Gül’ün atadığı 2 yeni üyenin karşı oyuna karşı, başvurunun görüşülmesine karar verildi. Karşı oy kullanan üyelerden biri Cumhurbaşkanı Gül’ün YÖK kontenjanından seçtiği Engin Yıldırım… Aşağıdaki yazının bu konuda aydınlatıcı olabileceğini düşünüyorum.

TÜRKİYE’DE HUKUKÇU KALMADI MI?

Serdar Ant

Türkiye, geçtiğimiz aylarda Anayasa değişikliği tartışmaları ile çalkalanırken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sacit Adalı’nın emekli olmasıyla boşalan Anayasa Mahkemesi asıl üyeliğine, Yükseköğretim Genel Kurulunca gösterilen üç ...
Read more : Serdar Ant-Türkiye'de Hukukçu Kalmadı mı? | Görüntüleme : 821 | Yanıtlar : 4

İHH’nin Bağlantısı

İHH’nin Bağlantısı

İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisini o sulara sürükleyen İHH İnsani Yardım Vakfı nasıl bir örgüttür?

İHH, yüze yakın dinci örgüt ve vakfın çatı örgütü olan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’nın (TGTV) üyelerinden biridir. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’nın kurucuları arasında; Faysal Finans’ın Türkiye’deki kurucu ortaklarından Ahmet Tevfik Paksu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçmişte Merkez İcra Komitesi üyeliğini yaptığı eski Milli Türk Talebe Birliği’nin genel başkanlarından Rasim Cinisli, AKP’li eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali ...
Read more : İHH’nin Bağlantısı | Görüntüleme : 856 | Yanıtlar : 1

Psikolojik devlet: İsrail / Gürkan HACIR

Psikolojik devlet: İsrail

Bitmek tükenmek bilmeyen İsrail sorunu yine bizi vurdu. Ve bir anda anti-İsrail rüzgarı tüm ülkeyi kapladı. Tüketim ürünlerine boykottan askeri müdahaleye kadar her türlü yöntem konuşuluyor. Ama sıkı durun... Biz, ne zaman İsrail karşıtı bir rüzgara kapıldıysak bilin ki aleyhimize bir anlaşmanın veya taahhüdün arifesindeyizdir.

İsrail, siyonizmin babası Herzl'in kurduğu idealler üzerinden gittikçe büyüyor, büyüdükçe saldırganlaşıyor. Yarattığı askeri güç ise tamamen psikolojik savaşın eseridir. Biz, ne zaman İsrail karşıtı bir rüzgara kapıldıysak ...
Read more : Psikolojik devlet: İsrail / Gürkan HACIR | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 0

Aynı tezgah-aynı ekip-yeni aktivistler

Aynı tezgah-aynı ekip-yeni aktivistler

İsrail hükümetinin yaptığı katliam, baskın, yaralama, alıkoyma ve saldırı tam bir terördür ve kabul edilmesi asla mümkün değildir. Bu tespit ışığında, biraz da olayın aktörlerine, moda tabirle “AK-TİVİST’lere” bakalım.

Ak-tvist 1: Mavi Marmara Gemisi

Mavi Marmara gemisinin ilk sahibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir. İstanbul Belediyesi bu gemiyi ihale yolu ile satar. Alan şirket Almanya’da faaliyet göstermektedir! Şirket sahipleri İHH ve Deniz Feneri ile ilişkili kişilerdir! Bu ilişkinin gözden uzaklaştırılması için, Mavi Marmara ...
Read more : Aynı tezgah-aynı ekip-yeni aktivistler | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0

Böyle ülke bulunur mu?

Böyle ülke bulunur mu?

Ülkemize bazı yönlerden bakıldığında müthiş bir demokrasi var görünüyor. Bazıları ülkemizle ilgili istediklerini en açık şekilde söyleyebiliyorlar.

Hatta bu sözleri ülkemizin bütünlüğünü hedef alsa dahi, bu durum değişmemektedir.

Birazcık ülkemiz medyasına göz atan…

Haberleri biraz olsun yakından izleyen biri, bu olup biteni çok rahatlıkla da fark edebilir.

Aslına bakılırsa ülkemizde sadece bu tür fikirler özgürdür denilse de kanımca doğrudur

Diğer yandan…

Batı ülkelerinde bile olsa…

Hani batı diyorum ya şunun ...
Read more : Böyle ülke bulunur mu? | Görüntüleme : 499 | Yanıtlar : 0

Serdar Ant-Hamas'ın Avukatlığı Türkiye'ye mi Kaldı?

05 Haziran 2010-BELLEK

http://www.bellek2009.blogspot.com/

HAMAS’IN AVUKATLIĞI TÜRKİYE’YE Mİ KALDI?

