Zaman: Cmt Haz 21, 2025 1:36

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Yaşar Nuri Öztürk - DİN ve SİYASET

Sona Eren TV Gösterimleri bölümünde Din ve Siyâset adli programi da eklemisiniz. Biliyorum uzun zamandan beri yayinlanmiyor bu program. Fakat 2 gündür Yasar Nurinin Internet sayfasindaki su duyru yer almakta

DUYURU :HYP Genel Başkanı Prof. Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün her pazar günü saat 21.00 de ART televizyonunda "DİN ve SİYASET" adlı programı yayınlanacaktır.

Eger is gercekten öyle ise eskisi gibi bu programi kayit ederseniz bizi sevindirmis olursunuz.

KAYNAK
Read more : Yaşar Nuri Öztürk - DİN ve SİYASET | Görüntüleme : 1010 | Yanıtlar : 0

‘Kader anı geldiğinde sen nereye kaçacağını düşün’

"Bizzat açıklayacağız"

MHP lideri Bahçeli, Ak Parti’nin “Kürt açılımı” konusunda gizli oturum yapması halinde ‘ne konuşulduğunu’ açıklayacağını bildirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti’nin “Kürt açılımı” konusunda TBMM’de gizli oturum gerçekleştirmek için ısrarcı olması halinde “kapalı oturumda ne cereyan ettiğini Türk milletine bizzat açıklayacağını” bildirdi. Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “buyur dağa çık” sözlerine de “Bizim nerede olacağımız belli, sen nereye kaçacağını düşün” yanıtını verdi.
Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada Erdoğan’ın Polatlı’daki sözlerinin suçluların ...
Read more : ‘Kader anı geldiğinde sen nereye kaçacağını düşün’ | Görüntüleme : 488 | Yanıtlar : 1

Mayın ~ Elektronik postama gelen bir ileti

MAYIN

Denk gelirseniz bas' Mayın...

Sat' Mayın

Sattır' Mayın.

Sus' Mayın...

İş işten geçtikten sonra da ağla' Mayın.

Savunma Bakanı diyor ki :
"Kıbrıs büyüklüğünde arazi deniyor, abartıyorlar"

Siz Bakan' a bak' Mayın....

Sakın ola da kan' Mayın.

Keriz yerine kon' Mayın.

Evet, Kıbrıs büyüklüğünde değil.

Ama, İstanbullular kıyaslasın :

Üsküdar, Kadıköy, Kartal ve Maltepe' nin

Yüzölçümünü topla....

Dördünü birden.

O büyüklükte.

Uyu' Mayın.

Ankara' lılar, unut' Mayın...

Keçiören' den büyük.!

*** ...
Read more : Mayın ~ Elektronik postama gelen bir ileti | Görüntüleme : 395 | Yanıtlar : 1

'Alperenler' ve 'burjuvalar' YAĞMUR ATSIZ

Haber kaynağı ve yazı uygun görülmemiştir.
Read more : 'Alperenler' ve 'burjuvalar' YAĞMUR ATSIZ | Görüntüleme : 562 | Yanıtlar : 0

Re: Alatav Grubu - Aday

:arrow: Turk Dunyasi Ezgileri Konu basligi altina tasinmistir.
Read more : Re: Alatav Grubu - Aday | Görüntüleme : 556 | Yanıtlar : 0

küçük bi oyun

arkadaşlar bu oyun çoklu bir yazışma yada sınıf gibi ortamda oynanabilecek zevkli bi oyun ne gereği var diyebilirsiniz sadece paylaşmak istedim evet

oyun şöyle oluyor ben bir isim söylüyorum benden sonra biri o isimin kime ait olduğunu söyleyip yeni bir isim söylüyor böyle dvm edecek
örneğin ben mehmet diyecem cvp yazan arkadaş kuzenim diyecek ve yeni bir isim söyleyecek!

hadi başlayalım!!
semih diyorum ben
Read more : küçük bi oyun | Görüntüleme : 421 | Yanıtlar : 0

‘Oruç tutmadıkları için onları sel aldı!’ ~ Mustafa Mutlu

‘Oruç tutmadıkları için onları sel aldı!’

Önceki akşam televizyonda selden sonraki yağma görüntülerini izliyordum.

Sokakta, alışveriş merkezinde, otobüste, vapurda her an karşılaşabileceğimiz türden onlarca kişi, bir fabrikanın bahçesine üşüşmüş; kaptıkları kolileri taşımaya çalışıyordu.

Muhabir, mikrofonu onlardan birine uzattı ve “Selde onlarca vatandaşımız öldü, siz başkalarının malını alıyorsunuz... Neden” diye sordu.

Orta yaşlı, tıknaz, kirli sakallı adam işine (!) ara vermeden kameraya baktı ve “Oruç tutmadıkları için onları sel aldı” dedi!

Bu sözleri duyunca elim ayağım ...
Read more : ‘Oruç tutmadıkları için onları sel aldı!’ ~ Mustafa Mutlu | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 1

İslami(!) kesim Vakit Gazetesi suçluyu buldu!..

MANŞET KORKUNÇ İDDİA!..

İçinde 12 kişinin öldüğü Osmanlı TIR Garajı'nın işletme sorumlusu Mustafa Kale; “Garajdaki su baskınına,askeri alandaki su toplama gölünün patlamasının sebep olduğunu” iddia etti... Görgü tanıkları da; “Su aniden 3-4 metreye yükseldi... Buna yağmur yol açmış olamaz” diyerek iddiaları doğruladılar.

Ekmeğinin peşinde yollarda direksiyon sallayan şoförlerimizin ölümü ve Basın Ekspres yolunun su altında kalması ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Sel baskınına uğrayan ve 10'dan fazla cesedin çıkarıldığı TIR garajının İşletme sorumlusu, ...
Read more : İslami(!) kesim Vakit Gazetesi suçluyu buldu!.. | Görüntüleme : 507 | Yanıtlar : 1

Hayatini kaybeden Kadinlarimiz

Ulkemizdeki asiri yagislardan dolayi, afet yuzunden hayatini kaybeden Vatandaslarimiza Allahtan Rahmet geride kalan acili ailelerede Allahtan sabir diliyorum.
Islerine gitmek için kamyonet aracina bindirilen Kadinlarimiza nasil saygi nasil bir deger verildigi ap açik ortadadir Kadinlarimiz ne zaman gerçek saygiya kazanacaktir?Kamyonette is yolculugu ustelik Kadinlarimiz. Hangi devirde yasiyoruz yaziklar olsun bu affedilmiyecek bir suçtur.
Read more : Hayatini kaybeden Kadinlarimiz | Görüntüleme : 425 | Yanıtlar : 1

Türk kurtuluş Cephesi

Arkadaşlar görüyorum ki bizleri gerçekten kötü günler beklemekte,
her geçen gün birazdaha azan faşist bi dünyayla karşı karşıyayız.
medyalar kör sağır zavallı insanlardan oluşuyor.
yüce önderimizin altı ilkesine baktığımızda ne kadar zor durumda olduğumuzu görüyoruz
Cumhuriyetçilik. bitti savunmak suç oldu
halkçılık, çok önceden bitti sözünü bile eden yok
devletçilik, biteli uzun yıllar oldu
inkilapçılık, en başta bitenlerden
laiklik can çekişiyor, bitkisel hayatta
Milliyetçilk, Tüm ilkelerin temeli, kurtuluş savaşının parolası, savaşta, ama zorda.

inanmak istemiyorum ama ...
Read more : Türk kurtuluş Cephesi | Görüntüleme : 461 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148690 ileti • Toplam 46071 başlık • Toplam 25009 üye

x