Zaman: Çrş Eki 08, 2025 21:27

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Türk Hackerlardan DTP Operasyonu

bildiğimiz gibi Cyber-Protest Tim yine iş başında bu sefer pkk değil DTP

http://www.ahmetturk.com/ bu site çökertildi index yok ama

http://www.ayseltugluk.com/ bunda index var hemde pkklıların yüzünü kızartacak bir index

birde bildiğimiz gibi terorist başı

http://www.osmanbaydemir.com/

buda dtp resmi sitesi

http://www.dtpgm.org.tr/
Read more : Türk Hackerlardan DTP Operasyonu | Görüntüleme : 889 | Yanıtlar : 8

Kriz kapıda,uyarıyorum!!!

Azıcık geçmiş tecrübelerden bir şeyler öğrendim sanırım ve sizlerinde öğrenmiş olduğunuzu ümit ediyorum.Aşağıya yapıştıracağım bugünkü Hürriyet'teki haberin bana göre yorumunu da haberin altına yazacağım.

Sıcak para 73,5 milyar Dolar'a ulaştı

Türkiye’nin geçen yılın sonunda 64.9 milyar dolar olan yabancı kaynaklı sıcak para stoku bu yıl şubatta 8.5 milyar dolar artarak 73.5 milyar dolara kadar çıktı.

ANKA'nın Merkez Bankası, Merkezi Kayıt Kuruluşu, BDDK ve Hazine Müsteşarlığı verilerinden yaptığı hesaplamalara göre, yaşanabilecek bir ekonomik çalkantıda Türkiye piyasalarından ...
Read more : Kriz kapıda,uyarıyorum!!! | Görüntüleme : 1058 | Yanıtlar : 0

Geçmiş iktidarların Alevileri parçalama projesi!

Aleviliği, Hz. Ali'den ve İslamiyet’ten ayırmak isteyen Avrupa merkezli derneklerin baskısına maruz kalan Reha Çamuroğlu'na bir destek de "Ehl-i Beyt Vakfı"ndan geldi. İşte Vakfın Başkanı Altun'un çok çarpıcı açıklamaları!

Bir süredir Türkiye coğrafyasında çok ciddi bir operasyon var. Bu operasyon İslamiyet'i hedef alıyor. Aşırılığı şiar edinmiş Türk gruplar, Türklerin İslamiyet'i zorla kabul ettiğini, özüne dönmesi için Şamanizm’e geri dönmesi gerektiğinden dem vururken, Kürt vatandaşlar üzerinde de, Kürtlerin İslam'dan önceki dini Zerdüştlüğün propagandası yapılıyor.

PKK'lılar en ...
Read more : Geçmiş iktidarların Alevileri parçalama projesi! | Görüntüleme : 960 | Yanıtlar : 6

"Türk Birlikleri Kuzey Irak'a Giriyor"

İNGİLİZ THE GUARDİAN: "TÜRK BİRLİKLERİ KUZEY IRAK'A GİRİYOR"

İngiliz The Guardian gazetesi, Türk birliklerinin sıcak takip yöntemiyle Kuzey Irak'a girmekte olduğunu iddia etti. Irak'a veda etmeye hazırlanan ABD'nin Bağdat Büyükelçisi Zalmay Halilzad ise Kuzey Irak'tan ''Kürdistan'' diye sözetti.

Guardian'da Simon Tisdall imzalı yazıda, "ABD Türkiye'nin, Kürtlerin kontrolündeki Kuzey Irak'a felaket ile sonuçlanacak bir müdahalesini önlemek için çaba sarf ediyor" denildi.

