Zaman: Pzt Haz 01, 2026 12:43

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Kök hücreyi programlayıp naklettiler

Kök hücreyi programlayıp naklettiler

Japon bilim adamları “yeniden programlanmış hücreleri” ilk kez insana naklederek, körlüğe çare bulma yolunda önemli bir adım attılar

ResimJaponya’da “yeniden programlanmış hücreler” anlamına gelen iPS hücreleri ilk kez insana nakledildi. Dünyada bir ilke imza atan bilim adamlarından Masayo Takahaşi, sanayi ülkelerinde 55 yaşın üzerindekilerde körlüğün başlıca nedeni olan “Yaşa Bağlı Makula Dejenerasyonu” na (YBMD) yakalanan 70 yaşındaki kadın hastaya iPS hücrelerinin nakledildiğini belirtti. Bu yöntemin güvenilirliğini test etmek için kolları sıvayan ...
Read more : Kök hücreyi programlayıp naklettiler | Görüntüleme : 1826 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

UTANÇ MİZANSENİ!

-

Yazı foto: http://www.upmatik.com/m/2014/09/20/22222222jyLfC.jpg

* * *

Konu: işid (pkk), İşid (akp), işid (akp - pkk) ..ve müşterek 5 yıldızlı entrika!!!
Hayır, Melikşah Türbesini demiyorum :(

FOTO: http://www.turkishnews.com/content/wp-c ... 4574_n.jpg

Haberi: http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ ... -3-604085/

Sayın kardeşim,
Bu yazıda hikaye anlatmıyorum,
"Sana istimal edilen (yöneltilen) en büyük HAREKÂTI, SALDIRI'YI, ..SİSTEMLİ ...
Read more : UTANÇ MİZANSENİ! | Görüntüleme : 832 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Suriye göstermelik hedef, asıl hedef Türkiye

Yazı foto: http://s018.radikal.ru/i504/1409/3a/f7ce7e2ea03d.jpg

Not:
Yazı "30.6.2012 'da yazılmıştr ve bir kaç sitede yayımlanmıştır,
Ancak yazıdaki ana fikir "İstila ve iç savaş,"
(İthal teröristlerin Türk halkına istîmali)
ilk Eylül 2011'de farklı yazılarda belirtilmiştir yani tahmîn teori..

* * *

..Bana Öyle Geliyor ki "Hedef Sınırın Ötesi Değil Berisi."

Savaş stratejistleri iyi bilir,
Böyle Durumlarda 5 (beş) ana unsur ele alınır,
(Belki daha fazla ama Ben bir amatör olarak 5 dedim) ...
Read more : Suriye göstermelik hedef, asıl hedef Türkiye | Görüntüleme : 843 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Cesur Yürek’in 850 yıllık rüyası gerçekleşiyor

Cesur Yürek’in 850 yıllık rüyası gerçekleşiyor

ResimMel Gibson’un efsanevi filmi “Cesur Yürek” William Wallace’in işgalci İngilizlere karşı verdiği savaşı konu alıyordu. O gün savaş mahkemesinde bağımsızlık tutkusunun bedelini canıyla ödeyen Wallace’ın rüyası yarın İskoç halkının “Evet” oylarıyla gerçekleşebilir

İskoçya, geçmişi yaklaşık 850 yıla dayanan bağımsızlık rüyasını oylayacak. Yarın yapılacak İskoçya referandumu öncesinde son anketler bağımsızlık için “Evet” ve “Hayır” oylarının hâlâ başa baş gittiğini gösteriyor ve seçim sonucunu kararsızların kullanacağı oyların belirleyeceği ifade ediliyor. İngiliz ...
Read more : Cesur Yürek’in 850 yıllık rüyası gerçekleşiyor | Görüntüleme : 1911 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

EŞŞEK DİLİ YEMİŞ GİBİ SUSUYORLAR..

YAZI FOTO: http://s017.radikal.ru/i414/1409/c6/e8f9d2ca7a12.jpg

Veya,
Eşeğin kulağına su değerse gitmez!
Yani "dörtnala giden bir eşeğin kulağına bir tas su dökün, fren yapar gibi durar (durur)!"
Nerden mi biliyorum? ..Atasözü olmasını bir yana bırakın,
..Bu toplumun içinde yaşıyorum ve bugün O gün!..
"..ve eşeğin bir ..Harita mühendisi olduğunu biliyorum!" :(
"EŞŞEK" diye bir yazım vardı ve Doktora tezi olmasını çok muradettim.. ...
Read more : EŞŞEK DİLİ YEMİŞ GİBİ SUSUYORLAR.. | Görüntüleme : 983 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yeni Türkiye

Yeni Türkiye

Eski olan her şeyin ruhuna el fatiha,
Yenisi kurulacak yeni Türkiyemizde.
Alâmetler belirdi, siz anlamayın daha,
Korkulan görülecek yeni Türkiyemizde.

