Zaman: Prş Haz 19, 2025 8:13

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.
İyi Sohbetler...!
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 7316 | Yanıtlar : 165

Git Gide Alışıyorum Sana

Gitgide alışıyorum sana; hiç bir alışkanlık bu kadar güzel olamaz. Ellerin ellerimden uzakta nasıl güçsüzüm bilemezsin. Yanımda olduğun zamanlar sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun. Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan.

Alışkanlıklar daima korkutur beni; düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim… Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır fakat şimdi sana alışıyorum.

Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor. Yalnız içimde garip bir korku var. Sana tüm alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum. Bir gün sana şimdi ...
Read more : Git Gide Alışıyorum Sana | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 5

Üstteki Üyeye İftira Atma

oyun isminden de anlaşıldığı gibi bir üstteki üye ye iftira atıyoruz :mrgreen:

oyunun sahibi f@n@t!k arkadaşımızdır
Read more : Üstteki Üyeye İftira Atma | Görüntüleme : 2653 | Yanıtlar : 54

Boom Oyunu

10 ve 10'un katlarında bom diyoruz.İyi eğlenceler...

1
Read more : Boom Oyunu | Görüntüleme : 6253 | Yanıtlar : 185

Cinler

CİNLER
İnsanın yeryüzündeki serüveni ile birlikte gözle görülemeyen bir üçüncü varlıktan söz edilegelmiştir.
İnsanlığın binlerce yıllık tarihinde işte bu gözle görülemeyen varlıklara her toplumda farklı isimler konulmuş, farklı nitelendirmelerde bulunulmuştur. En ilkel toplumlardan, en gelişmiş toplumlara kadar her ülke folklöründe, kültüründe, mitolojisinde de yer alan bu varlıklar, cinler ve periler olarak adlandırılmıştır.
Başta Müslümanlık olmak üzere semavi dinlerde de bu varlıklardan bahsedilmektedir. Kur´an da cin olarak bahsedilen bu varlıklara Batı´da ``genie'' ve ``genius'' ...
Read more : Cinler | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 0

Windows Media Player 10

http://img126.imageshack.us/img126/8202/adsz00cn1.jpg

http://rapidshare.com/files/44612678/Media.Player.10.rar.html

Yeni ve çarpıcı görünümüyle Windows Media Player 10, dijital ortamı bulup yüklemeniz, Windows XP tabanlı bir bilgisayarda yürütmeniz ve geniş bir taşınabilir aygıt yelpazesinde istediğiniz yerde dijital ortamın keyfini yaşamanız için için kesintisiz bir yöntem sağlar.

Yeni Kullanışlı Tasarım

Windows Media Player 10'un görünüşü önemli ölçüde değişmiş, genel dijital ortam etkinlikleri daha hızlı ve daha sezgisel yapılabilir hale gelmiştir. Player daha geniş çeşitlilikte dijital ortamı - müzik, video ve şimdi TV ve fotoğraf ...
Read more : Windows Media Player 10 | Görüntüleme : 1032 | Yanıtlar : 1

İlklere imza atan Türk kadınları

MERAKLISINA...ilklere imza atan Türk kadınlar

İlk alfabenin yazarı: Melahat Uğurkan
İlk avukat: Süreyya Ağaoğlu
İlk bakan: Prof. Dr. Türkan Akyol
İlk başbakan: Prof. Dr. Tansu Çiller
İlk belediye başkanı: Müfide İlhan
İlk büyükelçi: Filiz Dinçmen
İlk Danıştay Başkanı: Füruzan İkincioğulları
İlk Danıştay üyesi: Şükran Esmerer . İlk Adalet Müfettişi ve Adalet Başmüfettişi Nazmiye Kılıç
İlk diş hekimi: Ferdane Bozdoğan Erberk
ilk doktor: Safiye Ali
İlk dünya güzeli: Keriman Halis
İlk eczacı: Rukiye ...
Read more : İlklere imza atan Türk kadınları | Görüntüleme : 1409 | Yanıtlar : 8

İnsanı düzelttiğim zaman, dünya da kendiliğinden düzeliverdi

Adam, Pazar sabahı kalktığında haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve keyifli bir ifadeyle gün boyunca miskinlik yapıp evde oturacağını düşünürken küçük oğlu yanına gelerek sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba, oğluna söz vermişti, o hafta sonu onu sinemaya götürecekti, ama dışarıya çıkmayı hiç istemiyor ve bir bahane uydurması gerekiyordu. Birden gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti ve dahiyane bir çözüm bulduğunu düşünerek haritayı küçük parçalara ayırıp oğluna eğer bu ...
Read more : İnsanı düzelttiğim zaman, dünya da kendiliğinden düzeliverdi | Görüntüleme : 721 | Yanıtlar : 0

İkramdan Kaçan Kadının Akibeti

Mutlu bir aileydiler. Bey kendine göre bir çevre edinmiş, mazbut dostlarıyla sık sık görüşüyor, onları zaman zaman da evine davet edip İslâmî konularda seviyeli sohbetlerde bulunuyorlardı.
Ne var ki, hanım bu davetlerdeki hizmetinden memnun değildi. Nihayet bir gün son sözünü söylemekten çekinmedi:

– Artık ben misafir falan istemiyorum. Senin dostlarının çayını hazırlamaya da mecbur değilim!

Sakin ve edebli bey, her zamanki gibi sesini çıkarmadan düşünmeye başladı. Kendi kendine söyleniyordu:

– Benim dostlarım kahve dostu değil ...
Read more : İkramdan Kaçan Kadının Akibeti | Görüntüleme : 761 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x