Zaman: Pzr Haz 15, 2025 13:16

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm Özeti

http://img142.imageshack.us/img142/4904/bolum21qu6.jpg

Suikast tetikçisinin kimlerle irtibatta olduğunu çözmeye çalışan Polat’ın ekibi pusuya düşürülmüştür. Delilleri ve tanıkları ortadan kaldırtmaya başlayan Tataroğlu, planlarının bozulmaması için nihai çözüme yeşil ışık yakar. Çağrı Toros cinayetiyle Özal’ın ölümü arasındaki ilişkileri daha açık görmeye başlayan Polat, olaydaki ana tanığın yani tetikçinin yaşamasını sağlamalıdır. Toros Holdingin, Kare As tarafından parçalanmasına engel olmak için, finans ve hukuk sorumlularını kendisiyle çalışmaları için ikna eder. Şirket hisselerini hileyle ele geçiren aracılar, Memati, Abdülhey ve Erhan’ın ikna ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm Özeti | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 9

Kurtlar Vadisi Pusu Nokia Teması s60

http://cimg10.ownskin.com/powertheme/big/1/Zlbidnt2.gif

http://rapidshare.com/files/27278060/seanpaulfb.KV.pusu.3.tema.rar.html

Kesinlikle kendi yapımımdır(Daha güzelini yaptım diyen cıksın karsıma:D)

taklitlerimden sakınınız...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu Nokia Teması s60 | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 2

KV Pusu İleriki Bir Bölüm'ün Sahne Arkası * İlk Defa *

Altunizade'de Denk Geldim KV Pusu Cekiliyor Denilince Bakmadan Tabiki Gecmedim :) Ufak Bir Kısmını Cektim ( 35 SN ) Kalite Çok İyi Değil Ama Boyutta Cok Değil İyi Seyirler !...

http://rapidshare.com/files/27387077/Ku ... Arkasi.rar
Read more : KV Pusu İleriki Bir Bölüm'ün Sahne Arkası * İlk Defa * | Görüntüleme : 998 | Yanıtlar : 11

Faili meçhuller tabii ki yakalanamaz

Faili meçhuller tabii ki yakalanamaz

Kurtlar Vadisi, 90'lı yılların başından bu yana ülkemizin üzerine kâbus gibi çöken faili meçhul suikastları açıklığa kavuşturmak için yola çıktı. Ama ilk bölümde gördüm ki, bizim memlekette failler hep meçhul kalacak. Niye mi? Anlatayım: Efendim, dizide bir işadamı öldürüldü. Tetikçisi ele geçirilip, mahkemeye çıkartıldı. Ancak o da ne? Mahkeme katibesinin duruşma tutanaklarını kaydettiği bilgisayar kapalı! Hanım kızımız öylesine yazıyor... Eh, zaten balık hafızalı bir milletiz. Bir de mahkeme tutanakları "suya" ...
Read more : Faili meçhuller tabii ki yakalanamaz | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 7

Türkler hakkındaki hadisler ve ayetler

Resim

Mensubu bulunduğumuz Türk Milleti hakkındaki, ayet ve hadisleri inceleyelim

Ey iman edenler! İçinizden kim dininden dönerse, Allah Müminlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı onurlu ve zorlu, kendisinin onları seveceği, onlarında kendisini seveceği bir kavim getirir ki; Onlar Allah yolunda savaşırlar ve hiçbir kınayanın kınamasından çekinmezler. Bu Allah’ın lütfu inayetidir ki, onu kime dilerse ona verir. Allah ihsanı bol olan, en çok bilendir. (Maide suresi:54)

Bu ayet-i kerimenin, başta Vani Mehmed Efendi, Elmalılı Hamdi Yazır, ...
Read more : Türkler hakkındaki hadisler ve ayetler | Görüntüleme : 1624 | Yanıtlar : 11

böyle soğuk görülmedi

böyle soğuk görülmedi
Resim
Resim
Hakketimse +rep çokgörme
Read more : böyle soğuk görülmedi | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 2

Bir Aşk İçin...

BİR AŞK İÇİN

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hâlâ yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin..

İki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede ...
Read more : Bir Aşk İçin... | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 8

osmanlı Hakanlarının tugranları

önce tugran nedir?tugran mühür yahut bir başka deyişle imza..
Resim

osmanlı hanedanlığını mühürleri
orhan gazi
Resim
1.murad
Resim
Yıldırım Bayezid
Resim
Mehmed I
Resim

Murad II
Resim