Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda!

Genel & Güncel Konular

Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda!

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Ara 11, 2010 20:04

Tayyip Erdoğan'ın '1 milyar doları' müfettiş raporunda!

Tayyip Erdoğan'ın "1 Milyar doları"nın belgesi ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri 2001 yılında Erdoğan'ın 1 milyar dolar nakiti olduğunu saptadı.

- Tayyip Erdoğan: 1 Milyar doları var diyen şuanda Silivri'de Ergenekon'dan içeride.

Amerikan Dışişleri kriptolarında "Tayyip Erdoğan'ın İsviçre bankalarında 8 gizli hesabı var" yazması Başbakan'a bu konuşmayı yaptırdı.

Tayyip Erdoğan'ın, "1 milyar doları" olduğunun belgesi de ortaya çıktı. Hem de, "İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettiş Raporu"ndan.

Soruşturma, 3 Eylül 2001 tarihinde, dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın teklifi ve Başbakan Bülent Ecevit'in onayıyla başlatıldı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettişliği Raporu'nda, "Tayyip Erdoğan'ın 1 milyar doları" olduğu saptandı.

380 sayfa olan "Ek Tevdi Raporu" İGDAŞ dava dosyası için hazırlandı. Mülkiye Başmüfettişi Candan Eren'in hazırladığı "ÇOK GİZLİ" damgalı rapor, İçişleri Bakanlığı'na ve İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunuldu.

Raporun 37. sayfasında Erdoğan'ın, "açıklayan Ergenekon'dan yatıyor" dediği "1 Milyar dolar" konusuna yer veriliyor. Bu bilgiyi veren de dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kuş.

İŞTE O BELGE
ÇOK GİZLİ MÜLKİYE MÜFETTİŞİ RAPORU


Resim

Belediyeden Albayraklar'a para pompalanması için kullanılan en basit ve en önemli yolun ağaç işi olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'ın şu anda elinde nakit 1 Milyar Dolar olduğunun söylendiği, belirtmiştir.

Erdoğan'ın nakit 1 Milyar Dolarının olduğunu saptayan müfettişler, paranın bir bölümünün ağaç yolsuzluğundan geldiğini, yine dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kuş'un ağzından aktarılıyor.

"Bu paranın önemli bölümünün kaynağının ağaç işi olduğunu, ağaç işindeki yolsuzluğu yakalamanın imkansız olduğu, getirdik, diktik, kurudu mantığının olduğunu belirtmiştir."

İşadamı Rahmi Koç da, Tayyip Erdoğan'ın 1 milyar dolar nakit parasının olduğunu 3 Ağustos 2001 yılında CNN Türk'ten Taha Akyol'un "Eğrisi Doğrusu" programında açıklamıştı.

"Tayyip Erdoğan, yeni bir misyona soyunuyor. Bu iş para meselesi. 1 milyar dolar para biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum."


Ulusal Kanal, 10 Aralık 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x