Zaman: Pzr Mar 29, 2026 22:40

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Taraf muhabiri fena yakalandı

Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu'nun 'Mösyö-Hanefi Avcı'nın Yazmadıkları' isimli kitabının önsözü, Asım Bezirci'nin Orhan Kemal kitabındaki cümlelerden çalıntı çıktı.

Taraf muhabiri Mehmet Baransu'nun, Hanefi Avcı'nın "Haliç'te Yaşayan Simonlar-Dün Devlet Bugün Cemaat" isimli kitabına karşılık olarak yazdığı "Mösyö-Hanefi Avcı'nın Yazamadıkları" isimli kitabının önsözünün Asım Bezirci'den çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Medyatava.com sitesinin yakaladığı haber şöyle;

"Baransu'nun kitabındaki önsöz:

Hanefi Avcı’nın ortaya attığı iddialar, meydana getirdiği tartışmalar ve sonucunda Silivri Cezaevi’nde başlayan günleri Orhan Kemal’in Bekçi Murtaza karakterini ...
Read more : Taraf muhabiri fena yakalandı | Görüntüleme : 649 | Yanıtlar : 0

AKP Gerçeği! İngiliz Uşağı Şeyh Kıbrisi'den Talimatlar

- ALTIN ÇOK, ÇUVALLA YOLLAYAYIM

İzlediğiniz görüntüler, Amerika'nın New York kentinde kaydedilip, özenle hazırlanmış bir tanıtım filminden.

Filmin başındaki görsellerden de anlaşıldığı gibi, Nakşibendi Tarikatı'nın Hakkani kolu tarafından çekilip, internete yüklenmiş.

Yani bir "gizli kayıt videosu" değil.

Gelelim görüntülerdeki kişileri tanımaya. Uzun sakallı kişi, Nakşibendi Şeyhi Nazım Kıbrısi.

Yanındaki de, Erdoğan'ın yakın arkadaşı Remzi Gür.

Bu konuşmadan, sohbetin; Tayyip Erdoğan'ın Siirt'ten milletvekili seçildiği 9 Mart 2003'ten sonra yapıldığı anlaşılıyor.

Sohbet, Nakşibendi şeyhinin hükümete ...
Read more : AKP Gerçeği! İngiliz Uşağı Şeyh Kıbrisi'den Talimatlar | Görüntüleme : 10592 | Yanıtlar : 4

Abdurrahman KIZILAY'ı Kaybettik...

Merhum Abdurrahman Kızılay, Çarşamba günü toprağa verilecek

Dün tedavi için bulunduğu hastanede vefat eden, Büyük Türkmen sanatçısı merhum Abdurrahman Kızılay'ın; 15.12.2010, Çarşamba günü Ankara Kocatepe Camii de öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılınacaktır.

Resim

1938 yılında Kerkük'ün Musalla semtinde doğdu. Asıl adı Abdurrahman Ömer İbrahim. İlk ve orta eğitimini Kerkük'te tamamladı. Çocuk yaşlarda halk müziğine ilgi duydu. Başta Abduvahit Küzecioğlu, İzzettin Nimet, Reşit Küle Rıza olmak üzere Kerküklü ünlü ustalardan ders aldı. Türkiye'de Kerkük ...
Read more : Abdurrahman KIZILAY'ı Kaybettik... | Görüntüleme : 738 | Yanıtlar : 2

Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda!

Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda!

Tayyip Erdoğan'ın "1 Milyar doları"nın belgesi ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri 2001 yılında Erdoğan'ın 1 milyar dolar nakiti olduğunu saptadı.

- Tayyip Erdoğan: 1 Milyar doları var diyen şuanda Silivri'de Ergenekon'dan içeride.

Amerikan Dışişleri kriptolarında "Tayyip Erdoğan'ın İsviçre bankalarında 8 gizli hesabı var" yazması Başbakan'a bu konuşmayı yaptırdı.

Tayyip Erdoğan'ın, "1 milyar doları" olduğunun belgesi de ortaya çıktı. Hem de, "İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettiş Raporu"ndan.

Soruşturma, ...
Read more : Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda! | Görüntüleme : 2098 | Yanıtlar : 0

Öcalan-Fetullah Gülen "İttifakı" Mı Kuruluyor?

Öcalan-Fetullah Gülen "İttifakı" Mı Kuruluyor?

PKK ile Fethullah Gülen Cemaati arasındaki ilişkilerde tarihi bir olay yaşandı. Abdullah Öcalan, İmralı’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Zaman Gazetesi'nden Hüseyin Gülerce'nin bazı değerlendirmeleri olmuş. Bu vesile ile ben de kendi cemaatlerine ilişkin şunları belirtmek istiyorum. Tabi biz hiçbir zaman kendilerinin varlığını inkar etmedik, onlardan da bizi inkar etmemelerini bekleriz. Hem kendileri hem biz, gerek Türkiye'de gerek Ortadoğu'da önemli aktörleriz. Kendileri Türkiye'nin hatta Ortadoğu'nun demokratikleşmesinde rol alabilirler, önemli bir güçleri ...
Read more : Öcalan-Fetullah Gülen "İttifakı" Mı Kuruluyor? | Görüntüleme : 1311 | Yanıtlar : 1

Hiç Yumurtadan Kuzu Çıkar mı?

