Zaman: Pzt Tem 07, 2025 5:22

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

oyun

Antalya’da turizm sezonu yavaşladı, ben de işten kalan zamanlarda evde kafa dağıtacak bir şey arıyordum. YouTube’da izlediğim bir yayında oynanan bir oyun dikkatimi çekti. Grafikler hoşuma gitti, oyunun temposu tam bana göreydi. Ufak ufak oynamaya başladım, bir iki kayıptan sonra büyük çarpan denk geldi. abe bet https://abebets-tr.com/ üzerinden aldığım en büyük kazancı yaşadım. O an evde havaya zıpladım desem abartı olmaz!
Read more : oyun | Görüntüleme : 34 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

oyun

Ben normalde slot oyunlarına mesafeli yaklaşan biriyim. Ama geçenlerde sosyal medyada gezinirken gözüme tanıdık bir tema çarptı. Yunan mitolojisini severim, o yüzden dikkatimi çekti. Meğer gates of olympus oyna https://gates-of-olympus-oyna.org/ imiş bu oyun. Oynadıkça çarpanların mantığını çözdüm ve 3. gün sonunda güzel bir kazanç elde ettim. Şu an ara sıra açıp kafa dağıtıyorum.
Read more : oyun | Görüntüleme : 31 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yarın iğneden ipliğe her şeye zam gelecek!

3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle birlikte ÖTV tutarları otomatik olarak güncellenecek. Akaryakıt, tütün ve alkol ürünlerinde sert fiyat artışları yaşanacak. 65 yaş aylığı, emekli maaşları, kıdem tavan tazminatı, evde bakım desteği ve engelli aylıklarından akaryakıt, alkol ve sigaraya kadar neredeyse her şeye zam gelecek.

3 Temmuz Perşembe günü (yarın) açıklanacak enflasyon verileri, yalnızca memur ve emekli maaşlarını değil, akaryakıttan sigaraya kadar birçok temel ürünün fiyatını da doğrudan etkileyecek. Yeni zam dalgasının fitilini ise Yurt İçi ...
Read more : Yarın iğneden ipliğe her şeye zam gelecek! | Görüntüleme : 40 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor!

İstanbul Ulus’ta yeni rayiç bedel belirlendi, emlak vergisi fırladı. Beşiktaş’ta emlak vergileri, 2026 yılında 6 kat artacak.

İstanbul’un en gözde semtlerinden Beşiktaş’ta 2026 yılı arsa rayiç bedelleri, 23 Haziran 2025 tarihinde muhtarlık tarafından ilan edildi. Buna ilişkin bildiriler muhtarlıklarda askıya asıldı. 23 Temmuz’a kadar askıda kalacak yeni rayiç bedellerle birlikte, şu anda yılda 17 bin TL olan İstanbul Ulus’taki bir dairenin emlak vergisinin 100 bin TL bandına ulaşacak.

SON TARİH 23 TEMMUZ
Nispetiye’de bulunan site ...
Read more : 17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor! | Görüntüleme : 46 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İflasın eşiğine gelen Türk akaryakıt devi hisselerini sattı

Türkiye'nin 29 ilinde yaklaşık 100 akaryakıt istasyonu ile hizmet veren Euroil, yaşadığı mali sorunların ardından nisan ayında konkordato ilan etmişti. Finansmana erişmekte güçlük yaşayan şirketin hisselerinin yüzde 20'si ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 120 milyon TL bedel karşılığında satın alındı.
Resim
Türkiye'de akaryakıt sektöründe hareketli günler yaşanırken, Alpet'in hisse satışının ardından bir anlaşma da Euroil'den geldi.

Nisan ayında konkordato ilan eden ve İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 3 aylık geçici mühlet ...
Read more : İflasın eşiğine gelen Türk akaryakıt devi hisselerini sattı | Görüntüleme : 53 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir zamanlar Ülker'in ortağıydı! Çikolata devi iflasla karşı karşıya

Türkiye'nin önemli çikolata üreticileri arasında yer alan Modern Çikolata, mali sorunlar nedeniyle konkordato başvurusunda bulundu. Bir dönem Ülker'le ortak projelere imza atan şirkete üç aylık iflas koruma kararı verildi.
Resim
Türkiye'nin önemli çikolata üreticileri arasında yer alan Modern Çikolata, mali sıkıntıyı aşamadı.

