Zaman: Cmt Tem 26, 2025 2:38

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ali Bilgin beklemede!

Ali Bilgin beklemede!

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerin sürdüğünü, Antalyaspor olarak en son teklifi ilettiklerini ve artık cevap beklediklerini belirtti.

Abdurrahman Yılmaz yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda bir süredir görüşmeler yaptıklarına dikkat çekerek, "Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerimiz sürüyor. Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. En son teklif kendilerine iletildi. Artık onlardan cevap bekliyoruz" dedi.

Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye vermek istediklerine de işaret eden Yılmaz, şunları söyledi: "Fenerbahçe, Ali ...
Read more : Ali Bilgin beklemede! | Görüntüleme : 839 | Yanıtlar : 1

Aci Hayat-Orjinal Müzik Albümü

Resim

Acı Hayat Müzik Albümü Parça İsimleri ve Süreleri

1- Acı Hayat Beste ve Düzenleme: Aytuğ Yargıç 3.12

2- Olmaz Olsun Böyle Aşk Beste ve Düzenleme: Aytuğ Yargıç 2.27

3- Aşk Beste ve Düzenleme: Aytuğ Yargıç 3.20

4- Beyaz Gülüm Beste: Bora Ebeoğlu (Aria) Söz: Osman Sınav Düzenleme: Cengiz Onural (Aria) Solist: Hakan Taşıyan 3.22

5- Dertliyim Beste ve Düzenleme: Aytuğ Yargıç 2.42

6- Tebessüm Beste ve Düzenleme: Aytuğ Yargıç 2.26

7- Gözyaşı Beste ve ...
Read more : Aci Hayat-Orjinal Müzik Albümü | Görüntüleme : 1732 | Yanıtlar : 2

Rüştü geç kaldı(HINCAL ULUÇ)

Rüştü geç kaldı

Rüştü, Beşiktaş için çok doğru bir transfer. Aslında Rüştü çok geç kaldı. Pendikspor maçından sonra Fenerbahçe'nin tesislerinde dayak yediği gün bırakmalıydı. Çünkü dayağı attıranı dünya biliyor

Tuncay Şanlı'yı transfer etsen anlarım. Ancak Mehmet Yozgatlı takımın tek kanat oyuncusu olduğu halde bile koca sezonda doğru dürüst tek maç oynamamış. Beşiktaş Fenerbahçe'nin çöpçüsü mü?

Rüştü'nün Fenerbahçe'den ayrılıp Beşiktaş'a geçişini nasıl yorumluyorsunuz? Milli kaleci, Beşiktaş'a faydalı olacak mı? Rüştü çok doğru bir transfer. Rüştü'nün Fenerbahçe'den ...
Read more : Rüştü geç kaldı(HINCAL ULUÇ) | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 0

Ve tarihi imza atıldı !..

Ve tarihi imza atıldı !..
Resim
Roberto Carlos kendisini resmen Fenerbahçeli yapacak olan imzayı attı !.. İmza töreninde ilk sözü Başkan Aziz Yıldırım aldı ve Carlos'a teşekkür etti. Ardından Carlos Fenerbahçeli taraftarlara seslendi ve imzayı attı.

Bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Roberto Carlos Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda düzenlenecek olan törenle imza atıyor. Saha ortasına kurulacak olan platformda imza atacak olan Roberto Carlos'u taraftarlar da tribünlerden takip etme şansı yakaladı.

Roberto Carlos kulüp binasından stada girdi. ...
Read more : Ve tarihi imza atıldı !.. | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 0

"İstanbul Carlos'a aşık oldu"

"İstanbul Carlos'a aşık oldu"

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a giden Roberto Carlos'a gösterilen yoğun ilgi İspanyolları şaşırttı.

İspanyol basını, Real Madrid'den Fenerbahçe'ye giden Roberto Carlos'un İstanbul'da "bir idol gibi" karşılandığını belirterek, "İstanbul şimdiden Roberto Carlos'a aşık oldu" diye yazdı. Marca gazetesi, Carlos'un havaalanında karşılanmasının "tam bir çılgınlık" şeklinde olduğunu kaydederek, "Roberto, seni kaos bekliyor!" ifadesini kullandı.

Bu arada İspanyol televizyonları da Carlos'un İstanbul'daki görüntülerine geniş yer vererek, Brezilyalı futbolcuya olağanüstü ilgi ...
Read more : "İstanbul Carlos'a aşık oldu" | Görüntüleme : 922 | Yanıtlar : 11

R.Carlos'un hastane izdihamı!