[8 Aralık 2010 / Hürriyet

Öğrencilerden Kuzu'ya yumurtalı protesto

ANKARA Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde, ‘Türkiye’de Anayasa Sorunu’ adlı bir panele katılan CHP Genel Sekreteri ve sözcüsü Prof.Dr. Süheyl Batum ile TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Burhan Kuzu öğrencilerin protestosuyla karşılaştı.

CHP'li Batum, bir grup öğrencinin pretostosu sonucu konuşmasını kısa tutmak zorunda kaldı, daha sonra aynı salona gelen AK Partili Kuzu ise yumurta yağmuruna tutuldu.

Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ilk konuşmacı olarak CHP’li Süheyl Batum öğrencilerin ...
Read more : Hiç Yumurtadan Kuzu Çıkar mı? | Görüntüleme : 695 | Yanıtlar : 0

Okullarda 'muhbir öğretmen' dönemi!

Okullarda 'muhbir öğretmen' dönemi!

Milli Eğitim, her okulda bir müdür yardımcısını Emniyet'e bilgi vermekle görevlendirdi. Sivil polislerin yerini 'istihbaratçı hoca'lar aldı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu konuyla ilgili olarak "Koordinasyonu sağlamak için okuldaki bir idarecinin Emniyet ile irtibat kuracak kişi olarak belirlenmiş olması son derece doğal ve normal. Elbette ki okul güvenliği projesi yürütülürken, Emniyet ile bu bilgi paylaşımını sağlayacak bir idareciye ihtiyaç var." dedi.

İstihbarat faaliyeti, 'Okullardaki şiddeti önlemek için ne yapılıyor?' diyen MHP'li ...
Read more : Okullarda 'muhbir öğretmen' dönemi! | Görüntüleme : 800 | Yanıtlar : 1

AKP'nin Bu Ülkeye Hiçbir İyiliği Olmadı mı? / Eşrefpaşalı

AKP'NİN BU ÜLKEYE HİÇBİR İYİLİĞİ OLMADI MI?

"AKP bu ülkeye hep kötülük yapıyor" diyorlar. İyi de, AKP'nin bu ülkeye hiçbir iyiliği olmadı mı ? "Hayır olmadı" diyenler, karşılarında beni bulurlar. AKP'nin bu ülkeye gerçekten çok büyük bir iyiliği olmuştur. O da, kendilerini gizlemiş, bir yerlere sinmiş vatan hainlerini ve işbirlikçileri ortaya çıkarmasıdır. Meğer içimizde ne kadar çok hain, işbirlikçi varmış. Ben şahsen bu kadarını beklemiyordum. Bu konuda AKP' ye teşekkürü bir borç bilirim.

Profesör sıfatını ...
Read more : AKP'nin Bu Ülkeye Hiçbir İyiliği Olmadı mı? / Eşrefpaşalı | Görüntüleme : 560 | Yanıtlar : 3

Tetikçi Taraf'ın eski yazarı Önder AYTAÇ piç mi?

Resim

Taraf beni "p.ç" gibi ortada bıraktı! Önder Aytaç'ın isyanı!

Taraf Gazetesi eski yazarı Önder Aytaç, Taraf'ım dediği gazetesine karşı sessizliğini ilk kez sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bozdu.

İşte Aytaç'ın Twitter sayfasındaki yazıları:

TARAF'imi ve ahmet altandan yildiray ogura tum yazarlarini, miroglunu savunup kampanyalar duzenlerlerken beni bir pic gibi kapinin onune birakip, pkk ye teslum etmelerini ve koseme son vermelerini ve cifte standartlarini kiniyorum, uzuluyorum ve ayip diyorum

Bu vakte kadar TARAF'ima hic laf etmedim ...
Read more : Tetikçi Taraf'ın eski yazarı Önder AYTAÇ piç mi? | Görüntüleme : 1105 | Yanıtlar : 1

Erdoğan imzalı şeriat talebi!

Erdoğan imzalı şeriat talebi!

Bugün toplanan İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) 6. İmam Hatipliler Kurultayı’nın sonuç bildirgesi gericiliğin eğitim alanındaki yakın dönem hedeflerini ortaya koydu. Kararlarda, karma eğitime son verilmesi talebi de var.

Başbakan Erdoğan'ın bir konuşma yaptığı ve “O gençlerin 8 yıldır ülkeyi nerelere taşıdığı ortada” sözleriyle imam-hatiplileri göklere çıkardığı kurultayda şoke eden bir bildiri çıktı.

Sadece İmam Hatip Liseleri değil tüm ilköğretim okulları ve liseler için de taleplerde bulunan ÖNDER ...
Read more : Erdoğan imzalı şeriat talebi! | Görüntüleme : 913 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x