Geçtiğimiz aylarda işçilerin maaşlarını ödeyemediği öğrenilen şirket için Karaman 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne konkordato başvurusunda bulunuldu.

Mahkeme için yapılan talebi değerlendiren mahkeme, üç aylık geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme ayrıca süreci denetlemek ve ...

24,6’lık zammı duyurdu: Doğalgaz fiyatları cep yakacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. Konutlarda yüzde 24,6, sanayi tüketicilerinde ise yüzde 7,86’lık artış yarından itibaren geçerli olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz tarifelerinde yeni bir fiyat güncellemesine gitti. Yapılan açıklamaya göre, konut ve sanayi abonelerini kapsayan zamlı tarife belli oldu.

Konutlarda kullanılan doğalgaz yüzde 24,6 oranında zamlandı. Sanayide kullanılan doğalgaz ise yüzde 7,86 oranında zamlandı. Zamlı tarife yarından itibaren geçerli olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) açıklaması şöyle: ...
Read more : 24,6’lık zammı duyurdu: Doğalgaz fiyatları cep yakacak | Görüntüleme : 36 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Siz bakmayın sivil ve özgürlükçü Anayasa yapılacak propagandasına…

Siz bakmayın Türkiye askeri Anayasa’dan kurtulacak söylemine…
Siz bakmayın sivil ve özgürlükçü Anayasa yapılacak propagandasına…

Gülen: Mezardakilere bile 'Evet' oyu kullandırmak lazım
Kampanya sırasında Gülen Hareketi taraftarları da "Evet" için çalışma yürüttü.
Harekete bağlı medya kuruluşları bu yönde yayın yaparken Fethullah Gülen de yandaşlarını şu sözlerle "Evet" için çalışmaya çağırıyordu:
Resim
Siz bakmayın Türkiye’nin demokrat Anayasa’ya ihtiyacı var laflarına…
2010 Anayasa referandumunda da aynı sözleri duyduk. Hatta askeri Anayasa’dan kurtuluyoruz diye referandumu 12 Eylül’de yaptılar. ...

FERMENTE OLMAMIŞ HAMUR = BAĞIRSAK FELAKETİ

“Aynı ekmeği Avrupa’da yiyorum, hiçbir şey olmuyor... Ama Türkiye’de hemen şişkinlik, gaz, uyku hali yapıyor.”
Sebep sadece gluten değil.
Sebep ekmeğin arkasındaki sistem.
İşte Türkiye’de ekmek neden bu kadar “dokunuyor”?
SORUN SADECE GLUTEN DEĞİL, MODERN BUĞDAY
○ Modern buğday: yüksek verim için genetiği hibritlenmişbir tür
○ Türkiye’de kullanılan buğdayın büyük kısmı “yüksek glutenli” ve işlenmiş
○ Avrupalılar ise hâlâ ata tohumu ve yerel buğday türlerini kullanıyor
Yani aynı “ekmek” değil!

MAYA YERİNE “HIZLI FERMENTE”
• ...
Read more : FERMENTE OLMAMIŞ HAMUR = BAĞIRSAK FELAKETİ | Görüntüleme : 59 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ChatGPT Alternative deutsch: Die Zukunft der KI-Kommunikation mit GPTDE.DE

Einleitung: Warum eine deutsche ChatGPT Alternative wichtig ist
In der heutigen digitalen Welt suchen immer mehr Menschen nach intelligenten Gesprächspartnern, die ihre Fragen beantworten und bei verschiedenen Aufgaben helfen können. Während ChatGPT international große Aufmerksamkeit erhalten hat, wächst der Bedarf nach einer ChatGPT Alternative deutsch, die speziell auf die Bedürfnisse deutschsprachiger Nutzer zugeschnitten ist.

Was macht GPTDE.DE zur idealen deutschen KI-Lösung?
Sprachverständnis auf höchstem Niveau
GPTDE.DE zeichnet sich durch ein tiefes Verständnis der deutschen Sprache ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x