Zaman: Prş Haz 19, 2025 23:32

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Turklere sorulan sorular

Bir Amerikalı soruyor:

- Sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu?

- Yok, ben Türkiyede okuyabilen ilk Türk kızıyım!

- Siz Türkiyede seks yapıyor musunuz?

- Hayır, biz bölünerek çoğalıyoruz.

- Sizde umumi tuvalet yok mu?

- Dolu var, niye ki?

- O zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz?

- Yok canım bunu da nereden çıkardın?

- Bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız.

- Evlerinizde elektrik var mı?

- Hayır, televizyonu mum ışığında izliyoruz maalesef.

.........

Sydneyde her dört ...
Read more : Turklere sorulan sorular | Görüntüleme : 711 | Yanıtlar : 1

Üşüyorum Ödünç Ver Ellerini

Sen uçurumsun, tutunamam.
Tutsak düşer çığlıklarım,
Gözlerinin akşamında..
Oturur sana ağlarım...

Düğümlendim..
Her bir düğümü tek tek çözmeye çalıştıkça ellerimle, yeni düğümler oluşuyor adeta, hiç çözülmeyecekmişçesine..

Bu kez her şey daha zor...

Aslında zor olan ne sensin ne de hayat. Zor olan benim bana..

Artık zor geliyorum kendime.. Yoruldum...

Bir daha düşersem, kalkamayacağım ayağa, hissediyorum. Belki uzatacaksın elini ama, bu kez ben tutamayacağım, biliyorum...

Gözümün bebeğinde, yüreğimin en saklı yerindesin sen. Kimselere göstermiyorum seni, ...
Read more : Üşüyorum Ödünç Ver Ellerini | Görüntüleme : 821 | Yanıtlar : 0

Geri Dönen Yerinde Bulamayacak Seveni

Resim

Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken..Uzanıpta tutamayacağın,ulaştığın an asla senin olamayacak düşleri adadım aşkına..Ben giderken senide götürdüm içimde...İlk yalnızlığımda çaresiz hissettim kendimi...Meğerse geceyi görmekten uyanamamışım sabahlarıma...Seni hiç bitmeyecek yerime koydum ve uyandım kabuslarımdan..Yanındayken güzeldi herşey zannederdim...Yanılmışım..Gerçekten herşeyi güzel yaşatsaydın şimdi yanımda olurdun..Her aşkında kayboluşumda çıkışı yok sanardım derinliğinden...Hapsettiğin kalbimi kurtaramıyacam sanardım ellerinden...Yüzümde sakladığım acımı yanında her haykırdığımda umuduma umutsuzluk katardı sözlerin...Anlamını kaybettiğinde adın dudaklarımda ozaman anladım herşeyim olsaydın herşeyimi alıp gitmezdin.. Senin için "özel" ...
Read more : Geri Dönen Yerinde Bulamayacak Seveni | Görüntüleme : 705 | Yanıtlar : 0

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak
* Hediye istemek kesinlikle yasaktır.

Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi Sohbetler... Hayırlı günler...

Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 6493 | Yanıtlar : 162

2008 Modasının Hakim Çizgileri

2008 İlkbahar-Yaz sezonunun ayrıntıları şöyle…

* Hippy modası lüx bir şekilde geri dönecek (Heidi, Frida, Geisha ve Indies influence) ve plastik bilezikler dantel kumaşlarla kaplanacak.

* Patchwork çok önemli bir yer tutacak ve küçük Hint aynacıkları kıyafetleri süsleyecek.

* Spor T-Shirtler üzerinde top-stitching gözlemlenirken, yakalar bu sezon oldukça genişleyecek ve çıkabilen yakalar devreye girecek.

* Emprime kıyafetler üzerine payet işlemeler uygulanacak ve yırtık finishingler çok sık görülecek.

* Astarlar renk renk ve desen desen olup, ...
Read more : 2008 Modasının Hakim Çizgileri | Görüntüleme : 689 | Yanıtlar : 0

" Allah " kelimesinin sırrını çözdüğünü açıkladı..

Hollandalı bir bilim adamı ve psikolog olan Vander Hoven Allah kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Profesör Hoven’in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve Allah kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.

Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına Allah kelimesini ...
Read more : " Allah " kelimesinin sırrını çözdüğünü açıkladı.. | Görüntüleme : 837 | Yanıtlar : 3

Yöresel Yemekler

A

Adana:

Adana Mutfagi

Adana Yemekleri dendiğinde ilk akla gelen şeylerden biri de kuşkusuz bol acı, baharat ve bulgur olsa gerek. Yine demirbaşlardan et, soğan ve maydonoz da Adana Mutfağı'nı önemli ve lezzetli kılan ayrıntılardan.

İçli Köfte
Malzemeler:1 kg ince bulgur, 500 gr ince çekilmiş yağsız kıyma, 250 gr köftelik kıyma, 2 yumurta, 1 su bardağı un, 3 su bardağı su, 1 çorba kaşığı biber salçası, 3 adet limonun suyu, 1 demet maydonoz, 8 ...
Read more : Yöresel Yemekler | Görüntüleme : 4260 | Yanıtlar : 15

Selülit

Selülitler

Genç-yaşlı, şişman-zayıf ayırdetmeden kadınların yüzde 80'ini yoklayan selülitin yerleşim alanları çok tipik. Uyluğun üst, dizin ve bileğin iç kısımları, kaba et ve baldırların arkası, üst bacaklar ve üst kollar gibi. Selülite zemin hazırlayan çok fazla faktör var. Ancak en çok üzerinde durulanlar, genetik yatkınlık, hormonların etkisi, dolaşım bozukluğu, beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam.

Tedavide krem ve masaj:

Selülitin yok edilmesinde krem ve masaj en etkili yöntemler arasında yer alıyor. Kullanacağınız antiselülit kremlerin yanı sıra ...
Read more : Selülit | Görüntüleme : 895 | Yanıtlar : 0

Kendi kendinizin yaşam koçu olun!

Kendi kendinizin yaşam koçu olun!

Şu an arzuladığınız kadar mutlu değil misiniz? Üzülmeyin, sadece ‘gerçek siz’le tanışmanız gerekiyor!

Hiç kendinizi, için için hayatınızın o kadar da iyi olmadığını düşünürken bulduğunuz oluyor mu? Peki ya bazı fırsatları kaçırdığınızı düşünüyor musunuz? Ancak mutlu bir azınlık da kendi yaşam koçuna sahip şu hayatta. Yani yaşam kalitesini nasıl yükselteceğini, potansiyellerini ve istediği yaşamı elde etmek için yapması gerekenleri söyleyen bir uzman kişi... Eğer siz bu azınlıktan değilseniz bu ...
Read more : Kendi kendinizin yaşam koçu olun! | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x