Serdar Ant

“İkiyüzlü olan, yalancı olan sensin, katliam yapanlardan gurur duyan sensin. Bir kez daha söylüyorum, öldürmeyi iyi bilirsiniz. Tevrat’taki On Emir’den altıncısı diyor ki ‘Öldürmeyeceksin.’ Her türlü zorbalığı, rezilliği, alçaklığı yapıp ardından ‘HAMAS, El Kaide’ diyorlar. HAMAS topraklarını koruma mücadelesi veriyor. Filistin’de seçim kazandı, ama iktidar fırsatı vermediler. Hani demokrasi? Ben ABD’li yetkililere ‘HAMAS’ı terör örgütü olarak görmüyorum’ ...
Read more : Serdar Ant-Hamas'ın Avukatlığı Türkiye'ye mi Kaldı? | Görüntüleme : 658 | Yanıtlar : 4

Faşist-liberal Mehmet ALTAN'dan Savaş Çığlıkları

Bir ülke ne zaman savaşır?

Önce tersten bir soru:

“Türkiye İsrail bandıralı bir yardım gemisini basıp, İsrail vatandaşlarını planlı, programlı bir şekilde öldürme kararı alır mıydı?”

Ve bir ikinci soru daha: “Eğer almış olsaydı buna İsrail’in cevabı ne olurdu?”

Cevabın sağlıklı olması açısından şunu da anımsatmakta fayda var:

İsrail askeri Gilad Şalit, 25 Haziran 2006’dan beri Hamas’ın elinde...

Şimdi uluslararası soruna dönüşen Gazze ablukasının nedeni esir düşen bu İsrail askeri... İsrail, Şalid serbest bırakılıncaya ...
Read more : Faşist-liberal Mehmet ALTAN'dan Savaş Çığlıkları | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 7

İlk İŞGAL edilen yer İskenderun limanıdır

"Tetikçi terör"ün İskenderun Saldırısı Arka Planı -
Tarihsel Süreç ve Belgeler - Ve Bazılarına "Günaydın" Demek...

"Emperyalizmin tetikçisi PKK terör örgütü" İskenderun'daki Deniz Kuvvetleri askeri üssümüze saldırmıştır. Mehmetçikler arkalarından vurulmuşlardır.

Saldırı ardından siyasi iktidar sözcüleri ve TBMM Başkanı Şahin yaptıkları açıklamalarda "...Bu terörün tetiğini çektiren kimdir?..." şeklinde açıklamalar yapmışlardır.

Öteyandan Gazze'ye yardım götürmekte olan Türk bandralı gemilere İsrail "uluslararası sularda" bir saldırı düzenlemiştir.

1- NİHAYET "TETİKÇİ" KABULÜ...

PKK terörünün "ortaya çıkarılmasından buyana" daha önceki gazetelerde ...
Read more : İlk İŞGAL edilen yer İskenderun limanıdır | Görüntüleme : 3203 | Yanıtlar : 6

Türbülansa giren Türkiye'nin usta bir pilota ihtiyacı var!

Türbülansa giren Türkiye'nin usta bir pilota ihtiyacı var!

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Başbakan Tayyip Erdoğan’a “AKP yönetiminin Gazze’ye yardım götüren gemide yer almak isteyen vekillere izin vermeme gerekçesi nedir? Milletvekilleri için duyulan kaygı, yardım gemisinde bulunan diğer yurttaşlara da bildirilmiş midir?” diye sordu.

Belli oluyor ki, Köktürk, “Erdoğan, İsrail’in Mavi Marmara gemisine saldıracağını biliyordu” demek istiyor.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart da “İsrail’in, yardım gemilerine baskın yapacağı noktasında gerekli bilgiler ulaşmış olmasına ...
Read more : Türbülansa giren Türkiye'nin usta bir pilota ihtiyacı var! | Görüntüleme : 555 | Yanıtlar : 0

Serdar Ant-AKP İçin Sonun Başlangıcı mı?

04 Haziran 2010-BELLEK

http://www.bellek2009.blogspot.com/

AKP İÇİN SONUN BAŞLANGICI MI?

Serdar Ant

İlk günlerin yaygarası biraz dindi, İsrail ile yaşanan krizde sürece yön verecek dinamikler netleşmeye başladı. ABD Başkanı Obama ile Başkan Yardımcısı Biden’ın demeçleri bu bakımdan dikkat çekicidir.

PBS televizyonunda katıldığı programda soruları yanıtlayan Başkan Yardımcısı Biden, İsrail’in gemileri durdurma ve içindeki malzemeyi arama hakkı olduğunu söyledi:

“İsrail, gemiye askerleri çıkarmalı mıydı çıkarmamalı mıydı, bunu tartışabilirsiniz. Ama işin ...
Read more : Serdar Ant-AKP İçin Sonun Başlangıcı mı? | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148853 ileti • Toplam 46383 başlık • Toplam 25120 üye

x