Zaman: Prş Haz 19, 2025 23:32

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ses Tiryakisi - 84 Seksendört - KGB

Sen çıkarmazsan sesini İstemez bu vatan bu toprak bu kadar kör gözü Birini vurdular birini dövdüler Çuvala soktular sesini kestiler Bu toprak...
Read more : Ses Tiryakisi - 84 Seksendört - KGB | Görüntüleme : 658 | Yanıtlar : 0

The Exit – BOP

Uşaklı metal grubu The Exit’ın 2007 yılında çıkardığı BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) isimli şarkının klibi…
Read more : The Exit – BOP | Görüntüleme : 664 | Yanıtlar : 0

AuRa - ATAM

Read more : AuRa - ATAM | Görüntüleme : 588 | Yanıtlar : 0

ben tv kartı alcam bana hangisini önerirsiniz

ben tv kartı alcam bana hangisini önerirsiniz ama uygun fiyat olsun :d
Read more : ben tv kartı alcam bana hangisini önerirsiniz | Görüntüleme : 642 | Yanıtlar : 0

TAVSİYE EDERİM.....

Tesekkür ederiz. Lâkin, "tiklama sitesi" degiliz. Paylasmak istediginiz yazilarin tamamini kaynak belirterek ekleyiniz.
Read more : TAVSİYE EDERİM..... | Görüntüleme : 427 | Yanıtlar : 0

HaberTürk yayını yarıda kesti

Kaynak uygun degildir.
Read more : HaberTürk yayını yarıda kesti | Görüntüleme : 574 | Yanıtlar : 0

Alemci Melih Gökçek'den belgelik resimler

"Ele verir talkımı,kendi yutar salkımı" dedikleri bu olsa gerek.Sözde milliyetçi,muhafazakar,dinci Melih Gökçek'e sorsanız içki haram der,ağzıma koymam der.Ama resimlerden de anlaşılıyor ki Melih Efendi tam bir alemci.
http://www.empirepic.com/images/tmg9dzrsmq4boubsh5v.jpg
http://www.empirepic.com/images/lh45c02o310z02wv9wiy.jpg
Read more : Alemci Melih Gökçek'den belgelik resimler | Görüntüleme : 791 | Yanıtlar : 1

Sarıgül sırtını NATO'ya dayadı

Sırtını NATO'ya dayadı

Siyasi parti için kollarını sıvayan Mustafa Sarıgül, NATO’nun Afganistan eski sivil temsilcisi Hikmet Çetin’i ekibine katarken, emekli Washington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu’nu da dış politika kurmayı olarak belirledi

Mustafa Sarıgül, düzenlediği mitingde Hikmet Çetin’i kürsüye “Genel başkanım” sözleriyle davet etti ve başlattıkları harekette onun da yer aldığını söyledi.

Haber:Macit SOYDAN

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, ekibini açıkladı. Sarıgül’ün ekibinde NATO’nun Afganistan eski sivil temsilcisi Hikmet Çetin ve emekli Washington Büyükelçisi Faruk ...
Read more : Sarıgül sırtını NATO'ya dayadı | Görüntüleme : 614 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x