Zaman: Prş Haz 19, 2025 18:29

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı! / Arslan BULUT

Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı!

Bütün Türkiye, destek verirken, küçük bir grup, “Devletin malı denizse biz domuzuz” pankartı taşıyıp, TEKEL işçilerine karşı eylem yaptı.
Sultangaliyev’in tarihi tespitine göre Batı’daki işçi dünyanın geri kalanının sömürülmesine ortak olduğu için Asya, Afrika ve Güney Amerika’daki kölelerden daha iyi durumdaydı! Yıldırım Koç’un, Bilgi Yayınevi’nin Bir Millet Uyanıyor dizisinden çıkan “Batılı İşçi Sömürüye Ortak” kitabı da bu konuyu inceliyor.
Fakat, Batı’da buna rağmen bir işçi eyleminin aleyhinde bulunanlara rastlanmamıştır.
Bu ...
Read more : Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 605 | Yanıtlar : 1

Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı! - Arslan BULUT

Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı!

Bütün Türkiye, destek verirken, küçük bir grup, “Devletin malı denizse biz domuzuz” pankartı taşıyıp, TEKEL işçilerine karşı eylem yaptı.

Sultangaliyev’in tarihi tespitine göre Batı’daki işçi dünyanın geri kalanının sömürülmesine ortak olduğu için Asya, Afrika ve Güney Amerika’daki kölelerden daha iyi durumdaydı! Yıldırım Koç’un, Bilgi Yayınevi’nin Bir Millet Uyanıyor dizisinden çıkan “Batılı İşçi Sömürüye Ortak” kitabı da bu konuyu inceliyor.

Fakat, Batı’da buna rağmen bir işçi eyleminin aleyhinde bulunanlara rastlanmamıştır.
Bu ...
Read more : Soros'un mankurtları TEKEL işçisine karşı! - Arslan BULUT | Görüntüleme : 617 | Yanıtlar : 2

Gazi'den...

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" sözcüğüyle anlatamam; o, ben değil, bizdir! O, ülkenin her köşesinde yeni düşünce, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını simgeliyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri doyurmak içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. ...
Read more : Gazi'den... | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 1

Mehmet Âkif’i şaşırtacak benzerlik / Soner YALÇIN

Mehmet Âkif’i şaşırtacak benzerlik

Milli şair Mehmet Âkif’e soruyorlar, “Tarih tekerrür eder mi?” Şair şöyle yanıt veriyor: “Hiç ibret alınsa tekerrür eder mi?” Mehmet Âkif bugün hayatta olsaydı, son yıllarda yaşadığımız olaylar hakkında ne düşünürdü? Ergenekon soruşturması, darbe iddiaları, ıslak imza, kozmik oda, Balyoz planları, EMASYA tartışmaları vs... Şair kuşkusuz derdi ki, “Ama biz bunların benzerini aynen yaşadık.” Nasıl mı? Okuyacağınız bugün yaşadıklarınızdır...

Resim

KAFAMIZI Türkiye topraklarına sokarak olan biteni anlamamız zor.
Dünyaya bakacağız; bir ...
Read more : Mehmet Âkif’i şaşırtacak benzerlik / Soner YALÇIN | Görüntüleme : 909 | Yanıtlar : 3

Anadoludaki yalan olan Yunan medeniyeti

YUNNAN!

GROSSER WELTATLAS, sayfa: 152'ye bakarsanız, Çin'in Kunmıng şehrinin hemen üstünde YUNNAN bölgesini görürsünüz. Yunanlıların ANA yurdu burasıdır! ANADOLU hiçbir zaman, Yunanlıların ana vatanları olmamıştır!

NEDEN?

Türklerin Tarihi
Pasifikten Akdeniz'e 2000 Yıl, Yazarı: Jean-Paul ROUX.

Çeviriye ve yayıma katkı programı çerçevesinde yayımlanan bu yapıt FRANSIZ Dışişleri Bakanlı'nın, Türkiye'deki Fransız Büyükelçiliği'nin ve İstanbul Fransız KÜLTÜR Merkezi'nin desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

Sayfa: 422, Son paragraf
"Yakub (1857'de) özgürleşme hareketinin başını çeker ve Kaşgar, Yarkent, Hoten, Aksu ve Kuça'yı ele ...
Read more : Anadoludaki yalan olan Yunan medeniyeti | Görüntüleme : 739 | Yanıtlar : 1

Hülya Avşar hastaneye kaldırıldı

Hülya Avşar hastaneye kaldırıldı

ULUDAĞ’da snowboard öğrenen Hülya Avşar dengesini kaybedip düşünce bacağını kırdı.

