Zaman: Pzt Haz 23, 2025 17:55

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Adolf Hitler'in Türkiye ve Türklük Hak. düşünceleri

arkadşlar.. BBC nin sitesinden ücretli olarak download yaptım. türkçeye çevirerek buraya upload edicem. Yakında.
Read more : Adolf Hitler'in Türkiye ve Türklük Hak. düşünceleri | Görüntüleme : 968 | Yanıtlar : 9

Nihat Gençle Ne Var Ne Yok

NİHAT GENÇ LE NE VAR NE YOK programı bu hafta yayınlandı umarım kısa zamanda sitenizde yayınlarsınız şimdiden teşekkür ediyorum :D

arkadaşlar şimdi haberim oldu sky turk de pazar günü saat 22.00 da NİHAT GENÇ LE NE VAR NE YOK programı tekrar yayınlanacak !!!
Read more : Nihat Gençle Ne Var Ne Yok | Görüntüleme : 1358 | Yanıtlar : 3

Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm - Yüksek Kalite

Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm - Yüksek Kalite

Kurtlar Vadisi Pusu, 28. bölümüyle bu hafta yine nefesleri kesecek. Nihayet Hakan’ı ele geçiren Polat Alemdar, Büyük İskender hakkında merak ettiklerini ondan öğrenebilecek mi? Polat, Hakan’ı kime teslim edecek? Kare As aileleri, oylarını Polat’tan yana mı, Büyük İskender’den yana mı kullanacak? Davut Tataroğlu torununu kurtarabilecek mi? Bir yandan Büyük İskender’le uğraşırken bir yandan da Muro’nun uyuşturucu işini çökertmeye çalışan Polat’ı bekleyen büyük sürpriz ne? Ve Büyük İskender’in ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm - Yüksek Kalite | Görüntüleme : 688 | Yanıtlar : 2

Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu, 28. bölümüyle bu hafta yine nefesleri kesecek. Nihayet Hakan’ı ele geçiren Polat Alemdar, Büyük İskender hakkında merak ettiklerini ondan öğrenebilecek mi? Polat, Hakan’ı kime teslim edecek? Kare As aileleri, oylarını Polat’tan yana mı, Büyük İskender’den yana mı kullanacak? Davut Tataroğlu torununu kurtarabilecek mi? Bir yandan Büyük İskender’le uğraşırken bir yandan da Muro’nun uyuşturucu işini çökertmeye çalışan Polat’ı bekleyen büyük sürpriz ne? Ve Büyük İskender’in tüm ülkeyi sarsacak ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu / 28.Bölüm | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 3

Şalvar Davası

Mur-siN yazdı:Forum Kuralları15. Yeni başlık açmadan önce, daha önce yazılıp yazılmadığını kontrol ediniz Yeni başlık açarken URL adresi yazılamaz. Daha önce açılmış konular herhangi bir uyarı yapılmaksızın silinir.
Read more : Şalvar Davası | Görüntüleme : 654 | Yanıtlar : 1

Cem Yılmaz - Leman Şov

Read more : Cem Yılmaz - Leman Şov | Görüntüleme : 1169 | Yanıtlar : 2

Kirik Plak - Zeki Muren

Resim
Read more : Kirik Plak - Zeki Muren | Görüntüleme : 615 | Yanıtlar : 1

.....

arayan google'de bulur!

sacma sapan basliklar acmayin!
Read more : ..... | Görüntüleme : 439 | Yanıtlar : 0

Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konuğu Aytunç Altındal

Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konuğu araştırmacı yazar Aytunç Altındal oldu. Bu program ne zaman siteye konulabilir Üstadım.
Read more : Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konuğu Aytunç Altındal | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 2

teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK

Buradan paylaşım yapan tüm arkadaşlara ve böyle bir siteyi oluşturanlara çok teşekkür ediyorum, uzun yıllardır böyle bir siteyi hayal ediyordum gerçek oldu.. Ben kendi adıma, sınırlar arasında -trt1-, ne var ne yok -skyturk-, şimdiki zaman -skyturk-, ve bir zamanlar kalemler kılıçlar -skyturk- paylaşımlarında payı bulunanlara özellikle teşekkür ediyorum..
Ayrıca bazı isteklerde bulunmak istiyorum şayet mümkünse kaydeden varsa yada kaydedebilecek bundan sonra;
trt nin kırmızı hat -trt2-, kırılma noktası -trt1- programları (1er tane var ama sürekli ...
Read more : teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK | Görüntüleme : 754 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148704 ileti • Toplam 46081 başlık • Toplam 25010 üye

x