Seçimlerde oy atacağınız partiyi belirlediniz mi?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Partinizi Belirlediniz mi?

Evet
15
100%
Hayır
0
Oy yok

Toplam Oy : 15

Seçimlerde oy atacağınız partiyi belirlediniz mi?

İletigönderen Efe » Cum Haz 15, 2007 18:17

Seçimlere 1 ay gibi bir zaman kaldı. Partilerin amaçlarından biri kararsız seçmenleri kendilerine çekmek. Peki siz oy kullanacağınız partiyi belirlediniz mi? Yoksa sizin düşünce yapınıza hitap eden bir parti yok mu? Hangi parti diye sormuyorum, sadece belirleyip belirlemediğinizi merak ettim.
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Egeli » Cum Haz 15, 2007 18:20

Evet...Belirledim 8)
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 18:23

Ankara 1. Bölgelede otursaydım, oyumu Hûlki CEVİZOĞLU'na verirdim. CHP veyahut MHP'ye vereceğim oyumu. Açıkçası iki partiyi de sevmiyorum. Ancak yapılacak pek bir şey yok şu an...

Aslında en iyi çözüm; bir yıllığına geçici ve milli bir hükümet kurup belli şeyleri düzeltmek ve akabinde seçime gitmek olurdu. Ama burası Türkiye Cumhuriyeti...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlpereN » Cum Haz 15, 2007 18:27

oy atamayacağım ama eğer oy verecek olsaydım MHPye verirdim. 8)
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 18:32

Sanıyorum başbakan Deniz Baykal olacak!
Cumhurbaşkanı da Devlet Bahçeli.
MHP-CHP koalisyonu olursa tabii.
Son günlerde kulislerde konuşulan konu bu.

Akp'ye verecek halim de yok zaten.
Aslında Chp'nin de aşırı uç politkasını tasvip etmiyorum.
Mhp.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Hasta » Cum Haz 15, 2007 18:32

Belirledim,ödünç bir oy olacak... 8)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 18:34

NuNNi, "söyle de biz de öğrenelim" diyeceğim ama, e-sheck(li)ler her an gözetliyor olabilir. :mrgreen: :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Cansu| » Cum Haz 15, 2007 18:36

belirledim boşşş :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Hasta » Cum Haz 15, 2007 18:40

NuNNi, "söyle de biz de öğrenelim" diyeceğim ama, e-sheck(li)ler her an gözetliyor olabilir

Bence hiç sakıncası yok... :mrgreen: :islik: Ben bu seçimlerde,sol görüşlü olmama rağmen MHP ye oy vereceğim... :shock: :melek: Normalde ÖDP yi tercih ederim...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 18:43

NuNNi yazdı:
NuNNi, "söyle de biz de öğrenelim" diyeceğim ama, e-sheck(li)ler her an gözetliyor olabilir

Bence hiç sakıncası yok... :mrgreen: :islik: Ben bu seçimlerde,sol görüşlü olmama rağmen MHP ye oy vereceğim... :shock: :melek:

Aslında uzun zamandan beridir Türk halkı böyle düşünerekten oy veriyor.
Akp gibi kurulalı daha 1 yıl olmayan bir partinin,anayasayı değiştirecek çoğunlukla iktidar olmasının altındaki sebep,teşkilat çalışması veya tabanı değil.
Türk halkının duruma göre siyasal tercih yaptığıdır!
Aslında doğru olanı da budur!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cum Haz 15, 2007 18:55

Benim ve çevremde benim gibi düşünen bazı yakınlarımın en önemli kaygısı şu aşamada,Türkiye'nin toprak bütünlüğü,yani,Misak-ı Milli sınırları...Örneğin,CHP'nin,belirleyici kadrosunun,tıpkı AKP gibi,global sermaye yanlısı,ABD-İsrail işbirlikçisi,AB yalakası olması,oysa MHP'nin barajı aşabilecek partiler arasında,en Ulus-Devlet yanlısı olması bu tercihimde en önemli belirleyici oldu açıkçası...Tavşanları ürkütmek lazım... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 15, 2007 19:00

NuNNi yazdı:

Bence hiç sakıncası yok... :mrgreen: :islik: Ben bu seçimlerde,sol görüşlü olmama rağmen MHP ye oy vereceğim... :shock: :melek:

ben de :islik:

tabii verebilseydim eger :evil: sevgili yöneticilerimiz yurtdisinda yasayan vatandaslar icin hala bir cözüm getiremedi bu konuda :evil:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 19:10

Türk-Kan yazdı:
NuNNi yazdı:

ben de :islik:

tabii verebilseydim eger :evil: sevgili yöneticilerimiz yurtdisinda yasayan vatandaslar icin hala bir cözüm getiremedi bu konuda :evil:

Sen de yurt içine gel.Bir oy da bir oy'dur!
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 22:57

Aslında Chp'nin de aşırı uç politkasını tasvip etmiyorum.

Sokrates,anlamadım bu kısmı.Anlatsana ne demek istedin?

Benim oyum belli.İşçiPartisi.
Nedenleri:
-Kemalist bir parti yok.Olsaydı oyum o partiye olurdu.Ama Kemalist parti olmadığı halde Kemalizm'e saygı duyduğu ve kazanımlarını savunduğu,Kemalist devrim kanunlarını savunan tek parti olduğu için(ne yazık ki CHP onlar kadar sahip çıkmıyor).
-Şu an ki partiler içerisinde Haydar Baş'ın BTP'si ile birlikte AB'YE HAYIR diyen 2 partiden biri olması.
-Liderinin dürüstlüğüne olan sonsuz inancım.
-CHP dahil diğer sol partiler Türk bayrağından korkarken tüm resmi toplantılarını Türk bayrakları ve Atatürk resimlerinin altında şehitlere saygı duruşu yapıp,İstiklal Marşı söyleyerek gerçekleştirdikleri için.
-Üniversitede benim gibi başı boş cengaver birkaç Kemalist'e her zaman destek oldukları için.
-Kürtçü faşistlere karşı tüm üniversitelerde her zaman MAOCU BOZKURT diye anılmak pahasına mücadeleden vazgeçmedikleri için.
-Devletin DERİN yerleri bile başka kanallardan seslerini duyuramadıklarında son çare olarak İşçi Partisi'ne ve Doğu Perinçek'e geldikleri için(1. ve 2. MİT Raporları,Susurluk'ta ortaya çıkan ilişkiler,Fettullah Gülen'in ta en baştan ne olduğu,AB'nin masal olduğu,ABD'nin Irak üzerine planları,kukla Kürt Devleti planları,vs.vs.vs.).

Cansu kardeş,boş oy ile AKP'ye verilen oyun farkı yoktur.Bence bir daha düşün.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:15

Çetin Taş, Chp,dindar insanlarla uğraştığı ve Akp gibi bölücü ve tahrik edici siyaset güttüğü için ''uç'' politika yapıyor.

Chp,başörtüsü konusunda esnek uygulamalar yaparak bizi BÜTÜNLEŞTİREMEZ!
AKP nasıl DİN konusuda ayrımcılık yapıp bundan rant sağlıyorsa,CHP' de özellikle Atatürkçülük konusunda aynısını yapıyor.

Peki hem kutsal değerlerine inanan ve bunu pratik olarak yaşamak isteyen ve hem de Atatürkçü olan biri Chp'ye oy verir mi?

Vermez!

Ama sen dersen ki Atatürkçü olan bir insan dindar olamaz diye,o zaman ben de derim ki;hem laik hem müslüman olunmaz diyen Tayyip'ten ne farkın kalır?
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x