Zaman: Pzt Haz 16, 2025 13:22

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Yeniçeriler (Türkçe Belgesel - Dıscovery Chanel)

Resim

Yeniçeriler ! kimdir ? kimlerden seçilir ? nasıl yetiştirilir ? silahları nedir ? savaş taktikleri nedir ? zaafları nedir ? güçlü yanları nedir ? neden bu kadar korkusuzdurlar ?... Yeniçeriler hakkında merak ettiğiniz herşey "Discovery Channel"in bu belgeselde...

Boyutu: 60 MB
Dil: Türkçe
Çözünürlük: 320X240
Süre: 25 Dakika

http://www.divxciler.net/Themes/colatesi_v3/images/indir.gif
Read more : Yeniçeriler (Türkçe Belgesel - Dıscovery Chanel) | Görüntüleme : 1689 | Yanıtlar : 4

Borç

Oldukça yaşlı bir adam ,kendisi gibi kamburalaşıp yere yanaşmış bir ağacın altında ağlıyordu. Biraz önce irikıyım bir genç yanına sokulmuş ve kendisinden içki parası istedikten sonra bir de tokat atmıştı. Yaşlı adamın yere yıkıldığını görenler, hemen yardımına koşup:
-Geçmiş olsun dede ,dediler. O serseri ne istedi ki senden?
Adamcağız bir şey olmamış gibi toparlanmaya çalışırken:
-Eski bir borcum vardı, onu istedi , dedi. Yapması gerekeni yaptı sadece...
Çevresindekiler ,ihtiyar adamı yerden kaldırdıktan sonra eline bastonunu ...
Read more : Borç | Görüntüleme : 816 | Yanıtlar : 5

Seçimlerde oy atacağınız partiyi belirlediniz mi?

Seçimlere 1 ay gibi bir zaman kaldı. Partilerin amaçlarından biri kararsız seçmenleri kendilerine çekmek. Peki siz oy kullanacağınız partiyi belirlediniz mi? Yoksa sizin düşünce yapınıza hitap eden bir parti yok mu? Hangi parti diye sormuyorum, sadece belirleyip belirlemediğinizi merak ettim.
Read more : Seçimlerde oy atacağınız partiyi belirlediniz mi? | Görüntüleme : 2705 | Yanıtlar : 42

Son Karnemi Aldım :(

Bugün öğrencilik hayatımın son karnesini aldım ve liseden mezun oldum, çok dduygulu anlar yaşadım, anlatamam.. Karne almış başka kimseler varsa onların durumlarını ve yorumlarını bekliyorum...
Read more : Son Karnemi Aldım :( | Görüntüleme : 2281 | Yanıtlar : 35

vadi sezonu zirvede kapattı

SEZONU ZİRVEDE KAPATTI
Muhteşem Sezon Finali

14 Haziran Perşembe akşamı, muhteşem sezon finaliyle yaz tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği tüm sezon olduğu gibi yine kimseye kaptırmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 9. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finaliyle genel izleyicide 11,90 izlenme oranı (rating), 40,80 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 11,50 izlenme oranı (rating), 38,00 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

1KURTLAR VADISI PUSU SHOW 11,50 38,00
2KAVAK YELLERI KAND6,2021,60 ...
Read more : vadi sezonu zirvede kapattı | Görüntüleme : 752 | Yanıtlar : 0

Dizideki iranlı bakan Ali Riza Askeri???

Arkadaşlar dizide adı geçen iranlı bakan sanıyorum ki tanıdık bir isim mutlaka bu adamı daha önce duyan olmuştur Ali Riza Askeri aşağıda bu konu ile ilgili haberler var yorumlarınızı bekliyorum
Resim

İran eski Savunma Bakan Yardımcısı Ali Rıza Asgari 7 Şubat'ta İstanbul'da kaybolunca tüm istihbarat servisleri alarma geçti. Asgari'nin hayatta olup olmadığı, hayatta ise nerede olduğu tam bir muammaydı. İstihbarat servisleri olayı aydınlatmaya çalışırken, Türk istihbaratı büyük bir başarıya imza atarak Asgari'ye ulaştı. Haberi Türkiye ...
Read more : Dizideki iranlı bakan Ali Riza Askeri??? | Görüntüleme : 6802 | Yanıtlar : 1

Colin Kazım Richards:"F.Bahçe Avrupa'nın en büyüklerind

"F.Bahçe Avrupa'nın en büyüklerinden!"

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı gurbetçi futbolcu Colin Kazım Richards, sarı-lacivertli yöneticilerle görüşürken, Kazım, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirtti.

İstanbul'a gelir gelmez, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile birlikte FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına giden Kazım Kazım (Colin Kazım Richards), burada yöneticiler Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın ile bir süre görüştü. Genç futbolcu, daha sonra bir süre stadı gezdi.

Bu arada, Fenerbahçe ...
Read more : Colin Kazım Richards:"F.Bahçe Avrupa'nın en büyüklerind | Görüntüleme : 641 | Yanıtlar : 0

Kurtlar Vadisi Pusu 9.Bölüm Tıkla İzle(youtube)

Sezon Finali 1.Kısım

Sezon Finali 2.Kısım

Sezon Finali 3.Kısım

Sezon Finali 4.Kısım

Sezon Finali 5.Kısım

Sezon Finali 6.Kısım

Sezon Finali 7.Kısım

Sezon Finali 8.Kısım
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 9.Bölüm Tıkla İzle(youtube) | Görüntüleme : 1044 | Yanıtlar : 4

Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Replikleri

9.Bölüm Fragman Replikleri

Polat Alemdar: Kripteks'te benim çözemediğim bazı şifreler var. Konu bütünlüğü olmayan cümleler, bazı isimler, sayılar..

Alper: İran'ın nükleer silahlar konusunda en etkili adamlarından biri İstanbul'da. Rezervasyonunu biri Mossad, biri C.I.A. ajanı iki kişi yaptı.

Polat Alemdar: Kim bu adam?

Alper: Eski bakan yardımcılarından biri.

Abdülhey: Abi bu 3.Dünya Savaşı.

Polat Alemdar: Macera belli. Kurtlar Vadisi İran.

Hakan: Bu kim?

Gardiyan: Yeni hücre arkadaşın.

Kemal Yıldız: İnci...

İnci Yıldız: Aa....

Ahu Toros: Bana ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Replikleri | Görüntüleme : 761 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x