Zaman: Cum Haz 20, 2025 4:51

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ayın Burcu: Başak (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başak

Özellikler:

Anahtar kelime: Analiz etmek

Şifre: Seçici, verimli olmalı ve işe yaramalıyım.

İlke: Ayırımcılık Olumlu uygulama: Netlik Olumsuz uygulama: Eleştiri

Özellikleri: Seçici, ayırımcı, pratik, analitik, yararlı, dakik, dikkatli, detaycı, titiz, düzenli, disiplinli, becerikli, yardımsever, çalışkan, mütevazi, şüpheci, eleştirici, mükemmeliyetçi, önyargılı, endişeli, kuruntulu, güvensiz.

Başak burcu toprak elementidir ve değişken niteliktir. Başaklar toprak elementi özelliklerini sağlık ve hijyene olan düşkünlükleriyle ve ayrıca araştırma, düzen, dakiklik ve çalışkanlıkları ile ortaya koyarlar. Birçok ...
Read more : Ayın Burcu: Başak (24 Ağustos - 22 Eylül) | Görüntüleme : 886 | Yanıtlar : 0

Ask-ı Meçhul'den nameler

Sana bir adım kadar yakınken seni kaybediverdim karanlık gecelerde.
Sustum!Daha dogrusu konusamadım ve derdimi anlatamadim sana.
Simdi sen gittin hayalin kaldı üzerimde.
Ve ben gittim ismim kaldı geride...

Sessiz ve bir o kadar da düsüncelerle dolu bir veda var üzerimde.
Keskeler ve pismanlıkların yanı sıra güzel günlerin hatirasini sakladım hep icimde.
Vedaları geride birakip yarina bakmam lazım ama bunun icinde biraz zaman ve sabır lazım.

...
Read more : Ask-ı Meçhul'den nameler | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 4

Bu Daha da Güzel...

Vur hadi bir hamle ile çek tetiği
Yok olan kalp ağrı duyar mı hiç kanar mı

Sensizlik ölümden bile zor
Hergün hergün ölmek gibi
Acısı çok devası yok
Sensin devası ilaç gibi
Gittiğinde kalbimi de aldın
Bak bende bir hiç bıraktın
Sen bensiz olursun
Ben sensiz yarım kaldım

Vur hadi bir hamle ile çek tetiği
Yok olan kalp ağrı duyar mı hiç kanar mı

Sensizlik ölümden bile zor
Hergün hergün ölmek gibi ...
Read more : Bu Daha da Güzel... | Görüntüleme : 741 | Yanıtlar : 0

Belki...

Belki..
Belki Tanrı yanlış insanlarla tanışmamızı istedi. Doğru insanı tanımadan önce,
böylece en sonunda doğru insanla tanıştığımızda, bu hediyenin ne yüce olduğunu anlamamız için. Belki mutluluk kapısı kapandığında, başkası açılıyordur. Fakat böyle zamanlarda kapanan kapıya öyle uzun bakarız ki, bizim için açılan diğer kapıyı görmeyiz bile. Belki en iyi arkadaşlık, sallanan bir koltukta beraber sallandığınız, tek bir kelime etmediğiniz ve giderken bunun hayatınızdaki en iyi sohbet olduğunu düşündüğünüz kişilerde saklıdır. Belki, elimizde ...
Read more : Belki... | Görüntüleme : 783 | Yanıtlar : 0

Aşk Yemini

Aşk Yemini
Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine...Seni bir ömür seveceğime...Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma... Her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanımda göreceğine, en yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma... Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacağına...Her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime...Her üzgün anında tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma...Asla ve asla soğuktan ve yanlızlıktan üşümeyeceğine...Yanında olmadığım ve varlığıma ...
Read more : Aşk Yemini | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 0

Ayrılık

Ayrılık

Bir günün akşamüstüydü beni bırakıp gittiğin gün batımında sağanak
şekilde yağan yağmurun sesi beni rahatlatırken
senin söylediklerinde kulaklarımda yankılanıyordu... Herkes yağmurun
keyfini sürerken sen beni terk etmiştin
ne çaresiz ne yalnız kalmıştım değil mi?? Oysa ne çok sevmişim seni,
kendimi yalan sözlerle avuturken nasılda aşık olmuşum sana... Şimdi
yoksun yanımda, unuttun belki beni bugün ayrılığımızın ilk günü ama sen
ne kadar da çabuk sildin beni ben yine boynu
bükük kaldım, artık ...
Read more : Ayrılık | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 0

En büyük aşkını anlat...

ömründeki en büyük aşkını anlat... paylaştıkça güzelleşiyor valla...
Read more : En büyük aşkını anlat... | Görüntüleme : 1759 | Yanıtlar : 28

Şu anda dinlediğiniz müzik(ler) nedir¿?

Şu anda dinlediğiniz müzik(ler) nedir¿?

Asker marşları dinliyorum gözlerim kapalı. :turkiye:
Read more : Şu anda dinlediğiniz müzik(ler) nedir¿? | Görüntüleme : 8806 | Yanıtlar : 180

Sonu Yok Yanlızlığın

Resim

Gemiler gider ömrümden.. Kalbimden ayrılan gemiler gider.. Beni yine yalnız, ben yine öksüz, ben yine sensiz, ve yine sessiz...

Dediğim zaman gitseydin eğer, bu kadar üzülmezdim. Gidişin bir kurşun olurdu, bedenimi delip geçen... Unuturdum hiç yoktan.. Küçücük kalbime sığmadı sevgin..Sığdıramadım.. Taşıyamadım... Ruhum, bedenimden ayrıldı.. İşte o an senindim! Ama sen anlamadın...

Şimdi ise,
bir yürektir bedenimden sökülen, kopan.. Yoktum işte! Var gibi gözüken bir yokluk! İşte onun içindeyim..
Dudaklarım kilitli.. HoşçakaL bugünüm!

AnLadım.. Sonu ...
Read more : Sonu Yok Yanlızlığın | Görüntüleme : 905 | Yanıtlar : 4

sna...

25 Mart
sana...
Ömrümün en büyük yenilgisi yokluğun olunca,saklanmak zorunda kalmalarım beni suçüstü yakalanmış gibi ele veriyor.Yenilgiler yalnız yaşanır,yalnızlık tek kişiliktir,UNUTMA..!

Aşkı taşımak tek özgürlüğüm oldu,anlamalısın.bende kendini sürekli üretirken yokluğunu aynı boyuta taşımasaydın keşke..!

Yeryüzünde yalnız senin tanıklık edebileceğin gerçek,bendeki sensin!

Seni özlemenin dayanılmazlık boyutuna taşındığı anlarda elim kaç kez telefona gitti,bir türlü arayamadım.

Karbon kağıdıyla kopyalanmış gibi birbirine benzeyen ne günlerim oldu benim,herbirinin özeti yokluğundu.Yalnızlığın tanımını yeniden yaptım sensizliklerde.Her tanımda sen vardın,inanamadım. ...
Read more : sna... | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x