Zaman: Prş Tem 24, 2025 0:06

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Evrimci yazarın sitesini Adnan Oktar kapattırdı

Evrimci yazarın sitesini Adnan Oktar kapattırdı

Ünlü evrimci yazar Prof. Richard Dawkins’in sitesini Adnan Oktar’ın kapattırdığı öğrenildi. Oktar, sitenin hazırlayıcısından 8 bin YTL manevi tazminat istiyor.

YASEMİN ARPA
NTV-MSNBC
Güncelleme: 17:12 TSİ 16 Eylül 2008 Salı

İSTANBUL - Ünlü evrim teorisyeni Prof. Richard Dawkins’in internet sitesi, Adnan Oktar’ın şahsı ve ‘Atlas of Creation’ kitabı hakkında kişilik haklarını ihlâl eder nitelikteki yazılar nedeniyle Şişli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararıyla tedbiren kapatıldı.
Haberin devamı

İHTİYATİ TEDBİR ...
Read more : Evrimci yazarın sitesini Adnan Oktar kapattırdı | Görüntüleme : 516 | Yanıtlar : 1

Evrimci sitelere erişim engellenmiştir!

Evrimci sitelere erişim engellenmiştir!

Evrim bilimci Richard Dawkins'in internet sitesine erişim engeli devam ediyor. Telekomünikasyon Kurumu "biz yapmadık" diyor.

soL (HABER MERKEZİ) Evrimbilimci Richard Dawkins'in internet sitesine halen ulaşılamıyor. Siteye erişimin engellenmesine karşı çıkan bazı kullanıcılar, Telekom Müdürlüğü'ne ve Telekomünikasyon Kurumu'na yazılı başvuruda bulunarak, açıklama istediler. Richard Dawkins ve site yöneticileriyle de iletişime geçtiklerini belirten kullanıcılar, "hukuki dayanaklara ulaşıncaya kadar bu işin peşini bırakmayacağız" dediler. Telekomünikasyon Kurumu, verdiği yanıtta "biz yapmadık" diyerek, bu konunun Telekom ...
Read more : Evrimci sitelere erişim engellenmiştir! | Görüntüleme : 534 | Yanıtlar : 1

Sitemize artık ceviz kabuğu yüklenmiyecek mi?

ceviz kabuğunun özelikle son bölümleri artık sitemize yüklenmiyor işimle çakıştığı için buradan takip edebiliyordum artık böyle bir şansım kalmadı acaba ceviz kabuğu uploadlarına devam edilecekmi ?İlgili kişiler cevap verirlerse sevinirim teşekkürler.
Read more : Sitemize artık ceviz kabuğu yüklenmiyecek mi? | Görüntüleme : 596 | Yanıtlar : 2

CERN`deki deney Kuran`ın da emri

CERN`deki deney Kuran`ın da emri

Evrenin oluşumunu deşifre etmeyi hedefleyen CERN`deki deney için Diyanet ve ilahiyatçılar `İslam yaradılışın araştırılmasını ister` diyor

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi`nin (CERN), İsviçre- Fransa sınırındaki laboratuvarında yapılan `Big Bang` (evreni ortaya çıkaran büyük patlama) deneyinin heyecanı, tüm dünya gibi Türkiye`yi de sardı. Önceki gün ilk etabı gerçekleştirilen ve başarıyla tamamlanan ilahiyatçıların ve Diyanet İşleri`nin görüşleri merak konusuydu. Diyanet, `Her deney Allah`ın bilgisi dahilindedir` açıklaması yaptı. SABAH`ın konuştuğu ilahiyat profesörleri ise deneyin ...
Read more : CERN`deki deney Kuran`ın da emri | Görüntüleme : 598 | Yanıtlar : 1

Bir ateistle, teist'in güldüren diyaloğu...

Beyaz eşya pazarlamacısı kamyondan iner. Beyaz eşya satan dükkana girer.

Dükkanda dini bir konuda sohbet yapılmaktadır. Satıcı sohbet esnasında kafasını uzatarak:

-Merhaba, ben ateistim, sizinle dini konularda tartışabiliriz, dedi.

