Zaman: Cum Haz 20, 2025 18:04

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Türk Solu'ndan 'kanlı urgan'

Eylemde 'Hepsini asacağız' pankartı açan Türk Solu grubu aynı sloganı kapağa da taşıdı.

Daha önce 'Ordu Göreve' pankartı açarak, 'Kürt sorunu yok Kürt istilası var' gibi söylemleriyle dikkat çeken Türk Solu dergisi 34 PKK'lının dağdan inişine gösterdiği tepkiyle yine tartışma yarattı.

25 Ekim Pazar günü 34 PKK'lının 'eve dönüş'ünü protesto etmek için Galatasaray'da yapılan eylemde 'Hepsini asacağız' pankartı açan Türk Solu grubu aynı sloganı dergisinin kapağına da taşıdı.

Türk Solu Dergisi, yeni sayısının kapağında 'kanlı ...
Read more : Türk Solu'ndan 'kanlı urgan' | Görüntüleme : 611 | Yanıtlar : 1

’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti...

Ergenekon savcılarına giden mektupta ne var?
Mesai 04.30’da başladı, bilgisayarlar 35 kez silindi

MUVAZZAF subay tarafından Ergenekon savcılarına gönderilen ihbar mektubu dün bazı gazetelerde (Star, Yeni Şafak, Zaman, Sabah, Bugün ve Taraf) yayımlandı. Cuntacıları da ihbar eden subay, mektubunda şu iddialara yer verdi:

* NEDEN YAZDIM?: “Sayın Savcım, Kuşaklar boyu TSK’ya hizmet etmiş bir aileye sahip olmaktan onur duyan bir subayım. Son dönemde TSK’nın tarihinde hiç olmadığı kadar itibar kaydına uğraması, beni ve benim gibi ...
Read more : ’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti... | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 2

Yazarofisi

Site reklamı yapmak yasaktır.
Read more : Yazarofisi | Görüntüleme : 472 | Yanıtlar : 0

YİĞİT BULUT Nasıl Dönerek AKP'li Oldu İbretlik Yazı

http://www.dikte.com.tr/internethaber/referans_dosyalar/Yigit_Bulut.jpg

Yiğit Bulut nasıl bizim mahalleli oldu

Yiğit Bulut denilince benim aklıma...

"Ulusal şahlanış" gelirdi... "Türkiye ılımlı din devletine doğru gidiyor" tezi gelirdi... "Barzani’yi derdest edip getirelim" fikri gelirdi... "Düşman içimizde" yakınması gelirdi... "MHP lider adaylığı" gelirdi...

Derken bir gün...

Bir de baktım ki Yiğit Bulut, "bizim mahalle"nin en has adamı olup çıkmış...

Neredeyse bir zamanlar "Tuncay Özkan / Mesut Yılmaz" ilişkisine benzer bir ilişki kurmuş Tayyip Erdoğan’la...

O kadar rahat... O kadar gevşek... O ...
Read more : YİĞİT BULUT Nasıl Dönerek AKP'li Oldu İbretlik Yazı | Görüntüleme : 1125 | Yanıtlar : 1

Oh Olsun Size! Taraf: Yazıcıoğlu'nu NTV öldürdü...

Oh olsun size!

Taraf dün öyle bir habere imza attı ki, yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir kesim için tirajı, güvenilirliği ve saygınlığı çukurdan “0” noktasına bile yükselemeyen gazetenin en büyük destekçilerinden NTV, “Bu nasıl gazetecilik” demek zorunda kaldı. Kanalın “medya” programı Yazı İşleri’nde, Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır ilk defa “Taraf” etiketli bir haberi “eleştiri” konusu yaptı.
Bu girişten sonra, Cabas ve Çakır’ın mesleki bir duyarlılıkla “Bu kadar da olmaz” noktasına geldiğini ...
Read more : Oh Olsun Size! Taraf: Yazıcıoğlu'nu NTV öldürdü... | Görüntüleme : 732 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148688 ileti • Toplam 46069 başlık • Toplam 25009 üye

x