DHA

Yarıyıl tatili nedeniyle kızı Zehra ve sevgilisi Sadettin Saran ile Uludağ’a gelen sanatçı Hülya Avşar, bugün Grand Yazıcı Otel’in Şale Pisti’nde snowboard öğrenirken dengesini kaybedip düştü. Sağ bacağında diz altında iki yerden kırılan Hülya Avşar’a ilk müdahale Uludağ’da bulunan ve kar motoru ile getirildiği Acıbadem Hastanesi’nde yapıldı. Daha sonra Bursa Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilen Hülya Avşar’ın ameliyat edilebileceği öğrenildi.
Avşar ...
Read more : Hülya Avşar hastaneye kaldırıldı | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 0

Uğur Dündar'ın Arena Programı

Sayın Arkadaşlarım İlk Önce Hayırlı Günler Diliyorum Hepinize

Benim İsteğim Uğur Dündar'ın Star TV'deki Arena Programını Kaydetmeniz. Lütfen Kaydedermisiniz. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Read more : Uğur Dündar'ın Arena Programı | Görüntüleme : 839 | Yanıtlar : 0

Namusumuz iki paralık

Namusumuz iki paralık

Devletin onurunu, milletin namusunu lekeleyen çuvalcı Amerikalı, elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolanıyor, Emine Hanım’ın başörtüsü için kavga edenlerin umrunda değil
Süleymaniye’deki Türk Özel Kuvvetler Karargahı’nı basıp, başlarına çuval geçirttiği 11 askerimizi Bağdat’ta işkence altında sorgulayarak, 60 saat hücrede tutan Ray Odierno’nun bir gün Genelkurmay Karargahı’nda misafir edileceğini (yok, yok öyle alıkoymanın kibarlaştırılmış hali değil, mecaz, ima aramayın, bildiğiniz misafirlik) söyleseler inanır mıydınız?
Bunun olabileceğine inanmak için birkaç gün öncesine kadar bir ...
Read more : Namusumuz iki paralık | Görüntüleme : 616 | Yanıtlar : 1

zaman'ın manşeti: balyoz TSK'yı vurdu anket öyle diyor(muş!)

Sanki israil ordusundan bahsediyor alçak yobazlar...

Anketlere göre balyoz TSK'yı vurdu
Türkiye'nin gündemini sarsan Balyoz Dar Planı iddialarının ardından 21 ilde 4568 denekle yapılan kamuoyu araştırması, basına yansıyan iddiaların halkın TSK'ya olan güvenine ciddi oranda sarstığını ortaya koydu.

Katılımcıların sadece yüzde 44,7'si TSK'yı güvenilir bulduğunu belirtti. İşte çıkan sonuçlar:

ANKET SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BİRİNCİ BÖLÜMÜ

Bu rapor, ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi 'nin düzenlediği Türkiye Siyasi �Yerel Gündem Araştırması kapsamında Türkiye geneli sonuçlarını içermektedir.

Bu ...
Read more : zaman'ın manşeti: balyoz TSK'yı vurdu anket öyle diyor(muş!) | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 1

Seçkin ve Nazlı "Her devrin kadını"

Seçkin ve nazlı
“HER devrin kadını olabilmek hiç de kolay değil"

http://www.kuvayimilliye.net/pic.php?id=3076

“HER devrin kadını olabilmek hiç de kolay değil” diyor Ceyhun Balcı. 12 Mart cuntacılarıyla yanak yanağa dans et, kontrgerilla ile işbirliği yap, 12 Eylül darbecilerini destekle fakat generallerden beklediğin avantaları alamayınca “demokrat” kesil. Ardından din ticaretine soyun. Ve sonra medyada her devrin kadını olarak nazlı nazlı dolaş. Ceyhun Balcı’nın dediği gibi kolay olmasa gerek:

“Darbeci ile darbeci, demokratla demokrat olmak; basında promosyon savaşları ...
Read more : Seçkin ve Nazlı "Her devrin kadını" | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x