Dükkanda bulunanlardan biri olan Necmi Abi

-Hoş geldin Ateist kardeş,

-Hoş bulduk

-Buyur gel oturalım, sohbet edelim.

Ateist oturur.

-İsminiz nedir ateist kardeş?

-Yıldırım

-Merhaba Yıldırım memnun oldum benim adım da Necmi.

-Sağol.

-Sen akıllı, zeki birine benziyorsun, dedi Necmi Abi.

- Nerden bildin? Diye sordu ...
Read more : Bir ateistle, teist'in güldüren diyaloğu... | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 2

Sizi delirtecek! Kesinlikle...

SİZİ DELİRTECEK... ama gerçek

Masanızda otururken, bir taraftan sağ ayagınızı yerden kaldırıp saat
yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle bir yere "6" çizmeyi
deneyin.
Aşağıda çevirmekte olduğunuz ayağınız, saatin tersi yönünde dönmeye
başlar..... :)
ve buna karşı yapabileceğiniz hiçbir şey yok...
Read more : Sizi delirtecek! Kesinlikle... | Görüntüleme : 663 | Yanıtlar : 2

SOKRATES kullanicisi yasaklansin!

Degerli http://www.guncelmeydan.com uyeleri ve yoneticileri,

Ben Yurtdisinda belirli bir sure calismak mecburiyetinde olan bir muhendisim.
guncelmeydan'i Turkiye'deki gercek gundeme ait olan seviyeli ve guzel yorumlarindan dolayi,
ozelliklede kayitli televizyon programlarinin tek alternatifi oldugunu dusundugum icin,
duzenli olarak ve severek takip ediyorum.

Bazende vucut kimyam degisiveriyor "SOKRATES" ve bugibi arkadaslar alakasiz
din uzerinden kiskirtici yazilar yazinca...

Sevgili "SOKRATES" kardesim yuzlerce forum sitesi var insanlarin birbirlerine satastiklari, alayci yazilar yazdiklari;
yok ...
Read more : SOKRATES kullanicisi yasaklansin! | Görüntüleme : 834 | Yanıtlar : 3

600 Yıllık Ulu Çınarı Kuran ve Kurduran Güç!

Bu videoyu Devlet ve Siyaset bölümünden ziyade Osmanli Imparatorlugu bölümünde paylasabilirisiniz.

Polemik yaratmak icin baska forum sitelerinin tartismalarini buraya aktarmayiniz. Varsa bir fikriniz Tartisma ve Fikir meydaninda baslik aciniz!
Read more : 600 Yıllık Ulu Çınarı Kuran ve Kurduran Güç! | Görüntüleme : 816 | Yanıtlar : 6

Kuran'ın müthiş mucizeleri! Büyüleyici.

Harun Yahya propagandasi yasaktir!

(Hayirdir SOKRATES, ne is Adnan Hoca filan :twisted:)
Read more : Kuran'ın müthiş mucizeleri! Büyüleyici. | Görüntüleme : 602 | Yanıtlar : 0

Farklı Milliyetçilik fikirleri...

Arkadaşlar, öncelikle admin ve mod arkadaşları uyararak topiği açıyorum, demokratik bir ortam içerisinde hakaret olayı olmadan tartışabilirsek ne ala, yok değilse zaten topik kilitlenip çöpe atılsın, gönüller kırılacığına daha iyidir.

Öncelikle benim ŞAHSİ düşüncelerime gelmeden evvel tespit etmiş bulunduğum birkaç milliyetçilik anlayışından bahsedelim.

1-Atatürk Milliyetçiliği:
Bu milliyetçilik türü, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşan tüm halkı Türk sayan, onlara Türk muamelesi yapan ve Irkçı olmayan ve kendini,''Ne mutlu Türk'üm diyene''' sözüyle ifade den meşru bir milliyetçilik ...
Read more : Farklı Milliyetçilik fikirleri... | Görüntüleme : 707 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148812 ileti • Toplam 46169 başlık • Toplam 25018 üye

x