Aslında Chp'nin de aşırı uç politkasını tasvip etmiyorum.
Sokrates,anlamadım bu kısmı.Anlatsana ne demek istedin?
Benim oyum belli.İşçiPartisi.
Nedenleri:
-Kemalist bir parti yok.Olsaydı oyum o partiye olurdu.Ama Kemalist parti olmadığı halde Kemalizm'e saygı duyduğu ve kazanımlarını savunduğu,Kemalist devrim kanunlarını savunan tek parti olduğu için(ne yazık ki CHP onlar kadar sahip çıkmıyor).
-Şu an ki partiler içerisinde Haydar Baş'ın BTP'si ile birlikte AB'YE HAYIR diyen 2 partiden biri olması.
-Liderinin dürüstlüğüne olan sonsuz inancım.
-CHP dahil diğer sol partiler Türk bayrağından korkarken tüm resmi toplantılarını Türk bayrakları ve Atatürk resimlerinin altında şehitlere saygı duruşu yapıp,İstiklal Marşı söyleyerek gerçekleştirdikleri için.
-Üniversitede benim gibi başı boş cengaver birkaç Kemalist'e her zaman destek oldukları için.
-Kürtçü faşistlere karşı tüm üniversitelerde her zaman MAOCU BOZKURT diye anılmak pahasına mücadeleden vazgeçmedikleri için.
-Devletin DERİN yerleri bile başka kanallardan seslerini duyuramadıklarında son çare olarak İşçi Partisi'ne ve Doğu Perinçek'e geldikleri için(1. ve 2. MİT Raporları,Susurluk'ta ortaya çıkan ilişkiler,Fettullah Gülen'in ta en baştan ne olduğu,AB'nin masal olduğu,ABD'nin Irak üzerine planları,kukla Kürt Devleti planları,vs.vs.vs.).
Cansu kardeş,boş oy ile AKP'ye verilen oyun farkı yoktur.Bence bir daha düşün.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.