İleri demokrasi türküleri dillerde,
Sıfırlanan paralar dolaşacak ellerde.
Rüşvetlik saatleri taşıyanlar kollarda,
Cennete sürülecek yeni Türkiyemizde.

Hırsızın gazabına uğrayacak bekçiler,
Mazlumu av yapacak zulmeden tüfekçiler.
Madende, inşaatta can veren emekçiler,
Toprağa serilecek yeni Türkiyemizde.

Yoksulluk bir tarafta, yalın ayak, diz boyu,
Bir yanda görgüsüzlük yaşanacak kopkoyu.
Varsıl olan aldıkça cahilden evet oyu,
Aydına ...
Read more : Yeni Türkiye | Görüntüleme : 934 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Suudi Arabistan Irak sınırına çit örüyor / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

Çocuk yaşta, çeşitli sebeplerden, kendilerinin seçme, karar verme yetenekleri oluşmadan İmam Hatip okullarında gerçek dünyadan uzak ve kopuk olarak yetiştirilen gençlerimize kendilerine sunulan her “bilgi”yi sorgusuz kabul etmeyi öğretiyorlar.

Sorgulamayı, gerçeği araştırmayı, dini inançlarını sarsacak bir eylem olarak algılamaları işleniyor.

Bu gençlerimiz, Saadet Partisi’nin ve AKP’nin “Türkiye önderliğinde bir İslam Birliği” kurulması idealinin işleme konulabilecek bir şey olduğuna inanıyorlar. İşte size, ikisi de Arap kökenli, ikisi de Müslüman devletin komşuluk ilişkileri.

Suudi Arabistan, devlet medyasına ...
Read more : Suudi Arabistan Irak sınırına çit örüyor / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ) | Görüntüleme : 1130 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Erdoğan’ın Zaferi Türkiye’de kutuplaşmayı ve ABD ile gerginliği artıracak! / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

11 Ağustos 2014
Ross Wilson (yeni ABD Maslahatgüzarı)

Erdoğan’ın Zaferi Türkiye’de kutuplaşmayı ve ABD ile gerginliği artıracak!
Türk muhalefeti bir mesaj ve bir lider etrafında birleşemedi…

Recep Tayyip Erdoğan’ın beklendiği gibi Türkiye Cumhurbaşkanı seçilmesi, en azından yakın gelecekte, Türkiye’nin iç ve dış siyasetinde ve ABD Türkiye ilişkilerinde bir değişiklik getirmeyecek.

En azından yedi yıldır süren ve gittikçe Türk siyasetinde daha baskın bir duruma gelen kutuplaşma devam ediyor. Bir cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası birleştirici olabilirdi fakat daha ...

Ross Wilson - psikiyatrist (!) Mehmet Bekaroğlu iletişimi...

YCHP Bilim Kurulu'na 'konulan' Mehmet Bekaroğlu'nun ABD Büyükelçisi Ross Wilson'a açıklamaları WikiLeaks'de yeralmıştı!
İşte Belge ve Bekaroğlu'nun Amerikalılara verdiği analiz:

ABD Ankara Büyükelçiliğinden Merkeze
Tarih: 26 Ocak 2007
Rapor başlığı: “Hrant Dink Cinayeti Trabzon’un Karanlık Yüzünü Aydınlığa Çıkardı”

"16 yıl Trabzon’da yaşamış ve orada ders vermiş olan Refah Partisi eski milletvekili Dr. Mehmet Bekâroğlu bize (ABD Büyükelçiliği'ne), “kırsaldan gelen göç ve yanlış hükümet kararları işsizliği artırdı bu da suç ve suçluların artmasına sebep oldu ve ...
Read more : Ross Wilson - psikiyatrist (!) Mehmet Bekaroğlu iletişimi... | Görüntüleme : 1216 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Türk Meclisi İşgal Altındadır !

ortAK adaydan çok önce Gezi parkı olaylarının ardından abd'nin Ankara elçisi kılıçdaroğlunu yemeğe davet ettiğinde, Türkiye Cumhuriyetini kuran partiye yıktıracaklar diye uyarmıştım. Bu iddiamın ne kadar tutarlı olduğunu;

"yunan ordusu halifenin ordusu sayılır. hiç de zararlı bir topluluk değildir. asıl kafası koparılacak mahlukat ankara'dadır" diyerek Atatürk ve Silah arkadaşlarına idam fetvası veren ŞeyhülMünafık Mustafa Sabri soysuzu ve o soysuzun hem yardımcısı hemde yol arkadaşı olan Yozgatlı ihsan'ın oğlu ekmeleddin, Atatürk düşmanı babasından benim kahramanımdır diye ...
Read more : Türk Meclisi İşgal Altındadır ! | Görüntüleme : 765 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148889 ileti • Toplam 46439 başlık • Toplam 25114 üye

x