Ergenekon soruşturması iyice anlaşıldı ki dört kişinin ifadeleri üzerinden yürüyor. Bunlardan biri Tuncay Güney ve basında sık yapılan benzetmesiyle fazlasıyla 'kurgusal' bir sinema karakterinin aynısı: 'Olağan Şüpheliler' filminde Keyser Soze'den bahsedip duran Kevin Spacey. Bir diğeri İbrahim Şahin, hatırlatmam gerekecek sanırım ama raporlu olduğunu biliyorsunuz değil mi? Ayrıca Fatma Cengiz'in balonları, bombaları var. Şimdi bir de Yener Yermez çıktı, isterseniz bu konuya hiç girmeyelim!Kısacası dört tane meczuba dayandırılarak yürüyor Ergenekon soruşturması. Peki ortada ne ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Bizi, sözde Ergenekon çetesi (!) cambazlığına baktırırken, asıl çete -adını koyalım Ahtapot çetesi- Türkiyeyi, sadece arazi olarak değil, bütün değerlerini, kurumlarını bölerek, TCyi yıkmak işlevine devam ediyor.
Az önce bir kilo portakal soydum, hepsini çöpe attım.
Milli Mücadele'de kilit rollerden birini üstlenen ama her durumda muhalif, zaman zaman Mustafa Kemal'in yanında yer alan ama suikastta adı geçen ittihatçı Kara Vasıf, 1926'daki davada her suçu kendisiyle ilişkilendiren hakim Kel Ali'ye böyle isyan etmişti
KIRK yıllık meslek hayatımda böyle rezalet görmedim. Emekli Orgeneral Hurşit Tolonun tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkemeyi Nasıl böyle bir karar verebilirsin diye neredeyse tehdit edecekler.
Hiç susmuyor Tayyip Erdoğan... Susmuyor ama konuştuğunda da diğer ülkelerdeki gibi hangi partiden olursa olsun sonuçta koca bir topluma, ülkeye Başbakanlık yapan biri gibi değil, her zaman sadece partisinin genel başkanı olarak konuşuyor.