Zaman: Prş Tem 24, 2025 0:20

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Bu Nasıl Ayrılık?

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz?
Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz?

Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın?
Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın?

Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye?
Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye?
Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren?
Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren.
Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline?
Hangi rüzgar ...
Read more : Bu Nasıl Ayrılık? | Görüntüleme : 522 | Yanıtlar : 1

Erkekleri eriten davranışlar

Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır, hangi davranışlar onları cezbeder?

Erkekleri etkilemek için kadınların tercih ettikleri belli başlı davranışlar vardır. Bunların başında randevular için özene bezene süslenmek veya erkeklere şirin lakaplarla seslenmek gibi klasik davranışlar gelir.

Ama işin gerçeği, kadınların hepsi erkeklerin aslında hangi kadınsı davranışlardan etkilendiğini merak eder ve bu konudaki önerileri asla gözden kaçırmazlar. Erkekleri kimi zaman şirin, kimi zaman seksi, kimi zaman çılgın veya uyumlu davranışlarınızla siz de büyüleyebilirsiniz. Yazıyı okuduktan sonra gözlemlerimizin doğruluğuna ...
Read more : Erkekleri eriten davranışlar | Görüntüleme : 5940 | Yanıtlar : 0

video google büyük boyuta filim yüklemek istiyorum yükle diy

video google büyük boyuta filim yüklemek istiyorum yükle diyince sayfa görünmüyor
Read more : video google büyük boyuta filim yüklemek istiyorum yükle diy | Görüntüleme : 595 | Yanıtlar : 1

AMERİKA VE İSRAİL, TSK'YI NEDEN HEDEF ALIYOR?

Ergenekon tertibinin en önemli kurumsal hedefi Türk Silahlı Kuvvetleri. Bu gerçek artık gizlenmiyor. Operasyon medyasında Amerika-İsrail bağlantılı kalemler her gün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne küfürler, hakaretler yağdırıyor. Peki Türk Silahlı Kuvvetleri, adeta bir düşman ordusu gibi neden kendi ülkesinde yayınlanan gazete ve televizyonlar tarafından hedef alınıyor? Gazete ve televizyonlar Türkçe yayın yapıyor ama sermaye yapılarıyla açıkça uluslararası bağlantı içindeler. Arkalarında Amerika'nın olduğunu da açıkça ilan ediyorlar. İşte Türk Ordusu'nun neden Amerika'nın hedefi olduğunu anlatan haberimiz...

Ergenekon ...
Read more : AMERİKA VE İSRAİL, TSK'YI NEDEN HEDEF ALIYOR? | Görüntüleme : 614 | Yanıtlar : 1

Tolon'un avukatından tutukluluk kararına itiraz

Emekli orgeneral Hurşit Tolon'un avukatları tutukluluk kararına itiraz etti.

Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen 27 adet el bombasının ardından başlatılan Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı ve emekli Orgeneral Şener Eruygur ve emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un avukatları, bugün müvekkillerinin tutuklanmasına itiraz etti. Avukatlar, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundukları dilekçede müvekkillerinin tahliye edilmesini istedi. Soruşturma kapsamında tutuklanan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün ve örgütün kara kutusu olduğu öne sürülen Osman Gürbüz'ün ...
Read more : Tolon'un avukatından tutukluluk kararına itiraz | Görüntüleme : 503 | Yanıtlar : 1

işte size tayyip erdoğan

Lütfen Hepsini Okuyun!

-----------------------------------

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE

“Elhamdülillah şeriatçıyız” (21.11.1994 Milliyet)

“Yılbaşına karşıyım” (19.12.1994 Sabah)

“Ben tekkeye değil dergaha gittim” (22.1.1997 Gözcü)

“Ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok” (12.5.1994 Hürriyet)

“Her 10 Kasımda yaygara kopartılıyor” (14.11.1994 Hürriyet)

“İçki yasaklansın” (1.5.1996 Hürriyet)

“İstanbulu Medine yapacağız” (Akis)

“Bütün okullar İmam Hatip yapılacak” (17.9.1994 Cumhuriyet)

“Sarık operasyonu çok komik” (15.5.1995 Sabah)

“Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir” (25.6.1994)

“Sadece imamlar resmi nikah kıysın” (9.5.1995 Milliyet)

“Ben Millet ...
Read more : işte size tayyip erdoğan | Görüntüleme : 715 | Yanıtlar : 1

Yaralı polisi İÇERİ ALMADIK ÇÜNKÜ..

Çatışmada yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını söyledi.

--------------------------------------------------------------------------------
KONSOLOSLUKTA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

"İÇERİ GİRMEK İSTEDİK KAPILAR AÇILMADI"
ABD'nin İstinye'deki İstanbul Başkonsolosluğuna dün düzenlenen silahlı saldırı sonrasında yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını belirterek dert yandı.

Sarıyer Kaplıcalar Mahallesi'ndeki ABD İstanbul ...
Read more : Yaralı polisi İÇERİ ALMADIK ÇÜNKÜ.. | Görüntüleme : 760 | Yanıtlar : 1

Fethullah Gülen marka kondom !

yeniHarman dergisinin son sayısında yer alan habere göre, Gülen cemaatine bağlı olduğu anlaşılan girişimcilerin Antalya ve İstanbul’da, “Fethullah Gülen” ismiyle bira, rakı, şarap, prezervatif ve cinsel oyuncaklar üretmek için Türk Patent Enstitüsü’nden gerekli izni alması Antalya’da yerel bir dergide haber olunca ortalık karıştı. Bu olay üzerine cemaatin bütün gücüyle olayı örtbas etmek için harekete geçtiği, söz konusu yayına ait piyasadaki bütün sayıların toplatıldığı ortaya çıktı. Yerel “Son Nokta” dergisinin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol konuyla ...
Read more : Fethullah Gülen marka kondom ! | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 2

Yöneticelrden Rica ediyorum

Sevgili Arkadaslar,
size almanyadan yaziyorum, sayfa cok güzel cok hos ama, almanyadan sizden bir ricam olacak. Acaba bir arkadasimiz su zahmetin altina girer mi?
Diyorum ki Ankara´dan bir arkadasimiz Hulki Cevizoglu´nu ziyaret etse ve ondan programlarinin kaydinin kopyalarini istese inaniyorum ki yardimci olur. Böylelikle Nihat GENC´in katilmis oldugu Necip Hablemitoglu´nun katimis oldugu ve bir cogunu elde edebilirsiniz ve biz yurt disinda ki Vatanseverler icinde cok büyük emek saglamis olursunuz. Bunun disinda TRT´de ye gitip bir ...
Read more : Yöneticelrden Rica ediyorum | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 1

4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi

Yazilacak dogru yeri bulamadim lutfen kusuruma bakmayiniz. 4 Temmuz ulusal kanalda yayinlanan ufuk otesi programini yukleyebilirseniz cok sevinirim. Emekli bir generalimiz rutbesine uygun yurekli bir konusma yapti. Mumkun olabilirse tekrar dinlemek isterim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ellerinize yureginize saglik. Tesekkur ederim.
NOT: Programin ismini yayin akisindan baktim ulusal kanal sitesinden. Baslangictan itibaren izleyemedigim icin ne oldugunu bilmiyorum. Konuklar isci partisi baskan yardimcisi bir tuggeneral ve dsp eski milletvekili, bakan. Turkiye saatiyle gece 12 civari program ...
Read more : 4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148812 ileti • Toplam 46169 başlık • Toplam 25018 üye

x