Zaman: Pzr Tem 06, 2025 21:45

News News of Gülmece

Site map of Gülmece » Dizin : Gülmece

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Bilgisayarcının Aşkı

Bilgisayarcının Aşkı

Sevgili Aslı... Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi. Seni raminin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün protectlerim disable durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache'lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka her şey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni ...
Read more : Bilgisayarcının Aşkı | Görüntüleme : 886 | Yanıtlar : 6

Banlanmis bir Üyeden Admine Mektup:)

Yazıklar olsun yazıklar olsun
Adminin böylesine yazıklar olsun
Herşey karanlık nerde insanlık
Moda yağcılık edene yazıklar olsun

Batsın bu site bitsin bu forum
Banlayıp da gülene yazıklar olsun
Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar
Banlanan hesaplar benim mi olsun

Ben ne yaptım admin sana
Mahkum ettin beni ban'a
Her forumda bin mesajım var
Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya

Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim
Öyle bir banladın ki kendime gelemedim
Çıkmaz bir forumdayım kendimi bulamadım
Offf offff ...
Read more : Banlanmis bir Üyeden Admine Mektup:) | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 3

Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü

Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü

Bir yerde okuduğum ve okurken hem güldüğüm hemde sigarayı bırakmaya teşebbüs ettiğim zaman ki halim gözümün önüne geldi :kikirik:

Gerçekten her tiryakinin yaşadıklarını o kadar güzel mizahi bir dille anlatılmışki, abartı payını düşünmezsek tabii :mrgreen:

Bakalım sizler beğenecekmisiniz ?

BİRİNCİ DAKİKA

Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda ...
Read more : Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü | Görüntüleme : 1922 | Yanıtlar : 14

Hacklemek günah mı?

Yabancı bir siteyi hacklemek günah mıdır? Bir hacker bu soruyu merak edince Beyaz Hoca ile irtibata geçti. İşte o bağlantı;

Beyaz Hoca'nın hacker fetvası

http://www.kosovaliyiz.biz/haber/haber_imaj/hoca.jpg

Sıradışı söylemleri ve tavırları gündem olan Zekeriya Beyaz, ilginç olaylara imza atmaya devam ediyor.

Beyaz Hoca bu kez bir hacker ile muhabbette yakalandı. Zekeriya Beyaz ile bağlantı kuran Hacker, Hocaya yaptığı işi anlatıp, bir hack fetvası aldı...

Hoca ile hacker arasındaki diyalog şöyle;

Hacker-Hocam bir siteyi yani Fransız yabancı bir ...
Read more : Hacklemek günah mı? | Görüntüleme : 1444 | Yanıtlar : 1

Psikolog

İki adam balon turundadırlar. Birden yoğun bir bulut tabakasının içine girerler ve saatlerce içinde kalırlar. Nihayet bulutların arasından çıkmayı başardıkları zaman, nerede olduklarını anlamak için aşağıya bakarlar. Bahçesinin içinde bir adam görürler ve adama bağırırlar:

"Merhabalar ! Acaba nerede olduğumuzu söyleyebilir misin?"

Aşağıdaki adam cevap verir, "Bir balonun içindesiniz."

Balonun içindeki adam arkadaşına döner ve yorum yapar, "Şansımıza bak, bir psikolog!"

Arkadaşı sorar, "Niye psikolog olduğunu düşündün?"

Diğeri cevaplar, "Çünkü adamın söylediği açıkça doğru, Ama ...
Read more : Psikolog | Görüntüleme : 1774 | Yanıtlar : 17

ingilizceyi bir türk kullanırsa...

My mother to be my wife: Anam Avradım olsun

Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel

Chicken translation: Piliç çevirme

Leave the door december: Kapıyı aralık bırak

Clean family girl: Temiz aile kızı.

Your hand is on the job your eye is on playing: Elin iste gözün oynaşta

Sensitive meat ball: içli köfte.

Urinate quickly, satan mixes: Acele ise şeytan karışır

There is no saturation to her observations:Onun Gözlemelerine ...
Read more : ingilizceyi bir türk kullanırsa... | Görüntüleme : 960 | Yanıtlar : 0

Türkler Cehenneme Giderse

yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...

- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler...

- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı zor koşup her tarafı ateşe verebilir.

- abi burası çok fena sıcak oldu, bi vantilatör alalım diyebilirler.

- cehenneme gitmekten memnun kalmayan türkler ben bi arkadaşa bakıp çıkacam deyip zebanileri kandırmaya çalışabilirler.

- cehennemin tam göbeğinde, karşıdan ağzında sigara gelmekte olan bir türk, abi ...
Read more : Türkler Cehenneme Giderse | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 2

Çizgi Filmleri Yasaklama Sebepleri..!?

Barbie

Mini etek giyiyor, saçı başı açık.
Miniklere kötü örnek oluyor...

Üstelik Ken adlı bir kefere ile evlilik yolunda. Bir tane Ken bebeği alıp baktık. Sünnetsiz çıktı herifçioğlu.

Asterix

Bu tipler sadece bir "cizgi film" kahramanı değil aynı zamanda Fransız.

Fransa'nın Galya bölgesinde yaşıyorlar ve muhtemelen sarkis markisle bitiyor isimleri.

Yani oraya sonradan yerleşmiş Ermeni olabilirler.
Üstelik biliyorsunuz, Fransa okullarda türban yasağını ilk koyan memleket Bu vesile ile "Asterikis" adlı şeyin TRT'de yayınlanması, denetim ...
Read more : Çizgi Filmleri Yasaklama Sebepleri..!? | Görüntüleme : 1468 | Yanıtlar : 6

Erkeklerin ve Kadınların Saç Kesimi Yorumları [3 Yorum..]

Aynı konunun 3 versiyonu...

1- Kadın/Erkek
2- Kadın/Kadın
3- Erkek/Erkek

Doğru mudur sizce de..?

1. Versiyon :arrow: Kadın/Erkek

Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır ?

Kadın: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadın: Ama kıyamıyorum.
Erkek: Öyleyse kestirme.
Kadın: Canım değişiklik istiyor...
Erkek: O halde kestir.
Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı.Bunu biliyorsun.
Kadın: ...
Read more : Erkeklerin ve Kadınların Saç Kesimi Yorumları [3 Yorum..] | Görüntüleme : 1157 | Yanıtlar : 3

Bir Matematikçinin Aşk Mektubu...

Matematiksel Sevgi

Duygularınızı matematiksel olarak ifade etseydiniz...

Türev tanem, bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir Pi sayısı kadar sonsuzsun sevgilim. Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor. Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor.

Kalem gibi kaşların, trigonometri gibi karışık saçların, tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor. Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma. Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor. Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz. Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi ...
Read more : Bir Matematikçinin Aşk Mektubu... | Görüntüleme : 1068 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x