Zaman: Pzr Haz 22, 2025 14:19

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kürtçeden sonra Ermenice!

Kürtçeden sonra Ermenice!

Yeniçağ yazarı, usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun ‘TRT YUTİ’ geliyor yazısı, TRT tarafından 18 gün sonra doğrulandı. Yapılan açıklamaya göre Ermenice yayın 3 ay içinde hizmete girecek...

Hulki Cevizoğlu 3 Mart 2009’da kaleme aldığı yazısında şöyle diyordu: Sıkı durun açıklıyorum. Devletin televizyonu, batmakta olan AB’nin isteğiyle “Ermeni televizyonu” kurma kararı aldı!.. TRT’den aldığım bilgiye göre, bu kanal yıl sonunda yayına başlayacakmış. “Be Xêr Be”
diyecektim. O, Kürtçe. “Hayırlı olsun”un Ermenicesini Google’da bulamadım. ...
Read more : Kürtçeden sonra Ermenice! | Görüntüleme : 550 | Yanıtlar : 1

------------------------------------

--------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 1342 | Yanıtlar : 7

Gülen'ci Astsubaydan Şok İtiraflar

http://img4.mynet.com/ha4/yazi/itiraf.jpg

Gülen'ci astsubayın 'Işık Evi' itirafları
Tümgeneral Rıdvan Ulugüler adına sahte emir hazırladıkları gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan astsubaylardan Ali Balta'nın Askeri Savcıya verdiği ifadede çarpıcı itiraflarda bulunduğu öğrenildi.

GENELKURMAY'DAN ŞOK KAYSERİ ÇIKIŞI

Karargah Evleri soruşturması sürerken Hava Kuvvetleri komutanlığı Askeri Savcılığının "Işık Evleri Operasyonu" için düğmeye bastığı belirtildi. Çarpıcı itiraflarda bu aşamadan sonra ortaya çıktı:

- Tümgeneral Rıdvan Ulugüler adına hazırlanan ve onun imzasını taşıyan iki emir sahteydi.
- Işık Evlerinde yeşittim. Abimiz bize Fethullah ...
Read more : Gülen'ci Astsubaydan Şok İtiraflar | Görüntüleme : 1216 | Yanıtlar : 1

ulaşabileceğimiz bir telefon verin

arkadaslar site kurucularından EN AZINDAN BİRİNİN ULAŞABİLECEGİMİZ BİR TELEFON NUMARASI OLSUN BARİ. SABAHTAN BERİ BİR SORUNUMDAN DOLAYI YETKİLİ BİR MERCİİ YADA DANIŞABİLECEGİM BİR YÖNETİCİ ARIYORUM AMA BULAMIYORUM. VİDEO İZLEMEK İSTİYORUM İNDİRMEDEN. AMA ŞİFRE İSTİYOR. BU ŞİFRENİN NE OLDUĞU KONUSUNDA BİLGİ ALMAK İÇİN DÜNYA KADAR ONLİNE OLAN ÜYEYE MSJ ATTIM AMA CVP DAHİ ALAMADIM. EN AZINDAN İHTİYAC HALİNDE BİR YÖNETİCİYE ULAŞABİLELİM. YANİ BİR SİTE KURUP ALLAHA mı emanet ediyoruz nedir yani!
Read more : ulaşabileceğimiz bir telefon verin | Görüntüleme : 467 | Yanıtlar : 1

------------------------------------

-------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 531 | Yanıtlar : 1

gecen pazar oynıyan teketek programını nezmana yükliceksiniz

gecen pazar oynıyan teketek programını nezmana yükliceksiniz 2 abdül hamiti tartişıyorlardı
Read more : gecen pazar oynıyan teketek programını nezmana yükliceksiniz | Görüntüleme : 458 | Yanıtlar : 0

teke tek özel

pazar günleri yayınlanan teke tek özel programı gerçekten ilginç konulara parmak basıyor.

murat bardakçı ile fatih altaylı nın programının yayınlarsanız çok sevinirim
Read more : teke tek özel | Görüntüleme : 513 | Yanıtlar : 1

Türkiye O Paşaları Bülent Arınç'a yetirtmez

Sen hangi sıfatınla TSK'da bu kadar önemli görevlerde bulunmuş paşalara hakaret ediyorsun?

Emin Çölaşan, Kanal B'de Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu Bekleme Odası programın gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bülent Arınç'ın TSK'ya yönelik sözlerini değerlendiren Çölaşan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KÜRSÜLERDE AĞLIYOR
Bülent Arınç çok ilginç bir adam. Kürsülerde çıkıp nutuk atarken ağlar. Sonra çıkarır mendilini, gözyaşlarını siler. Böyle acayip bir adam.
İşte bu acayip adam geçtiğimiz günlerde öyle bir laf etti ki.. Arınç, ...
Read more : Türkiye O Paşaları Bülent Arınç'a yetirtmez | Görüntüleme : 551 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148699 ileti • Toplam 46078 başlık • Toplam 25009 üye

x