Haberde, "Bu tür bir müdahalenin Bağdat'ta başlatılan güvenlik hamlesini rayından çıkarabileceği ve Irak'ın parçalanmasını engelleme ...
Read more : "Türk Birlikleri Kuzey Irak'a Giriyor" | Görüntüleme : 1075 | Yanıtlar : 1

Dicle'de hain pusu

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Kurşunlu köyü yakınlarında askeri bir araç, daha önce yola teröristlerce döşenen mayına çarptı.
Patlamada, 3 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı bildirildi.
kaynak
Read more : Dicle'de hain pusu | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 8

MHP: Ulusalcılar geri zihniyetli

Resim

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, farklı düşünenleri vuruşmaya davet edenleri ihanetle suçlarken, MKYK Üyesi Bilgin 'ulusalcılar geri zihniyetliler' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, farklı düşünenleri karşıt cephelerde vuruşmaya davet edenlerin millete ihanet ettiğini vurguladı. MHP MKYK Üyesi Doç. Dr. Vedat Bilgin ise ulusalcıları 'hastalıklı tipler' olarak nitelendirdi.

Nokta Dergisi, milliyetçiliğin ulusalcılık karşısındaki duruşunu bu haftaki sayısında kapak konusu yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Şandır, ulusalcılığın halk arasında cepheleşmeye sebep olduğunun altını ...
Read more : MHP: Ulusalcılar geri zihniyetli | Görüntüleme : 2306 | Yanıtlar : 25

Tıkla ve Ampulu Kır

Resim

Yeni tasarruflu ampul için eski ampullerinizi kırın...
Aşağıdaki Link'e Tıklamanız yeterli

:arrow: Bir ampulde sen patlat :))))))
Read more : Tıkla ve Ampulu Kır | Görüntüleme : 1116 | Yanıtlar : 12

Bir solcunun geçte olsa gerçeklerle yüzleşmesi

Yok Öyle Yağma

Sizin bir şeyler vermeye hazır olduğunuz anlaşılırsa, vereceğinizin ne olduğuna bakmaksızın almaya hazır birilerini bulmak hiç de zor değildir. Vereceğiniz şeye ihtiyaçları var mıdır, yok mudur diye düşünmeden, ganimete saldıran aç kurtlar gibi üşüşürler başınıza.

Hem kişisel ilişkilerde böyledir bu, hem de uluslar arası ortamda.

İlk yurt dışı konserlerine gittiğim yıllarda hayretler içinde kalırdım:

Tabelaya bakıyorum, “Grek Doner”, (Aslında döneri bizim arkadaşlarımızın hazır döner fabrikalarından alıyorlar,) menüye bakıyorum, “Grek Kahve”, bizim güzelim ...
Read more : Bir solcunun geçte olsa gerçeklerle yüzleşmesi | Görüntüleme : 1135 | Yanıtlar : 10

Kurtlar Vadisi-Tekrar

Fenomen dizimiz Kurtlar Vadisi tekrar bölümleri ile bu gece(22.03.2007)saat 22:00 da Show TV ekranlarında...TV kanalının resmi sitesinde yayın akışında görülen dizinin Terör isimli yeni bölümlerinin de 11 Nisan'dan itibaren ekranda olacağı,Gezentilki ve ensonhaber.com isimli sitelerde iddia ediliyor...Hadi hayırlısı...
Read more : Kurtlar Vadisi-Tekrar | Görüntüleme : 1535 | Yanıtlar : 14

’Sayın’... ’Kelle’...

’Sayın’... ’Kelle’...

CUMHURBAŞKANLIĞI seçimi yaklaştıkça ortalık kızışıyor. Belgeler birbiri ardına patlıyor. Bunların her biri, Tayyip Erdoğan’ın o makama seçilmesine, çıkmasına engel oluşturuyor.

Erdoğan’ın bundan bir süre önce Avustralya SBS radyosuna verdiği demeç ortaya çıktı, kendi sesinden ekranlarda yayınlandı. Abdullah Öcalan’dan iki kez "Sayın Öcalan" diye söz ediyor ve sonrasında aynen şu sözleri söylüyordu:

"Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu KELLELERİN hesabını veriyor."

Bu belge kendi sesinden ortaya çıkmış, ancak henüz yayınlanmamıştı. Her zaman olduğu gibi ...
Read more : ’Sayın’... ’Kelle’... | Görüntüleme : 1361 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149085 ileti • Toplam 46379 başlık • Toplam 25104 üye

x