Zaman: Çrş May 21, 2025 4:52

News News of Gülmece

Site map of Gülmece » Dizin : Gülmece

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Mahkeme Salonu

Asağıdakiler mahkemelerde avukatlar tarafından sorulmuş gerçek sorulardan derlenmiştir.

"Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?"

"En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?"

"Resminiz çekilirken orada mıydınız?"

"Yalnız mıydınız, yoksa kendi başınıza mıydınız?"

"Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz?"

"Sizi öldürdü mü?"

"Çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı?"

"Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?"

"Kaç kere intihar etmeyi başardınız?"

Soru: "8 ...
Read more : Mahkeme Salonu | Görüntüleme : 1692 | Yanıtlar : 8

Otobüste Tükürme Çalışması

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle

'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ...
Read more : Otobüste Tükürme Çalışması | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 3

Siyaset Sahnesindeki Komik Vecizeler

Demirel : Kendim icin birsey istiyorsam namerdim

Demirel: Demokraside Care Tukenmez(Ecevit Demirel hukumetini dusurmek icin 11 milletvekilini Apden aldigi zaman söyledigi cumle)

Erbakan: Baklavanin Alti Kayniyor (12 eylul olmadan 3 ay önce meclise 1 tepsi baklava getirdiginde söyledigi cumle)

Sizdende Alalim Arkadaslar
Read more : Siyaset Sahnesindeki Komik Vecizeler | Görüntüleme : 2258 | Yanıtlar : 13

Babadan Dursuna Mektup

Uy sevgili uşağum Dursun,
Allah'ın selamı üstine olsin...
Mektubu çok yavaş yazayrum, çünkim bilirum, çabuk okuyamazsun ! Benden yana sual edersen, Allahuma pin şükür iyiyüm, yeni pir iş puldum. Emrimde yüze yakın adam var, hepsi de sessüz sedasuz, kendi hallerinde. Ne iş pulduğumu soraysan söyleyeceğum patlama, mezarluk pekçisi oldum. Bacin Emine bir uşak doğuracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli değül. Haçan o yüzden sağa dayi mi oldin, teyze mi oldin söyleyemeyrum. Temel emicen de ...
Read more : Babadan Dursuna Mektup | Görüntüleme : 1366 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148601 ileti • Toplam 46011 başlık • Toplam 25001 üye

x