R.Carlos'un hastane izdihamı!

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos, bugün sağlık kontrolünden geçti.
Resim

Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne futbol takımı menajeri Volkan Ballı ve basın sorumlusu Mehmet Çatay ile birlikte gelen Brezilyalı oyuncu, burada bir dizi sağlık kontrollerine tabi tutuldu. Hastanede önce kan veren Carlos, daha sonra genel cerrahide muayene oldu. Brezilyalı oyuncu sırasıyla göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, kardiyolojide muayene olurken, EKG ve eforlu EKG ile akciğer filmi çektirdi. Sağlık kontrollerinde ...
Read more : R.Carlos'un hastane izdihamı! | Görüntüleme : 767 | Yanıtlar : 0

Semih R.Cabalar(1990-)

Arkadaşlar bu bölüm açıldığı için admin arkadaslarımıza teşekkür ediyorum.İlk olarak ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum sizlere.Adım herkesin bildiği üzere Semih Rıdvan CABALAR.7 Nisan 1990 yılında istanbul Fatih'te doğdum.Yaklaşık olarak 5 yıl Edirne'de hikamet ettikten sonra İstanbul'da başladım.ilköğretimimi İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladıktan sonra sınavlardaki başarım neticesinde bugün Tekirdağ'da öğretimimi sürdürüyorum.Gelecek yıl öss olması nedeniyle benim için zor bir yıl olacak.Bu arada unuttuğum bir şey var belirtmek isterim ki aslen edirneliyim.İlgi alanlarımdan bahsetmek gerekiyorsa Siyaset ve Tarih en ...
Read more : Semih R.Cabalar(1990-) | Görüntüleme : 1280 | Yanıtlar : 11

17 Yaşında...

17 Yaşında...

Istırap içindeyim. Artık ben bir istatistiğim. Buraya ilk geldiğim zaman kendimi çok yalnız hissettim.
Çok kederliyim ve bana ilgi ve anlayış gösterilmesini bekliyordum. Bu olmadı. Sadece, vücutları en az benimki kadar kötü berelenmiş binlerce başka insan gördüm. Bana bir numara verildi ve “trafik kazasından ölümler” bölümüne gönderildim.

Öldüğüm gün, sıradan bir gündü. Otobüse binmiş olmayı ne kadar isterdim!
Ama otobüsü küçümsüyordum. Annemden arabayı nasıl zorla aldığımı hatırlıyorum.
“Lütfen” demiştim. “Bütün çocuklar okula arabayla ...
Read more : 17 Yaşında... | Görüntüleme : 1054 | Yanıtlar : 14

Mahalle'nin Masalı

MAHALLE”nin,

yitik kuşağın
elinden avucundan kayıp gitmişinin;

ve kendisinden bir daha haber alınamayan

çok özel bir dönemin masalı.

“MAHALLE” ardına kadar kollarını açmış,

yeniden kucaklamak için

sizleri bekliyor olacak...

Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, çok güzel bir ülkede mahalleler varmış.
Bu mahallelerin çocukları birbirlerini çok severlermiş. Dışarıdan gelen parolalı bir ıslığa uçarak aşağı iner, beraber olacakları anları iple çekerlermiş. Kavga da etseler kin tutmaz, her gün yeniden dünyalar kurarlarmış. Herkeste ...
Read more : Mahalle'nin Masalı | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 3

Carlos'a izdihamlı karşılama

Carlos'a izdihamlı karşılama

Fenerbahçe'nin yeni transferi dünyaca ünlü yıldız oyuncu Roberto Carlos özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos İstanbul Atatürk Havalimanına indi. Havalimanına yüzlerce taraftar akın etti. Taraftarlar güvenlik önlemleri nedeniyle bazı bölümlere alınmadı. Yüzlerce taraftarın akın ettiği havaalanında izdiham yaşandı. Carlos aynı zamanda büyük bir medya ordusu tarafından karşılandı. Carlos'un izdihamdan dolayı yürümekte zorlandığı görüldü. Emniyet güçleriyle taraftarlar arasından kısa süren tartışmalar yaşandı. Havalimanı meşale dumanları altında kaldı. Carlos'u ...
Read more : Carlos'a izdihamlı karşılama | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148816 ileti • Toplam 46173 başlık • Toplam 25019 üye

x